Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εγω προβλεπω οτι αμα πας, θα γυρισεις πισω και θα παθεις κριση προσωπικοτητας,συνηδεισης,και τα σχετικα....βεβαια ολα αυτα ΑΝ καταφερουνε να σε βαλουνε στο αεροπλανο της επιστροφης!

Περάστε και από Καζακστάν μεριά, έχει ρωσσίδες, καζάκες (προς στο σχιστομάτικο) και τον τέλειο συνδυασμό αυτών των δύο. Στη τελευταία περίπτωση απλά έχεις πιάσει λόττο και τζόκερ μαζί :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Όποιος παρεξηγεί λαούς από τέτοια κριτήρια... είναι ΓΤΠ.

Δεν κρινω ανθρωπους, ο καθενας κανει οτι θελει, επιλογη του ειναι. Μια ιεροδουλο την σεβομαι σαν ανθρωπο, και θα της φερθω οπως σε ολους τους ανθρωπους. Ομως εχεις δικιο, το να κρινεις αδικα εναν ολοκληρο λαο, και να βγαζεις ολες τις ξενες πουτανες ειναι αθλιος τροπος σκεψης και αντιληψης. Δεν ειναι τυχαιο οτι ουκρανεζες και ρωσιδες θεωρουνται πουτανες απο τις ελληνιδες. Μαλλον βεβαια λογω ζηλιας...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
παραλιγω να παντρευτω με ελληνιδα.λιγο πριν γινει αυτο ενοιωθα οτι οπως με κοιταγε σκευτονταν (δεν θα σου βαλω την κουλουρα θα δεις μετα)και τις καπουλαρισα.

Αρχηγε στο παρα πεντε γλυτωσες! Παλι καλα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Περάστε και από Καζακστάν μεριά, έχει ρωσσίδες, καζάκες (προς στο σχιστομάτικο) και τον τέλειο συνδυασμό αυτών των δύο. Στη τελευταία περίπτωση απλά έχεις πιάσει λόττο και τζόκερ μαζί :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Παντα ημουν λατρης των εξωτικων γυναικων...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν κρινω ανθρωπους, ο καθενας κανει οτι θελει, επιλογη του ειναι. Μια ιεροδουλο την σεβομαι σαν ανθρωπο, και θα της φερθω οπως σε ολους τους ανθρωπους. Ομως εχεις δικιο, το να κρινεις αδικα εναν ολοκληρο λαο, και να βγαζεις ολες τις ξενες πουτανες ειναι αθλιος τροπος σκεψης και αντιληψης. Δεν ειναι τυχαιο οτι ουκρανεζες και ρωσιδες θεωρουνται πουτανες απο τις ελληνιδες. Μαλλον βεβαια λογω ζηλιας...
Ναι ενώ οι ελληνίδες δεν είναι πουτάνες άμα το πάμε έτσι.
Ρε ουστ λέμε.Εννοείται ότι είναι από ζήλεια και κόμπλεξ κατωτερότητας όλη αυτή η συμπεριφορά.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μια φορά, μια φίλη (ρωσίδα), έτυχε σε ένα σκηνικό, που ένας τύπος έκανε καμάκι σε μια ελληνίδα και αυτή του απάντησε με βρισιες και προσβολές.
Το καμάκι δεν ήταν προσβλητικό.
Μου είπε μετά πως το πόσο ντράπηκε που ήταν μπροστά και τα άκουσε, δε λέγεται!
Με ρωτούσε γιατί μιλάνε έτσι οι ελληνίδες και ότι είναι πολύ αγενείς χωρίς λόγο μάλιστα.
Μπορώ να διαφωνήσω εγώ; για πείτε μου;

Ειναι η καλη ανατροφη, και το γεγονος οτι ειναι απο καλα σπιτια. Γι'αυτο σταματησα να ασχολουμαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εντωμεταξύ μου αρέσει το θρεντ που έχει τίτλο " ρωσίδα στην ελλάδα" λες και πρόκειται για αντικείμενο! Δηλαδή λες και είναι πράγμα και μας ενδιαφέρει το είδος όχι η προσωπικότητα! Από αυτό το είδος να ναι και ότι ναναι! Σα να λέμε " πως θα εισάγουμε χαλκό στην Ελλάδα"! Επειδή υπάρχει ζήτηση για τη βιομηχανία π.χ. :P Kαι μας νοιάζει η ποσότητα!

Όσο για το αν μερικοί θέλουν να πάνε ταξίδι μόνο και μόνο για να γνωρίζουν τις γυναίκες εκεί. Ας έχουν υπόψη τους στην εν λόγω χώρα άμα είναι να πας μόνο και μόνο για αυτό, δεν αξίζει. Καλό είναι να υπάρχει ήδη κάποια άλλη σχέση με τη χώρα, και η γνωριμία με γυναίκα έρχεται από μόνη της. Με οποιαδήποτε χώρα. Επίσης εκεί, αυτό το είδος που εμείς ονομάζουμε " ρωσίδα" δε θεωρείται κάτι σημαντικό ή αξιο προσοχής ή ενασχόλησης. Επομένως άμα φανεί ότι πάει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό, θα φανεί " κάπως" στην τοπική κοινωνία...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εγω προβλεπω οτι αμα πας, θα γυρισεις πισω και θα παθεις κριση προσωπικοτητας,συνηδεισης,και τα σχετικα....βεβαια ολα αυτα ΑΝ καταφερουνε να σε βαλουνε στο αεροπλανο της επιστροφης!

Κοιτα μια προετοιμασια την εχω κανει. Την εχω κανει απο Ελλαδα, και οταν παω δεν ασχολουμαι καθολου με τις Ελληνιδες. Ουτε καμακι, ουτε τους δινω σημασια. Τιποτα απολυτως!
Κοιτα οσο ομορφες και να ειναι, αλλα στοιχεια ειναι αυτα που θα με μαγεψουν ισως. Η θηλυκοτητα, το ναζι, οι καλοι τροποι συμπεριφορας, η ευγενεια. Τωρα τι να σου πω....λες να παθω τοσο μεγαλη ζημια? Λες να εντυπωσιαστω τοσο πολυ? Μακαρι...Παντως σοβαρα θελω να παω ενα ταξιδι εκει.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εντωμεταξύ μου αρέσει το θρεντ που έχει τίτλο " ρωσίδα στην ελλάδα" λες και πρόκειται για αντικείμενο! Δηλαδή λες και είναι πράγμα και μας ενδιαφέρει το είδος όχι η προσωπικότητα! Από αυτό το είδος να ναι και ότι ναναι! Σα να λέμε " πως θα εισάγουμε χαλκό στην Ελλάδα"! Επειδή υπάρχει ζήτηση για τη βιομηχανία π.χ. :P Kαι μας νοιάζει η ποσότητα!

Όσο για το αν μερικοί θέλουν να πάνε ταξίδι μόνο και μόνο για να γνωρίζουν τις γυναίκες εκεί. Ας έχουν υπόψη τους στην εν λόγω χώρα άμα είναι να πας μόνο και μόνο για αυτό, δεν αξίζει. Καλό είναι να υπάρχει ήδη κάποια άλλη σχέση με τη χώρα, και η γνωριμία με γυναίκα έρχεται από μόνη της. Με οποιαδήποτε χώρα. Επίσης εκεί, αυτό το είδος που εμείς ονομάζουμε " ρωσίδα" δε θεωρείται κάτι σημαντικό ή αξιο προσοχής ή ενασχόλησης. Επομένως άμα φανεί ότι πάει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό, θα φανεί " κάπως" στην τοπική κοινωνία...

Συμφωνώ απολύτως με τα όσα λες. Και αν τα παίρνω μερικές φορές και τα χώνω σε μερικούς σε ό,τι αφορά τις "ρωσίδες" είναι γιατί δεν τις αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους, αλλά ως κάποιο αντικείμενο, που αφού λέγεται ρωσίδα τότε είναι και καλό.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αυτό πραγματικά είναι απίστευτο...
Να επισκεφτείς μια χώρα με τεράστια κουλτούρα, και να μην καταλάβεις τίποτα!!! :think:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ απολύτως με τα όσα λες. Και αν τα παίρνω μερικές φορές και τα χώνω σε μερικούς σε ό,τι αφορά τις "ρωσίδες" είναι γιατί δεν τις αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους, αλλά ως κάποιο αντικείμενο, που αφού λέγεται ρωσίδα τότε είναι και καλό.

ειστε ολες οχιεςςςςςςςςςς :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Εχεις δικιο. O τιτλος του θεματος ειναι λαθος. Φυσικα και μας ενδιαφερει η προσωπικοτητα! Γι'αυτο προτιμω να παω με καποιον που εχει ξαναπαει, και εχει κυκλο εκει. Και παρεα θα εχω, και τις βολτες μας θα κανουμε, και τα ποτα μας θα πινουμε καθε βραδι, και οτι προκυψει. Θα δουμε και κανα αξιοθεατο (οχι δεν εννοω τις γυναικες!), με λιγα λογια τουρισμο θα κανουμε! Αφου ειπαμε , tourist visa!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ναι δε τους ενδιαφέρει η προσωπικότητα, απλά θεωρούν ότι είναι ένα αναλώσιμο αντικείμενο, προκειμένου να ικανοποιήσουν μια ανάγκη τους. Όμως άμα δε δεις την άλλη ως προσωπικότητα, πως πας να συνάψεις σχέση μαζί της? :O

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αρχηγε στο παρα πεντε γλυτωσες! Παλι καλα
τις ειχα πει οτι μου αρεσει το πρωι πριν φυγω για δουλεια, η γυναικα μου να  φτιαχνει  καφε να τον πινουμε να της δινω ενα φιλι και να φευγω.
μια φορα σηκωθηκε με τις τσιμπλες στα ματια και μου λεει στα αστεια αντε πιεστον γρηγορα για να κοιμηθω παλι

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ο τίτλος μπορεί να είναι κάπως, αλλά απ τα γραφόμενα έχει επισημανθεί ότι μόνο ως αντικείμενο δεν πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε. :)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι δε τους ενδιαφέρει η προσωπικότητα, απλά θεωρούν ότι είναι ένα αναλώσιμο αντικείμενο, προκειμένου να ικανοποιήσουν μια ανάγκη τους. Όμως άμα δε δεις την άλλη ως προσωπικότητα, πως πας να συνάψεις σχέση μαζί της? :O
Μιλάς για την κοινή λογική αυτή τη στιγμή :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom