Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Γιατί έχετε πρόβλημα πάντως με τη ζήλεια? Δε κατάλαβα. Εδώ λέτε θέλετε να κάνετε το παν να βρείτε κάποια, και πριν καλά καλά τη βρείτε ρωτάτε για ζήλεια.Αφού θα είστε μαζί,και μάλιστα με δική σας επιλογή, δε θα χετε λόγο να την κερατώσετε! Είπαμε άμα είστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ μη το επιχειρήσετε δε θα σας βγει!!!
Πεστα ρε Ιπποτη!

Αμα ξεκινησεις με τη νοοτροπια οτι πας να βρεις 10 Ρωσσιδες μαζι αστε το καλυτερα!

Να σκεφτεστε απλα, αληθινα, ανθρωπινα! Δεν ειναι οτι οι γυναικες εκει ειναι απο αλλο πλανητη(καλα στην ομορφια ειναι), αλλα οτι δεν εχουνε τη νοοτροπια που εχετε συνηθισει στις Ελληνιδες και τις Ευρωπαιες γενικοτερα!

Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω!

ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΘΥΛΗΚΑ! ΟΧΙ ΑΝΤΡΟΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Μπορειτε να καταλαβετε τι σημαινει αυτο? Τοτε ολα ΟΚ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εκει δεν εχει ισοτητες και φεμινισμους!

Εκει οι γυναικες ΞΕΡΟΥΝ οτι εξαρτωνται απο τον αντρα τους! Ειναι βιωμα τους, ετσι μεγαλωνουνε πως να το πω! Και ξερουν οτι η θεση τους ειναι ΔΙΠΛΑ και λιγο ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
memosan, πολυ καλο το tip με τα λουλουδια!!! εισαι απαιχτος.
Αλλα για πες μου, το εχεις χρησιμοποιησει εσυ? ειναι αξιοπιστο? γιατι τους φοβαμαι τους ρωσους, μην πληρωσω με πιστωτικη και μετα με φεσωσουν και βρω την πιστωτικη χρεωμενη με τιποτε αλλο!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.702
Πόντοι
3.091
Γιατί έχετε πρόβλημα πάντως με τη ζήλεια? Δε κατάλαβα. Εδώ λέτε θέλετε να κάνετε το παν να βρείτε κάποια, και πριν καλά καλά τη βρείτε ρωτάτε για ζήλεια.Αφού θα είστε μαζί,και μάλιστα με δική σας επιλογή, δε θα χετε λόγο να την κερατώσετε! Είπαμε άμα είστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ μη το επιχειρήσετε δε θα σας βγει!!!

Δεν υπάρχει λόγος να κερατώσεις, με την έννοια της σχέσης, όταν έχεις δίπλα σου τη γυναίκα που γουστάρεις, αλλά οι περισσότεροι θα πίναμε ένα δεύτερο "ποτό", ένα μεζεδάκι βρε αδερφέ, αν τύχει!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Εκει δεν εχει ισοτητες και φεμινισμους!

Εκει οι γυναικες ΞΕΡΟΥΝ οτι εξαρτωνται απο τον αντρα τους! Ειναι βιωμα τους, ετσι μεγαλωνουνε πως να το πω! Και ξερουν οτι η θεση τους ειναι ΔΙΠΛΑ και λιγο ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!!!!

Με αυτα που μας λες, με εχεις κανει λιωμα!  Τελικα δεν λεει να εχεις κοπελα απο αλλου!
Αυτα ειναι. Σεβασμος στις γυναικες ναι. Αλλα αμα ακουω φεμινισμους, και η καριερα μου, και τα λεφτα μου και η μανα μου κλπ, ειναι να τις χεσεις τις κολοελεεινιδες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κοιτα προσωπικα δεν ειμαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.Εγκυκλοπαιδικα ρωταω εντελως. Ξερω λιγα πραγματα απο γνωστο μου που ειχε σχεση με Ρωσσιδα στην Ελλαδα. Αλλα ο μαλακας την εκανε στους 4 μηνες γιατι δεν ηθελε δεσμευσεις. Προφανως δεν ψαχνει να αραξει καπου ο ανθρωπος.  Εγω θελω να αραξω καποια στιγμη με καποια αν βρεθει η καταλληλη. Αλλα θελω ειλικρινη ανθρωπο. Οχι μια ηθοποιο που μολις δεσει τον γαιδαρο της μετα θα δειξει τον πραγματικο χαρακτηρα της. Το θεμα ειναι να βρεις εναν ανθρωπο να σε καλυπτει σε ολους τους τομεις και να ταιριαζεις μαζι του.

Εννοείται ότι δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα με το σχόλιο! Όπως φυσικά δε θεωρώ απαραίτητα κακό να είναι κάποιος "Ελληνάρας" Άλλωστ εόλοι λίγο ως πολύ ήμαστε! Απλά "δε κολάει" στην όλη φάση άμα θες να κάνεις ουσιαστικό δεσμό με μια γυναίκα από εκεί! :)

Επισκέπτης
Αλλα για πες μου, το εχεις χρησιμοποιησει εσυ? ειναι αξιοπιστο? γιατι τους φοβαμαι τους ρωσους, μην πληρωσω με πιστωτικη και μετα με φεσωσουν και βρω την πιστωτικη χρεωμενη με τιποτε αλλο!
παρε μια προπληρωμενη ρε παιχτη..
σε μια κουταλια νερο πνιγοσαστε..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια μια που ξερω εγω τουλαχιστον τωρα το παιζει πολυ χαλαρη. Μου λεει πως αν καθε μερα ο αντρας τρωει το ιδιο φαι βαριεται, και αν πηδηξει αλλη χωρις να το καταλαβει η ιδια ειναι οκ. Δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.702
Πόντοι
3.091
Υπάρχει και η λύση του paypal, επίσης, που θεωρείται αξιόπιστος μεσάζων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μεσω πολυεθνικων γινεται νομιζω. Δωσε μας ομως τα φωτα σου.

Για αυτό ρώτα καλύτερα το memosan ή το dimitraki 29. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να σου χει κάνει πρόσκληση ο εργοδότης ώστε να πάρεις και άδεια εργασίας αλλά και βίζα για μακροχρόνια παραμονή. Άμα είσαι σε πολυεθνική, φυσικά μπορούν να σε βάλουν. Μη ξεχνάς ότι πέρα από τις κρατικές διατυπώσεις, επειδή είναι ομοσπονδία, υπάρχουν περαιτέρω διατυπώσεις και διαδικασίες από τις τοπικές αρχές, ανάλογα σε ποια περιοχή πας. Επίσης άμα η ειδικότητά σου ταιριάζει, μπορείς να την ψάξεις με διεθνείς οργανισμούς, πρεσβείες κλπ. ;)Κάνε λίγο ένα ψάξιμο στο νετ για διεθνείς οργανισμούς. Οι ειδικότητες δεν είναι μόνο 'πρέσβεις" κλπ αλλά αναρίθμητες και λίγοι ξέρουν αυτές τις θέσεις  ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναι το εχω χρησιμοποιησει, αφου σας ειπα η φωτο με τη Ρωσσιδα μου που κραταει το μπουκετο αυτοι μου την εχουνε στειλει
Αξιοπιστο ειναι, και σου δινει και πολλες επιλογες σχετικα με τον τροπο παραδοσης, διαφορα αλλα δωρα, μπορεις να γραψεις και καρτα που θα της δωσουνε μαζι με τα λουλουδια κλπ

Αμα νιωθεις ανασφαλεια κανε αυτο που λεει ο Πλε, προπληρωμενη καρτα!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.702
Πόντοι
3.091
Ρε παιδια μια που ξερω εγω τουλαχιστον τωρα το παιζει πολυ χαλαρη. Μου λεει πως αν καθε μερα ο αντρας τρωει το ιδιο φαι βαριεται, και αν πηδηξει αλλη χωρις να το καταλαβει η ιδια ειναι οκ. Δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης.
Όντως το πιστεύει αυτό, αλλά προσοχή! Μπορεί να σε ψαρεύει κιόλας για να δει πού κινήσαι! Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να ξέρουν πώς σκεφτόμαστε σε τέτοια θέματα.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.702
Πόντοι
3.091
το χακευουν ευκολα παιχτη..
Σίγουρα, η λύση της προπληρωμένης είναι η πιο ασφαλής. Το paypal είναι λιγότερο ασφαλές. Εγώ είμαι λίγο τεμπέλης, πλέζουρά μου, αλλά έτσι αποφεύγω την άμεση χρήση της πιστωτικής.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Επειδη με ρωτανε πολλοι φιλοι στα πμ πως κρατας τη ρωσσιδα αμα εσυ εισαι εδω και αυτη εκει...

Ενα καλο tιp το οποιο ειναι χρησιμο και σε οσους μολις γνωρισαν ακομη και απο το διαδικτυο μια Ρωσσιδα ειναι να της στειλεις λουλουδια!

Τους αρεσουνε πολυ! (οχι ομως τα τριανταφυλλα τοσο)και δεν ειναι συνηθισμενες στο να τους στελνει καποιος λουλουδια απο αλλη χωρα! Θα σας το πει!

Ενα καλο μερος για να στελνεις λουλουδια ειναι το Russian Florists ή roses.ru...

εχει ανα ΜΟΝΑΔΙΚΟ χαρακτηριστικο! Αμα θες με μια μικρη χρεωση($3 νομιζω) ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TH στιγμη που η κοπελα παραλαμβανει τα λουλουδια και σου τη στελνει με e-mail ή ταχυδρομειο!!!!!!

Για οσους δεν εχουνε ξαναδει απο κοντα την κοπελλα αυτο θα αποδειχθει πολυ χρησιμο... ;)
Για οσους την ξερουνε την κοπελα, ειναι ωραιο να την βλεπεις να χαμογελα αυθορμητα μολις της κανεις την εκπληξη...

τετοια ειναι η φωτο που εχω ποσταρει πιο πριν...

που ειναι η φωτο, την ψαχνω και δεν την βρισκω...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Όντως το πιστεύει αυτό, αλλά προσοχή! Μπορεί να σε ψαρεύει κιόλας για να δει πού κινήσαι! Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να ξέρουν πώς σκεφτόμαστε σε τέτοια θέματα.

Εγω της ειπα την δικη μου αποψη. Δηλαδη οτι το θεμα ειναι αν εισαι με καποιον να θες μονο αυτον. Ξερω οτι οι γυναικες ειναι κουφαλες και προσπαθουν να μας ψαρεψουν. ΟΚ θα εκανα τριο ετσι για την εμπειρια, αλλα δεν υπαρχει λογος να της το ξεφουρνισω.

Επισκέπτης
Σίγουρα, η λύση της προπληρωμένης είναι η πιο ασφαλής. Το paypal είναι λιγότερο ασφαλές. Εγώ είμαι λίγο τεμπέλης, πλέζουρά μου, αλλά έτσι αποφεύγω την άμεση χρήση της πιστωτικής.
& εγω..γι΄αυτο εχω μια τσουτσκα στο υπογειο για ολες τις χρησεις..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Με αυτα που μας λες, με εχεις κανει λιωμα!  Τελικα δεν λεει να εχεις κοπελα απο αλλου!
Αυτα ειναι. Σεβασμος στις γυναικες ναι. Αλλα αμα ακουω φεμινισμους, και η καριερα μου, και τα λεφτα μου και η μανα μου κλπ, ειναι να τις χεσεις τις κολοελεεινιδες.

Να ξερες ποσο συμφωνω μαζι σου. Κριμα που τους τελευταιους αιωνες σταματησαν να καινε γυναικες ως μαγισσες! Θα ειχαμε καψει την πλειοψηφια των ελλεινιδων!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
για τον δημητρακη...
dscn4302f.jpg
οριστε η φωτο

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.702
Πόντοι
3.091
Εγω της ειπα την δικη μου αποψη. Δηλαδη οτι το θεμα ειναι αν εισαι με καποιον να θες μονο αυτον. Ξερω οτι οι γυναικες ειναι κουφαλες και προσπαθουν να μας ψαρεψουν. ΟΚ θα εκανα τριο ετσι για την εμπειρια, αλλα δεν υπαρχει λογος να της το ξεφουρνισω.
Μια χαρά της απάντησες! Τέτοιες απόψεις θέλουν να ακούνε και αυτές πρέπει να ακούνε. Αν μη τι άλλο δείχνουν καλή πρόθεση, άλλο αν καταβάθος κι εκείνες γνωρίζουν ότι στους άντρες αρέσουν οι νοστιμιές με νέες γεύσεις...
Δεν υπάρχει λόγος να της ξεφουρνίσεις κάτι τέτοιο, εκτός αν είσαι σίγουρος ότι το γουστάρει. Και το γουστάρει ενώ έχει ήδη δοκιμάσει. Στο λέω γιατί την έχω πατήσει: Να μου ζητήσει (ενώ δεν είχε ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο) και μετά να γίνονται καβγάδες, επειδή δεν έπρεπε να ακούσω την επιθυμία της!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom