You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θερμή παράκληση! Καλέστε επειγόντως στο θρεντ τον ασπρούλη
Γιατι τι ειναι αυτος? Ψαρας,ψαροντουφεκας ή απλα κυνηγος αρκουδων?
Αφιερωμενο σε οσους δεν εχετε παει ακομα....
Φιλε memosan δεν ξερω ποσο ομορφη ειναι η μεση Ρωσιδα, αλλα οκ δεν ψαχνουμε και για μοντελα. Πανω απ'ολα να ειναι καλο παιδι και σωστη απεναντι μας.
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δηλαδή πρέπει να τα διαβάσω όλα;;; :o :o :o
[/quote
ντα ντα ντα οχια μου
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Whitey .........Γιατι τι ειναι αυτος? Ψαρας,ψαροντουφεκας ή απλα κυνηγος αρκουδων?
έλα σε αυτό το θρεντ παζάλουστα!!!!
Ναι κυνηγός "αρκούδων" είναι... αλλά τι αρκούδων ....
μα στο βιντεο κλιπ, μεσες ρωσσιδες δειχνει....Φιλε memosan δεν ξερω ποσο ομορφη ειναι η μεση Ρωσιδα, αλλα οκ δεν ψαχνουμε και για μοντελα. Πανω απ'ολα να ειναι καλο παιδι και σωστη απεναντι μας.
αμα δεις τις καλες θα παθεις εγκεφαλικο, αστο καλυτερα...
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μα στο βιντεο κλιπ, μεσες ρωσσιδες δειχνει....
αμα δεις τις καλες θα παθεις εγκεφαλικο, αστο καλυτερα...
Ποτε ειπαμε θα παμε Ρωσια για να μου δειξεις τα κατατοπια? Αν δεν το δω με τα ματια μου ολα αυτα που μας εχεις πει εδω μεσα, δεν τα πιστευω. Και δεν αναφερομαι στα θεματα εμφανισης, αλλα στο τι ανθρωπος ειναι η μεση Ρωσιδα!
Μου αρεσει που σε σελιδα για τον αγοραιο ερωτα γραφουμε για αποκατασταση με Ρωσιδα. Λετε να μας διωξουν? Οι περισσοτεροι Ελληνες οι μονες Ρωσιδες που ξερουν ειναι οι κοπελες που δουλευουν στον χωρο του αγοραιου ερωτα!
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μεμο θα σε παρακαλεσω να μην τα πετας ετσι αυτα με τα λαδια γιατι κατι πα8αινω!!!
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ποτε ειπαμε θα παμε Ρωσια για να μου δειξεις τα κατατοπια? Αν δεν το δω με τα ματια μου ολα αυτα που μας εχεις πει εδω μεσα, δεν τα πιστευω. Και δεν αναφερομαι στα θεματα εμφανισης, αλλα στο τι ανθρωπος ειναι η μεση Ρωσιδα!
ελα αγορι μου να σε παω εγω τσαρκες να δειςςςςς
Αν δεν το δω με τα ματια μου ολα αυτα που μας εχεις πει εδω μεσα, δεν τα πιστευω.
Εγω προβλεπω οτι αμα πας, θα γυρισεις πισω και θα παθεις κριση προσωπικοτητας,συνηδεισης,και τα σχετικα....βεβαια ολα αυτα ΑΝ καταφερουνε να σε βαλουνε στο αεροπλανο της επιστροφης!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οι περισσοτεροι Ελληνες οι μονες Ρωσιδες που ξερουν ειναι οι κοπελες που δουλευουν στον χωρο του αγοραιου ερωτα!
Λάθος τους!!!
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ελα αγορι μου να σε παω εγω τσαρκες να δειςςςςς
Το τονιζω, δεν ειμαι Ελληναρας, ουτε εχω κανει το καμακι επιστημη, ουτε λεω ψεματα για να μου κατσει καποια! Μονος σκοπος να κανω ενα τετοιο ταξιδι ειναι να γνωρισω μερικες κοπελες να δω πως φερονται και πως σκεφτονται!
Τωρα αν μας εκανε καμια κλικ, και της καναμε και εμεις, ακομα καλυτερα! Ειμαι πολυ εμφανισιμος, για να με χαιρεται αχλαδοκωλα, και πολυ καλος για να με καταπιεζει!
Λάθος τους!!!
Δικιο εχεις. Φυσικα δεν κρινω τις επιλογες των ανθρωπων, απλα ειναι κριμα να παρεξηγουμε εναν ολοκληρο λαο για τις προσωπικες επιλογες μερικων κοριτσιων που επελεξαν αυτη την δουλεια.
να αναφερω ενα παραδειγμα οσον αφορα την σχεση τους με τους αντρες τους.
καποια ηταν στεναχωρημενη γιατι τσακωθηκε με τον αντρα της και δεν της μηλαγε δυο μερες,
επειδη του ζητησε να κανει καποια δουλεια και δεν εβαλε μπροστα το (σε παρακαλω μπωρεις να κανεις αυτο).
καποια ηταν στεναχωρημενη γιατι τσακωθηκε με τον αντρα της και δεν της μηλαγε δυο μερες,
επειδη του ζητησε να κανει καποια δουλεια και δεν εβαλε μπροστα το (σε παρακαλω μπωρεις να κανεις αυτο).
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
να αναφερω ενα παραδειγμα οσον αφορα την σχεση τους με τους αντρες τους.
Ασε ρε φιλε, οι Ελληνιδες ειναι με το strap-on ετοιμες να μας γαμησουν. Ευτυχως δεν ειμαι Ελλαδα για να τις βλεπω ολη μερα.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Όποιος παρεξηγεί λαούς από τέτοια κριτήρια... είναι ΓΤΠ.Δικιο εχεις. Φυσικα δεν κρινω τις επιλογες των ανθρωπων, απλα ειναι κριμα να παρεξηγουμε εναν ολοκληρο λαο για τις προσωπικες επιλογες μερικων κοριτσιων που επελεξαν αυτη την δουλεια.
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ασε ρε φιλε, οι Ελληνιδες ειναι με το strap-on ετοιμες να μας γαμησουν. Ευτυχως δεν ειμαι Ελλαδα για να τις βλεπω ολη μερα.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μια φορά, μια φίλη (ρωσίδα), έτυχε σε ένα σκηνικό, που ένας τύπος έκανε καμάκι σε μια ελληνίδα και αυτή του απάντησε με βρισιες και προσβολές.
Το καμάκι δεν ήταν προσβλητικό.
Μου είπε μετά πως το πόσο ντράπηκε που ήταν μπροστά και τα άκουσε, δε λέγεται!
Με ρωτούσε γιατί μιλάνε έτσι οι ελληνίδες και ότι είναι πολύ αγενείς χωρίς λόγο μάλιστα.
Μπορώ να διαφωνήσω εγώ; για πείτε μου;
Επισκέπτης
και βασικα δεν ειανι ροσιδεσ!ειναι τα σκουπιδια τισ ουκρανιασ και τισ μολδαβιασ!!!χαχα!!!που το πεζουν ροσιδεσ!!!οτι να νε!Οι περισσοτεροι Ελληνες οι μονες Ρωσιδες που ξερουν ειναι οι κοπελες που δουλευουν στον χωρο του αγοραιου ερωτα!
Επισκέπτης
εισαι σε καλο δρομο!respect!
Μια φορά, μια φίλη (ρωσίδα), έτυχε σε ένα σκηνικό, που ένας τύπος έκανε καμάκι σε μια ελληνίδα και αυτή του απάντησε με βρισιες και προσβολές.
Το καμάκι δεν ήταν προσβλητικό.
Μου είπε μετά πως το πόσο ντράπηκε που ήταν μπροστά και τα άκουσε, δε λέγεται!
Με ρωτούσε γιατί μιλάνε έτσι οι ελληνίδες και ότι είναι πολύ αγενείς χωρίς λόγο μάλιστα.
Μπορώ να διαφωνήσω εγώ; για πείτε μου;
παραλιγω να παντρευτω με ελληνιδα.λιγο πριν γινει αυτο ενοιωθα οτι οπως με κοιταγε σκευτονταν (δεν θα σου βαλω την κουλουρα θα δεις μετα)και τις καπουλαρισα.Ασε ρε φιλε, οι Ελληνιδες ειναι με το strap-on ετοιμες να μας γαμησουν. Ευτυχως δεν ειμαι Ελλαδα για να τις βλεπω ολη μερα.