Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
???
Ρε φίλε, μην παραμυθιάζεσαι. Το rump steak είναι κιλότο και όχι φιλέτο (δηλαδή κομμάτι από την κοιλιά είναι).

???¨οχι ρε φίλε!!!Υπάρχουν και κλασσικές μπριζόλες από μοσχάρι και όμως Rumb steak και sirloin steak είναι τα καλύτερα κομμάτια από μοσχάρι!!!Πολύ μαλακά και με τη μικρότερη περιεκτικότητα σε λίπος.Σκέτο ψαχνό!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε φίλε, μην παραμυθιάζεσαι. Το rump steak είναι κιλότο και όχι φιλέτο (δηλαδή κομμάτι από την κοιλιά είναι).
???
???¨οχι ρε φίλε!!!Υπάρχουν και κλασσικές μπριζόλες από μοσχάρι και όμως Rumb steak και sirloin steak είναι τα καλύτερα κομμάτια από μοσχάρι!!!Πολύ μαλακά και με τη μικρότερη περιεκτικότητα σε λίπος.Σκέτο ψαχνό!!
δε νομιζω οτι ριναι θεμα για να τσακωθειται αυτο!---πολυ καλη περιγραφη εκανε ο Κωστας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εδω το φα'ι' ειναι σκατα!εχει σουβλατζιδικα συνηθως μικρα σαν καφέ.αλλα το σουβλακι καμια σχεση με το Ελληνικο ειναι χαλια!η Ρωσσικη κουζινα ειναι απαισια.ισως μετα την Αγγλικη η πιο ανοστη του κοσμου.τα Fast Food καλα ειναι.αλλα πηγαινω σπανια γιατι εκανα διαιτα.τωρα ειμαι 69 κιλα!στης φωτο που σου ειχα στηλει τοτε ημουνα 93!εχει εδω κατι Ιταλικα.και εγω μαγηρευω οποτε δεν εχω προβλημα.εδω το κρατος δουλευει για της μεγαλες επυχηρισεις.ξηλωσε ολα τα κιοσκια που ειχανε τα παντα και μετεφερε το παζαρι απο το κεντρο της πολης στου διαολου τη μανα για να δουλευουν τα πολυκαταστηματα.αν εχεις διαβασει στο Russia Sex&Vodka ειχα βαλει φωτο τα 24ωρα τεραστια πολυκαταστηματα που εχει τα παντα.ειναι ενα θετικο της Ρωσσιας....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....εδω οι γκομενες ειναι πιο ξυπνιες.σε κοιτανε μιλας βλεπουν τι ρολο παιζεις αν μετρας δεν εχεις προβλημα.Π.Χ.μια γκομενα μου ειχε πει:τον αντρα τον κοιταω απο τα παπουτσια,τι ρουχα φοραει,μετα τι κινητο εχει!τι αμαξι εχει,και τελος τι διαμερισμα εχει και εννοειται αν ειναι δικο του!εδω δεν θα ελεγα οτι ειναι της μοδας για της γυναικες το ποτο στην Αγια Πετρουπολη δεν θα ελεγα οτι πινουν.επαρχια το αντιθετο!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για πες μου Κωστα.τη νυχτα κυκλοφωρει κοσμος ή ειναι ερημη πολη οπως το Ελσινκι που μετα της 11 το βραδυ δεν υπαρχει κανεις και ολα ειναι κλειστα?εχει 24ωρα καφέ ή εστιατορια?24ωρα μαγαζια δε νομιζω να εχει.

joejoejoejoe

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι γκόμενες πολλές είναι σούργελα όπως λες ντύνονται σαν κλοουν.Σα γύφτισες.Υπάρχουν όμως πολλά ωραία μουνιά!!Μα πολύ γκόμενες που φοράνε κάι φορέματα και πετάνε έξω 1 μπουτι,στήθος,πλάτη και σε ανάβουν για τα καλά!!Ειδικά οι Ουαλλές είναι κόλαση!!!Ωστόσο να ξέρεις ότι είναι μόνο για γαμήσι και όχι για σχέση!

Μπορεί το βράδυ στην Bar ή σε club να φλερτάρεις με κάνα τρελό μωρό και την άλλη μέρα να μην σε θυμάται καθόλου κι ας μην σου φαινόταν πολύ πιωμένη.Κατά μέσο όρο ενα 70% από τις Αγγλίδες που βγαίνουν έχουν πιει τουλάχιστον 5 ποτά..Γι'αυτό στη βράση κολλάει το σίδερο και αν σου αρέσει κάποια μην ανταλλάξεις τηλέφωνο πάρα άρπαξέ την και πες της να πάτε σπίτι.Για να την ψήσεις έχεις και κρασάκι ή κάνα ποτό σπίτι για να την δελεάσεις.

Φίλε εμένα πάντως από τις πολλές αγγλίδες που έχει γίνει το ανάλογο σκηνικό δε βρέηκε καμμά να μη με θυμάται την άλλη μέρα. Επίσης όπως και σε όλες τις χώρες μια χαρά για σχέση είναι, φυσικά ΔΕΝ είναι όμορφες γυναίκες όπως λες σε καμμά περίπτωση, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΣΤΙς ΧΙΛΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, να ε΄ναι δηλαδή κουκλιά, ειδικά στο τημιμένο μάντσεστερ που είσαι καλύτερα να βλέπεις μπαλίτσα που εδώ δε θα τη δεις ποτέ παρά νημού εκεί πάνω.απαπαπαπα...άμα είσαι ωραίο παιδί μόνο και ε΄σαι και κομπλε από αγγλικά και στη κουλτούρα τους τότε μόνο και φυσικά μετα΄από πολύ ψάξιμο για ν αβρεις ωραία γυναίκα, πάντως συμπτωματκά και εγώ από wales ήταν η πιο ωραία κοπέλα που τα χα, ψηλή, ξανιά, γαλανομάτα, κούκλα..., επίσης οι πραγματικά αυτές που μετράνε δε πίνουνε τόσο.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε εμένα πάντως από τις πολλές αγγλίδες που έχει γίνει το ανάλογο σκηνικό δε βρέηκε καμμά να μη με θυμάται την άλλη μέρα. Επίσης όπως και σε όλες τις χώρες μια χαρά για σχέση είναι, φυσικά ΔΕΝ είναι όμορφες γυναίκες όπως λες σε καμμά περίπτωση, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΣΤΙς ΧΙΛΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, να ε΄ναι δηλαδή κουκλιά, ειδικά στο τημιμένο μάντσεστερ που είσαι καλύτερα να βλέπεις μπαλίτσα που εδώ δε θα τη δεις ποτέ παρά νημού εκεί πάνω.απαπαπαπα...άμα είσαι ωραίο παιδί μόνο και ε΄σαι και κομπλε από αγγλικά και στη κουλτούρα τους τότε μόνο και φυσικά μετα΄από πολύ ψάξιμο για ν αβρεις ωραία γυναίκα, πάντως συμπτωματκά και εγώ από wales ήταν η πιο ωραία κοπέλα που τα χα, ψηλή, ξανιά, γαλανομάτα, κούκλα..., επίσης οι πραγματικά αυτές που μετράνε δε πίνουνε τόσο.

Κάτσε,έμενες Αγγλία;Κοίτα γούστα είναι αυτά.Εμένα πάντως οι Αγγλίδες από εμφάνιση μου φαίνονται πολύ όμορφες.Πολλές είναι κορμάρες και από πρόσωπο σκίζουν,με κάτι ματάρες γαλανές,και 1 πρόσωπο γλύκα.Πίστεψέ με ειδικά εδώ στο Manchester,που το πανεπιστήμιό μου έχει σύνολο 50000 φοιτητές και άλλα 2 μικρότερα πανεπιστήμια έχουν μαζί άλλους 15000 φοιτητές έχει πολύ νεολαία και πάρα πολλές κοπέλες από ολόκληρη την Αγγλία και πολλές κούκλες ικανές να σε κάνουν να εκραγείς.

Αυτό που λέω ότι πίνουν τόσο που δεν σε θυμούνται την επομένη στέκει και με το παραπάνω.Γι'αυτό αν θες σοβαρά Αγγλίδα η μαγκιά δεν είναι να την βρεις τη νύχτα αλλά μέρα.Πάντως είναι πολύ καλές κοπέλες και παλιά που δεν είχα κοπέλα μερικές φορές που είχα φλερτάρει στο δρόμο,π.χ. άμα κοιτάξεις κάποια νόστιμη κοπελα και της χαμογελάσεις με νάζι ανταποκρίνεται και κεινη και με τον τρόπο της σε ωθεί να μιλήσεις και είναι πολύ ευγενικές.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
για πες μου Κωστα.τη νυχτα κυκλοφωρει κοσμος ή ειναι ερημη πολη οπως το Ελσινκι που μετα της 11 το βραδυ δεν υπαρχει κανεις και ολα ειναι κλειστα?εχει 24ωρα καφέ ή εστιατορια?24ωρα μαγαζια δε νομιζω να εχει.

Κάθε βράδυ εδώ βγαίνει πολύ κόσμος,στην  συντριπτική πλειοψηφία τους όμως φοιτητές.Έχει clubbing καλό και πολλές επιλογές με όλα τα ήδη μουσικής.Η μαλακία όμως είναι ότι όλα κλείνουν στις 2 τη νύχτα άντε ελάχιστα στις 3...Αυτό για μένα είναι μεγάλη μαλακία.Όχι πως κάθομαι μέχρι τις 5 αλλά να είναι άλλο να βγεις με το πασο σου και χαλαρά στις 11 το βράδυ και να φύγεις 2:30 και άλλο με την ψυχή στο στόμα,αφού όχι μόνο κλείνουν όλα τα club και bar στις 2 αλλά η είσοδος δεν επιτρέπεται μετά τις 11:15!!Και για 1 πολύ φημισμένο student night επειδή γεμίζει στις 10:30 με τεράστιες ουρές pr;epei να πας από τις 9!!!!

joejoejoejoe

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κάτσε,έμενες Αγγλία;Κοίτα γούστα είναι αυτά.Εμένα πάντως οι Αγγλίδες από εμφάνιση μου φαίνονται πολύ όμορφες.Πολλές είναι κορμάρες και από πρόσωπο σκίζουν,με κάτι ματάρες γαλανές,και 1 πρόσωπο γλύκα.Πίστεψέ με ειδικά εδώ στο Manchester,που το πανεπιστήμιό μου έχει σύνολο 50000 φοιτητές και άλλα 2 μικρότερα πανεπιστήμια έχουν μαζί άλλους 15000 φοιτητές έχει πολύ νεολαία και πάρα πολλές κοπέλες από ολόκληρη την Αγγλία και πολλές κούκλες ικανές να σε κάνουν να εκραγείς.

Αυτό που λέω ότι πίνουν τόσο που δεν σε θυμούνται την επομένη στέκει και με το παραπάνω.Γι'αυτό αν θες σοβαρά Αγγλίδα η μαγκιά δεν είναι να την βρεις τη νύχτα αλλά μέρα.Πάντως είναι πολύ καλές κοπέλες και παλιά που δεν είχα κοπέλα μερικές φορές που είχα φλερτάρει στο δρόμο,π.χ. άμα κοιτάξεις κάποια νόστιμη κοπελα και της χαμογελάσεις με νάζι ανταποκρίνεται και κεινη και με τον τρόπο της σε ωθεί να μιλήσεις και είναι πολύ ευγενικές.

Ναι όπως το λες ακριβώς, είναι πολύ ευγενικές, ειναι καλά κορίτσια οι περισσότερες και πατάνε στη γη, είναι καλές για σχέση. Καμμία σχέση με εδώ. Π.χ. μπορεί να είναι κάποιες πιο αδιάφορες για το πως ντύνονται και χύμα αλλά καρακοτάρες σα κι εδώ δεν είναι.

ΝΑι έμενα και σπούδαζα εκεί και πρόσφατα ξανανέβηκα από τα μέρη σου Μάντσεστερ μεριά. Δε λέω ότι δε βρίσκεις πολλά ωραία κορίτσια, αλλά είναι συγκριτικά πολύ λιγότερα από ΟΛΑ τα άλλα μέρη που εγώ προσωπικά έχω ταξιδέψει, μακράν...Τώρα εντάξει σε παν/μιο που είναι όλες μικρές, μπουμπούκια, ακόμα και αυτές που στα 30 θα είναι μέτριες είναι πολύ πιο νόστιμες μικρές. Και υπάρχουν και λίγες πραγματικά πολύ ωραίες αγγλίδες..μου θύμισες τα νιάτα μου...και πανέμορφες ινδές...Αλλά αν κάνεις μια βόλτα έξω, τα ποσοστά -και το είδα και τώρα που ειμαι μεγαλύτερος - 30- που ανέβηκα είναι συντριπτικά χαμηλά απότι σε μια ισπανία, ή ιταλία, ή (καλά εκεί είναι όλε κούκλες Σερβία.

Τι έγινε ζέστανε καθόλου εκεί πάνω, φέτος είχατε το χειρότερο χειμώνα εδώ και πολύ καιρό.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ναι όπως το λες ακριβώς, είναι πολύ ευγενικές, ειναι καλά κορίτσια οι περισσότερες και πατάνε στη γη, είναι καλές για σχέση. Καμμία σχέση με εδώ. Π.χ. μπορεί να είναι κάποιες πιο αδιάφορες για το πως ντύνονται και χύμα αλλά καρακοτάρες σα κι εδώ δεν είναι.

ΝΑι έμενα και σπούδαζα εκεί και πρόσφατα ξανανέβηκα από τα μέρη σου Μάντσεστερ μεριά. Δε λέω ότι δε βρίσκεις πολλά ωραία κορίτσια, αλλά είναι συγκριτικά πολύ λιγότερα από ΟΛΑ τα άλλα μέρη που εγώ προσωπικά έχω ταξιδέψει, μακράν...Τώρα εντάξει σε παν/μιο που είναι όλες μικρές, μπουμπούκια, ακόμα και αυτές που στα 30 θα είναι μέτριες είναι πολύ πιο νόστιμες μικρές. Και υπάρχουν και λίγες πραγματικά πολύ ωραίες αγγλίδες..μου θύμισες τα νιάτα μου...και πανέμορφες ινδές...Αλλά αν κάνεις μια βόλτα έξω, τα ποσοστά -και το είδα και τώρα που ειμαι μεγαλύτερος - 30- που ανέβηκα είναι συντριπτικά χαμηλά απότι σε μια ισπανία, ή ιταλία, ή (καλά εκεί είναι όλε κούκλες Σερβία.

Τι έγινε ζέστανε καθόλου εκεί πάνω, φέτος είχατε το χειρότερο χειμώνα εδώ και πολύ καιρό.

Ήρθες Manchester ε;Για τις Ινδές φίλε το ξανάπα ότι είναι γκομενάρες ειδικά αυτές με Αγγλική καταγωγή.Τω΄ρα για την εμφάνιση των Αγγλίδων εμένα τουλάχιστον από τις Ελληνίδες εμφανισιακά μου αρέσουν πολύ περισσότερο.Για άλλες χώρες δεν ξέρω αφού δεν είχα μέχρι στιγμής την ευκαιρία και το χρήμα να ταξιδέψω..Ελπίζω κάποια στιγμή να επισκεφτώ και γω 2-3 χώρες να ξεστραβωθώ και να ω τι παίζει..

Από Χειμώνα μέχρι πριν 1 μήνα είχε κωλόκαιρο και είχα τη σόμπα τέρμα..Χιόνιζε κιόλας και το χε στρώσει.Αφού γλίστραγες και άλλοι σπάσαν χέρια.Και είχε και πολύ ομίχλη..Τώρα εδώ και βδομάδες όμως είναι σχετικά εντάξει.Καμια βροχή που και που και νιώθεις ότι πλησιάζει η άνοιξη.

joejoejoejoe

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επιτέλους. Ναι ανέβηκα Μάντσεστερ και την έκανα λίγο πριν αρχίσουν τα γερά χιόνια, ευτυχώς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Ρε παλικαρια,γιατι παλι ξεφευγετε απο το θεμα?Ανοιξτε αμα ειναι κανενα αλλο θρεντ,μην τα χαλαμε ολα.Ο πιτσιρικας ρωτησε για την ψυχολογια των κοριτσιων που κανουν τσατ. Και εσεις τωρα μας θυμιζετε δυστιχως σε ποια χωρα ζουμε και μας κανετε την ψυχολογια, εμεις να ξεκινησουμε τσατ με ξενες μπας και φυγουμε απο το Ελλαντα :rockon:

Δεν μας ειπες αρχοντα (cooll 11) εκανες κανα κονε? ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σας βαζω αλλο ενα παραγειγμα.την βρηκα απο το ειναι απο το Νοβγκοροντ.αρχισαμε να γραφουμε πριν 3-4 μερες.γραφει οτι ειναι 24 ετων μπορει να κρυβει 2-3 χρονια εχει μονο αυτη τη φωτο.της εγραψα οτι ερχομαι την κυριακη και θα συναντιθουμε.η υποθεση ειναι λοταρια απο μια τετοια φωτο δεν μπορεις να ξερεις πως ειναι η γκομενα?μπορει να ειναι θεοχοντρη?πολλη κοντη?αλλα μπορει να ειναι και γκομεναρα.στη χειροτερη περιπτωση 1-1,5 ωρα χαμενη και 100 ρουβλια αν παμε να κατσουμε καπου.οποτε αξιζει το ρισκο

Συνημμένα

• malenkajia.jpg
    malenkajia.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα γραφω μαζι της μου αφησε στο σα'ι'τ το τηλεφωνο της.το βραδακι θα την παρω τηλεφωνο να τα πουμε.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ρε παλικαρια,γιατι παλι ξεφευγετε απο το θεμα?Ανοιξτε αμα ειναι κανενα αλλο θρεντ,μην τα χαλαμε ολα.Ο πιτσιρικας ρωτησε για την ψυχολογια των κοριτσιων που κανουν τσατ. Και εσεις τωρα μας θυμιζετε δυστιχως σε ποια χωρα ζουμε και μας κανετε την ψυχολογια, εμεις να ξεκινησουμε τσατ με ξενες μπας και φυγουμε απο το Ελλαντα :rockon:

Δεν μας ειπες αρχοντα (cooll 11) εκανες κανα κονε? ;)

jimmys77, δεν εκανα, αλλα καταγραφω ολες τις πληροφοριες εδω(και τοπικ ρωσιας-ουκρανιας κλπ), σαν μπουσουλα για να ξερω τι μου γινεται.

Κανω μια υποδομη, μια διερευνηση αν θες, αυτο τον καιρο, απο τη στιγμη που δεν μπορω να παω ταξιδι ανατολικες χωρες στην παρουσα φαση...

Πχ. δουλεψα πολυ google translate, που για καποιον που δεν ξερει γλωσσα, το βρηκα μια καλη επιλογη.
Ανοιξα accounts στα ρωσο-site που ειπε ο δημητρακης, μελετω προφιλ κλπ.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Δημητρακη πολλες στα προφιλ γραφουν οτι ψαχνουν αντρα πχ ως 25 ετων κλπ.
Μαλακιες να υποθεσω ή εξαρταται την κοπελα και οντως μπορει να γουσταρει μονο πιτσιρικαδες;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
jimmys77, δεν εκανα, αλλα καταγραφω ολες τις πληροφοριες εδω(και τοπικ ρωσιας-ουκρανιας κλπ), σαν μπουσουλα για να ξερω τι μου γινεται.

Κανω μια υποδομη, μια διερευνηση αν θες, αυτο τον καιρο, απο τη στιγμη που δεν μπορω να παω ταξιδι ανατολικες χωρες στην παρουσα φαση...

Πχ. δουλεψα πολυ google translate, που για καποιον που δεν ξερει γλωσσα, το βρηκα μια καλη επιλογη.
Ανοιξα accounts στα ρωσο-site που ειπε ο δημητρακης, μελετω προφιλ κλπ.
Αμα δεν μπορεις να πας ,καλυτερα παρατα τα.Και αρχισε να μιλας οταν πλεον θα μπορεις να πας.(για ρωτα το Δημητρακη η οποιονδηποτε αλλον)θα καθοταν ποτε καποιος να χαλαει την ωρα του και τα νευρα του πολλες φορες για να μιλαει με καποια που δεν θα βρεθει?
Η γνωμη μου ειναι καλη η ουκρανια-ρωσια αλλα ειναι καπως μακρια,αν παιξεις με τις γειτονικες χωρες τα πραγματα ειναι ευκολοτερα,οσο αφορα την αποσταση.
Παντως πρεπει να ξερεις τι θελεις και να μπορεις να το κανεις,να μην μενεις μονο στα λογια.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ναι, δεν θα αλλαζω μηνυματα τωρα, εννοειτε, αφου τωρα δεν μπορω να μετακινηθω...
Προετοιμασια του εδαφους κανω.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
σας βαζω αλλο ενα παραγειγμα.την βρηκα απο το ειναι απο το Νοβγκοροντ.αρχισαμε να γραφουμε πριν 3-4 μερες.γραφει οτι ειναι 24 ετων μπορει να κρυβει 2-3 χρονια εχει μονο αυτη τη φωτο.της εγραψα οτι ερχομαι την κυριακη και θα συναντιθουμε.η υποθεση ειναι λοταρια απο μια τετοια φωτο δεν μπορεις να ξερεις πως ειναι η γκομενα?μπορει να ειναι θεοχοντρη?πολλη κοντη?αλλα μπορει να ειναι και γκομεναρα.στη χειροτερη περιπτωση 1-1,5 ωρα χαμενη και 100 ρουβλια αν παμε να κατσουμε καπου.οποτε αξιζει το ρισκο

Βγηκες με τη γκομενα??? Τι εγινε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom