Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μου θυμισες τους Ελληνοαμερικανους που ερχοντουσαν Ελλαδα να βρουνε γυναικα Ελληνιδα να την παντρευτουνε και να την παρουν στην Αμερικη.
Αναφερομαι σε αυτες που θελουν να παρουν υπηκοοτητα και ειναι ο μεγαλυτερος φοβος ολων, μηπως και καλα τους χρησιμοποιησει για να βραλει χαρτια στην Ελλαδα και μετα δε σε ξερω δε με ξερεις.....ο νομοθετης τοχει προβλεψει αυτο.....υστερα βεβαια απο το κυμα αλλοδαπων γυναικων που παντρευτηκαν κατι παπουδες στα χωρια....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μου θυμισες τους Ελληνοαμερικανους που ερχοντουσαν Ελλαδα να βρουνε γυναικα Ελληνιδα να την παντρευτουνε και να την παρουν στην Αμερικη.

Λυπαμαι αλλα πλεον οι Ελληνιδες για μενα ειναι β' διαλογης ανθρωποι. Θα μπορουσα να κανω σχεση με ασιατισα, μαυρη, λατινα, αλλα πολυ δυσκολα με ελληνιδα. Την χαριζω στα πακια και τους αλβανους. Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ισως, αλλα γιατι να κολυμπησω στα σκατα ψαχνοτας για διαμαντι μεσα στον βοθρο?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αναφερομαι σε αυτες που θελουν να παρουν υπηκοοτητα και ειναι ο μεγαλυτερος φοβος ολων, μηπως και καλα τους χρησιμοποιησει για να βραλει χαρτια στην Ελλαδα και μετα δε σε ξερω δε με ξερεις.....ο νομοθετης τοχει προβλεψει αυτο.....υστερα βεβαια απο το κυμα αλλοδαπων γυναικων που παντρευτηκαν κατι παπουδες στα χωρια....

Ευτυχως στην περιπτωση μου δεν υπαρχει προβλημα καθως η κοπελα εχει διαβατηριο Ε.Ε. Αλλα δεν σταματαω να εχω τα ματια μου ανοιχτα και ελεγχω την συμπεριφορα της και την τυχον διαθεση για εκμεταλλευση καθε ειδους.
Καλος δεν σημαινει αναγκαστικα και μαλακας.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ευτυχως στην περιπτωση μου δεν υπαρχει προβλημα καθως η κοπελα εχει διαβατηριο Ε.Ε. Αλλα δεν σταματαω να εχω τα ματια μου ανοιχτα και ελεγχω την συμπεριφορα της και την τυχον διαθεση για εκμεταλλευση καθε ειδους.
Καλος δεν σημαινει αναγκαστικα και μαλακας.

Ετσι οπως τα λες ειναι...φυλαγε τα ρουχα σου, να χεις τα μισα!

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι δισκολο να βγαλεις βιζα χωρις γαμο.εγω εστυλα δυο φορες προσκλυση σε μια που μηλουσαμε 2,5  χρονια τηλεφωνικα και πηγα και στο σπιτι της(οχι βεβαια στη ρωσια αλλα μολδαβια)οταν πηγενε στην πρεζβια της εσχυζαν την προσκληση και της ελεγαν οτι ηταν μηκρη
σε ηλικια
με πηγε στο ελληνικο προξενιο και μου ειπαν τα εξης για να κανης γαμο:
1 χρειαζονται ιατρικες εξετασεις
2 ποιστοποιητικο οτι μπωρεις να παντρευτεις μεταφρασμενο στο υπουργειο εξωτερικων
3 κανεις το γαμο εκει περνεις πιστοποιητικο το μεταφραζεις και επιστρεφης στην ελλαδα    4 ανοιγεις οικογενιακη μεριδα
5 πηγαινεις παλη εκκει στην ελληνικη πρεσβια καταθετεις τα χαρτια και περιμενεις να
βγει η βιζα της σαν σηζυγος ελληνα(εχει ακουστει οτι μπωρει να κανι 6-12 μηνες για να βγει)

σημειωση: σκοπος μου δεν ηταν να παντρευτω αλλα ακολουθουσα αυτα που μου ελεγε να δω που θα το παει. ηταν 23 χρονων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λυπαμαι αλλα πλεον οι Ελληνιδες για μενα ειναι β' διαλογης ανθρωποι. Θα μπορουσα να κανω σχεση με ασιατισα, μαυρη, λατινα, αλλα πολυ δυσκολα με ελληνιδα. Την χαριζω στα πακια και τους αλβανους. Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ισως, αλλα γιατι να κολυμπησω στα σκατα ψαχνοτας για διαμαντι μεσα στον βοθρο?
ετσι ακριβως ειναι!οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα εδω οι κακασχημες Ελληνιδες πηγαιναν με κατι Ινδους,Μαροκινους απο Σρι Λανκα!ολα τα σκατα μαζευανε!αντρες που καμια δεν γυριζε ουτε να τους κοιταξει!εδω αηδιασα για της Ελληνιδες!οταν τα ειδα ολα αυτα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι δισκολο να βγαλεις βιζα χωρις γαμο.εγω εστυλα δυο φορες προσκλυση σε μια που μηλουσαμε 2,5  χρονια τηλεφωνικα και πηγα και στο σπιτι της(οχι βεβαια στη ρωσια αλλα μολδαβια)οταν πηγενε στην πρεζβια της εσχυζαν την προσκληση και της ελεγαν οτι ηταν μηκρη
σε ηλικια
με πηγε στο ελληνικο προξενιο και μου ειπαν τα εξης για να κανης γαμο:
1 χρειαζονται ιατρικες εξετασεις
2 ποιστοποιητικο οτι μπωρεις να παντρευτεις μεταφρασμενο στο υπουργειο εξωτερικων
3 κανεις το γαμο εκει περνεις πιστοποιητικο το μεταφραζεις και επιστρεφης στην ελλαδα    4 ανοιγεις οικογενιακη μεριδα
5 πηγαινεις παλη εκκει στην ελληνικη πρεσβια καταθετεις τα χαρτια και περιμενεις να
βγει η βιζα της σαν σηζυγος ελληνα(εχει ακουστει οτι μπωρει να κανι 6-12 μηνες για να βγει)

σημειωση: σκοπος μου δεν ηταν να παντρευτω αλλα ακολουθουσα αυτα που μου ελεγε να δω που θα το παει. ηταν 23 χρονων
αν παντρευτης παιρνει αμεσως βιζα και αδεια παραμονης.οσο για Μολδαβια παρα πολλοι εχουν Ρουμανικα διαβατηρια και δεν χρειαζονται βιζα για να ερθουν στην Ελλαδα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εντωμεταξύ στην ένδοξη Ελλάς, γιατί ενώ σουλατσάρουν περί τα 3 000 000 λαθρομετανάστες προελεύσεως απανταχού της υφηλίου, έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα να έλθει μια ρωσίδα- ουκρανή-μολδαβή κλπ?

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτη δεν ειχε ρουμανικο η μανα της ηταν ρωσικης καταγωγης και ο πατερας της ουκρανος

καποιος μου ειπε οτι αν δεχονταν τις προσκλησεις η πρεσβια τοτε η μισοι ανδρες της ελλαδας
θα ηταν φιλακη

Επισκέπτης
pitsilistis εχεις δικιο για το οτι αν τα γραψεις ολα στο ονομα σου πριν το γαμο, μετα δεν παιρνει τιποτε αυτη!
Οτι αποκτηθει μετα ομως, το διεκδικει.
Anyway, μπορει να φαινονται τραβηγμενα αυτα που λεμε εδω , αλλα δυστυχως ειναι μες τη ζωη, και συμβαινουν συχνα.
Οποτε ας ξερουμε τι μας γινεται για να μη βρισκομαστε προ εκπληξεων...και λεμε μετα, δεν ηξερες, δεν ρωταγες?
δεν προκιτε να σιμβι τιποτα κακο αμα προσεχισ!εξαλου στουσ προτουσ κιολασ μινεσ θα καταλαβεισ αμα ειναι απατεονισα ι οχι!μι μασασ χισταρα μου!
εγο προσοπικα ακολουθαο το εστικτο μου!

ειχα μια σιζιτισι με ελεινιδα που δουλευι στο αλοδαπον.
μου ελεγε οτι ολεσ οι ξενεσ παντρευοντε ελινεσ greek lover και μετα τουσ παρατανε και φευγουμε.ι περνουνε το πεδι και τιν κανουν για εξο και ουτε ιχνοι ουτε τιποτα.αφαντεσ!
επισισ μου ειπε ι ελεινιδα που δουλευι στο αλοδαπον οτι παντρευοντε greek lovers για να εξασφαλισουν τι κινισι τουσ εντοσ ευροπαικισ ενοσισ για 5 χρονια!
αμα παντρευτι ελινα μπορι να κινιτε ευροπι για 5 χρονια ανετα!!!

τορα τι να τισ πισ τισ βρομιαρασ ελεινιδασ????xexe

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καποιος μου ειπε οτι αν δεχονταν τις προσκλησεις η πρεσβια τοτε η μισοι ανδρες της ελλαδας
θα ηταν φιλακη
μαλλον οι μισες Ελληνιδες θα ηταν στο ραφι! :2funny:και δεν θα της κοιταγε κανενας!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μαλλον οι μισες Ελληνιδες θα ηταν στο ραφι! :2funny:και δεν θα της κοιταγε κανενας!
Καταργηση της Βιζας για Ρωσσιδες ΤΩΡΑ!

Κατεδαφιση της πρεσβειας στη Μοσχα!

Ανταλλαγη των 3000000 λαθρομεταναστων με ισο αριθμο Ρωσσιδων!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

αυτο δεν το θελει το Λομπι των πουστηδων που ειναι πολυ ισχυρο στην Ελλαδα!πιστευω αυτοι αφησαν τους Αραπαδες για να εχουνε Πουτσες να τους  :knockinb:!!!!

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1

μεμο αμα γινει η ανταλλαγη ο πουτιν θα του στειλει ολους τους αραπαδες στην σιβιρια απευθειας και σε 1 εβδομαδα δεν θα υπαρχει κανενας απο αυτους.μακαρι να γινει κατι τετοιο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μεμο αμα γινει η ανταλλαγη ο πουτιν θα του στειλει ολους τους αραπαδες στην σιβιρια απευθειας και σε 1 εβδομαδα δεν θα υπαρχει κανενας απο αυτους.μακαρι να γινει κατι τετοιο.
λες ρε τυπε να σταματησαν και τον αγωγο για να μην ερθει καμια Ρωσσιδα για δουλεια στην Ελλαδα? Αυτο θα πει ρατσισμος λεμε οχι το αλλο με τους Αφγανους!

Παντως πλακα πλακα, φαντασου να κατεβαινεις στην Ομονοια ας πουμε και εκει που καθονται ολοι οι Πακοαφγανοι να ητανε Ρωσσιδες.....πωπω λεμε.... πουσαι πιτσιλιστι να ξεροχυσεις παλι με τη φαντασιωση!

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
λες ρε τυπε να σταματησαν και τον αγωγο για να μην ερθει καμια Ρωσσιδα για δουλεια στην Ελλαδα? Αυτο θα πει ρατσισμος λεμε οχι το αλλο με τους Αφγανους!

Παντως πλακα πλακα, φαντασου να κατεβαινεις στην Ομονοια ας πουμε και εκει που καθονται ολοι οι Πακοαφγανοι να ητανε Ρωσσιδες.....πωπω λεμε.... πουσαι πιτσιλιστι να ξεροχυσεις παλι με τη φαντασιωση!
ρε μεμο ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι τους αραπαδες δεν τους θελουν ουτε οι μανες τους.απλα βρηκαν μια χωματερη στον πλανητη που λεγετε ελλαδα και τους πετανε εκει,και κατι σκουπιδοφυλακες-πουσταρια σαν τον παπια τους προσεχουν γιατι τους γαμανε.

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις ασχοληθει με αυτο το site? εχει κατι ρωσιδια που θελουν να παντρευτουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Οι ρωσιδες ειναι θετικες σε μακροχρονιες σχεσεις...διχως γαμους?
Υπαρχουν αυτες που δεν γουσταρουν δεσμευσεις.
Και υπαρχουν κι αυτες που θελουν την κλασικη οικογενεια.

Υπαρχει κατηγορια ρωσιδων, που απλα να θελει να περνα ομορφα, διχως γαμους & οικογενειες, πολλα χρονια με τον ιδιο ανθρωπο?
Δεν μιλαω για ωφελιμιστριες που θαρθουν μαζι σου για καποιο καιρο, πχ οσο τις ταιζεις, και μετα μολις δεν μπορουν σε εκμεταλευτουν αλλο την κανουν γι αλλου! Αυτες και προφανως δεν θελουν γαμο, αλλα ειναι για πηδημα και δεν μπορεις να την εχεις σοβαρο συντροφο στη ζωη σου.

Μιλω για μακροχρονια σχεση, διχως γαμο-παιδια, και οτι προκυψει στο απωτερο μελλον.(πρεπει να δουμε τι παιζει και με το συμφωνο ελ.συμβιωσης παιδια...)
Υπαρχουν ρωσιδες που να θελουν κατι τετοιο?
Ξερεις καμια νορμαλ γυναικα που να μην θελει να παντρευτει(Ελληνιδα η Αλλοδαπη?!) Μονο καποιες ομορφες χωρισμενες και οικονομικα ανεξαρτητες,με παιδια που περασαν αυτην την διαδικασια,θελουν να ζησουν την ζωη τους ελευθερες και δεν θελουν να την ξαναπατησουν.Αμα εμενες στην Ρωσια θα εβρισκες αυτην που περιγραφεις  αλλα πιθανοτατα χωρισμενη.Στην Ελλαδα τετοια Ρωσιδα που θες λιγο δυσκολο.

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλον ειναι οπως τα λες εχω στειλει 8-10 μηνηματα με viza και τους ειπα αν θελουν να επικοινονισουν μαζι μου με email και μου απαντησαν καποιες οτι το site τους βοηθαει με τη μεταφραση και του εχουν εμπιστοσηνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom