Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω ειχα μεινει για καποιες μερες στο σπιτι της οχι βεβαια ρωσια αλλα μολδαβια στο τιρασπολ που  εχουν ιδια νοοτροποια οσον αφορα το σπιτι και το φαγητο. Μου αρεσε πολυ η ρωσικη σαλατα που εφτιαχνε και το μπορτς(ειναι σαν σουπα με λαχανικα και κρεας).το σπιτακι ηταν πολυ καθαρο στους τοιχους ειχε κρεμασει κατι χαλια για ζεστη με ωραια σχεδια και στο πατωμα.στο χωλ αφηναμε τα παπουτσια και ημασταν με τις καλτσες.το παραθυρο της κουζινας το χρησιμοποιουσε σαν ψυγειο ειχε μεγαλο πλατος και μια χοντρη κουρτινα.ακομη τρονε πολυ σουπα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω ειχα μεινει για καποιες μερες στο σπιτι της οχι βεβαια ρωσια αλλα μολδαβια στο τιρασπολ που  εχουν ιδια νοοτροποια οσον αφορα το σπιτι και το φαγητο. Μου αρεσε πολυ η ρωσικη σαλατα που εφτιαχνε και το μπορτς(ειναι σαν σουπα με λαχανικα και κρεας).το σπιτακι ηταν πολυ καθαρο στους τοιχους ειχε κρεμασει κατι χαλια για ζεστη με ωραια σχεδια και στο πατωμα.στο χωλ αφηναμε τα παπουτσια και ημασταν με τις καλτσες.[size=15pt]το παραθυρο της κουζινας το χρησιμοποιουσε σαν ψυγειο[/size] ειχε μεγαλο πλατος και μια χοντρη κουρτινα.ακομη τρονε πολυ σουπα.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τόσο ψοφόκρυο έκανε;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ακουσα και κατι σωστο!!! Τωρα μιλας σωστα.Δεν ειναι υποχρεωτικο να μιλας ρωσικα(σιγουρα βοηθανε) κανε τσατ με 4-5 κοπελες που ξερουν αγγλικα και πανε εστω και μονος και γνωρισε τες. Πολυ πιθανον  να κολησεις με την πρωτη που θα γνωρισεις!

Πολλους υποψηφιους γαμπρους βλεπω ξαφνικα! Αντε τι καθοσαστε το club μας πρεπει να μεγαλωσει.

Οι καλυτερες γνωριμιες ειναι μεσω παρεας και κοινων γνωστων. Ειμαι πολυ διστακτικος με τις γνωριμιες μεσω τσατ. Γι'αυτο λεω να πηγαιναμε κανα ταξιδακι με ανθρωπους που πανε συχνα εκει. Οχι για να πηδηξουμε, αλλα για να γνωρισουμε κοσμο. Το τονιζω αυτο. Δεν ειμαι Ελληναρες! Δυστυχως εναν γνωστος μου χωρισε με την δικια του οποτε πεταξε το πουλακι για να γνωριζα τις φιλες της, επισης Ρωσιδες. Αθηνα αυτο. Βεβαια δεν ξερω μηπως ειχαν ελλεινιδοποιηθει.....

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και κατι ακομα μου εκανε εντυπωση οτι εκανε μακιγιαζ μεσα σε τρια λεπτα και ηταν τελειο.οχι σαν τις ελληνιδες που θελουν τρις ωρες να βαφτουν και τα κανουν ολλα χαλια πατωματα,σεντονια μαξιλαρια.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
και κατι ακομα μου εκανε εντυπωση οτι εκανε μακιγιαζ μεσα σε τρια λεπτα και ηταν τελειο.οχι σαν τις ελληνιδες που θελουν τρις ωρες να βαφτουν και τα κανουν ολλα χαλια πατωματα,σεντονια μαξιλαρια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άμα είσαι και μπάζο ΚΑΙ ηλίθια.... ό,τι και να'σαι.......

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οι καλυτερες γνωριμιες ειναι μεσω παρεας και κοινων γνωστων. Ειμαι πολυ διστακτικος με τις γνωριμιες μεσω τσατ. Γι'αυτο λεω να πηγαιναμε κανα ταξιδακι με ανθρωπους που πανε συχνα εκει. Οχι για να πηδηξουμε, αλλα για να γνωρισουμε κοσμο. Το τονιζω αυτο. Δεν ειμαι Ελληναρες! Δυστυχως εναν γνωστος μου χωρισε με την δικια του οποτε πεταξε το πουλακι για να γνωριζα τις φιλες της, επισης Ρωσιδες. Αθηνα αυτο. Βεβαια δεν ξερω μηπως ειχαν ελλεινιδοποιηθει.....

Επιμένω ότι και από τσατ μπορείτε να κάνετε καλή γνωριμία αρκεί να είστε προσεχτικοί και να έχετε όρεξη για ταξίδι-α.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το απολυτο crash test για τις Ελληνιδες:

Πηγαινετε εξω απο ενα νυχτερινο κεντρο και παρατηρειστε τις Ελληνιδες πως ειναι οταν μπαινουν και πως ειναι οταν βγαινουν υστερα απο το χορο και τον ιδρωτα....

Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!!!! ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
privet dragotsenaya moya, kak di ela?

εσυ δεν εισαι η μεση Ελληνιδα, εισαι μια κατηγορια απο μονη σου ;)

Εγώ είμαι η драгоценная??? Πωπω κομπλιμεντα........
Спасибо тебе :sunglasses:
Αυτά βέβαια να τα βλέπει ο ζίροου που με κατηγορεί και με λέει ζμιεγιά

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το απολυτο crash test για τις Ελληνιδες:

Πηγαινετε εξω απο ενα νυχτερινο κεντρο και παρατηρειστε τις Ελληνιδες πως ειναι οταν μπαινουν και πως ειναι οταν βγαινουν υστερα απο το χορο και τον ιδρωτα....

Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!!!! ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!
εχει φτασει η μπογια μεχρι τα βιζια τους ειναι σαν κλοουν

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εχει φτασει η μπογια μεχρι τα βιζια τους ειναι σαν κλοουν

Το γεγονος οτι ακομα και γυναικες που ανηκουν κανονικα σε θαλασσια παρκα γιατι ειναι σαν σαλαχια ναι νεροχελωνες, το παιζουν ομορφες, ειναι το χειροτερο. Αλλα αμα εισαι αχλαδοκωλα οσο μεικ απ και να βαλεις δεν κρυβεται το αχλαδι....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το γεγονος οτι ακομα και γυναικες που ανηκουν κανονικα σε θαλασσια παρκα γιατι ειναι σαν σαλαχια ναι νεροχελωνες, το παιζουν ομορφες, ειναι το χειροτερο. Αλλα αμα εισαι αχλαδοκωλα οσο μεικ απ και να βαλεις δεν κρυβεται το αχλαδι....

Θερμή παράκληση! Καλέστε επειγόντως στο θρεντ τον ασπρούλη :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom