Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και πού ζούνε; Εδώ ή στο Λίβανο;

Εδω στην Αγγλια.

Αυτές είναι μουσουλμάνες και συντηριτικές.

Οχι ολες. Η συγκεκριμενη πολυ νορμαλ μου φαινεται εμενα. Βεβαια σπουδασε στην Ευρωπη. Και αλκοολ πινει. Και οι χριστιανοι δεν ειναι ολοι θρησκοι....

Χίστη μου γιατί το γράφεις αυτό? Φαίνεται να δείχνεις ότι σε καίει το ζήτημα με τις ελεηνίδες και που δεν τις έχεις! :O και το φέρεις πολύ βαρέως! Χαλάρωσε!

Επίσης τώρα θα τα πω λίγο " στραβά" . Αλλά πολλοί δείχνουν απλά να κοιτάνε τις γυναίκες ως ένα εμπόρευμα. Έχω μια ανάγκη, θέλω ένα αντικείμενο να την ικανοποιήσω. Το υπάρχει εδώ γύρω? Το Α αντικείμενο ( ελληνίδες). τι δε κάνει? ή πολύ ακριβό? πάμε στο παραπέρα Β, ( βουλγάρες) α και αυτό έτσι πάμε στο Γ ( ρωσίδες) . α αυτό κάνει αλλά είναι έτσι και αλλιώς και πως θα το φέρουμε.

Προταιρεότητα δλδ και κίνητρο είναι ο εγωισμός και πως θα ικανοποιήσουμε τις κάβλες μας και την πάρτη μας.

Πλην όμως όταν μιλάμε για τέτοιο θέμα, σχέση, γάμο κλπ, κίνητρο πρέπει να ναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον άλλον ως προσωπικότητα. Και αυτό διαμορφώνεται υπό άλλες συνθήκες, όχι με το να φέρεις τυχαία εδώ αντικείμενα, μόνο και μόνο επειδή δε σου κάνουν τα ντόπια παραγόμενα. Θα αγαπήσεις μια κοπέλα επειδή είναι η τάδε και όχι επειδή έχει ρωσικό διαβατήριο και ξέρεις ότι αυτό το προιόν έχει αυτές τις προδιαγραφές και αυτό το ISO 9002.

Φυσικά αν κάποιος πάει να προσεγγίσει μια ρωσίδα με τέτοια μυαλά, επειδή όντως ως γυναίκες βγάζουν πολύ θυληκότητα και κρατάνε ακόμη αυτό το χαρακτήρα , ακριβώς για αυτό μια τέτοια προσέγγιση θα καταλήξει σε ναυάγιο.

Συντροφε δεν ψαχνουμε για αντικειμενο. Για ανθρωπο ψαχνουμε με καποια χαρακτηριστικα(και δεν εννοω εμφανισιακα). Δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι Ρωσιδα ή καποιας αλλης εθνικοτητας. Βεβαια απο οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα φαινεται οτι οι Ρωσιδες (οχι ολες) εχουν αυτα που ψαχνουμε.
Το ζητουμενο δεν ειναι να φερεις Ελλαδα οποια να'ναι αρκει να ειναι Ρωσιδα. Αν γνωρισεις καμια, της κανεις κλικ, σου κανει κλικ, και η υποθεση προχωρησει, γιατι να μην την φερεις Ελλαδα ή οπου ζεις τελος παντων? Εφοσον υπαρχει αμοιβαια αγαπη και ενδιαφερον και θελουν και οι 2 να ειναι μαζι δεν βλεπω για ποιο λογο να μην προχωρησει το θεμα. Ολα αυτα ισχυουν για γυναικες οποιασδηποτε εθνικοτητας.

Δε λέει για βουτιά μες στα σκατά..
Αν είσαι τυχερός λέει, οπότε ...

Αν ειμαι τυχερος μου καθεται το τζοκερ και κανω διακοπες μεχρι να πεθανω σε κανενα εξωτικο νησι. Με υποθεσεις θα παιξουμε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε λέω ότι ντε και καλά οι γράφοντες το κάνουν. Λέω απλά ότι μεγάλο ποσοστό το κάνει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δε λέω ότι ντε και καλά οι γράφοντες το κάνουν. Λέω απλά ότι μεγάλο ποσοστό το κάνει.

Ο κλασσικος Ελληναρας θα ειναι μαλακας με οποια γυναικα και αν γνωρισει, Ελληνιδα ή αλλοδαπη. Και σιγουρα θα παει για μαλλι και θα καταληξει κουρεμενος στον τελος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μόνο που εκεί ρε δημήτρη θα βρουνε? Αυτές είναι μουσουλμάνες και συντηριτικές. Μια τεράστια δεξαμενή που και θα γουστάρουν Έλληνες και θα είναι ιδανικές σύζυγοι, είναι η Ασία. Ταυλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Λάος , Καμπότζη, αλλά και Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα. Αυτές και πιστές είναι και καλές νοικοκυρές και ήσυχες και πολλές και γουστάρουν Έλληνες!
Για σχέσουλα οι Ασιατισσες είναι μια χαρά.Για παιδιά όμως :think:
Η μεγαλη αγορά για τους έλληνες ειναι η Τουρκία.Αυτές οι γυναίκες μπορουν να καταλάβουν άμεσα την εδώ πραγματικότητα αλλα και να ικανοποιήσουν τον έλληνα στα περισσότερα πράγματα.Ηδη είναι αρκέτες που έχουν έρθει απο δώ.Οι τουρκαλάδες ξέρουν πως αν επικρατήσουν οι πουστοσυνασπιστηριδές στη χώρα τους(εκδημοκρατισμός και καλά) όλα τα μουνιά θα θέλουν να έρθουν απο δώ σε μας τους πολυ λαιτ ανατολίτες.Και με το δικιο τους άλλωστε.Το ιστορικο παρελθόν δυσκολεύει τις σχέσεις με αυτές τις γυναίκες οι οποιές όμως για σοβαρούς δεσμούς  υπερτέρουν σε σχέση με τις άλλες στο οτι ξέρουν να συμπεριφερθουν σε μια χώρα που μοιάζει με τη δικιά τους.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
hints and tips που λεει και το blog...

Οι Ρωσσιδες τρελλαινονται για προκαταρκτικα! Δεν ειναι καθολου συνηθισμενες σε αυτα στην πατριδα τους και θα το εκτιμησουν ιδιαιτερα αν ασχοληθειτε μαζι τους αρκετο χρονο! Με τον τροπο τους σας δειχνουν και τι τις τρελλαινει περισσοτερο.... δεν θα σας το πει στα ισια αλλα την επομενη φορα που θα βρεθειτε στο κρεββατι με μια Ρωσσιδα, παρατηρειστε ποσο καθαρα, περιποιημενα και με βελουδινη αισθηση ειναι τα μουνακια τους!
Δεν τα εχουν ετσι χωρις λογο! ;) ο νοων νοειτο!!!

Επισκέπτης
hints and tips που λεει και το blog...

Οι Ρωσσιδες τρελλαινονται για προκαταρκτικα! Δεν ειναι καθολου συνηθισμενες σε αυτα στην πατριδα τους και θα το εκτιμησουν ιδιαιτερα αν ασχοληθειτε μαζι τους αρκετο χρονο! Με τον τροπο τους σας δειχνουν και τι τις τρελλαινει περισσοτερο.... δεν θα σας το πει στα ισια αλλα την επομενη φορα που θα βρεθειτε στο κρεββατι με μια Ρωσσιδα, παρατηρειστε ποσο καθαρα, περιποιημενα και με βελουδινη αισθηση ειναι τα μουνακια τους!
Δεν τα εχουν ετσι χωρις λογο! ;) ο νοων νοειτο!!!

δασκαλε ρεσπεκτ αλλα επειδη με την πολυ θεωρια δεν τα πηγαινα ποτε καλα...δεν μου λες και μερικες διευθυνσεις οπου μπορω να φορτωσω χωρις πολλα πολλα αυτα τα σουπερ ρωσιδακια που μου λες?
αντε γιατι δεν θελω να παω και 30 χρονων για να παντρευτω οπως μερικα γεροντοπαλικαρα εδω μεσα.Ονοματα δεν λεμε!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δασκαλε ρεσπεκτ αλλα επειδη με την πολυ θεωρια δεν τα πηγαινα ποτε καλα...δεν μου λες και μερικες διευθυνσεις οπου μπορω να φορτωσω χωρις πολλα πολλα αυτα τα σουπερ ρωσιδακια που μου λες?
αντε γιατι δεν θελω να παω και 30 χρονων για να παντρευτω οπως μερικα γεροντοπαλικαρα εδω μεσα.Ονοματα δεν λεμε!
Α εσυ ηρθες αδιαβαστος στις εξετασεις που λεγε και ο ιωσηφ!

Ρωσσικη επαρχια λεμε!

Επισκέπτης
Α εσυ ηρθες αδιαβαστος στις εξετασεις που λεγε και ο ιωσηφ!

Ρωσσικη επαρχια λεμε!

το εχω διαβασει δασκαλε αλλα η ρωσσικη επαρχια ειναι τεραστια και δεν εχω πολυ χρονο.
πιο συγκεκριμενος.
θελω να κανω ενα ταξιδι αστραπη για να φερω την νυφη.
5-7 μερες το πολυ.

επισης το προβλημα της γλωσσας πως το αντιμετωπιζουμε?
δεν γινεται να την φερουμε χωρις πολλα πολλα και της πληρωνουμε αν ειναι μερικα ταχεια μαθηματα ελληνικων εδω?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το εχω διαβασει δασκαλε αλλα η ρωσσικη επαρχια ειναι τεραστια και δεν εχω πολυ χρονο.
πιο συγκεκριμενος.
θελω να κανω ενα ταξιδι αστραπη για να φερω την νυφη.
5-7 μερες το πολυ.

επισης το προβλημα της γλωσσας πως το αντιμετωπιζουμε?
δεν γινεται να την φερουμε χωρις πολλα πολλα και της πληρωνουμε αν ειναι μερικα ταχεια μαθηματα ελληνικων εδω?
ε εισαι και βιαστικος βρε παλληκαρι μου!
δεν ειναι σουπερμαρκετ, μπαινεις και διαλεγεις απο τα ραφια!

Υ.Γ. χωρις να γνωριζεις Ρωσσικα εστω και σε βασικο επιπεδο, στην επαρχια δεν θαχεις επιτυχιες..... μαλλον εσυ θα πρεπει να κανεις ταχυρρυθμα ρωσσικα προτου πας, μετα μαθε την και αυτην Ελληνικα....

Επισκέπτης
ε εισαι και βιαστικος βρε παλληκαρι μου!
δεν ειναι σουπερμαρκετ, μπαινεις και διαλεγεις απο τα ραφια!

Υ.Γ. χωρις να γνωριζεις Ρωσσικα εστω και σε βασικο επιπεδο, στην επαρχια δεν θαχεις επιτυχιες..... μαλλον εσυ θα πρεπει να κανεις ταχυρρυθμα ρωσσικα προτου πας, μετα μαθε την και αυτην Ελληνικα....

ο δημητρακης ειχε πει οτι για τα βασικα στα ρωσικα θα σου παρει 2 χρονια τουλαχιστον αν θυμαμαι καλα :tickedoff:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αντε παρε και ενα κολπακι....
το κανουνε οι Αμερικανοι αυτο....

Αμα σε παιρνει οικονομικα, βρες μια μεταφραστρια απο κει, ντοπια να κανει τις συννενοησεις για σενα για οσο χρονο μεινεις εκει...
Αμα δεν βρεις στο ιντερνετ (υπαρχουνε καποιες που προσφερουν τετοιες υπηρεσιες) βαλε μια αγγελια σε μια εφημεριδα στην πολη που θα πας...οι περισσοτερες εχουνε και σαϊτ...

Περαν του οτι ειναι μεγαλη μαγκια να στελνεις γκομενα για να σου φερνει γκομενες με το πιτσι πιτσι, μπορει να εισαι τυχερος και να ειναι και η ιδια η μεταφραστρια μουναρα! ;)

Να υπολογιζεις παντως περαν της αμοιβης της και το κοστος επι 3 σε ολα γιατι εκτος απο το κρεββατι θα πρεπει να την εχεις παντου, γιαυτο σου λεω τσεκαρε αν σε παιρνει οικονομικα πρωτα...

Ευχαριστω πολυ
μετα τιμης
memosan

Επισκέπτης
επιτελους μια πολυτιμη και πρακτικη συμβουλη για εμας που βιαζομαστε!

πανω απο κανενα 2μισι χιλιαρο ευρω δεν θελω να ξεφυγω αλλα ουτοσιαλως για κανενα 3ημερο θα κτυπησω απλα θελω εγγυημενα αποτελεσματα.Οποτε πιστευω οτι με φτανουν.
Αφου σου φερει το μουνι η μεταφραστρια απο κει και περα ομως τι γινεται παλι με την γλωσσα?Παλι δεν θα συνεχισει να ειναι εμποδιο?Εκτος αν μετα σχεδον καπακι την φερεις Ελλαδα και βρεις να της κανουν μαθηματα σε ελληνικα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
επιτελους μια πολυτιμη και πρακτικη συμβουλη για εμας που βιαζομαστε!

πανω απο κανενα 2μισι χιλιαρο ευρω δεν θελω να ξεφυγω αλλα ουτοσιαλως για κανενα 3ημερο θα κτυπησω απλα θελω εγγυημενα αποτελεσματα.Οποτε πιστευω οτι με φτανουν.
Αφου σου φερει το μουνι η μεταφραστρια απο κει και περα ομως τι γινεται παλι με την γλωσσα?Παλι δεν θα συνεχισει να ειναι εμποδιο?Εκτος αν μετα σχεδον καπακι την φερεις Ελλαδα και βρεις να της κανουν μαθηματα σε ελληνικα
οποιος βιαζεται σκονταφτει φιλε!

Δεν ειναι συνηθες να βρεις τη γυναικα της ζωης σου σε 3 μερες!

Πρεπει να πας, να ξαναπας, να ξαναματαπας να την τσεκαρεις αν αξιζει και αν σε γουσταρει βρε αδερφε, προτου παρεις την αποφαση να τη φερεις μονιμα εδω!

Σας το ξαναλεω, μην τις βλεπετε σαν μετραισες που θα τις φερετε για να τις εχετε καβατζα για να τις πηδατε! ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ! Ειναι απλο!

Επισκέπτης
οποιος βιαζεται σκονταφτει φιλε!

Δεν ειναι συνηθες να βρεις τη γυναικα της ζωης σου σε 3 μερες!

Πρεπει να πας, να ξαναπας, να ξαναματαπας να την τσεκαρεις αν αξιζει και αν σε γουσταρει βρε αδερφε, προτου παρεις την αποφαση να τη φερεις μονιμα εδω!

Σας το ξαναλεω, μην τις βλεπετε σαν μετραισες που θα τις φερετε για να τις εχετε καβατζα για να τις πηδατε! ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ! Ειναι απλο!

εχεις δικιο.Αλλα εγω βιαζομαι και για κατι πιο προσωρινο εστω.Να φερω κανενα καλο πορνιδιο εστω και για 3 μηνες καλοκαιρι πχ. Και μετα αν μου βρωμεσει για καποιο λογο ξαναπαω και ξαναπαω.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αντε παρε και ενα κολπακι....
το κανουνε οι Αμερικανοι αυτο....

Αμα σε παιρνει οικονομικα, βρες μια μεταφραστρια απο κει, ντοπια να κανει τις συννενοησεις για σενα για οσο χρονο μεινεις εκει...
Αμα δεν βρεις στο ιντερνετ (υπαρχουνε καποιες που προσφερουν τετοιες υπηρεσιες) βαλε μια αγγελια σε μια εφημεριδα στην πολη που θα πας...οι περισσοτερες εχουνε και σαϊτ...

Περαν του οτι ειναι μεγαλη μαγκια να στελνεις γκομενα για να σου φερνει γκομενες με το πιτσι πιτσι, μπορει να εισαι τυχερος και να ειναι και η ιδια η μεταφραστρια μουναρα! ;)

Να υπολογιζεις παντως περαν της αμοιβης της και το κοστος επι 3 σε ολα γιατι εκτος απο το κρεββατι θα πρεπει να την εχεις παντου, γιαυτο σου λεω τσεκαρε αν σε παιρνει οικονομικα πρωτα...

Ευχαριστω πολυ
μετα τιμης
memosan

καλά ζωγράφισες πάλι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μα φανταστώ ότι αυτό που περιγράφεις είναι κάτι που γίνεται συχνά εκεί ε? :o

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
καλά ζωγράφισες πάλι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μα φανταστώ ότι αυτό που περιγράφεις είναι κάτι που γίνεται συχνά εκεί ε? :o
οχι και πολυ συχνα,

αλλα ειπαμε εγω χρησιμοποιω ανορθοδοξες τακτικες, καμια σχεση με το τι ειστε συνηθισμενοι να βλεπετε εδω στην Ελλαδα....

Ας πει καποιο απο τα παιδια που βρεθηκαμε την Κυριακη αν αυτα που τους ειπα ταχουνε ξανακουσει σαν μεθοδους καμακιου!

Απο την αλλη βεβαια συμφωνα με τον ΠΠο τα βγαζω απο το μυαλο μου ....

διαλεγεις και παιρνεις

Επισκέπτης
σαν να μου φαινεται δασκαλε οτι θα σε νοικιασω εσενα για να παμε πανω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δηλώνουν ρωσίδες, αλλά δεν είναι. Είναι κοινό φαινόμενο. Είναι ελάχιστον το ποσοστώ ρωσώφωνων ή πρώην ανατολικών εδώ που είναι από τη συγκεκριμένη χώρα και φυσικά οι όσες είναι δεν αποτελούν το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Οπότε οι γυναίκες των συγκεκριμένων γνωστών μου , στις οποίες αναφέρομαι και που οι άνδρες τους έχουν πάει στη Ρωσία και έχουν και Ρώσικα διαβατήρια δεν είναι Ρωσίδες.
Αυτά που λες ισχύουν. Πολλές Κιργήσεις ή δεν ξέρω τι στο διάολο δηλώνουν Ρωσίδες.Επειδή είναι πιο γνωστή χώρα η Ρωσία.Αλλά υπάρχουν και Ρωσίδες γνήσιες παντρεμένες με έλληνες. Έχω δει και δύο περιπτώσεις που ήταν πραγματικά αριστοκράτισσες γυναίκες , χωρίς να βρωμάνε πείνα και χωρίς να κάνουν υπερβολές , όπως συνηθίζουν οι πεινασμένες για καταναλωτικά αγαθά ανατολικές. Αυτές τις δύο όμως , τις βρήκαν στη Ρωσία τα άτομα. Όχι εδώ. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαν να βρουν εδώ τέτοιες ρωσίδες.

Επισκέπτης
o συνδυασμος που περιεγραψες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Αποφασισε λοιπον απο που θα αρχισεις τους συμβιβασμους...

Υπάρχει και παραυπάρχει.
Απλά σίγουρα κάποιοι δεν πρόκειται ούτε να τις δουν από μακρυά ποτέ τους.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οχι και πολυ συχνα,

αλλα ειπαμε εγω χρησιμοποιω ανορθοδοξες τακτικες, καμια σχεση με το τι ειστε συνηθισμενοι να βλεπετε εδω στην Ελλαδα....

Ας πει καποιο απο τα παιδια που βρεθηκαμε την Κυριακη αν αυτα που τους ειπα ταχουνε ξανακουσει σαν μεθοδους καμακιου!

Απο την αλλη βεβαια συμφωνα με τον ΠΠο τα βγαζω απο το μυαλο μου ....

διαλεγεις και παιρνεις

ρε άσε το ρουφιάνο να λέει ότι του κατέβει στο, γεμάτο φλόκια, μυαλό του! :jerking:

απλά πολλά απ αυτά που έχεις πει εδώ είναι πολύ...προχωρημένα και προτότυπα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μάλλον νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε σοβαρά εμείς οι δύο για αυτό που λέγαμε πριν λίγο καιρό! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom