You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 837
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
POLEMARXOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με αυτην εγραφα στο ευτυχως που βρεθηκαμε και στο vkontakte και εκει ειχε πολλες φωτο και ειδα τι μπαζο και χοντρη ειναι!και δεν εγινε η θλιβερη συναντηση!γιατι μετα θα !!!θελει προσοχη το ιντερνετ.δειτε τι κουκλαρα ειναι στην πρωτη φωτο και τι μπαζο στις επομενες!
αυτη ειναι η μεγαλη μουφα με τα " meeting sites " , ολες οι χοντρες - κακασχημες γυναικες που μπαινουν σ'αυτα, εχουν
βρει τα " κολπα " να φωτογραφιζονται ετσι ωστε να καλυπτεται η ασχημια τους, τα παραπανισια 100-200 κιλα
λιγο με τις γωνιακες φωτογραφισεις, λιγο με το photoshop...θαυματα γινονται !
για αυτο λοιπον προσοχη ! ΜΟΝΟ με camera !
χεχεχε και εγω ειμαι σε τετοια σαιτ αλλα δεν κριβω 200 κιλα..)) αλλα τη καμερα να σου πω την αληθεια- την βαριεμαι... δεν μ'αρεσει να με παρακολουθει καποιος οταν ειμαι στο σπιτι μου...αυτη ειναι η μεγαλη μουφα με τα " meeting sites " , ολες οι χοντρες - κακασχημες γυναικες που μπαινουν σ'αυτα, εχουν
βρει τα " κολπα " να φωτογραφιζονται ετσι ωστε να καλυπτεται η ασχημια τους, τα παραπανισια 100-200 κιλα
λιγο με τις γωνιακες φωτογραφισεις, λιγο με το photoshop...θαυματα γινονται !
για αυτο λοιπον προσοχη ! ΜΟΝΟ με camera !
α υπαρχει και αλλο ενα..
α υπαρχει και αλλο ενα..
Τι ειναι αυτο? Για αποφοιτους σχολειων της ρωσιας?
καπος ετσι, αλλα ολοι μπανουν εκει, παλι σαν το facebook ειναι.. εχει και και που ψαρευουν οι ρωσιδες...)))που ψαρευω και εγω))) lolΤι ειναι αυτο? Για αποφοιτους σχολειων της ρωσιας?
καπος ετσι, αλλα ολοι μπανουν εκει, παλι σαν το facebook ειναι.. εχει και και που ψαρευουν οι ρωσιδες...)))που ψαρευω και εγω))) lol
Eτσι οπως τα εκοψα, οπως τα λες πρεπει να ναι...εκει ψαρευουν οι ρωσιδες. Να σαι καλα που μας το ειπες, να μην παιξουμε εκει και μας ψαρεψει καμια, και εκει που παμε για μαλλι, βρεθουμε κουρεμενοι!
Ρε δημητρακη, βλεπω στα προφιλ γραφουν βαρος-υψος, περα απο τις φωτο, δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια ειναι χοντρη απο αυτα?
Ακομη βλεπω και πολλες φωτο πολυ προσεγμενες, δηλαδη πολυ επαγγελματικες ρε παιδι μου...
Λες και εβαλαν επαγγελματια φωτογραφο να τις τραβηξει...
Εγω εχω απο τον εαυτο μου χιλιαδες φωτο(τωρα με τις ψηφιακες μηχανες) και τοσο προσεγμενες δεν εχω...
Ακομη βλεπω και πολλες φωτο πολυ προσεγμενες, δηλαδη πολυ επαγγελματικες ρε παιδι μου...
Εγω εχω απο τον εαυτο μου χιλιαδες φωτο(τωρα με τις ψηφιακες μηχανες) και τοσο προσεγμενες δεν εχω...
κ'εσεις την ιδια δουλεια δεν κανετε? ψαρευετε...)))))Eτσι οπως τα εκοψα, οπως τα λες πρεπει να ναι...εκει ψαρευουν οι ρωσιδες. Να σαι καλα που μας το ειπες, να μην παιξουμε εκει και μας ψαρεψει καμια, και εκει που παμε για μαλλι, βρεθουμε κουρεμενοι!
Επισκέπτης
ψυχολογια της ρωσιδας ειναι σα να λες ψυχολογια γυναικας γιατι λιγο πολυ παντου τα ιδια ειναι,ασχετως εθνικοτητας.
τωρα αν καποιοι θελουν να πιστευουν οτι η ρωσιδες ειναι φοβερες,εξυπνες κτλ ε ας προσεξουν λιγο παραπανω τι γινεται...ποσες και ποσες καταληγουν με δικους μας που τις κανουν δουλες στο σπιτι να κρατανε παιδια??προσωπικα ξερω παααρα πολλες και ειναι κι ομορφες ρε γαμωτο....
απ τν αλλη προσοχη γιατι πολλες ειναι εξυπνες και την πατανε οι δικοι μας...
βνιμάνιε,παταμούστα ρούσκαια ντέβουσκα ηναγκντά ότσιν πριβλικάτελναια νο,β τομ ζε ρας,ότσιν απάσναια...
τωρα αν καποιοι θελουν να πιστευουν οτι η ρωσιδες ειναι φοβερες,εξυπνες κτλ ε ας προσεξουν λιγο παραπανω τι γινεται...ποσες και ποσες καταληγουν με δικους μας που τις κανουν δουλες στο σπιτι να κρατανε παιδια??προσωπικα ξερω παααρα πολλες και ειναι κι ομορφες ρε γαμωτο....
απ τν αλλη προσοχη γιατι πολλες ειναι εξυπνες και την πατανε οι δικοι μας...
βνιμάνιε,παταμούστα ρούσκαια ντέβουσκα ηναγκντά ότσιν πριβλικάτελναια νο,β τομ ζε ρας,ότσιν απάσναια...
POLEMARXOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χεχεχε και εγω ειμαι σε τετοια σαιτ αλλα δεν κριβω 200 κιλα..)) αλλα τη καμερα να σου πω την αληθεια- την βαριεμαι... δεν μ'αρεσει να με παρακολουθει καποιος οταν ειμαι στο σπιτι μου...
σιγα καλε...δεν ειπαμε να το κανεις και big brother το σπιτι σου ! 5 λεπτακια καμερα θα βαλεις για μη χασει
ο υποψηφιος το χρονο του...κι εσυ το δικο σου.
εμενα παντως αν καποια αγνωστη στο ιντερνετ μου ' λεγε οτι βαριεμαι για καμερα και τετοια κουλα δεν θα συνεχιζα τη
συνομιλια, ειναι σοβαρη ενδειξη οτι το ατομο με το οποιο μιλας εκτος το οτι μπορει να ειναι κανας αντρας,
αν ειναι γυναικα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ βλεπεται.
και κατα τη γνωμη μου, ενας αντρας που σεβεται τον εαυτο του, ΔΕΝ μιλαει με αγνωστες γυναικες στο ιντερνετ ...
ΧΩΡΙΣ camera ...
εκτος κι αν ειναι χιλιο-καμμενος
καληνυχτα
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
καπος ετσι, αλλα ολοι μπανουν εκει, παλι σαν το facebook ειναι.. εχει και και που ψαρευουν οι ρωσιδες...)))που ψαρευω και εγω))) lol
θα'χουν πεσει αρκετα ψαρια στα διχτυα σου... ;)
οτι θες γραφεις εκει ρε συ))))))))))))))))))))))))Ρε δημητρακη, βλεπω στα προφιλ γραφουν βαρος-υψος, περα απο τις φωτο, δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια ειναι χοντρη απο αυτα?
Oι ρωσιδες πασχουν σε αυτο το θεμα, στα βυζια. Αυτο με εχει προβληματισει πολυ, καθοτι και εγω δεν γουσταρω να ειναι μπροστα σαν κοντρα πλακε!
Αλλα ειναι λεπτες, μοντελες, και προσωπα το κατι αλλο.
Εχω δει βεβαια και κατι λιγες με στηθος στα sites αυτα, εκτος κι αν πεφτει photoshop ή ειναι εσωτερικη ενισχυση!
Τώρα αυτό το ότι έχουν μικρά βυζιά πως σου προέκυψε?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
το θεμα ειναι να εχει πολλες φωτο.αυτο μου λεει η πειρα μου.αν εχει πανω απο 5-6 φωτο μπορεις να καταλαβεις περιπου τι πεζεται.η καμερα καλη ειναι αλλα ειμαι λιγο προτωγονος !η τεχνολογια μου δεν εχει φτασει μεχρι εκει.ο Vasailis70 οταν θα ερθει μου υποσχεθηκα να μου συνδεσει το σακ'ι'π και να μου το ρυθμισει λεει δεν ειναι τιποτα.οποτε οταν πια εξελιχθω στην εποχη με της καμερες θα μπορω να εχω γνωμη για της καμερες.παντος εδω πολυ λιγες εχουν καμερες μια στις 100 θα ελεγα.οσο για της πολεις εκτος Μοσχας και Αγιας Πετρουπολης οι περισσοτερες μπαινουν ιντερνετ απο ιντερνετ καφε.Ρε δημητρακη, βλεπω στα προφιλ γραφουν βαρος-υψος, περα απο τις φωτο, δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια ειναι χοντρη απο αυτα?
χαχαχα τα ξερεις ολα βλεπω)))))βνιμάνιε,παταμούστα ρούσκαια ντέβουσκα ηναγκντά ότσιν πριβλικάτελναια νο,β τομ ζε ρας,ότσιν απάσναια...
Επισκέπτης
για πρόστα λιουμπλιού ρούσκιι γιαζίκ...α τάκζε ρούσκιε ντέβουσκι!ντόμπριι βιέτσερ νταραγκάιαχαχαχα τα ξερεις ολα βλεπω)))))
добрый вечер)) καταλαβαινεις οταν τα γραφω στα ρωσικα??για πρόστα λιουμπλιού ρούσκιι γιαζίκ...α τάκζε ρούσκιε ντέβουσκι!ντόμπριι βιέτσερ νταραγκάια
Επισκέπτης
κανιέσνα,μνιε πρόστα σκούσνα πισάτ πα ρούσκιдобрый вечер)) καταλαβαινεις οταν τα γραφω στα ρωσικα??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 14K