Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Καλα daria, μεχρι πριν 15 χρονια ηταν 'ρωσιδες' και τωρα και καλα δεν ειναι ρωσιδες.
Εδω στην ουκρανια μιλανε ρωσικα, η ρωσια θα εκπροσωπηθει στην eurovision με ουκρανιδα κλπ.
Σαν να λεμε Ελλαδα και Κυπρος, ξεχωριστα κρατη, ιδια ψυχη.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλα daria, μεχρι πριν 15 χρονια ηταν 'ρωσιδες' και τωρα και καλα δεν ειναι ρωσιδες.
Εδω στην ουκρανια μιλανε ρωσικα, η ρωσια θα εκπροσωπηθει στην eurovision με ουκρανιδα κλπ.
Σαν να λεμε Ελλαδα και Κυπρος, ξεχωριστα κρατη, ιδια ψυχη.
εκει τωρα ψηστεψε με ΔΕΝ ειναι ιδια ψυχη... κατι ξερω και το λεω... αλλιος ηταν πριν 15 χρονια. Στην Ουκρανια μιλαν ουκρανεζικα.. εχουν δικη τους γλωσσα (που δεν τη καταλαβαινω καθολου), στα σχολεια εκει διδασκουν στα ουκρανεζικα κτλπ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
εκει τωρα ψηστεψε με ΔΕΝ ειναι ιδια ψυχη... κατι ξερω και το λεω... αλλιος ηταν πριν 15 χρονια. Στην Ουκρανια μιλαν ουκρανεζικα.. εχουν δικη τους γλωσσα (που δεν τη καταλαβαινω καθολου), στα σχολεια εκει διδασκουν στα ουκρανεζικα κτλπ
Νομίζω είναι χωρισμένοι στα δυο οι Ουκρανοί. Ρωσόφιλοι και αντιρωσόφιλοι. Γι'αυτό είχαμε κάποτε και την περτικαλί επανάστα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει καθημερινες πτησεις για Μοσχα αμα ειναι)))) και τη βιζα σου βγαζουν σε μια μερα)))
και ολο αυτο σου στιχιζει 2000 ΕΥΡΩ!τοσα θελεις για μια βδομαδα στη Μοσχα!(ξενοδοχειο,εισητηρια,βιζα και αυτα που θα χαλασεις).

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δημητρακη, υπαρχει τιποτε που πρεπει να προσεξουμε ή να αποφύγουμε κατά την ολη προσεγγιση με τη ρωσιδα, online, και αυτοπροσωπως;
Yπαρχει κανενα θεμα στο οποιο εχουν ευαισθησια οι ρωσιδες, και πρεπει να προσεχθει στη συνομιλια, δικτυακη ή προσωπικη;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και ολο αυτο σου στιχιζει 2000 ΕΥΡΩ!τοσα θελεις για μια βδομαδα στη Μοσχα!(ξενοδοχειο,εισητηρια,βιζα και αυτα που θα χαλασεις).
δεν ειναι τοσο.. πηγαινω αρκετα συχνα στη Ρωσια... να πουμε τα εισητηρια για Εκατερινμπουρκ δεν εχω πληρωσει ποτε μου πανω απο 500-600 ευ, αμα ψαχνω, βρησκω και φθηνοτερα, αλλα ειναι και αλλες 2,5 ωρες απο τη Μοσχα(με αεροπλανο), βιζα εχει 70 ευ απο Mouzenidis Travel και οταν παιρνεις βιζα απο'κει, δεν εισαι υποχρεωμενος ουτε για ξενοδοχειο ουτε τιποτα.. οποτε αμα βρησκεις μια γκομενα μεσα στο ιντερνετ- μπορεις να μεινεις λιγες μερες στο σπιτι της.. βρησκεις ακρη αμα θες ρε παιδι μου....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Oποτε αν δεν ειστε γιος του ωναση ξεχαστε το!

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι τοσο.. πηγαινω αρκετα συχνα στη Ρωσια... να πουμε τα εισητηρια για Εκατερινμπουρκ δεν εχω πληρωσει ποτε μου πανω απο 500-600 ευ, αμα ψαχνω, βρησκω και φθηνοτερα, αλλα ειναι και αλλες 2,5 ωρες απο τη Μοσχα(με αεροπλανο), βιζα εχει 70 ευ απο Mouzenidis Travel και οταν παιρνεις βιζα απο'κει, δεν εισαι υποχρεωμενος ουτε για ξενοδοχειο ουτε τιποτα.. οποτε αμα βρησκεις μια γκομενα μεσα στο ιντερνετ- μπορεις να μεινεις λιγες μερες στο σπιτι της.. βρησκεις ακρη αμα θες ρε παιδι μου....

Νταρια σοβαρεψου ...
θες να πεις οτι υπαρχει πιθανοτιτα καποιος να παει ρωσια και να μεινει μια εβδομαδα και το μονο που θα πληρωσει θα ειναι εισιτηριο + βιζα ??
Και με 70 ευρω βιζα δεν βγαζεις σε μια μερα ...

Γιατι εχεις να πληρωσεις Μουζενιδη + Ασφαλεια + Ρωσικο προξενειο ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και ειναι λιγακι δυσκολο μια κοπελα που γνωριζεις απο το ιντερνετ και δεν σε εχει δει να σε καλεσει σπιτι της!ειδεικα στη Ρωσσια που πιο αφιλοξενος λαος απο τους Ρωσσους δεν υπαρχει.το πιθανοτερο ειναι να συναντιθεις μαζι της 2-3 φορες.εκτος αν ειναι πολυ χάλια οποτε προκειμενου να βρει αντρα σε καλει και σπιτι της....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....μου θυμισαται κατι Ελληνες φοιτητες τη δεκαετια του '90 που πηγανε για 2 μερες Φινλανδια και πηραν μαζι τους σαντου'ι'τς και φαγητα για να τρωνε!μεχρι και κεφτεδακια πηραν!ναι αυτοι δε χαλασαν τιποτα!τους θυμαμαι και γελαω :2funny:τους ειχα πει τοτε:γιατι πηγαται?τι διαφορα εχει το να καθεσαι στο δωματιο της φοιτητικη εστιας απο το δωματιο του ξενοδοχειου! :2funny:αν πας ετσι ναι δε χαλας.και παλι βιζα αεροπορικα και ξενοδοχειο ειναι το λιγοτερο 1100 Ευρω για μια βδομαδα!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ενταξει, το σημαντικο ειναι να το χειριστεις καλα το θεμα της προσεγγισης, και να γουσταρει η κοπελα.
Μετα δεν θα κολλησουμε στο που θα ειναι η διαμονη.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Κοιταζω τις φωτο στα site, και πολλες κοπελες, που ενταξει, δεν νομιζω να πεφτω τοσο εξω, δεν μου φαινονται για πουτανες, ειναι ρε γαμωτο γκομεναρες μεγατονων για τα ελληνικα δεδομενα, και απορω: ειναι δυνατον να ψαχνονται;

αλλα θα μου πεις απο την αλλη, λιγο η φτωχεια και η δυσκολη κατασταση, λιγο οτι η αναλογια ειναι γυναικες πολλαπλασιες απο ανδρες, λιγο οτι οι ρωσοι ειναι μαλλον ψωλαραιοι που μονο να πινουν θελουν και να οσα πανε κι οσα ερθουν, μονο ετσι μπορω να εξηγησω οτι ψαχνονται.

αν υπηρχαν εδω τετοιες γκομενες, θα τις επαιζε μονο ο λεπα κι ο κουγιας.

και ακομη δεν καταλαβαινω τις φωτο, νομιζω σε πολλες, οτι βλεπω περιοδικο μοδας, οτι ξεφυγαν απο κανα γραφειο μοντελων, κατι τετοιο τελωσπαντων, και δεν μιλαω για τιποτε προκλητικες ποζες, για κοπελες σε φωτο που νομιζεις οτι μολις βγηκαν απο επαγγελματικη φωτογραφηση και πασαρελα.
μα πως ειναι δυνατον, κατι μου ξεφευγει και δεν μπορω να το καταλαβω...

ολες αυτες ειναι επιλογες που μπορουμε να τις παιξουμε, αυτες που κοιταω στα site?
μα που ζουμε στην ελλαδα τελωσπαντων, στην χωρα με τις πιο μετριες γυναικες του κοσμου;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα που ζουμε στην ελλαδα τελωσπαντων, στην χωρα με τις πιο μετριες γυναικες του κοσμου;
η πλακα ειναι οτι αυτες οι πιο μετριες γυναικες του κοσμου το παιζουν κιολας!νομιζουν οτι ειναι και καποιες :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Νταρια σοβαρεψου ...
θες να πεις οτι υπαρχει πιθανοτιτα καποιος να παει ρωσια και να μεινει μια εβδομαδα και το μονο που θα πληρωσει θα ειναι εισιτηριο + βιζα ??
Και με 70 ευρω βιζα δεν βγαζεις σε μια μερα ...

Γιατι εχεις να πληρωσεις Μουζενιδη + Ασφαλεια + Ρωσικο προξενειο ..
Μπραβο ρε φιλε πεστα  ,γιατι ο καθενας γραφει οτι του κατεβει εδω μεσα.Νταρια αμα δεν ξερεις καλα,μην λες οτι ναναι. Ο Δημητρης εχει δικιο που λεει ενε τετοιο αστραπι ταξιδακι θα βγει ο κουκος αηδονι.
Φιλε cool11  και ομως συνβαινει και αυτο,τα κοριτσια ψαχνονται.Το γιατι θα το καταλαβεις με τον καιρο και οταν τις ζησεις εκει.Και ομως μια απλη τυχαια κοπελα εκει,θα μπορουσε να ειναι μεγαλο ονομα μοντελο εδω! Οσο για αν θες να κανεις παιχνιδι.... η γνωμη μου ειναι παιξε... με χωρες Ε.Ε και οχι ΕΚΤΟΣ Ε.Ε ωστε και να πηγαινεις χωρις βιζες αλλα και να μπορουν να ερχονται και αυτες,ειδεμη για ρωσιδα να παρει βιζα ειναι μεγαλος μπελας. Μην μασας αμα γνωρισεις καποια καλη περιπτωση για τα δεδομενα σου,πανε και συνδιασε ταξιδη+γνωριμια= καλη εμπειρια

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
η πλακα ειναι οτι αυτες οι πιο μετριες γυναικες του κοσμου το παιζουν κιολας!νομιζουν οτι ειναι και καποιες :2funny: :2funny:

Εκεί που τους παίρνει τα κάνουν.Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει καμιά Ευρωπαία ή καμιά Ανατολίτισα special να τις κάνουν πέρα οι Ελληνες!!Έτσι οι ακργιόλες μας πρήζουν και κάνουν τα κουλά τους.Εδώ στην Αγγλία δεν γμάει κανείς τις Ελληνίδες!!Έχει κάτι μούναρους Αγγλίδες,Ινδές,Γιαπωνέζες,Κινέζες που ποιος ο λόγος να μπλέξεις με Ελληνίδα;;;Και τις βλέπω σε κάνα club τις Ελληνίδες και γελάω που ψάχνονται άγρια χωρίς αποτέλεσμα

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε αφηστε τις ρωσσιδες και πιαστε τις Περσιδες..! (φοβερα νιμου!)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
η γνωμη μου ειναι παιξε... με χωρες Ε.Ε και οχι ΕΚΤΟΣ Ε.Ε ωστε και να πηγαινεις χωρις βιζες αλλα και να μπορουν να ερχονται και αυτες,ειδεμη για ρωσιδα να παρει βιζα ειναι μεγαλος μπελας. Μην μασας αμα γνωρισεις καποια καλη περιπτωση για τα δεδομενα σου,πανε και συνδιασε ταξιδη+γνωριμια= καλη εμπειρια

Με ουγγαρεζες και τσεχες που ισως ειναι πιο ομορφες και απο τις ρωσσιδες....

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε αφηστε τις ρωσσιδες και πιαστε τις Περσιδες..! (φοβερα νιμου!)

Η κοπέλα μου αν και έχει μεγαλώσει Τουρκία και είναι Τουρκάλα και ο πατέρας της είναι Τούρκος η μάνα της είναι Ιρανή.Και έχει χαρακτηριστικά Ιρανής ειδικά τα μάτια της.Είναι πολύ ωραίες γυναίκες με φινέτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom