Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εμεις εδω δεν μιλαμε για απελπισμενες-πεινασμενες. Μιλαμε για κοπελες που θα ερθουν Ελλαδα μονο και μονο για να ειναι μαζι με αυτον που τους κανει κλικ. Και δεν θα φυγουν τοσο ευκολα απο την χωρα τους. Αν τωρα η αλλη εχει ετοιμη την βαλιτσα για να φυγει με το που γνωρισει καποιον, ειναι λιγο υποπτο!

μαντ εσυ πας στην ρωσια να ζησεις?εσυ κι ο οποιοσδηποτε εδω μεσα το θεωρεις ευκολο?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μαντ εσυ πας στην ρωσια να ζησεις?εσυ κι ο οποιοσδηποτε εδω μεσα το θεωρεις ευκολο?

Φιλε μου δεν ειπα οτι ειναι ευκολο! Ηδη εφαγα ενα πολιτισμικο σοκ οταν εφυγα απο την Ελλαδα και ηρθα σε αλλη χωρα της Ε.Ε., και να σκεφτεις οτι ηξερα και την γλωσσα παρα πολυ καλα. Το να παω Ρωσια ειναι ακομα πιο δυσκολο γιατι πρεπει να μαθω την γλωσσα και γιατι η Ρωσια μαλλον δεν εχει καμια σχεση με Ελλαδα και Ε.Ε. Ακουγεται σαν αλλος πλανητης! Ομως αν συντρεχουν επαγγελματικοι-συναισθηματικοι λογοι το κανω. Παω να ζησω εκει. Απλα νομιζω πως εντος Ε.Ε. οι μισθοι ειναι καλυτεροι, και το κλιμα πιο υποφερτο.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε ολα τα λεφτα του κοσμου να χεις,δεν μπορεις να πας αλλου οταν εχεις συνηθισει στο μερος που γεννηθηκες για εκατοπενηντα λογους...
η πεινα ναι σε αναγκαζει να ψαξεις κατι καλυτερο...ομως ακομα κι αν το βρεις δεν σημαινει οτι εισαι πληρης...και κατι αλλο...
επειδη καποια σχεση εχω κι εγω με την ρωσια αμεσα και εμμεσα σας πληροφορω αντιθετα απ τον διμιτρακι οτι βεβαια δεν ειναι ο παραδεισος εκει...αν ομως εχεις μια αξιοπρεπη δουλιτσα και κανεις κουμαντο στα φραγκα σου κατα καποιο τροπο το επιπεδο σου ειναι σαφως ανωτερο απ αυτο του μεσου ελληνα στην ελλαδα...εκει τουλαχιστον αυτο που σου κρυβουν τα μαςς μιντια στο κρυβουν για το καλο σου κι οχι γιατι ειναι λαμογια που μια μερα 8α σε κανουν να φαληρισεις....
το κλιμα ειναι πολυ ασχημο κι εμεις που δεν ειμαστε συνηθισμενοι υποφερουμε...κι αυτος ειναι ενας λογος που θελουν να φυγουν απο εκει...αν συζητησεις με ενα κοριτσι εκει σ ενα καφε αυτο θα σου πει μολις της πεις οτι εισαι απο μεσογειακη χωρα...
τωρα αν ερθει-"την φερεις" και φας την πατατα και μεινεις με τ αρχιδια στο χερι,αυτο ειναι καθαρα ευθυνη δικη σου...κατι λαθος κανεις εσυ...δεν παιζει κατι αλλο...βεβαια απο σκατοψυχες να φανε κι οι κοτες σε ολες τις ηπειρους...
αυτο που πιστευω αποτελει τον κεντρικο πυρηνα αυτου του θρεντ ειναι η αναγκη πολλων να πραγματοποιησουν ενα ονειρο που στις μερες μας λεγεται"οικογενεια"....καταντησαμε μεσα απο την μιζερια μας να κανουμε την αρετη μπαχαλο και να ψαχνουμε τις εναλλακτικες λυσεις εκτος ελλαδας...καποιοι το ονομαζουν με ανεση "ανασφαλεια""δειλια" αλλα δεν ειναι ετσι....και το ξερουμε ολοι...

και κατι οφφ τοπικ γιατι το συνηθιζω τελευταια...
σεβαλιε...αν συνεχισω να γραφω 8α σε παρακαλουσα αν γινεται να μην περασω απο το αξιωμα του "μαλαμα" οπως ο παιχτουρας..το θεωρω υποτιμιτικο... ;) ευχαριστω!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω ποτε θα γινω τιμημενος οεο?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε ολα τα λεφτα του κοσμου να χεις,δεν μπορεις να πας αλλου οταν εχεις συνηθισει στο μερος που γεννηθηκες για εκατοπενηντα λογους...
η πεινα ναι σε αναγκαζει να ψαξεις κατι καλυτερο...ομως ακομα κι αν το βρεις δεν σημαινει οτι εισαι πληρης...και κατι αλλο...
επειδη καποια σχεση εχω κι εγω με την ρωσια αμεσα και εμμεσα σας πληροφορω αντιθετα απ τον διμιτρακι οτι βεβαια δεν ειναι ο παραδεισος εκει...αν ομως εχεις μια αξιοπρεπη δουλιτσα και κανεις κουμαντο στα φραγκα σου κατα καποιο τροπο το επιπεδο σου ειναι σαφως ανωτερο απ αυτο του μεσου ελληνα στην ελλαδα...εκει τουλαχιστον αυτο που σου κρυβουν τα μαςς μιντια στο κρυβουν για το καλο σου κι οχι γιατι ειναι λαμογια που μια μερα 8α σε κανουν να φαληρισεις....
το κλιμα ειναι πολυ ασχημο κι εμεις που δεν ειμαστε συνηθισμενοι υποφερουμε...κι αυτος ειναι ενας λογος που θελουν να φυγουν απο εκει...αν συζητησεις με ενα κοριτσι εκει σ ενα καφε αυτο θα σου πει μολις της πεις οτι εισαι απο μεσογειακη χωρα...
τωρα αν ερθει-"την φερεις" και φας την πατατα και μεινεις με τ αρχιδια στο χερι,αυτο ειναι καθαρα ευθυνη δικη σου...κατι λαθος κανεις εσυ...δεν παιζει κατι αλλο...βεβαια απο σκατοψυχες να φανε κι οι κοτες σε ολες τις ηπειρους...
αυτο που πιστευω αποτελει τον κεντρικο πυρηνα αυτου του θρεντ ειναι η αναγκη πολλων να πραγματοποιησουν ενα ονειρο που στις μερες μας λεγεται"οικογενεια"....καταντησαμε μεσα απο την μιζερια μας να κανουμε την αρετη μπαχαλο και να ψαχνουμε τις εναλλακτικες λυσεις εκτος ελλαδας...καποιοι το ονομαζουν με ανεση "ανασφαλεια""δειλια" αλλα δεν ειναι ετσι....και το ξερουμε ολοι...

και κατι οφφ τοπικ γιατι το συνηθιζω τελευταια...
σεβαλιε...αν συνεχισω να γραφω 8α σε παρακαλουσα αν γινεται να μην περασω απο το αξιωμα του "μαλαμα" οπως ο παιχτουρας..το θεωρω υποτιμιτικο... ;) ευχαριστω!

Προσωπικα αν και ειμαι σχετικα λιγο καιρο στο εξωτερικο, οποτε παω Αθηνα μου φαινεται τοσο ασχημη και βρωμικη, παντου λαθρομεταναστες με τοπ τους Αλβανους, ξενερωνω εντελως. Σκοπευεω να μεινω εδω στο εξωτερικο αν ολα πανε καλα τουλαχιστον για καποια χρονια ακομα και βλεπουμε. Μου αρεσει η ζωη εδω, δεν μου λειπουν ουτε τα μπουζουκια, ουτε ο λουλουδοπολεμος, ουτε οι λαθρομεταναστες, ουτε τα σουβλακια, ουτε τα σογια και οι συγγενεις. Δυστυχως λογω ηλικιας δεν εχω πολλα περιθωρια. Πρεπει καποια στιγμη να αποφασισω που θελω να ζησω και να κανω οικογενεια αν βρω κανεναν ανθρωπο της προκοπης. Το ξερω οτι οι Ρωσιδες προτιμουν μια πιο ζεστη μεσογειακη χωρα, αλλα δεν αρκει αυτο για να ερθουν εδω. Ομως το πακετο αντρας+μεσογειακο κλιμα+συναισθηματα ειναι μαλλον δελεαστικο για αυτες. Εφοσον βεβαια μπορεις να της παρεχεις ενα ικανοποιητικο βιοτικο επιπεδο. Και κατι αλλο. Μακαρι τα οικονομικα μου στο μελλον να μου επιτρεψουν αν κανω οικογενεια να μην εργαζεται η γυναικα μου αν αυτη ειναι αλλοδαπη! Γιατι μια Ελληνιδα δεν την αφηνα να καθεται και να φαρδαινει ο κωλος της!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
απο δουλεις του σπιτιου, μαγειρικη, καθαριωτητα, housekeeping, κλπ πως τα πανε οι μεσες Ρωσιδες? κάνουν τιποτα? Ξερουν να ραβουν κανενα κουμπι? Απο περιποιηση εαυτου?

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Προσωπικα αν και ειμαι σχετικα λιγο καιρο στο εξωτερικο, οποτε παω Αθηνα μου φαινεται τοσο ασχημη και βρωμικη, παντου λαθρομεταναστες με τοπ τους Αλβανους, ξενερωνω εντελως. Σκοπευεω να μεινω εδω στο εξωτερικο αν ολα πανε καλα τουλαχιστον για καποια χρονια ακομα και βλεπουμε. Μου αρεσει η ζωη εδω, δεν μου λειπουν ουτε τα μπουζουκια, ουτε ο λουλουδοπολεμος, ουτε οι λαθρομεταναστες, ουτε τα σουβλακια, ουτε τα σογια και οι συγγενεις. Δυστυχως λογω ηλικιας δεν εχω πολλα περιθωρια. Πρεπει καποια στιγμη να αποφασισω που θελω να ζησω και να κανω οικογενεια αν βρω κανεναν ανθρωπο της προκοπης. Το ξερω οτι οι Ρωσιδες προτιμουν μια πιο ζεστη μεσογειακη χωρα, αλλα δεν αρκει αυτο για να ερθουν εδω. Ομως το πακετο αντρας+μεσογειακο κλιμα+συναισθηματα ειναι μαλλον δελεαστικο για αυτες. Εφοσον βεβαια μπορεις να της παρεχεις ενα ικανοποιητικο βιοτικο επιπεδο. Και κατι αλλο. Μακαρι τα οικονομικα μου στο μελλον να μου επιτρεψουν αν κανω οικογενεια να μην εργαζεται η γυναικα μου αν αυτη ειναι αλλοδαπη! Γιατι μια Ελληνιδα δεν την αφηνα να καθεται και να φαρδαινει ο κωλος της!

μαντ μιλας ωριμα και σιγουρα θα πετυχεις....κιπ δε ραιτ γουορκ!!! :rockon:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
απο δουλεις του σπιτιου, μαγειρικη, καθαριωτητα, housekeeping, κλπ πως τα πανε οι μεσες Ρωσιδες? κάνουν τιποτα? Απο περιποιηση εαυτου?

Να σου πω για τις δικες μας τουλαχιστον στο θεμα της μαγειρικης: Delivery γιατι μερικες εχουν μαθει απο τις μαναδες τους οτι δεν χρειαζεται να μαγειρευουν συνεχεια.  :S

Κοιτα να δεις δεν πρεπει να ψαχνεις για δουλα. Εγω ζω μονος μου, τα κανω ολα μονος μου, μαγειρευω καλυτερα απο πολλες γυναικες. Ναι θα ηθελα η γυναικα μου να ειναι σουπερ σε οτι εχει να κανει με το σπιτι, αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω ή να μαγειρεψω καμια φορα. Δεν με κανει λιγοτερο αντρα. Καλυτερο συζυγο με κανει. Νομιζω οτι οι Ρωσιδες προσεχουν τον εαυτο τους πιο πολυ απο τις Ελληνιδες, και ειναι πιο θηλυκες και ναζιαρες, τουλαχιστον βασει οσων λιγων εχω δει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Καλά ρε πούστη μου στο ντουβάρι μιλάω? ΔΕ ΖΟΥΝ ΦΤΩΧΑ ΕΚΕΙ ΡΕΕΕΕΕ! Οι πεινασμένες είναι Μολδαβές, Ουκρανές, Γεωργιανές!

Δηλαδη ο μεσος κατοικος ρωσιας ζει πιο πλούσια απο το μέσο κατοικο ελλαδας?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε σεβαλιε δεν εχει σημασια απο που ειναι.οταν η γκομενα ειναι στην πεινα απο τοτε που γεννηθηκε,τι περιμενεις να κανει οταν θα ερθει στην ελλαδα? λογικο ειναι να ανοιξη το ματι τις και να τα θελει ολα.οι ρωσσιδες εχεις την εντυπωση οτι δεν εχουν παρει χαμπαρι τους ελληνες τι μαλακες ειναι? ξερεις ποσες αδερφες-ξαδερφες-φιλες τους που καβαντζωθηκαν με ελληνες θα τις λενε,αντε βρες και εσυ κανενα ελληνα και μαλιστα χαφτομουνι να σωθεις.ξυπνησαν και αυτες πλεον φιλε σεβαλιε [size=15pt]κοροιδα πλεον δεν υπαρχουν να ξερεις.[/size]

Πώς δεν υπάρχουν κορόιδα;
Και οι Έλληνες άντρες τί είναι;  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Να σου πω για τις δικες μας τουλαχιστον στο θεμα της μαγειρικης: Delivery γιατι μερικες εχουν μαθει απο τις μαναδες τους οτι δεν χρειαζεται να μαγειρευουν συνεχεια.  :S

Κοιτα να δεις δεν πρεπει να ψαχνεις για δουλα. Εγω ζω μονος μου, τα κανω ολα μονος μου, μαγειρευω καλυτερα απο πολλες γυναικες. Ναι θα ηθελα η γυναικα μου να ειναι σουπερ σε οτι εχει να κανει με το σπιτι, αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω ή να μαγειρεψω καμια φορα. Δεν με κανει λιγοτερο αντρα. Καλυτερο συζυγο με κανει. Νομιζω οτι οι Ρωσιδες προσεχουν τον εαυτο τους πιο πολυ απο τις Ελληνιδες, και ειναι πιο θηλυκες και ναζιαρες, τουλαχιστον βασει οσων λιγων εχω δει.

μεγαλε, 15 χρονια εξω και εγω για σπουδες και δουλειες ολα μονος εχω μαθει να τα κανω. απλα και μια αλλαγη δεν θα με πειραζε  :2funny: :2funny:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απο δουλεις του σπιτιου, μαγειρικη, καθαριωτητα, housekeeping, κλπ πως τα πανε οι μεσες Ρωσιδες? κάνουν τιποτα? Ξερουν να ραβουν κανενα κουμπι? Απο περιποιηση εαυτου?

ελφ καλισπερα μαγειρικη και χαουζκιπινκ ειναι στην γυναικα...αν σου βγει νοικοκυρα καλως...ειναι να το χει μεσα της...κι αν δεν τοχει της δινεις να καταλαβει οτι δεν ειναι δουλα και μπορεις να την στηριξεις και σ αυτο...τον εαυτο τους τον περιποιουνται περισσοτερο απ τις ελληνιδες...οι ρωσιδες δεν μιλαω για αλλες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδη ο μεσος κατοικος ρωσιας ζει πιο πλούσια απο το μέσο κατοικο ελλαδας?

Δεν είναι μόνο το πιο πλούσια. Αλλά κοίτα. Έχει καλύτερες υποδομές, πιο ωραία πόλη, συγκοινωνίες, πάρκα, νοσοκομεία και σύστημα περίθαλψης, ανοικτά μαγαζιά Κυριακές και 24ωρα.
Βενζίνη , ηλεκτρικό, ζεστό νερό για θέρμανση και μπάνιο σχεδόν τζάμπα. ( Η βενζίνη το 1/4 περίπου από εδώ.) Γενικά ότι έχει να κάνει με ενέργεια.
Τηλέφωνα σχεδόν τζάμπα. Τα κινητά περίπου το 1/5 απόεδώ. Εισητήρια για συγκοινωνίες πολύ πιο φτηνά. Επίσης τα ηλεκτρονικά ήδη είναι φτηνότερα από Ελάδα. Επίσης ο Ρώσος είναι απλός όχι γυφτοεφετζής σα τον Έλληνα. Για αυτόν δεν είναι να πάει να τα σκάει στα γυφτομπουζούκια,ούτε να αγοράσει με δανεικά το ακριβό αυτοκίνητο, αλλά να αγοράσει ένα βιβλίο, να πάει θέατρο, όπερα, μπαλέτο κλπ. Είναι πιο πολιτισμένοι γενικά, πιο ευγενικοί και πιο ήρεμοι- παραείναι ήρεμοι, σχεδόν νωθροί.
Γενικότερα άμα συγκρίνεις βιοτικό επίπεδο, κατώτερο από Ελλάδας ( με τα πολλά δανεικά και επιδοτήσεις από Ε.Ε. που σύντομα θα κοπούν) δεν είναι. Κατώτερο είναι σε σχέση με άλλες δυτικές χώρες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

Eιμαι κι εγω της λογικης, αν μπορω στο μελλον να βγαζω τοσα χρηματα, ωστε η γυναικα να μη δουλευει.
Σε αυτη την περιπτωση ομως, οταν θα ξεθεωνομαι ολη μερα στη δουλεια, και η γυναικα δεν θα δουλευει και θα ειναι κατα βαση στο σπιτι, εχω την απαιτηση ολα τα του σπιτιου να τα αναλαβει αυτη. Φυσικα αν μπορω καπου θα βοηθησω. Αλλα ομως τα του σπιτιου, του πουστη, πρεπει να τα κανει αυτη.

Ξερω κατι ελληνιδες, δεν δουλευουν, δουλευει ο αντρας, ολη τη βδομαδα καθονται σπιτι, και περιμενουν το σαββατοκυριακο που δεν δουλευει ο αντρας, να 'καθισουν' να ξεκουραστουν, και να κανει ο αντρας ολες τις δουλειες. Πως σας φαινεται?  Οπως λεει ο madk4speed...να φαρδαινει ο κολος της ελληνιδας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom