Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και οι ταιλανδεσες ειναι ωραιες)))

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
εγω παντως τρελλαινομαι για ρωσιδες απο το εκατερινμπουργκ

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
κορυφη στο σεξ ποοοοολυ καλες στα προσωπικα

g(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλα daria, μεχρι πριν 15 χρονια ηταν 'ρωσιδες' και τωρα και καλα δεν ειναι ρωσιδες.
Εδω στην ουκρανια μιλανε ρωσικα, η ρωσια θα εκπροσωπηθει στην eurovision με ουκρανιδα κλπ.
Σαν να λεμε Ελλαδα και Κυπρος, ξεχωριστα κρατη, ιδια ψυχη.

Παιδιά μν μπερδεύουμε τις Ρωσίδες με τις υπόλοιπες της πρώην ΕΣΣΔ. Έχει δίκιο η Ντάρια. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Έχω ταξιδέψει πολύ σε αυτές τις χώρες ( Εσθονία, Λιθουανία και κυρίως Λετονία ) και πραγματικά τους μισούν τους Ρώσους. Δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί τους λόγω της καταπίεσης που είχαν φάει όλα αυτά τα χρόνια που ήταν υποδουλωμένοι στους Ρώσους. Τώρα απο γυναίκες εγώ ψηφίζω μακράν Λετονία..Δεν φαντάζεστε για το τι κουκλάρες κυκλοφορύν στους δρόμους μέρα - νύχτα. Τρόμερο επίπεδο γυναικών που είναι τόσο έντονο που το νιώθεις γύρω σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Η κοπέλα μου είναι από τη Λετονία και έχω πρόβλημα όταν ανεβαίνουμε μαζί πάνω γιατί δεν ξέρω που να πρωτοκοιτάξω..
Ευτυχώς που είχα πάει και αρκετές φορές πριν τη γνωρίσω για 5ημεράκια..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η κοπέλα μου αν και έχει μεγαλώσει Τουρκία και είναι Τουρκάλα και ο πατέρας της είναι Τούρκος η μάνα της είναι Ιρανή.Και έχει χαρακτηριστικά Ιρανής ειδικά τα μάτια της.Είναι πολύ ωραίες γυναίκες με φινέτσα.
ειναι ο τελειος συνδιασμος.βασικα οι Τουρκοι εχουν επιμιχθει παρα πολυ με τους Περσες.στην Αρχαια Τουρκικη γλωσσα το 50% των λεξεων προερχεται απο τα Φαρσι.οι Τουρκοι κατα τη γνωμη μου ειναι ενα κραμα Περσων Ελληνων και Αρμενιων στο DNA.βεβαια ακομα συναντονται Τουρκοι με μογκολικα χαρακτηριστηκα στα ανατολικα της Τουρκιας αλλα ειναι μικρο ποσοστο.καλα εκανες και μας ακουσες τη συμβουλη μας και κρατησες την Τουρκαλα!---η Κυπρια που ειχες τι κανει?πρεπει να σε εχει μισισει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με ουγγαρεζες και τσεχες που ισως ειναι πιο ομορφες και απο τις ρωσσιδες....
απο Τσεχες δεν πολυ ξερω.γιατι Πραγα που ειναι μια πανεμορφη πολη εκει δεν εχω υποδομη για να βγαλω γκομενες(διαμερισμα) και θα ελεγα εχει πολλους σκατοτουριστες ειναι γεματη Γερμανους.για της Πολωνεζες ομως συμφωνο κανουν φανταστικα γαμησια.εχω και διαμερισμα στο κεντρο της Βαρσοβιας (τωρα το νοικιασα γιατι πηγαινω σπανια).και οταν πηγαινα ειχα τρομερες επυτηχιες.η δε Πολωνια εχει κακη φημη οτι κλεβουνε και τετοια.δεν ειναι τοσο τρομερα τα πραγματα απλως οι Τσεχοι σαν λαος ειναι στη συμπεριφορα τους πολυ κοντα θα ελεγα στους Γερμανους ενω οι Πολωνοι μοιαζουν παρα πολυ σε ολα με τους Ρωσσους!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε Δημητράκη, έχεις πάρει παραμάζωμα το μισό ανατολικό μπλοκ. :cheesy:

Άσε τίποτα και για μας τους φτωχούς cowboys... :grin:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οπως ειχα πει και πιο πανω οι ιρανες(περσιδες οχι στορια) ειναι πανεμορφες, απλα δεν φευγουν απο την χωρα τους πλην ολιγων εξαιρεσεων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητράκη, έχεις πάρει παραμάζωμα το μισό ανατολικό μπλοκ. :cheesy:

Άσε τίποτα και για μας τους φτωχούς cowboys... :grin:
παιδια μην ανυσηχειται εχει ψωμι για ολους!ελλειψη αντρων εχει!απο μουνια βρωμαει ο τοπος!!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχεις καταλάβει το λόγο? Πεθαίνουν όλοι πριν τα 50 από το πολύ αλκοόλ? :headbang:

Τι στο διάολο συμβαίνει? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οπως ειχα πει και πιο πανω οι ιρανες(περσιδες οχι στορια) ειναι πανεμορφες, απλα δεν φευγουν απο την χωρα τους πλην ολιγων εξαιρεσεων
δεν ειναι ολες πανεμορφες.εχει και πολλα μπαζα.αλλα οι ομορφες ειναι πραγματικα θεες!!!!εχουν μια θε'ι'κη ομορφια.στο Ιραν ειναι λιγακι δυσκολο να  :knockinb: αλλα υπαρχει και το Αζερμπα'ι'τζαν οι Αζεροι αν και Τουρκοφωνοι ειναι Ιρανοι εκτουρκισμενοι στο Ιραν εχει μεγαλη μειωνοτητα Αζερων.παρα πολλοι απο το Αζαρμπα'ι'τζαν εχουν τον εναν απο τους 2 γονιους ή τουλαχιστον καποιον παπου ή γιαγια απο το Ιραν.εκει ομως πρεπει να μιλας Ρωσσικα ή Τουρκικα!αλλιως δεν θα καταφερεις τιποτα!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ιραν(Περσια) τους εξισλαμησαν,δεν ειναι αραβες σαν τους ιρακινους και σαν τους αφγανους,πακιστανους, εξαλλου εχουν και ιστορια χιλιαδων ετων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις καταλάβει το λόγο? Πεθαίνουν όλοι πριν τα 50 από το πολύ αλκοόλ? :headbang:

Τι στο διάολο συμβαίνει? :think:
κοιτα οπως η Ελλαδα ειναι μια χωρα που ειναι γνωστη για τους Greek Lovers και κανεις δεν μιλαει για της Ελληνιδες :2funny:ετσι και αυτες οι χωρες φοιμηζονται για της γυναικες τους!εχεις ακουσει ποτε να μιλανε για Ρωσσους εραστες?αν σκεφτεις οτι ο μεσος Ρωσσος 30 ετων γαμαει μια φορα τη βδομαδα!(χωρις καθολου να τραβαει μαλακια!)σκεψου για τη ανικανους μιλαμε!τι ζωα!ειναι αλκοολικοι,κακογουστοι,αγαρμποι και οι περισσοτεροι ασχημοι.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Για τις γυναίκες, εντάξει ξέρω από πρώτο χέρι. ;)

Για τους μαλάκες τους Ρώσους & τους Ουκρανούς ρωτάω που είναι ή λιγότεροι για κάποιο λόγο ή ανίκανοι όπως λες. :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τις γυναίκες, εντάξει ξέρω από πρώτο χέρι. ;)

Για τους μαλάκες τους Ρώσους & τους Ουκρανούς ρωτάω που είναι ή λιγότεροι για κάποιο λόγο ή ανίκανοι όπως λες. :headbang:
η Ουκρανια ειναι η χωρα με της περισσοτερες γυναικες σε ποσοστο επι του πλυθισμου 78% γυναικες.και η Ρουμανια εχει υψηλο ποσοστο 57% γυναικες.οι αντρες που απομενουν ειναι οι μισοι αλκοολικοι και οι υποληποι μισοι ανικανοι!οι Ουκρανοι παντος θεωρουνται πιο σεξουαλικοι απο τους Ρωσσους :2funny:ο ηληθιος και ο πανηληθιος!που λεει κι ο Ιωσηφ :2funny:!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για να παρετε μια ιδεα
εγω το ξερω γι αυτο και θα παω το φθηνοπωρο στο Αζαρμπα'ι'τζαν!για να κινηγισω τετοιες.ανοιξες αν μπορεις ενα thread για της Ιρανες.με τιτλο Ιρανες.θα εχει πολυ ενδιαφερον!εγω παντος 100% συμφωνο μαζι σου.καθαρα Ιρανες δεν ειχα αλλα ειχα πολλες Τατζίκες (το Τατζηκισταν μιλαει Φαρσι).και πολλες τετοιου τυπου.ειναι φανταστικες στο κρεβατι!κανουν θε'ι'κα γαμησια.και με Ρωσσους δεν θα πανε ποτε γιατι τους θεωρουνε αχρηστους.οποτε μενουν μονο οι δικοι τους αντρες που ειναι σε αγρια κατασταση!και ΕΓΩ!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω το ξερω γι αυτο και θα παω το φθηνοπωρο στο Αζαρμπα'ι'τζαν!για να κινηγισω τετοιες.ανοιξες αν μπορεις ενα thread για της Ιρανες.με τιτλο Ιρανες.θα εχει πολυ ενδιαφερον!εγω παντος 100% συμφωνο μαζι σου.καθαρα Ιρανες δεν ειχα αλλα ειχα πολλες Τατζίκες (το Τατζηκισταν μιλαει Φαρσι).και πολλες τετοιου τυπου.ειναι φανταστικες στο κρεβατι!κανουν θε'ι'κα γαμησια.και με Ρωσσους δεν θα πανε ποτε γιατι τους θεωρουνε αχρηστους.οποτε μενουν μονο οι δικοι τους αντρες που ειναι σε αγρια κατασταση!και ΕΓΩ!
το ξερω ειναι εκτος topic,αλλα περισσοτερα δεν ξερω,αλωστε δεν πιστευω να εχουν παει και πολλοι στο Ιραν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
η Ουκρανια ειναι η χωρα με της περισσοτερες γυναικες σε ποσοστο επι του πλυθισμου 78% γυναικες.

ωπα ρε Δημητράκη!
μηπως τα παραλές?????
είναι δυνατόν σε μια χώρα το 78% του πληθυσμού να είναι γυνάικες και το υπόλοιπο 22% άντρες?????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom