Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μεγαλε, 15 χρονια εξω και εγω για σπουδες και δουλειες ολα μονος εχω μαθει να τα κανω. απλα και μια αλλαγη δεν θα με πειραζε  :2funny: :2funny:

Σε καταλαβαινω. Αλλα οι δουλειες του σπιτιου ειναι το τελευταιο. Τα βρισκουμε εκει. Ανθρωπο της προκοπης να βρεις και ολα τα αλλα γινονται

ελφ καλισπερα μαγειρικη και χαουζκιπινκ ειναι στην γυναικα...αν σου βγει νοικοκυρα καλως...ειναι να το χει μεσα της...κι αν δεν τοχει της δινεις να καταλαβει οτι δεν ειναι δουλα και μπορεις να την στηριξεις και σ αυτο...τον εαυτο τους τον περιποιουνται περισσοτερο απ τις ελληνιδες...οι ρωσιδες δεν μιλαω για αλλες...

Ρε παιδια ακομα και αν καποια υστερει σε εναν τομεα, με λιγη βοηθεια και συμπαρασταση θα μαθει.

Πώς δεν υπάρχουν κορόιδα;
Και οι Έλληνες άντρες τί είναι;  :2funny:

Καποτε και το κοροιδο ξυπναει, και τραβαει ενα Χ σε καθε ειδους γυναικα-παρασιτο. Να το τονισω, τα ματια μας ανοιχτα ειτε προκειται για αχλαδοκωλα ειτε για Ρωσιδα. Οσα εχω ζησει μεχρι τωρα δειχνουν οτι οι ανθρωποι σε πλησιαζουν ή για να σε γαμησουν ή για να σε εκμεταλλευτουν ή για να σε κλεψουν. Καλοι οι ερωτες και τα λουλουδια, αλλα πανω απο ολα αξιοπρεπεια και λιγος εγωισμος. Ολα αυτα απο καποιον που εκανε πολλα λαθη στο παρελθον, και δεν σκοπευει να τα ξανακανει.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είναι μόνο το πιο πλούσια. Αλλά κοίτα. Έχει καλύτερες υποδομές, πιο ωραία πόλη, συγκοινωνίες, πάρκα, νοσοκομεία και σύστημα περίθαλψης, ανοικτά μαγαζιά Κυριακές και 24ωρα.
Βενζίνη , ηλεκτρικό, ζεστό νερό για θέρμανση και μπάνιο σχεδόν τζάμπα. ( Η βενζίνη το 1/4 περίπου από εδώ.) Γενικά ότι έχει να κάνει με ενέργεια.
Τηλέφωνα σχεδόν τζάμπα. Τα κινητά περίπου το 1/5 απόεδώ. Εισητήρια για συγκοινωνίες πολύ πιο φτηνά. Επίσης τα ηλεκτρονικά ήδη είναι φτηνότερα από Ελάδα. Επίσης ο Ρώσος είναι απλός όχι γυφτοεφετζής σα τον Έλληνα. Για αυτόν δεν είναι να πάει να τα σκάει στα γυφτομπουζούκια,ούτε να αγοράσει με δανεικά το ακριβό αυτοκίνητο, αλλά να αγοράσει ένα βιβλίο, να πάει θέατρο, όπερα, μπαλέτο κλπ. Είναι πιο πολιτισμένοι γενικά, πιο ευγενικοί και πιο ήρεμοι- παραείναι ήρεμοι, σχεδόν νωθροί.
Γενικότερα άμα συγκρίνεις βιοτικό επίπεδο, κατώτερο από Ελλάδας ( με τα πολλά δανεικά και επιδοτήσεις από Ε.Ε. που σύντομα θα κοπούν) δεν είναι. Κατώτερο είναι σε σχέση με άλλες δυτικές χώρες.

ναι ρε φιλεεεεεε σουπερμαρκετ ανοιχτα 24ωροοοοοοοο

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
προσκαλουμε τα κοριτσια της ιστοδελιδας να μας πουνε την γνωμη τους για τα οσα γραφουμε :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Eιμαι κι εγω της λογικης, αν μπορω στο μελλον να βγαζω τοσα χρηματα, ωστε η γυναικα να μη δουλευει.
Σε αυτη την περιπτωση ομως, οταν θα ξεθεωνομαι ολη μερα στη δουλεια, και η γυναικα δεν θα δουλευει και θα ειναι κατα βαση στο σπιτι, εχω την απαιτηση ολα τα του σπιτιου να τα αναλαβει αυτη. Φυσικα αν μπορω καπου θα βοηθησω. Αλλα ομως τα του σπιτιου, του πουστη, πρεπει να τα κανει αυτη.

Ξερω κατι ελληνιδες, δεν δουλευουν, δουλευει ο αντρας, ολη τη βδομαδα καθονται σπιτι, και περιμενουν το σαββατοκυριακο που δεν δουλευει ο αντρας, να 'καθισουν' να ξεκουραστουν, και να κανει ο αντρας ολες τις δουλειες. Πως σας φαινεται?  Οπως λεει ο madk4speed...να φαρδαινει ο κολος της ελληνιδας?

Εχεις δικιο. Αν δεν δουλευει η γυναικα, δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ειναι ολα στην εντελεια στο σπιτι.
Οχι γιατι το απαιτω εγω, αλλα γιατι απο μονη της πρεπει να το καταλαβαινει αυτο. Δεν εχω προβλημα να μαγειρεψω καμια φορα ή να την βοηθησω να μαγειρεψει, γιατι μου αρεσει. Ομως δεν θα καθομαι τα σαββατα να πλενω τα τζαμια οπως κανουν μερικοι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
προσκαλουμε τα κοριτσια της ιστοδελιδας να μας πουνε την γνωμη τους για τα οσα γραφουμε :rolleyes:

Δεν μας νοιαζει η γνωμη τους αγαπητε. Ειπαμε οτι ολες οι ξενες ειναι πουτανες! Αλλα ακομα μεγαλυτερες πουτανες ειναι οι αχλαδοκωλες που κοιτανε να μας γαμησουν αμα μπει κουλουρα και οι μαναδες τους, που προσπαθουν να μας τις φορτωσουν. Με αχλαδοκωλα δεν παντρευομουν με τιποτα. Και ας συζουσα 10 χρονια. Και ας αφριζε απο το στομα η πεθερουλα μου. Ετσι δεν θα μπορουσε να με γαμησει, γιατι σηκωνομαι και φευγω και παιρνει και τα αρχιδια μου. Με αλλοδαπη παντρευομαι, ή εστω με Ελληνιδα μεγαλωμενη στο εξωτερικο.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μας νοιαζει η γνωμη τους αγαπητε. Ειπαμε οτι ολες οι ξενες ειναι πουτανες! Αλλα ακομα μεγαλυτερες πουτανες ειναι οι αχλαδοκωλες που κοιτανε να μας γαμησουν αμα μπει κουλουρα και οι μαναδες τους, που προσπαθουν να μας τις φορτωσουν. Με αχλαδοκωλα δεν παντρευομουν με τιποτα. Και ας συζουσα 10 χρονια. Και ας αφριζε απο το στομα η πεθερουλα μου. Ετσι δεν θα μπορουσε να με γαμησει, γιατι σηκωνομαι και φευγω και παιρνει και τα αρχιδια μου. Με αλλοδαπη παντρευομαι, ή εστω με Ελληνιδα μεγαλωμενη στο εξωτερικο.

ειμαι υπερ του κοινωνικου διαλογου!!!τα λεφτα υπαρχουν που ελεγε κι ο γιωργακης :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οι άντρες τους να ελέγξoυν μήπως τις πηδάει ο ElftexTP  :2funny:

Σου εγγυωμαι πως αμα ειναι πουτανα η αλλη, βαζει τον αντρα της να της κατεβασει το βρακι για να παει να γαμηθει με αλλον. Και φυσικα αυτος δεν παιρνει χαμπαρι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ειμαι υπερ του κοινωνικου διαλογου!!!τα λεφτα υπαρχουν που ελεγε κι ο γιωργακης :2funny: :2funny: :2funny:

Λεφτα υπαρχουν, αλλα ειναι σε λαθος τσεπες. Επισης γυναικες υπαρχουν, αλλα ειναι σε λαθος χωρα!
Δεν εχει κοινωνικο διαλογο και μαλακιες. Αστες να ψαχνουν για γαμπρο και να ζηλευουν τις ξενες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Για τις 'τεως' ρωσιδες, λιθουανες, εσθονες, λετονες, ισχυουν πανω-κατω οσα ισχυουν γενικα και για τις ρωσιδες? Κοινωνικες συνθηκες, προτιμησεις, κλπ

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν κανονιζουμε κανενα ταξιδακι παρεα για τις αρχες του καλοκαιριου, να δουμε απο κοντα τι παιζει με τις κοπελες εκει? Δυστυχως δεν ξερω καθολου Ρωσικα, και αυτην την περιοδο δεν εχω χρονο για να αρχισω να μαθαινω!
Μονος που δεν παω, ειδικα χωρις να ξερω την γλωσσα! Να διευκρινισω οτι δεν θελω να παω εκει για να αρχισω να παιρνω βιζιτουδες, τετοιες εχει και εδω.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν κανονιζουμε κανενα ταξιδακι παρεα για τις αρχες του καλοκαιριου, να δουμε απο κοντα τι παιζει με τις κοπελες εκει? Δυστυχως δεν ξερω καθολου Ρωσικα, και αυτην την περιοδο δεν εχω χρονο για να αρχισω να μαθαινω!
Μονος που δεν παω, ειδικα χωρις να ξερω την γλωσσα! Να διευκρινισω οτι δεν θελω να παω εκει για να αρχισω να παιρνω βιζιτουδες, τετοιες εχει και εδω.

ειναι αλλες αυτες εκει ρε φιλε ;)δεν εχεις δει τιποτα εδω!!!... ;) :rockon:αξιζει η ρωσια!!! :rockon: :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σχετικαμε το αν οι Ρωσσιδες ειναι νοικοκυρες η οχι....

Σε γενικες γραμμες ειναι, πολυ περισσοτερο απο τις Ελληνιδες! Ειπαμε το σπιτι τους το θεωρουνε "ιερο", μπαινεις μεσα και ενω ειναι μικρα σπιτακια αυτα που μενουνε εντουτοις ειναι πεντακαθαρα και περιποιημενα! Δε θα δεις ουτε ρουχα πεταμενα, ουτε πιατα στο νιπτηρα ουτε τιποτα! Ολα στη θεση τους και τακτοποιημενα!Εκει συνηθιζουν και κοιμουνται σε καναπεδες που γινονται κρεββατια, ποτε δεν θα τα δειτε ανοιχτα παρα μονον οταν πρεπει να κοιμηθουνε!Ξερουνε να μαγειρευουνε αλλα τα φαγητα που φιαχνουνε ειναι δυσκολο να τα συνηθισει ο μεσος Ελληνικος ουρανισκος...τα μπλινι και τα πελιμενι που τρωνε εκει σχεδον καθημερινα ειναι απο αδιαφορα ως ανοστα στια τον Ελληνα. Εντυπωση θα σας κανει οτι οι Ρωσσιδες οταν μαγειρευουν ιδιως αλλα και οταν καθαριζουν φορανε ΠΑΝΤΑ στο κεφαλι τους μαντηλι!!!

Εμενα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση η δικια μου οταν μενει σπιτι μου ποσο τακτικη ειναι (η ουκρανεζα ας πουμε ητανε τσαπατσουλα μουχε γεμισει το σπιτι ρουχα και καλυντικα της, οπου εβρισκε τα πεταγε), οτι καθε πρωι προτου βγουμε απο το σπιτι θα αερισει και θα τακτοποιησει το κρεβατι (η ουκρανεζα στη μουναρα της), μολις ξυπναγε εκανε απαραιτητα μπανιο(το ιδιο και η Ουκρανεζα) και με εντυπωσιασε ιδιαιτερα το γεγονος οτι το πατωμα το καθαριζε με ενα πανακι,στα γονατα!!! Δε χρησιμοποιουσε σφουγγαριστρες και ητανε τρομερα σχολαστικη στο καθαρισμα και ολα με τα χερια!(καλα η ουκρανεζα ουτε ηξερε τι ειναι η σφουγγαριστρα)

Επισης σας υπενθυμιζω οτι στη Ρωσσια η γυναικα θεωρειται υπευθυνη για τη διατροφη ολης της οικογενειας και γενικα τη φροντιζει πολυ! Βεβαια η αντιληψη τους για το φαγητο ειναι τελειως διαφορετικη με τη δικη μας, μη σας φανει αστειο αν ας πουμε την προηγουμενη μερα εχετε φαει πολυ εξω, την επομενη να σας εχει μονο σαλατες η φρουτα....

για το αν φροντιζουν την εμφανιση τους?

ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! Θελουν να ειναι και να νιωθουν ομορφες καθε στιγμη! Χωρις να ειναι υπερβολικες στο μακιγιαζ(δε παστωνονται σαν τις Ελληνιδες) συνεχως κοιτανε μην εχει χαλασει εστω και ελαχιστα η πολυ καλη εικονα τους!Γενικα δεν ξερουν να βαφονται και χρησιμοποιουν τα απολυτως απαραιτητα, ξεχαστε τις βαλιτσες με τα καλλυντικα που κουβαλανε μαζι τους οι Ελληνιδες!! Επισης για καποιο λογο φορανε μονο κοκκινο κραγιον, ουτε καφε ουτε γηινα ουτε τιποτα! Εχουν στο μυαλο τους μια κλασσικη εικονα για την ομορφια και πιστεψτε με, ειναι ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ οταν φιαχνονται! Αν ειστε ο δικος της, θα σας τονισει οτι την ενδιαφερει να την βλεπετε και να σας αρεσει καθε στιγμη!Για σας το κανουνε, το λενε και το εννοουνε! Θα προσεξουν την εμφανιση τους ακομη και μεσα στο σπιτι, θα ειναι στην τριχα ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ!Δε θα δειτε ποτε ρωσσιδα να κυκλοφορει με τις μπιτζαμες μεσα στο σπιτι ουτε αφιαχτη! Συγκρινετε το αυτο με μια μεση Ελληνιδα που μεσα στο σπιτι κυκλοφορει σαν το χαρο(ειναι και αυτο δειγμα σεβασμου προς τον αντρα τους) ενω αμα φιαχτουν για να βγειτε εξω θα νιωσετε εντονα οτι το κανουν για να την δουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Γενικα, τη Ρωσσιδα οπως την δεις οταν την πρωτογνωρισεις καπου εξω ας πουμε, ετσι θα την βλεπεις καθε μερα!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ρε συ ήμαρτον, ότι ζώ με την δικιά μου τα έχεις αναφέρει ακριβώς. :o :o

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σχετικαμε το αν οι Ρωσσιδες ειναι νοικοκυρες η οχι....

Σε γενικες γραμμες ειναι, πολυ περισσοτερο απο τις Ελληνιδες! Ειπαμε το σπιτι τους το θεωρουνε "ιερο", μπαινεις μεσα και ενω ειναι μικρα σπιτακια αυτα που μενουνε εντουτοις ειναι πεντακαθαρα και περιποιημενα! Δε θα δεις ουτε ρουχα πεταμενα, ουτε πιατα στο νιπτηρα ουτε τιποτα! Ολα στη θεση τους και τακτοποιημενα!Εκει συνηθιζουν και κοιμουνται σε καναπεδες που γινονται κρεββατια, ποτε δεν θα τα δειτε ανοιχτα παρα μονον οταν πρεπει να κοιμηθουνε!Ξερουνε να μαγειρευουνε αλλα τα φαγητα που φιαχνουνε ειναι δυσκολο να τα συνηθισει ο μεσος Ελληνικος ουρανισκος...τα μπλινι και τα πελιμενι που τρωνε εκει σχεδον καθημερινα ειναι απο αδιαφορα ως ανοστα στια τον Ελληνα. Εντυπωση θα σας κανει οτι οι Ρωσσιδες οταν μαγειρευουν ιδιως αλλα και οταν καθαριζουν φορανε ΠΑΝΤΑ στο κεφαλι τους μαντηλι!!!

Εμενα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση η δικια μου οταν μενει σπιτι μου ποσο τακτικη ειναι (η ουκρανεζα ας πουμε ητανε τσαπατσουλα μουχε γεμισει το σπιτι ρουχα και καλυντικα της, οπου εβρισκε τα πεταγε), οτι καθε πρωι προτου βγουμε απο το σπιτι θα αερισει και θα τακτοποιησει το κρεβατι (η ουκρανεζα στη μουναρα της), μολις ξυπναγε εκανε απαραιτητα μπανιο(το ιδιο και η Ουκρανεζα) και με εντυπωσιασε ιδιαιτερα το γεγονος οτι το πατωμα το καθαριζε με ενα πανακι,στα γονατα!!! Δε χρησιμοποιουσε σφουγγαριστρες και ητανε τρομερα σχολαστικη στο καθαρισμα και ολα με τα χερια!(καλα η ουκρανεζα ουτε ηξερε τι ειναι η σφουγγαριστρα)

Επισης σας υπενθυμιζω οτι στη Ρωσσια η γυναικα θεωρειται υπευθυνη για τη διατροφη ολης της οικογενειας και γενικα τη φροντιζει πολυ! Βεβαια η αντιληψη τους για το φαγητο ειναι τελειως διαφορετικη με τη δικη μας, μη σας φανει αστειο αν ας πουμε την προηγουμενη μερα εχετε φαει πολυ εξω, την επομενη να σας εχει μονο σαλατες η φρουτα....

για το αν φροντιζουν την εμφανιση τους?

ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!! Θελουν να ειναι και να νιωθουν ομορφες καθε στιγμη! Χωρις να ειναι υπερβολικες στο μακιγιαζ(δε παστωνονται σαν τις Ελληνιδες) συνεχως κοιτανε μην εχει χαλασει εστω και ελαχιστα η πολυ καλη εικονα τους!Γενικα δεν ξερουν να βαφονται και χρησιμοποιουν τα απολυτως απαραιτητα, ξεχαστε τις βαλιτσες με τα καλλυντικα που κουβαλανε μαζι τους οι Ελληνιδες!! Επισης για καποιο λογο φορανε μονο κοκκινο κραγιον, ουτε καφε ουτε γηινα ουτε τιποτα! Εχουν στο μυαλο τους μια κλασσικη εικονα για την ομορφια και πιστεψτε με, ειναι ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ οταν φιαχνονται! Αν ειστε ο δικος της, θα σας τονισει οτι την ενδιαφερει να την βλεπετε και να σας αρεσει καθε στιγμη!Για σας το κανουνε, το λενε και το εννοουνε! Θα προσεξουν την εμφανιση τους ακομη και μεσα στο σπιτι, θα ειναι στην τριχα ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ!Δε θα δειτε ποτε ρωσσιδα να κυκλοφορει με τις μπιτζαμες μεσα στο σπιτι ουτε αφιαχτη! Συγκρινετε το αυτο με μια μεση Ελληνιδα που μεσα στο σπιτι κυκλοφορει σαν το χαρο(ειναι και αυτο δειγμα σεβασμου προς τον αντρα τους) ενω αμα φιαχτουν για να βγειτε εξω θα νιωσετε εντονα οτι το κανουν για να την δουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Γενικα, τη Ρωσσιδα οπως την δεις οταν την πρωτογνωρισεις καπου εξω ας πουμε, ετσι θα την βλεπεις καθε μερα!

Ευτυχως που ξερω να μαγειρευω.. Αληθεια τους αρεσει η ελληνικη κουζινα? Να υποθεσω πως δεν βαζουν τους Ρωσους να πλενουν τα πατζουρια καθε Σαββατο ε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Ακουσα και κατι σωστο!!! Τωρα μιλας σωστα.Δεν ειναι υποχρεωτικο να μιλας ρωσικα(σιγουρα βοηθανε) κανε τσατ με 4-5 κοπελες που ξερουν αγγλικα και πανε εστω και μονος και γνωρισε τες. Πολυ πιθανον  να κολησεις με την πρωτη που θα γνωρισεις!

Πολλους υποψηφιους γαμπρους βλεπω ξαφνικα! Αντε τι καθοσαστε το club μας πρεπει να μεγαλωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom