Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Κανενας δεν εχει δικαιωμα να σκιζει προσωπικα επισημα εγγραφα (ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΟΥ)ειναι δισκολο να βγαλεις βιζα χωρις γαμο.εγω εστυλα δυο φορες προσκλυση σε μια που μηλουσαμε 2,5 χρονια τηλεφωνικα και πηγα και στο σπιτι της(οχι βεβαια στη ρωσια αλλα μολδαβια)οταν πηγενε στην πρεζβια της εσχυζαν την προσκληση και της ελεγαν οτι ηταν μηκρη
σε ηλικια
με πηγε στο ελληνικο προξενιο και μου ειπαν τα εξης για να κανης γαμο:
1 χρειαζονται ιατρικες εξετασεις
2 ποιστοποιητικο οτι μπωρεις να παντρευτεις μεταφρασμενο στο υπουργειο εξωτερικων
3 κανεις το γαμο εκει περνεις πιστοποιητικο το μεταφραζεις και επιστρεφης στην ελλαδα 4 ανοιγεις οικογενιακη μεριδα
5 πηγαινεις παλη εκκει στην ελληνικη πρεσβια καταθετεις τα χαρτια και περιμενεις να
βγει η βιζα της σαν σηζυγος ελληνα(εχει ακουστει οτι μπωρει να κανι 6-12 μηνες για να βγει)
σημειωση: σκοπος μου δεν ηταν να παντρευτω αλλα ακολουθουσα αυτα που μου ελεγε να δω που θα το παει. ηταν 23 χρονων
Εαν τους επερνες ενα τηλεφωνο και τους ελεγες οτι θα εκανες επισημη ονομαστικη καταγγελεια στο υπουργειο εξωτερικων και σε διαφορους φορεις (π.χ συνηγορος του πολιτη) σε καναλια κλπ.Σιγουρα θα την λεγανε να παει να ξανακανει αιτηση βιζας και ας την αποριπτανε εαν η κοπελα δεν τηρουσε τις προυποθεσεις (χρειαζετε 1002 χαρτια να καταθεση) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΑΝ! Η αληθεια ειναι οτι βιζα απο Μολδαβια ειναι ακομα πιο δυσκολη απο την Ρωσια.
Υπομονη και επιμονη και ολα γινονται εαν υπαρχει θεληση. Πανε και εσυ μαζι της στην πρεσβεια οταν τα καταθεση (ευκαιρια για ταξιδακι και να την ξαναδεις ;))