madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και πού ζούνε; Εδώ ή στο Λίβανο;
Εδω στην Αγγλια.
Αυτές είναι μουσουλμάνες και συντηριτικές.
Οχι ολες. Η συγκεκριμενη πολυ νορμαλ μου φαινεται εμενα. Βεβαια σπουδασε στην Ευρωπη. Και αλκοολ πινει. Και οι χριστιανοι δεν ειναι ολοι θρησκοι....
Χίστη μου γιατί το γράφεις αυτό? Φαίνεται να δείχνεις ότι σε καίει το ζήτημα με τις ελεηνίδες και που δεν τις έχεις! και το φέρεις πολύ βαρέως! Χαλάρωσε!
Επίσης τώρα θα τα πω λίγο " στραβά" . Αλλά πολλοί δείχνουν απλά να κοιτάνε τις γυναίκες ως ένα εμπόρευμα. Έχω μια ανάγκη, θέλω ένα αντικείμενο να την ικανοποιήσω. Το υπάρχει εδώ γύρω? Το Α αντικείμενο ( ελληνίδες). τι δε κάνει? ή πολύ ακριβό? πάμε στο παραπέρα Β, ( βουλγάρες) α και αυτό έτσι πάμε στο Γ ( ρωσίδες) . α αυτό κάνει αλλά είναι έτσι και αλλιώς και πως θα το φέρουμε.
Προταιρεότητα δλδ και κίνητρο είναι ο εγωισμός και πως θα ικανοποιήσουμε τις κάβλες μας και την πάρτη μας.
Πλην όμως όταν μιλάμε για τέτοιο θέμα, σχέση, γάμο κλπ, κίνητρο πρέπει να ναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον άλλον ως προσωπικότητα. Και αυτό διαμορφώνεται υπό άλλες συνθήκες, όχι με το να φέρεις τυχαία εδώ αντικείμενα, μόνο και μόνο επειδή δε σου κάνουν τα ντόπια παραγόμενα. Θα αγαπήσεις μια κοπέλα επειδή είναι η τάδε και όχι επειδή έχει ρωσικό διαβατήριο και ξέρεις ότι αυτό το προιόν έχει αυτές τις προδιαγραφές και αυτό το ISO 9002.
Φυσικά αν κάποιος πάει να προσεγγίσει μια ρωσίδα με τέτοια μυαλά, επειδή όντως ως γυναίκες βγάζουν πολύ θυληκότητα και κρατάνε ακόμη αυτό το χαρακτήρα , ακριβώς για αυτό μια τέτοια προσέγγιση θα καταλήξει σε ναυάγιο.
Συντροφε δεν ψαχνουμε για αντικειμενο. Για ανθρωπο ψαχνουμε με καποια χαρακτηριστικα(και δεν εννοω εμφανισιακα). Δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι Ρωσιδα ή καποιας αλλης εθνικοτητας. Βεβαια απο οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα φαινεται οτι οι Ρωσιδες (οχι ολες) εχουν αυτα που ψαχνουμε.
Το ζητουμενο δεν ειναι να φερεις Ελλαδα οποια να'ναι αρκει να ειναι Ρωσιδα. Αν γνωρισεις καμια, της κανεις κλικ, σου κανει κλικ, και η υποθεση προχωρησει, γιατι να μην την φερεις Ελλαδα ή οπου ζεις τελος παντων? Εφοσον υπαρχει αμοιβαια αγαπη και ενδιαφερον και θελουν και οι 2 να ειναι μαζι δεν βλεπω για ποιο λογο να μην προχωρησει το θεμα. Ολα αυτα ισχυουν για γυναικες οποιασδηποτε εθνικοτητας.
Δε λέει για βουτιά μες στα σκατά..
Αν είσαι τυχερός λέει, οπότε ...
Αν ειμαι τυχερος μου καθεται το τζοκερ και κανω διακοπες μεχρι να πεθανω σε κανενα εξωτικο νησι. Με υποθεσεις θα παιξουμε?