Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θελω να κανω ενα ταξιδι αστραπη για να φερω την νυφη.
5-7 μερες το πολυ.επισης το προβλημα της γλωσσας πως το αντιμετωπιζουμε?
δεν γινεται να την φερουμε χωρις πολλα πολλα και της πληρωνουμε αν ειναι μερικα ταχεια μαθηματα ελληνικων εδω?

Πριν πας στη Ρωσία για νύφη και αρχίσεις να μαθαίνεις Ρώσικα,
αν ξέρεις αγγλικά ,
ρίξε μια ματιά εδώ , είναι τελείως τσάμπα:

Περιγράφει έναν τρόπο καμακιού σε γυναίκες ,που αποδίδει.
Όσους έχω γνωρίσει που είχαν τρελό σουξέ με τις γυναίκες ,
κάπως έτσι έπαιζαν (χωρίς να υπονοώ ότι είχαν διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο, δεν το είχαν). Και εγώ προσωπικά , όσες επιτυχίες είχα στη ζωή μου , τις είχα όταν έπαιζα με παρόμοιο τρόπο. Τις υπόλοιπες , πριν κατασταλάξω και μάθω , έπαιρνα τα αρχίδια μου.
Βέβαια είναι 100% διαφορετική τεχνική από του μάγκα ελληνάρα που έχει bmw-cabrio και παίρνει τη Σούλα-Τζένη-Λαρίσα-Ταμάρα από το σπίτι , της κάνει το τραπέζι , την κερνάει "ποτάκι" στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης , μετά την πάει Βισσο-Βανδή όπου κάνει χαμό με λουλούδια και τελικά την πάει σπίτι και ... περιμένει να μπει μέσα ασφαλής (για να τηλεφωνήσει σε κάποιον που τη φτύνει , να πάει να γαμηθεί μαζί του, αφού έφαγε τα λεφτά του μαλάκα).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οπότε οι γυναίκες των συγκεκριμένων γνωστών μου , στις οποίες αναφέρομαι και που οι άνδρες τους έχουν πάει στη Ρωσία και έχουν και Ρώσικα διαβατήρια δεν είναι Ρωσίδες.
Αυτά που λες ισχύουν. Πολλές Κιργήσεις ή δεν ξέρω τι στο διάολο δηλώνουν Ρωσίδες.Επειδή είναι πιο γνωστή χώρα η Ρωσία.Αλλά υπάρχουν και Ρωσίδες γνήσιες παντρεμένες με έλληνες. Έχω δει και δύο περιπτώσεις που ήταν πραγματικά αριστοκράτισσες γυναίκες , χωρίς να βρωμάνε πείνα και χωρίς να κάνουν υπερβολές , όπως συνηθίζουν οι πεινασμένες για καταναλωτικά αγαθά ανατολικές. Αυτές τις δύο όμως , τις βρήκαν στη Ρωσία τα άτομα. Όχι εδώ. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαν να βρουν εδώ τέτοιες ρωσίδες.

Eννοείται φυσικά ότι δεν αναφέρθηκα στις συγκεκριμένες που ανέφερες εσύ πριν - τις συζύγους των γνωστών σου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

ελα ρε μην τρελλαθουμε κι ολλας!

Το να της λες 100 φορες γεια και να μην της μιλας μαλον για αυτιστικο θα σε περασει παρα για εραστη!

Ουτε το "γνωριζομαστε απο καπου" που λεει εχει ιδιαιτερη περαση....

τες πα, ο καθενας μυαλο εχει ας κανει οτι θελει

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πριν πας στη Ρωσία για νύφη και αρχίσεις να μαθαίνεις Ρώσικα,
αν ξέρεις αγγλικά ,
ρίξε μια ματιά εδώ , είναι τελείως τσάμπα:

Όσους έχω γνωρίσει που είχαν τρελό σουξέ με τις γυναίκες ,
κάπως έτσι έπαιζαν (χωρίς να υπονοώ ότι είχαν διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο, δεν το είχαν). Και εγώ προσωπικά , όσες επιτυχίες είχα στη ζωή μου , τις είχα όταν έπαιζα με παρόμοιο τρόπο. Τις υπόλοιπες , πριν κατασταλάξω και μάθω , έπαιρνα τα αρχίδια μου.
Βέβαια είναι 100% διαφορετική τεχνική από του μάγκα ελληνάρα που έχει bmw-cabrio και παίρνει τη Σούλα-Τζένη-Λαρίσα-Ταμάρα από το σπίτι , της κάνει το τραπέζι , την κερνάει "ποτάκι" στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης , μετά την πάει Βισσο-Βανδή όπου κάνει χαμό με λουλούδια και τελικά την πάει σπίτι και ... περιμένει να μπει μέσα ασφαλής (για να τηλεφωνήσει σε κάποιον που τη φτύνει , να πάει να γαμηθεί μαζί του, αφού έφαγε τα λεφτά του μαλάκα).

τι πινεις ρε αρχοντααααααααααααααααα διδαξε μας παντοκρατωραααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Εσύ πίνεις αυτό που υποδηλώνει το ψευδώνυμό σου;

Γιατί;

Πάρε καθαρό άσπρο οινόπνευμα χωρίς προσθήκες
και αραίωνε το 50/50 με νερό.
Ίδια γεύση θα έχει!
Δεν καταλαβαίνεις διαφορά με τίποτε ...

Πιές τίποτε σοβαρό:
fd008-talisker-dad-m.jpg
Lagavulin_Whiskey.jpg
ardbeg.jpg
URL]]

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γιατι δε λεει καποιος κατι σ αυτον τον βλακα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Παιδια διαβάζοντας αυτό το θρεντ , ψήθηκα ότι θέλω Ρωσσίδα για γυναίκα . Κάποτε είχα γνωρίσει μία από Σιβηρία , η οποία ήταν τρομερό Μουνάκι , αλλά δούλευε σε Στριπτιτζαδικο.Από τότε μου είχε κολλησει να Βρω σιβιρικό γκαυλάκι. Να κανονίσουμε ένα Τουρ να πάμε εκει τα γεροντοπαλίκαρα του Σαιτ να Βρούμε καμία Νύφη της Προκοπής . Να Βάλουμε και τον Memosan σαν αρχηγό αποστολής να πάρει και αυτός το κατιτις του!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό το green label πάντως πολύ με ξενερώνει! Φέρνει κάπως σε " πράσινη ανάπτυξη"!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γάμησε την ετικέτα.
Το έχεις δοκιμάσει;
Είναι μείγμα 4 μαλτ, εκ των οποίων ένα είναι το τάλισκερ.
Πολύ καλό.

Ενδιαφέρον ακούγεται. Αλλά μήπως το καλύτερο ουίσκι είναι το chivas? Πάντως η τη βοντκα ρούσκι σταντάρτ την αδικείς! ΟΚ δν είναι αυτό που περιγράφεις πιο πάνω!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ενδιαφέρον ακούγεται. Αλλά μήπως το καλύτερο ουίσκι είναι το chivas? Πάντως η τη βοντκα ρούσκι σταντάρτ την αδικείς! ΟΚ δν είναι αυτό που περιγράφεις πιο πάνω!

ακου τον αν8ρωπο κι ασε τις μαλακιες ρε σεβ!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
μεμοδιδασκαλε να ναυλοσουμε ενα λεοφοριο γεματο greek lovers και να τρεχουμε στισ επαρχιεσ τισ ροσιασ να ωρουμε νιφεσ!!!!χαχαχαχαχ!!!!

Επισκέπτης

To Chivas δεν έχει καμία χαρακτηριστική γεύση.
Είναι παλιωμένο ... Haig.
Στην Ελλάδα το έχουν ψηλά , χωρίς να έχω ακούσει κάποιο συγκεκριμένο λόγο.
Αυτά που ανέφερα έχουν πολύ δυνατό άρωμα όλα και γεύση.
Τις βότκες δεν τις υποτιμώ , είναι αγνό νερωμένο οικόπνευμα από στάρι , δίχως γεύση.
Καλές για κοκταίηλ μαζί με διάφορα άλλα φθηνά ποτά , για να κερνάμε γυναίκες που έρχονται σπίτι και να τη βγάζουμε φθηνά , αφήνοντας τα ακριβά ποτά για την πάρτη μας! Επίσης καλή για εντριβές σε κρυολογήματα , αν δεν υπάρχει οινόπνευμα ή βίξ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ακου τον αν8ρωπο κι ασε τις μαλακιες ρε σεβ!!!!!!!!!!!!!!!!
είμαι εθισμένος στη μαλακία αδερφέ! Μήπως εσύ έχεις το εργοστάσιο απέναντι από το αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης ( εκεί παρασκευάζεται η "βοντκα των τραπεζιτών")

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
είμαι εθισμένος στη μαλακία αδερφέ! Μήπως εσύ έχεις το εργοστάσιο απέναντι από το αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης ( εκεί παρασκευάζεται η "βοντκα των τραπεζιτών")

εγω 8α το γυρισω σε βαζελοτζονι να πανε κατω τα φαρμακια...8ρυλε παικσε την μπαλα της ζωης σου,αλλιως 8α σε γαμισουμε εμεις οι οπαδοι σου!!! :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Συνημμένα

• AnnaLoginova1_468x689.jpg