Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν αντιλεγω για οσα λενε οι Ρωσοι για τις συμπατριωτισες τους. Τα ιδια λενε και οι κυπριοι. Αυτοι λενε πως οταν μια κυπρια φευγει, αφηνει το βρακι της στο αεροδρομιο της κυπρου. Αλλα πιστεψε με, δεν γαμιουνται ολες.

Απόλυτοι δεν μπορυύμε σαφώς να είμαστε.
Γενικά όλα αυτά έχουν κάποια βάση .
Και για τις κύπριες.
Βέβαια για τις Κύπριες που έβλεπα σε Οδοντιατρική/Ιατρική 10 χρόνια ,
το πιστεύω ότι δεν θα γαμιόταν καμία!!

Ποιός να ... τις γαμήσει έτσι όπως ήταν;
Σαν τη γυναίκα του Κρουτσώφ , στη συνάντηση με τον Κέννεντυ στην Αυστρία
(ιστορική σέξυ εμφάνιση).

Για τις επαρχιώτισσες παίζει συχνά αυτό .
Στο χωριό οσίες , εδώ παρτουζίτσες κτλ κτλ

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και για τις κύπριες.

μπρααααβοοοο λααααακκιιιιιι

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και για τις κύπριες.

Εδω που ζω ειναι φουλ στους κυπριους και τις κυπριες. Εχει αξιολογα κομματια, αλλα δεν ειναι του γουστου μου οι κυπριες. Και συνηθως το δινουν στους συμπατριωτες τους. Η εξελιξη του ειδους ισως?

vasilis 70

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κανενας δεν φευγει ετσι απλα απο την πατριδα του αν δεν εχει εναν πολυ καλο λογο. Το εχουμε ξαναπει αυτο.
Εχω παει στην ρωσια ΜΟΣΧΑ&ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ απο το 2004 πανω απο 15 φορες.Ολες αυτες που γνωρισα εκει οταν τις ρωτησα αν θα αφηναν την ρωσια για να μεινουν με εναν αλλο αντρα απο αλλο κρατος(ελλαδα,γερμανια,αγγλια κλπ.κλπ) αν τον ειχαν αγαπησει,η απαντηση ηταν γιατι να παω εγω σε αλλο κρατος ας ερθει αυτος στην ρωσια να μεινη ΕΔΩ μονιμα μαζιμου.Γενικα εχουν ενα κολλημα με την χωρα τους και μια υπερειφανια για αυτην ασχετα αν την βριζουν για το συστημα ασχετα αν περνουν δυσκολες καταστασεις στην καθημερινοτητα τους,δεν αφηνουν την οικογενεια που για τους ρωσους ειναι ιερη ,τους φιλους τους,την νοοτροπια τους που διαφερει πολυ απο την ευρωπαικη για καπιον ξενο αντρα εκτος ρωσιας.Μιλαω για τις ρωσιδες του σημερα και για τις ρωσιδες απο μεγαλες πολεις.Φυσικα παντα ειπαρχουν και εξαιρεσεις.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Σχετικά με το τι λένε ΟΙ ΡΩΣΟΙ & οι ΡΩΣΙΔΕΣ (που ζούνε στη Ρωσία , έχουν οικογένεια και ταξιδευουν ανά τον κόσμο), για τις Ρωσίδες που είναι στην Ελλάδα , έχω άδικο;
Τις θάβουν ασύστολα.
Γενικά θεωρούν όσες αφήνουν τη χώρα τους στα 18 πουτάνες.

και δεν νομίζω ότι έχουν άδικο!

φανταστείτε ένα 18χρονο κορίτσι, από όποια χώρα κι αν σκεφτείτε, να αφήσει το σπίτι της και να πάει σε μια άλλη χώρα μόνη της!

φυσικά και είναι πουτάνα!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό όμως που μου προκαλεί εντύπωση είναι για άλλη μια φορά το δαιμόνιο μυαλό του έλληνα σεξοτουρίστα!

Ο μέμος (πολύ σωστά) άνοιξε ένα θέμα για ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και σεξοτουρισμού!

Αρχίσατε λοιπόν, σε άλλο ένα θρεντ - οι ελληναράδες - να σκέφτεστε, πώς να ξενητευτείτε, πώς να τις παντρευτείτε, αν θα σας μαγειρεύουν, αν σας ξενοπηδηχτούν στην πορεία! :uglystupid: :uglystupid:

Ρε σεις! αφήστε τον άνθρωπο να σας πει όλα τα μυστικά του, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε ένα αντίστοιχο ταξίδι, έστω και μόνοι σας κάποια στιγμή, χωρίς να σας πιάσουν κότσο! ;)

Μέμο.....άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και ξεκίνα να μας διηγείσαι με λεπτομέρειες ένα ταξίδι στον παράδεισσο των ανατολικών καλλονών! :rockon:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε δεν αφηνεται τισ μαλακιεσ και τισ αντιπαραθεσεισ!! για ρωσιδεσ μιλαμε!!!! ασ μιλησουν αυτοι που εχουν κατι να πουν να μαθενουμε και οι αλλοι για τα πανεμορφα ρωσιδια!!!οσοι δεν τισ γουσταρουν και γουσταρουν δυτικεσ η μπαζοελλεεινιδεσ ασ φυγουν! να φυγεται κυριε να πατε αλλου! :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εδω που ζω ειναι φουλ στους κυπριους και τις κυπριες. Εχει αξιολογα κομματια, αλλα δεν ειναι του γουστου μου οι κυπριες. Και συνηθως το δινουν στους συμπατριωτες τους. Η εξελιξη του ειδους ισως?

Οι Κύρπιες που γνωρισα εγω το 1990 στο Λονδινο οχι μονο γαμιόντουσαν ΟΛΕΣ χωρις εξαιρεση πανευκολα αλλά ηταν και αρκετα κινκυ. Αν ειχες ενα τραπεζι μια φορα την εβδομαδα στο ελυζε και ορεξη, γαμουσες ασυστολλα. Χωρις ιχνος υπερβολης. εγω μετα την τριτη μπουχτησα γιατι λιγο το σκουρο χρωματακι λιγο η προφορα (με πιαναν τα γελια στο γαμησι οταν μιλαγανε) δεν αντεξα για πολυ  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μιλάω για όσους βλέπω στην πιάτσα,
παντρεμένους με Ανατολικές , που βρήκαν στη χώρα μας

Η συντριπτική πλειοψηφία των εν Ελλάδι παροικούντων " Ανατολικών" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΔΕΣ! Προσπάθησε να αντιληφθείς τη χαώδη διαφορά μεταξύ πολίτη της ρωσικής ομοσπονδίας και Ουκρανής, Μολδαβής, Βουλγάρας κλπ! Πολύ μεγαλύτερη από ότι π.χ. Έλληνα και Αλβανού.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σχετικά με το τι λένε ΟΙ ΡΩΣΟΙ & οι ΡΩΣΙΔΕΣ (που ζούνε στη Ρωσία , έχουν οικογένεια και ταξιδευουν ανά τον κόσμο), για τις Ρωσίδες που είναι στην Ελλάδα , έχω άδικο;
Τις θάβουν ασύστολα.
Γενικά θεωρούν όσες αφήνουν τη χώρα τους στα 18 πουτάνες.

Πολύ δίκιο. Ακόμη και αυτές στη χώρα τους, δε τις θάβουν μεν, αλλά δε τις θεοποιούν όπως κάνουν μερικοί καραγκιόζηδες εδώ τις ντόπιες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ειναι αληθεια οτι η μεση Ρωσιδα καμια σχεση δεν εχει με ουκρανες, μολδαβες, βοθλγαρες κλπ.

Το θεμα εινα ομως να ψωνισεις απο την πηγη και να την εισαγεις απευθειας.

Αν παρεις ετοιμη επο εδω, θα εχει κουσουριασει ηδη. Και οι γυναικες δεν ειναι σαν τις μερσεντες που οπως λεει και η διαφημιση των μεταχειρισμενων (δειχνοντας μια μουναρα στην φωτο): you are not the first, but who really cares?  :2funny:

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι αληθεια οτι η μεση Ρωσιδα καμια σχεση δεν εχει με ουκρανες, μολδαβες, βοθλγαρες κλπ.

Το θεμα εινα ομως να ψωνισεις απο την πηγη και να την εισαγεις απευθειας.

Αν παρεις ετοιμη επο εδω, θα εχει κουσουριασει ηδη. Και οι γυναικες δεν ειναι σαν τις μερσεντες που οπως λεει και η διαφημιση των μεταχειρισμενων (δειχνοντας μια μουναρα στην φωτο): you are not the first, but who really cares?  :2funny:
από bmw δεν ειναι το σλογκαν;
bmwl.jpg

Επισκέπτης
Η συντριπτική πλειοψηφία των εν Ελλάδι παροικούντων " Ανατολικών" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΔΕΣ! Προσπάθησε να αντιληφθείς τη χαώδη διαφορά μεταξύ πολίτη της ρωσικής ομοσπονδίας και Ουκρανής, Μολδαβής, Βουλγάρας κλπ!

Δεν είναι όλες οι εδώ ανατολικές Ρωσίδες, αλλά υπάρχουν Ρωσίδες.
Και έχω πετύχει διάφορους τύπους παντρεμένους με Ρωσίδες-Ρωσίδες και όχι Ουκρανές , Μολδαβές κτλ.
Για μένα προσωπικά οι καλύτερες γυναίκες του πάλαι-ποτέ-ανατολικού-μπλόκ είναι οι Ουγγαρέζες. Οι οποίες έχουν το -κατ'εμέ- πλεονέκτημα ότι δεν είναι Σλάβες , όπως όλες σχεδόν οι άλλες (εκτός των Βαλτικών).

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και έχω πετύχει διάφορους τύπους παντρεμένους με Ρωσίδες-Ρωσίδες και όχι Ουκρανές , Μολδαβές κτλ.
Για μένα προσωπικά οι καλύτερες γυναίκες του πάλαι-ποτέ-ανατολικού-μπλόκ είναι οι Ουγγαρέζες. Οι οποίες έχουν το -κατ'εμέ- πλεονέκτημα ότι δεν είναι Σλάβες , όπως όλες σχεδόν οι άλλες (εκτός των Βαλτικών).

μπραβοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δηλώνουν ρωσίδες, αλλά δεν είναι. Είναι κοινό φαινόμενο. Είναι ελάχιστον το ποσοστώ ρωσώφωνων ή πρώην ανατολικών εδώ που είναι από τη συγκεκριμένη χώρα και φυσικά οι όσες είναι δεν αποτελούν το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δηλώνουν ρωσίδες, αλλά δεν είναι. Είναι κοινό φαινόμενο. Είναι ελάχιστον το ποσοστώ ρωσώφωνων ή πρώην ανατολικών εδώ που είναι από τη συγκεκριμένη χώρα και φυσικά οι όσες είναι δεν αποτελούν το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα.

σε θαυμαζω σεβαλιε!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παντως κυριοι, αμα ειναι κανεις τυχαιρός και βρει τη σωστη ελληνιδα, απο το σωστο σπίτι, με τη σωστη εμφανιση, μυαλα, εκπαιδευση και προικα, ολες οι αλλες ειναι απλες οδοντοκρεμες...

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παντως κυριοι, αμα ειναι κανεις τυχαιρός και βρει τη σωστη ελληνιδα, απο το σωστο σπίτι, με τη σωστη εμφανιση, μυαλα, εκπαιδευση και προικα, ολες οι αλλες ειναι απλες οδοντοκρεμες...

εγω παντως θελω να μου γνωρισει η γυναικα του λακι καποια φιλη της!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
o συνδυασμος που περιεγραψες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Αποφασισε λοιπον απο που θα αρχισεις τους συμβιβασμους...

Δρν τοχει το DNA τους βρε παιδι μου πως να το πω, ειναι σα να ψαχνεις να βρεις χορτοφαγο λιονταρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom