Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μεσα στο σπιτι..
ωχ-ωχ..
βαλε & τις αλλες που την τρωει ο ντελιβερας..
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μια φωτο ζητησα ρε....τωρα αμα εχουνε τραβηξει και κανα βιντεο ειμαι σιγουρος εσυ θα το βρεις εκει που τα ψαχνεις!

αχαχαχαχαχαχα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μια χαρά της απάντησες! Τέτοιες απόψεις θέλουν να ακούνε και αυτές πρέπει να ακούνε. Αν μη τι άλλο δείχνουν καλή πρόθεση, άλλο αν καταβάθος κι εκείνες γνωρίζουν ότι στους άντρες αρέσουν οι νοστιμιές με νέες γεύσεις...
Δεν υπάρχει λόγος να της ξεφουρνίσεις κάτι τέτοιο, εκτός αν είσαι σίγουρος ότι το γουστάρει. Και το γουστάρει ενώ έχει ήδη δοκιμάσει. Στο λέω γιατί την έχω πατήσει: Να μου ζητήσει (ενώ δεν είχε ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο) και μετά να γίνονται καβγάδες, επειδή δεν έπρεπε να ακούσω την επιθυμία της!!!

Το θεμα ειναι οτι 2-3 φορες εχει κανει αταξιες με γυναικα. Το οποιο με προβληματιζει καπως. Γνωστος μου χωρισε μετα απο χρονια γιατι η γυναικα του το γυρισε στα 40 της. Με αποτελεσμα να φυγει απο το σπιτι του, για να μεινει εκει η λεσβια συζυγος του,τα παιδια τους, η γκομενα της γυναικας του, και τα παιδια της. Χεσε μεσα δηλαδη. Μεχρι και το αυτοκινητο εχασε ο ανθρωπος. ΟΚ ειμαι μοντερνος ανθρωπος, αλλα θα θελα να την βρισκει καποια μονο μαζι μου, και να της ειμαι αρκετος.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
H κοπελα φαινεται πραγματικα χαρουμενη στη φωτογραφια.
Υπαρχουν ακομη αραγε τετοιες σκηνές?

Στην ελληνιδα τις δινεις λουλουδια και σου ζητα...χρυσαφικά!

Επισκέπτης
μια φωτο ζητησα ρε....τωρα αμα εχουνε τραβηξει και κανα βιντεο ειμαι σιγουρος εσυ θα το βρεις εκει που τα ψαχνεις!

αχαχαχαχαχαχα
οχι ρε..
ειναι καλη κοπελλα..
παμε να γαμησουμε την παπια τωρα..
θα μας την φαει κανας νεος ρε μαλακα..

Επισκέπτης
H κοπελα φαινεται πραγματικα χαρουμενη στη φωτογραφια.
αφου την καρφωνει απο πισω ο ντελιβερας ρε παιχτη..
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μεμο σου γαμω το ρωσακι ρε μπινε..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αφου την καρφωνει απο πισω ο ντελιβερας ρε παιχτη..
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μεμο σου γαμω το ρωσακι ρε μπινε..
εσυ εισαι ο ντελιβερας?

αχαχαχαχχαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ωραιο το ρωσσιδακι συν-εθνικστη... :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολλοί λόγοι για αυτό, λοιπόν π.χ. αλκοολισμός των αντρών, οι άντρες είναι έτσι και αλλιώς λιγότεροι πληθυσμιακά, αρκετοί από μικρές πόλεις λείπουν και ως μετανάστες ( σε επαρχία της Ρωσίας αλλά κυρίως σε άλλες ανατολικές χώρες),  αλλά και εκεί όσοι άντρες υπάρχουν στα 25 περίπου παντρεύονται και ζουν με μια και μοναδική γυναίκα και δεν ασχολούνται με άλλες. Επομένως άμα αναλογιστείτε πλυθησμό στη Ρωσία 150 000 000, βάλτε 75 000 000 000 γυναίκες, οι νεαρές είναι περίπου 20 000 000, από αυτές και 3 000 000 να είναι ελεύθερες, βγαίνουν "αρκετές" για κάθε Έλληνα που θα ενδιαφέρεται.
Στα 140.000.000 που ζουν στη Ρωσσια.τα 100.000.000 το λιγοτερο ειναι γυναικες.αν βαλεις οτι απο τους αντρες το 40% ειναι αλκοολικοι και το υπολοιπο 40% ανικανοι!μενει το 20% των αντρων!δηλαδη 8.000.000 !!!!! :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οι ρωσιδες ειναι θετικες σε μακροχρονιες σχεσεις...διχως γαμους?
Υπαρχουν αυτες που δεν γουσταρουν δεσμευσεις.
Και υπαρχουν κι αυτες που θελουν την κλασικη οικογενεια.

Υπαρχει κατηγορια ρωσιδων, που απλα να θελει να περνα ομορφα, διχως γαμους & οικογενειες, πολλα χρονια με τον ιδιο ανθρωπο?
Δεν μιλαω για ωφελιμιστριες που θαρθουν μαζι σου για καποιο καιρο, πχ οσο τις ταιζεις, και μετα μολις δεν μπορουν σε εκμεταλευτουν αλλο την κανουν γι αλλου! Αυτες και προφανως δεν θελουν γαμο, αλλα ειναι για πηδημα και δεν μπορεις να την εχεις σοβαρο συντροφο στη ζωη σου.

Μιλω για μακροχρονια σχεση, διχως γαμο-παιδια, και οτι προκυψει στο απωτερο μελλον.(πρεπει να δουμε τι παιζει και με το συμφωνο ελ.συμβιωσης παιδια...)
Υπαρχουν ρωσιδες που να θελουν κατι τετοιο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Υπαρχει κατηγορια ρωσιδων, που απλα να θελει να περνα ομορφα, διχως γαμους & οικογενειες, πολλα χρονια με τον ιδιο ανθρωπο?
Δεν μιλαω για ωφελιμιστριες που θαρθουν μαζι σου για καποιο καιρο, πχ οσο τις ταιζεις, και μετα μολις δεν μπορουν σε εκμεταλευτουν αλλο την κανουν γι αλλου! Αυτες και προφανως δεν θελουν γαμο, αλλα ειναι για πηδημα και δεν μπορεις να την εχεις σοβαρο συντροφο στη ζωη σου.

Μιλω για μακροχρονια σχεση, διχως γαμο-παιδια, και οτι προκυψει στο απωτερο μελλον.(πρεπει να δουμε τι παιζει και με το συμφωνο ελ.συμβιωσης παιδια...)
δυστηχως οχι!ολες θελουν να παντρευτουνε!αυτο ειναι το κακο!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.962
Πόντοι
3.091
Το θεμα ειναι οτι 2-3 φορες εχει κανει αταξιες με γυναικα. Το οποιο με προβληματιζει καπως. Γνωστος μου χωρισε μετα απο χρονια γιατι η γυναικα του το γυρισε στα 40 της. Με αποτελεσμα να φυγει απο το σπιτι του, για να μεινει εκει η λεσβια συζυγος του,τα παιδια τους, η γκομενα της γυναικας του, και τα παιδια της. Χεσε μεσα δηλαδη. Μεχρι και το αυτοκινητο εχασε ο ανθρωπος. ΟΚ ειμαι μοντερνος ανθρωπος, αλλα θα θελα να την βρισκει καποια μονο μαζι μου, και να της ειμαι αρκετος.

Ακραίες καταστάσεις. Το ότι έχει κάνει 2-3 αταξίες δεν σημαίνει ότι θα φτάσει στο σημείο αυτό στο οποίο αναφέρονται αυτές οι ακραίες καταστάσεις. Αν εσύ τελικά γουστάρεις να γίνει κάτι τέτοιο και σεβαστείς και τη δική της επιθυμία, τότε κι εκείνη ενδεχομένως θα υπακούσει τα όρια που θα της θέσεις, αν χρειαστεί. Όταν μυριστείς κίνδυνο, τότε θέτεις όρια και απαιτείς να υπακούσει σε αυτά.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

εδω φιλε υπαρχει προβλημα!

Ολες θελουνε να εχουνε παντρευτει και να κανουνε και παιδια μεχρι τα 24 το αργοτερο! Αμα περασει αυτη η ηλικια και δεν εχουνε παντρευτει θεωρουνται ανικανες.... (για εκει ), ειναι ετσι η νοοτροπια τους

Γενικα παντως μη περιμενετε να εχετε σχεση με μια Ρωσσιδα εξ αποστασεως η και εδω για 3 χρονια ας πουμε!Μετα το χρονο το αργοτερο θα αρχισει να σας θετει το θεμα του γαμου! Εκει αρχιζει και η αντιστροφη μετρηση αμα δεν θες να την παντρευτεις τελικα, θα σε αφησει...
Η αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικη για αυτες!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δεν μιλαω για σχεση εξ αποστασεως.
Μιλαω για σχέση κανονικη, πχ να ερθει ελλαδα, να μενουμε μαζι, να ζουμε μαζι. Αλλα ουτε γαμους, ουτε πανηγυρια!
Αλλα να ειμαστε μαζι για χρονια, αν πανε ολα καλα.

Δεν υπαρχει τετοια κατηγορια γυναικων στη ρωσια???

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν μιλαω για σχεση εξ αποστασεως.
Μιλαω για σχέση κανονικη, πχ να ερθει ελλαδα, να μενουμε μαζι, να ζουμε μαζι. Αλλα ουτε γαμους, ουτε πανηγυρια!
Αλλα να ειμαστε μαζι για χρονια, αν πανε ολα καλα.

Δεν υπαρχει τετοια κατηγορια γυναικων στη ρωσια???
ρε φιλε, η λογικη τους ειναι απλοϊκη! Δε σκεφτονται σαν τις Ελληνιδες που σου λεει καλα τρωω καλα πινω καλα μου τα σκαει ο μαλακας και εχω και την ελευθερια μου!
Οι Ρωσσιδες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κατανοησουν ποιος ο λογος να μενουνε μαζι σου αμα δεν τις παντρευτεις! Ετσι ειναι το μυαλο τους! Μην τα βλεπετε με το Ελληνικο πρισμα τα πραγματα!

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
εδω φιλε υπαρχει προβλημα!

Ολες θελουνε να εχουνε παντρευτει και να κανουνε και παιδια μεχρι τα 24 το αργοτερο! Αμα περασει αυτη η ηλικια και δεν εχουνε παντρευτει θεωρουνται ανικανες.... (για εκει ), ειναι ετσι η νοοτροπια τους

Γενικα παντως μη περιμενετε να εχετε σχεση με μια Ρωσσιδα εξ αποστασεως η και εδω για 3 χρονια ας πουμε!Μετα το χρονο το αργοτερο θα αρχισει να σας θετει το θεμα του γαμου! Εκει αρχιζει και η αντιστροφη μετρηση αμα δεν θες να την παντρευτεις τελικα, θα σε αφησει...
Η αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικη για αυτες!
ε μετα τι καλες ειναι ρε μεμο; :idiot: :idiot: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
οκ, καταλαβα, θελουν αποκατασταση.
Δηλαδη, και για το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης που συζηταμε, διχως γαμο-παιδια, μαλλον θα να ειναι αρνητικες?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ε μετα τι καλες ειναι ρε μεμο; :idiot: :idiot: :2funny:
φιλε μου επισης η λογικη ειναι απλη!

Αμα θες μια κουκλα, να σε αγαπαει να σε φροντιζει να σε εχει αρχοντα και να σε κανει χαρουμενο καθε μερα την παντρευεσαι! Δεν υπαρχει λογος να ψαχνεις αλλου!

Αμα θες να εισαι μουρνταρης ε τοτε δεχεσαι και τις συνεπειες!

Υ.Γ. το ιδιο ισχυει και για αυτους που κουβαλανε μεσα τους κομπλεξ απο τις Ελληνιδες και θελουνε να πανε εκει να γαμησουνε οσες πιο πολλες μπορουνε!

Σας τοχω πει και εγω και ο Δημητρακης και ο Ιπποτης και ολοι οσοι ξερουν!

Καντε reset στον εγκεφαλο σας και σταματηστε να σκεφτεστε Ελληνικα! Δε θα πετυχετε τιποτα ετσι!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Και τωρα τιθεται το εξης ερωτημα: το 'συμφωνο ελευθερης συμβιωσης' διχως γαμο και παιδια, ειναι 'αρκετο' για μια 'καλη' ρωσιδα, ή δεν της αρκεί;

Γιατι ανθρωποι ειμαστε, κανουμε λαθη. Αντε και ξεφυγαμε απο τις ελλεειηνιδες κι ειπαμε να παμε στο ανωτερο ποιοτικα προιον, τις ρωσιδες.
Κι αμα φανει στο μελλον οτι πεσαμε εξω? Να μας τραβαει στα δικαστηρια με διατροφές?

Για μενα το ζητουμενο ειναι μια καλη μακροχρονια σχεση με ενα καλο ρωσακι. Οχι ομως να παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom