Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και τωρα τιθεται το εξης ερωτημα: το 'συμφωνο ελευθερης συμβιωσης' διχως γαμο και παιδια, ειναι 'αρκετο' για μια 'καλη' ρωσιδα, ή δεν της αρκεί;
το "και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο" ειναι Ελληνικη εκφραση! Απο αυτες που λεμε να ξεχασετε!

Σε καλυψα?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
φιλε μου επισης η λογικη ειναι απλη!

Αμα θες μια κουκλα, να σε αγαπαει να σε φροντιζει να σε εχει αρχοντα και να σε κανει χαρουμενο καθε μερα την παντρευεσαι! Δεν υπαρχει λογος να ψαχνεις αλλου!

Ποσο δικιο εχεις..... Μια τετοια θελω και εγω. Να αρχισω να μαθαινω Ρωσσικα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποσο δικιο εχεις..... Μια τετοια θελω και εγω. Να αρχισω να μαθαινω Ρωσσικα?
Αν εχεις εισοδημα 3000-4000 Ευρω το μηνα.καλο διμερισμα και εξωχικο.τοτε ναι να μαθεις Ρωσσικα και να φερεις γυναικα και θα ζησεται ευτυχισμενοι.αν παιρνεις 1000-1500 Ευρω και νοικιαζεις διαμερισμα ή εχεις κανενα χάλια.ξεχνα το και εσυ θα δυστηχισεις και αυτη!και στο τελος θα σε παρατησει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αν εχεις εισοδημα 3000-4000 Ευρω το μηνα.καλο διμερισμα και εξωχικο.τοτε ναι να μαθεις Ρωσσικα και να φερεις γυναικα και θα ζησεται ευτυχισμενοι.αν παιρνεις 1000-1500 Ευρω και νοικιαζεις διαμερισμα ή εχεις κανενα χάλια.ξεχνα το και εσυ θα δυστηχισεις και αυτη!και στο τελος θα σε παρατησει.

Δηλαδή άμα βγάζεις καμιά 10αριά - 15αριά χιλιάρικα το μήνα, σε παίρνει να έχεις και 2-3; Εν τάξει, όχι ταυτόχρονα, μια τη μία μια την άλλη, σε βάρδιες μηνιαίες ας πούμε; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδή άμα βγάζεις καμιά 10αριά - 15αριά χιλιάρικα το μήνα, σε παίρνει να έχεις και 2-3; Εν τάξει, όχι ταυτόχρονα, μια τη μία μια την άλλη, σε βάρδιες μηνιαίες ας πούμε; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δυσκολο γιατι ειναι πολυ ζηλιαρες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
για γαμο λεει ο Δημητρακης,Αιγυπτιος εισαι και θες να παντρευτεις 2-3? χαχαχα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δυσκολο γιατι ειναι πολυ ζηλιαρες.

Αυτο δεν πειραζει. Το να γαμιεται αριστερα-δεξια πειραζει.
Το γεγονος οτι θελουν γαμο μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα ειναι μαλλον θετικο, γιατι δειχνει οτι οι κοπελες δεν θελουν απλα να εχουν γκομενο, αλλα θελουν κατι πιο σοβαρο. Αν περνας καλα, σε ολους τους τομεις, και αν και εκεινη περναει καλα, γιατι να μην την παντρευτεις?
Βεβαια ο καθενας θελει τον χρονο του για να νιωσει σιγουρος για κατι τετοιο, και δεν ξερω σε ποσους αρκει ενας χρονος για να παρουν μια τετοια αποφαση. Παραταση με αρρραβωνα δεν παιζει??

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αυτο δεν πειραζει. Το να γαμιεται αριστερα-δεξια πειραζει.
Το γεγονος οτι θελουν γαμο μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα ειναι μαλλον θετικο, γιατι δειχνει οτι οι κοπελες δεν θελουν απλα να εχουν γκομενο, αλλα θελουν κατι πιο σοβαρο. Αν περνας καλα, σε ολους τους τομεις, και αν και εκεινη περναει καλα, γιατι να μην την παντρευτεις?
Βεβαια ο καθενας θελει τον χρονο του για να νιωσει σιγουρος για κατι τετοιο, και δεν ξερω σε ποσους αρκει ενας χρονος για να παρουν μια τετοια αποφαση. Παραταση με αρρραβωνα δεν παιζει??

Σκεψου και αλλους που ειναι χωρισμενοι και ναι μεν αναγνωριζουν τα θετικα των ρωσιδων αλλα αντε να ξαναπαρουν την αποφαση να ξαναπαντρευτουν...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ρε παλληκαρια, χαλαρωστε λιγο!

Οι περισσοτεροι δεν εχετε παει καν εκει ακομα και καθεστε και σκεφτεστε αν θα χωρισεις με μια Ρωσσιδα τι διατροφη θα της πληρωνεις ή ποιος θα παρει τα παιδια...

Ελεος!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σκεψου και αλλους που ειναι χωρισμενοι και ναι μεν αναγνωριζουν τα θετικα των ρωσιδων αλλα αντε να ξαναπαρουν την αποφαση να ξαναπαντρευτουν...

Σε καταλαβαινω. Αλλα και αυτες πιθανον φοβουνται τον Ελληναρα μην της εχει στο δουλεμα για 3-4 χρονια και μετα τις παρατησει. Ειμαι σχεδον 30, και δεν νομιζω οτι μεσα σε 1 χρονο θα μπορουσα να παρω μια τετοια αποφαση. Μπορει να μην εχω παντρευτει-χωρισει στο παρελθον, αλλα οπως οι περισσοτεροι εχω περασει πολυ ασχημες καταστασεις με Ελλεινιδες, και σιγουρα ειμαι πιο προσεκτικος πλεον. Και αναγνωριζω οτι χρειαζεται καποιος τον χρονο του για μια τετοια αποφαση.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
η μαλακια τυπε μου πισω απο το πληκτρολογιο παει συννεφο...εμου περιλαμβανομενου :2funny:

Επισκέπτης
φιλτατε χιστι cool επιδι σε βλεπο πορνοπροβλιματισμενο θα σου προτινα τα εξισ!
βλεπο οτι φοβασε αυτο το οποιο λεγετε γαμοσ!
ε λοιπον δεν ειναι τιποτα!

μαλον φοβασε αν τελικα αποδικτι ''απατι'' ι κιρια και σου φαι περιουσιεσ και τα λοιπα!
λοιπον θα σου απαντισο σε αυτο!
καταρχιν μετα απο εροτισι σε φιλο δικιγορο αμα δεν εχισ πεδια δεν πλιρονισ διατροφεσ!!!
το μονο που μπορισ να φοβιθεισ ειναι τα περουσιακα!οποτε κανισ μια μαγκια και τα γραφισ ολα στο ονομα σου και αγοραζισ οτι ακινιτα ι λιπεσ μαλακιεσ πριν τον γαμο!!!!
οποτε μετα αν τελικα αποδιχτι ''απατι'' ι κιρια θα παρι τα αρχιδια σου και τιποτα παραπανο απο τιν περιουσια σου!
το μονο προβλιμα με τον γαμο εινια τα περουσιακα!διλαδι αν κατα τον γαμο αγορασισ κατι μετα εχι δικεομα να στο διεκδικισι κατα ενα ποσοστο!
οποτε ολα αυτα (αγορεσ ακινιτον κτλ) τα κανισ πριν το γαμο και εισαι κομπλε!!!

επισισ σε περιπτοσι που σε παρατισι καπια στιγμι χορισ να ιπογραψι το διαζιγιο no problem!
τα διαζιγια βγενουν και με αντιδικια!χεχε!ολα ειναι απλα!μι κανισ τι ζοι σου δισκολι με σκεψισ!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παλληκαρια, χαλαρωστε λιγο!

Οι περισσοτεροι δεν εχετε παει καν εκει ακομα και καθεστε και σκεφτεστε αν θα χωρισεις με μια Ρωσσιδα τι διατροφη θα της πληρωνεις ή ποιος θα παρει τα παιδια...

Ελεος!

Κουβεντα γινεται, δεν κανουμε σχεδια. Εγω κατι εχω βρει νομιζω στην Ελλαδα, και αν ολα πανε καλα θα την φερω εδω στο εξωτερικο οπου ζω. Τακτικα παω Ελλαδα και την βλεπω, και εχουμε καθημερικη επικοινωνια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
pitsilistis εχεις δικιο για το οτι αν τα γραψεις ολα στο ονομα σου πριν το γαμο, μετα δεν παιρνει τιποτε αυτη!
Οτι αποκτηθει μετα ομως, το διεκδικει.
Anyway, μπορει να φαινονται τραβηγμενα αυτα που λεμε εδω , αλλα δυστυχως ειναι μες τη ζωη, και συμβαινουν συχνα.
Οποτε ας ξερουμε τι μας γινεται για να μη βρισκομαστε προ εκπληξεων...και λεμε μετα, δεν ηξερες, δεν ρωταγες?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
φιλτατε χιστι cool επιδι σε βλεπο πορνοπροβλιματισμενο θα σου προτινα τα εξισ!
βλεπο οτι φοβασε αυτο το οποιο λεγετε γαμοσ!
ε λοιπον δεν ειναι τιποτα!

μαλον φοβασε αν τελικα αποδικτι ''απατι'' ι κιρια και σου φαι περιουσιεσ και τα λοιπα!
λοιπον θα σου απαντισο σε αυτο!
καταρχιν μετα απο εροτισι σε φιλο δικιγορο αμα δεν εχισ πεδια δεν πλιρονισ διατροφεσ!!!
το μονο που μπορισ να φοβιθεισ ειναι τα περουσιακα!οποτε κανισ μια μαγκια και τα γραφισ ολα στο ονομα σου και αγοραζισ οτι ακινιτα ι λιπεσ μαλακιεσ πριν τον γαμο!!!!
οποτε μετα αν τελικα αποδιχτι ''απατι'' ι κιρια θα παρι τα αρχιδια σου και τιποτα παραπανο απο τιν περιουσια σου!
το μονο προβλιμα με τον γαμο εινια τα περουσιακα!διλαδι αν κατα τον γαμο αγορασισ κατι μετα εχι δικεομα να στο διεκδικισι κατα ενα ποσοστο!
οποτε ολα αυτα (αγορεσ ακινιτον κτλ) τα κανισ πριν το γαμο και εισαι κομπλε!!!

επισισ σε περιπτοσι που σε παρατισι καπια στιγμι χορισ να ιπογραψι το διαζιγιο no problem!
τα διαζιγια βγενουν και με αντιδικια!χεχε!ολα ειναι απλα!μι κανισ τι ζοι σου δισκολι με σκεψισ!!!
για 4μιση χρονια παντως θα περνας ζαχαρη!

στα 5 εγγαμου βιου παιρνει την υπηκοοτητα!

;)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
η μαλακια τυπε μου πισω απο το πληκτρολογιο παει συννεφο...εμου περιλαμβανομενου :2funny:

Ειναι φυσιολογικο να μας απασχολουν καποια θεματα, και να ρωταμε καποια πραγματα. Ειδικα οσοι εχουν ηδη βρει κατι. Εγω αν ολα πανε καλα θα την παρω την Ρωσσιδουλα που εχω γνωρισει στην Ελλαδα μαζι μου εδω στο εξωτερικο. Δεν σκεφτομαι ουτε γαμους ουτε διαζυγια ουτε την περιπτωση να γινει καμια στραβη.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
pitsilistis εχεις δικιο για το οτι αν τα γραψεις ολα στο ονομα σου πριν το γαμο, μετα δεν παιρνει τιποτε αυτη!
Οτι αποκτηθει μετα ομως, το διεκδικει.
Anyway, μπορει να φαινονται τραβηγμενα αυτα που λεμε εδω , αλλα δυστυχως ειναι μες τη ζωη, και συμβαινουν συχνα.
Οποτε ας ξερουμε τι μας γινεται για να μη βρισκομαστε προ εκπληξεων...και λεμε μετα, δεν ηξερες, δεν ρωταγες?

Το θεμα ειναι να μην μας πιανει καμια μαλακες. Ανεξαρτητως εθνικοτητας. Παντα πρεπει να προσεχεις αν η κοπελα διπλα σου ειναι μαζι σου γιατι σε γουσταρει ή για να κανει απλα τη δουλεια της. Δηλαδη γαμο-παιδια και εναν μαλακα να τρεχει ολη μερα για να πληρωνει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κουβεντα γινεται, δεν κανουμε σχεδια. Εγω κατι εχω βρει νομιζω στην Ελλαδα, και αν ολα πανε καλα θα την φερω εδω στο εξωτερικο οπου ζω. Τακτικα παω Ελλαδα και την βλεπω, και εχουμε καθημερικη επικοινωνια.
μου θυμισες τους Ελληνοαμερικανους που ερχοντουσαν Ελλαδα να βρουνε γυναικα Ελληνιδα να την παντρευτουνε και να την παρουν στην Αμερικη.
για 4μιση χρονια παντως θα περνας ζαχαρη!

στα 5 εγγαμου βιου παιρνει την υπηκοοτητα!

;)4,5 χρονια ειναι πολλα.βαλε κανα 6 μηνο!μετα κανα με 2 χρονια ζωη ρουτινας και μετα χωριζεται!ακομα και πολυ φτωχη να παρεις απο Ουκρανια ή Μολδαβια μετα απο καποιο διαστημα θα θελει να γυρισει πισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom