Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ειναι ο τελειος συνδιασμος.βασικα οι Τουρκοι εχουν επιμιχθει παρα πολυ με τους Περσες.στην Αρχαια Τουρκικη γλωσσα το 50% των λεξεων προερχεται απο τα Φαρσι.οι Τουρκοι κατα τη γνωμη μου ειναι ενα κραμα Περσων Ελληνων και Αρμενιων στο DNA.βεβαια ακομα συναντονται Τουρκοι με μογκολικα χαρακτηριστηκα στα ανατολικα της Τουρκιας αλλα ειναι μικρο ποσοστο.καλα εκανες και μας ακουσες τη συμβουλη μας και κρατησες την Τουρκαλα!---η Κυπρια που ειχες τι κανει?πρεπει να σε εχει μισισει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η κωλοΚύπρια μέχρι πριν κανα 2 μήνες μου στελνε sms ότι τάχα λέει την πλήγωσα και δεν μου κρατά κακία και ότι μακάρι να μαι ευτυχισμένος...Βασικά την έκανα σμπαράλια αφού της είπα ότι τάχα παντρεύομαι και ότι η κοπέλα μου είναι έγκυος!!!Σκέφτηκα αν τη σκυλοβρίσω θα δείξω ότι με πλήγωσε τότε,όμως έτσι...H καλύτερη εκδίκηση δεν συμφωνείτε;;;;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παντως δημητρακη νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο για τα διαμερισματα.
Δεν ειμαστε ολοι γιοι του ωναση να εχουμε απο ενα διαμερισμα σε καθε πολη.
Αν ηταν ετσι το 90% δε θα εβγαζε ποτε γκομενα απο αυτες τις χωρες.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ωπα ρε Δημητράκη!
μηπως τα παραλές?????
είναι δυνατόν σε μια χώρα το 78% του πληθυσμού να είναι γυνάικες και το υπόλοιπο 22% άντρες?????????
Πάντως είναι αρκετά περισσότερες - αυτό είναι στάνταρ.

Ότι οι μαλάκες πίνουν αβέρτα, κι αυτό είναι σίγουρο.

Άρα μένει μεγάλο ποσοστό ελεύθερο για παίκτες που κάνουν σεξο-τουρισμό σαν τον Δημητράκη.

You lucky bastard... που λέγανε κάποτε οι Monty Pythons. ;)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ο Θεος ειναι πολυ αδικος.΄....
Εμας τους Ελληνες μας εχει γαμησει εδω στην σκατο-ελλαδα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωπα ρε Δημητράκη!
μηπως τα παραλές?????
είναι δυνατόν σε μια χώρα το 78% του πληθυσμού να είναι γυνάικες και το υπόλοιπο 22% άντρες?????????
οχι κατι τετοια ποσοστα παιζουν.το αντιθετο ειναι η Κοστα Ρικα 68% -69% αντρες.---η γνωμη μου για την Ουκρανια ειναι οτι για ενα αγορι ειναι πολυ πιο ευκολο να φυγει σε αλλη πολη ή σε αλλη χωρα.για μια γυναικα ομως ειναι πολυ πιο δυσκολο.οποτε φευγουν οι αντρες και οι γυναικες μενουν.θυμαμαι στο Νοβγκοροντ ηταν σε μια πλατεια μια μεγαλη συναυλια και ειπε η τραγουδηστρια ας φωναξουν οι αντρες.ακουστηκαν μερικες φωνες.και μετα ειπε ας φωναξουν οι γυναικες!και σειστηκε ολη η πλατεια!απο το Νοβγκοροντ παρα πολλοι αντρες εχουν φυγει για δουλεια Μοσχα και Αγια Πετρουπολη και οι γυναικες εχουν μεινει!οποτε ειναι ενας παραδισος.που θα παω αυτη την κυριακη!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η κωλοΚύπρια μέχρι πριν κανα 2 μήνες μου στελνε sms ότι τάχα λέει την πλήγωσα και δεν μου κρατά κακία και ότι μακάρι να μαι ευτυχισμένος...Βασικά την έκανα σμπαράλια αφού της είπα ότι τάχα παντρεύομαι και ότι η κοπέλα μου είναι έγκυος!!!Σκέφτηκα αν τη σκυλοβρίσω θα δείξω ότι με πλήγωσε τότε,όμως έτσι...H καλύτερη εκδίκηση δεν συμφωνείτε;;;;
ναι μπραβο :2funny:ειναι το καλητερο!την ξεσκισες!αν η Τουρκαλα συμφωνει και γουσταρει να κανει πλακα ντυστην νυφη ντυσου και συ γαμπρος και στηλτης φωτο υποτιθεται απο το γαμο :2funny:!μου θυμισες που ελεγα στην Κορεατισα μου για να μην ερθει να μενει μαζι μου που ηθελε (και ακομα ειναι το ονειρο της) οτι μενω με μια Μαρινα!που δεν υπηρχε καν!ηταν ενα φανταστικο προσωπο.και θυμαμαι η Κορεατισα εψαχνε της φωτο μου να βρει πια ειναι η Μαρινα να παει να την ξεμαλιασει!!!!πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για Δυτικη Ευρωπη δεν μπορω να ξερω.αλλα για Ρωσσια και Πολωνια αν θες να τρεχουν απο πισω σου και να μετρας πρεπει να εχεις ενα διαμερισμα σχετικα καλο.τοτε θα εχεις οσες θες!(το οτι πρεπει να ξερεις τη γλωσσα να εισαι σχετικα εμφανησιμος και να ξερεις να καμακωνεις εννοειται).

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ναι μπραβο :2funny:ειναι το καλητερο!την ξεσκισες!αν η Τουρκαλα συμφωνει και γουσταρει να κανει πλακα ντυστην νυφη ντυσου και συ γαμπρος και στηλτης φωτο υποτιθεται απο το γαμο :2funny:!μου θυμισες που ελεγα στην Κορεατισα μου για να μην ερθει να μενει μαζι μου που ηθελε (και ακομα ειναι το ονειρο της) οτι μενω με μια Μαρινα!που δεν υπηρχε καν!ηταν ενα φανταστικο προσωπο.και θυμαμαι η Κορεατισα εψαχνε της φωτο μου να βρει πια ειναι η Μαρινα να παει να την ξεμαλιασει!!!!πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καιμετα ξυπνησες ετσι?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Μα, και στην Ελλάδα, το 90% δε βγάζει γκόμενα :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα, και στην Ελλάδα, το 90% δε βγάζει γκόμενα :2funny:
το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι που ερχονται εδω δεν βγαζουν γκομενα.το μεγαλητερο προβλημα ειναι η γλωσσα.και μετα ειναι το οτι σε ξενοδοχειο δυσκολο να ερθει γκομενα.γενικα οπως εχω καταλαβει σε αυτες της χωρες πρεπει να εχεις της προοπτηκες που εγραψα παραπανω για να εχεις επυτηχια.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το καλυτερο ειναι να φυγουμε απο αυτη τη σκατοχωρα,δεν παει.........

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το καλυτερο ειναι να φυγουμε απο αυτη τη σκατοχωρα,δεν παει.........

Για τη χώρα μας εγώ είμαι ο πρώτος που δεν με σήκωνε το κλίμα..Από το 2004 είχα όνειρο αφού τελειωνα το ΤΕΙ Πειραιά Λογιστική που σπουδαζα να ρχόμουν Αγγλία,και αν και πολλοί έρχονται μόνο για τη σπουδή για μένα θα ταν το εισιτήριο για 1 νέα ζωή.Δυστυχώς η πατρίδα μας που για πάρτυ της χύσαν το αίμα τους τόσες γενιές κατάντησε μεγάλο μπουρδέλο..

Το ότι οι Ελληνίδες είναι κομπλεξικές και δεν μπορούμε να σταυρώσουμε γκόμενα είναι το λιγότερο.Βλέπω ο κόσμος ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει μια κακία ρε παιδιά.Μόνο σκέφτονται πως να βλάψουν τον άλλο,να κοροιδέψουν,να βγάλουν φαρμάκι!!Δούλευα το 2006-2007 και σε πολυκατάστημα με ρούχα και έβλεπα τους πωλητές συναδέλφους μου τότε που κοίταγαν όλοι να θάψουν,να καρφώσουν,να μαλώσουν.Δεν σκέφτονταν ούτε το ότι αυτοί που καφώνουν και θάβουν ότι και αυτοί τρώνε 1 κομμάτι ψωμί!Αμαρτία ρε παιδιά!!Έλεος!!!

Σε αυτή την κωλοΕλλάδα ούτε περίθαλψη έχουμε αφού βλέπουμε τι τσίρκο με μαλάκες είναι το ΙΚΑ και δημόσια νοσοκομεία,που όμως τα πληρώνουμε κάθε μήνα με το νταβατζιλίκι γιατί;Για να ναι ο κάθε χοντρομαλάκας εκεί μέσα να μας πουλάει νταηλίκι και τρέλα!!Και βλέπουμε και τις συντάξεις του κώλου!!Να πληρώνεις επί 40 χρόνια εισφορές και να παίρνεις ούτε 500 ευρώ!!να μην έχεις να φας ούτε να αγοράσεις φάρμακα ούτε να πληρώσεις ενοίκιο.Δηλαδή αν δεν ε΄χεις οικογένεια και παιδιά πεθαίνεις σε κάνα πεζοδρόμιο..

Ούτε παιδεία,αφού τα κωλοσχολεία μας μόνο μάθημα της προκοπής δεν κάνουν.Είναι ο κάθε ηλίθιος που έχει μπει με μέσο και διδάσκει (ΑΣΕΠ το λένε τώρα) και είναι θέατρο του παραλόγου,αφού όλοι αν θέλουν να μπουν σε πανεπιστήμιο πρέπει να διαβάζουν μια ζωή θέματα για Αινσταιν που τους κάνουν στα φροντηστήρια και ιδιαίτερα,και όλα αυτά για να μην μπαίνουν τα παιδιά στα παναπιστήμια.

Οι Ελληνες είναι και οι αγενέστατοι!!Τους πήρα πριν λίγες μέρες τηλ. στον ΟΑΣΑ να ρωτήσω αν δικαιούμαι να έχω μειωμένο εισιτήριο μιας και σπουδάζω στο University of Manchester που αναγνωρίζει ο ΔΙΚΑΤΣΑ και είναι ισότιμο των ελληνικών ΑΕΙ(και από τα καλύτερα του κόσμου).Και το άτομο που μου μίλησε με αποπήρε και μου μίλησε απότομα και αισχρά λέγοντας ότι δεν ε΄χει και "Παράτα μας ρε φίλε που σπουδάζεις Αγγλία και έχεις ανάγκη μειωμένο εισιτήριο!!" λες και όλοι που σπουδάζουμε Αγγλία είμαστε φραγκάτοι!!!Και να ταν μόνο αυτός...

Βλέπω κάτι μαλάκες ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού και είναι διευθυντές και μπήκαν σε κάτι τράπεζες και υπουργεία και σκέφτομαι τέτοιους μαλάκες να χω προισταμένους!!

Αυτό το κωλοκράτος πότε μας σκέφτηκε ρε γαμώτο;;Πειναέι κυριολεκτικά ο κόσμος και ο κατώτατος μισθος θα πρεπε να είναι 900 ευρώ για τον ανιδίκευτο εργάτη και αντί αυτού είναι 630!!Και αν με το καλό αποφοιτήσω από δω που φτύνω αίμα και ξεσκίζομαι στο διάβασμα και αν γύρναγα θα παιρνα 1200 ευρώ το πολύ πολύ!!είναι λεφτά αυτά να κάνεις οικογένεια;;Πως ζητούν από τους έλληνες να κάνουν παιδιά;;Με τι να τα ταισουν;;

Όμως οι μαλάκες που τσιγγουνεύονται να πάρουν κάνα στρατό της προκοπής περιμένυν απο μένα και τον κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από τα προβλήματά μας να πάμε με το ζόρι στρατό!!Μας καθορίζουν το μέλλον,τα σχέδιά μας!!Θέλουν να πολεμήσουμε τους Τούρκους ή όποιον άλλο μας επιτεθεί!!

Ρε δεν πάνε να γαμηθούν!!!!!Εγώ εδώ θα μείνω!!!!Ούτε στον κωλοστρατό τους θα πάω,ούτε φόρους θα πληρώσω,ούτε ΙΚΑ!!!Στο διάολο όλοι!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δεν πάνε να γαμηθούν!!!!!Εγώ εδώ θα μείνω!!!!Ούτε στον κωλοστρατό τους θα πάω,ούτε φόρους θα πληρώσω,ούτε ΙΚΑ!!!Στο διάολο όλοι!!!!
συμφωνο μαζι σου.θα επαναλαβω αυτο που ειχα πει στον αντιπροξενο οταν μου ειχε πει το 2002:σου εχω καλα νεα αν πας τωρα στρατο δεν πληρωνεις προστιμο(τοτε ημουν ανυποτακτος).του απαντησα:εγω δεν πηγα (στη Ρωσσια) εδω θα παω εκει!με κοιταξε αγρια και μου ειπε:γιατι ρε,που ειναι η πατριδα σου?και η απαντηση μου ηταν:εκει που μου δινουνε και γαμαω! :2funny:.οπωσδηποτε η Αγγλια εχει πολυ καλητερο επιπεδο ζωης.ο ξαδερφος μου μενει στο Εδιμβουργο της Σκωτιας και δεν τον βλεπω να ερχεται πισω Ελλαδα.βεβαια οι Αγγλοι πολλοι κρυοι και κακογουστοι σαν λαος.αλλα οπως βλεπω εχει παρα πολλες εθνηκοτητες εκει.---ολα ειναι οπως τα ειπες και εγω σκεφτομαι ακριβως τα ιδια.με τη διαφορα οτι με μεγαλη ευχαριστηση θα πηγαινα να πολεμισω Αγγλους ή Γερμανους αλλα ποτε Τουρκους!....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....οσο για την Ελληνικη οικονομια.πρεπει να γινουν μειωσεις μισθων γιατι υπαρχει τρομερο ελλημα!καποια στιγμη οταν η Ελλαδα παει να δανιστει ξανα λεφτα θα της το πουνε.βεβαια πως θα το δεχτει ο κοσμος δεν ξερω!αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για πες μου για τους Αγγλους ειναι τοσο κακογουστοι και αξεστοι οπως αυτοι που εχω γνωρισει ή εχει και καλα παιδια?παντος οι Ρωσσοι ειναι πιο φιλικοι και θα ελεγα οχι τοσο αξεστοι και κακογουστοι οσο οι Αγγλοι.δεν εχω ξαναδει πιο κακοντυμενες και απερηποιητες  απο της Αγγλιδες.ειναι για γελια μπορουνε να βαλουν πρασινη φουστα κοκκινο καλτσον πορτοκαλι μπουφαν :headbang:οσο για την κουζινα τους ειναι τελειως σκατα!δεν τρωγονται τα φαγητα τους!βεβαια θα εχει πολλα εστιατορια με εθνικες κουζινες.για πες μου και για της τιμες?σε σχεση με Ελλαδα?εγω για παραδηγμα οταν πηγαινω Ελλαδα μου φενονται ολα τσαμπα σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη μιλαμε οτι η Αθηνα ειναι 50% πιο φτηνη!!!τρομερη διαφορα!!!!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
....οσο για την Ελληνικη οικονομια.πρεπει να γινουν μειωσεις μισθων γιατι υπαρχει τρομερο ελλημα!καποια στιγμη οταν η Ελλαδα παει να δανιστει ξανα λεφτα θα της το πουνε.βεβαια πως θα το δεχτει ο κοσμος δεν ξερω!αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση!

Όσο για το έλλειμα,στο Macroeconomics II που είχα πριν 1 βδομαδα lecture,είχε με επίσημα στοιχεία την Ελλάδα με Ιταλία πρώτες σε έλλειμα πολύ πιο ψηλά από το Μ.Ο. της ΕΕ.Και είναι χώρες όπως Σλοβακία,Τσεχία,ακόμα και Πορτογαλία που έχουν πολύ μικρότερο έλλειμα..Αυτό σημαίνει ότι δεκετίες δανείζονται και τα τρώνε οι ίδιοι!!Τώρα πια η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μας και για τα επόμενα 5 χρόνια για αρχή θα μας επιβάλουν 1 σειρά σκληρά μέτρα και χέστηκαν αν δεν έχουμε να φάμε..Τα λεφτά τους θέλουν!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όσο για το έλλειμα,στο Macroeconomics II που είχα πριν 1 βδομαδα lecture,είχε με επίσημα στοιχεία την Ελλάδα με Ιταλία πρώτες σε έλλειμα πολύ πιο ψηλά από το Μ.Ο. της ΕΕ.Και είναι χώρες όπως Σλοβακία,Τσεχία,ακόμα και Πορτογαλία που έχουν πολύ μικρότερο έλλειμα..Αυτό σημαίνει ότι δεκετίες δανείζονται και τα τρώνε οι ίδιοι!!Τώρα πια η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μας και για τα επόμενα 5 χρόνια για αρχή θα μας επιβάλουν 1 σειρά σκληρά μέτρα και χέστηκαν αν δεν έχουμε να φάμε..Τα λεφτά τους θέλουν!!
εγω παρακολουθω την οικονομια για εντελως πρακτικους λογους.στην Ρωσσια ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οπως ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΑΣΤΑΘΕΙΑ (μπορεις να τα χασεις ολα σε μια μερα).γι αυτο και παντα λεω ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕς!προσπαθω να αγωραζω ακινητα οταν ειναι φτηνα και να τα πουλαω οταν ακριβαινουν.---πιστευω οτι η μονη λυση για την Ελλαδα ειναι αυτη οι Ευρωπαιοι να παρουν την Ελληνικη οικονομια υπο τον ελενχο τους.αν και αυτοι ζωα ειναι!δεν τους βλεπω για ξυπνιους!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Να σου πω για τους Αγγλους.Είναι μαλάκες.Αν και κατα βάθος είναι καλά παιδιά.Ωστόσο το βράδυ δεν τους μπορώ που πίνουν και κάνουν σαν ζώα!!Ουρλιάζουν,τραγουδάνε,τα κάνουν σκατά μέσα στο λεωφορείο.Η πλάκα είναι ότι μερικοί μέσα στο μεθύσι λενε κάτι κουλά "Do you have any problem mate?","I'll fuck you dickhead!" και τέτοια μέχρι που τους τραβάς μια σφαλιάρα στο μάτι και κλαίνε και φεύγουν σα βρεγμένες γάτες!!Αυτοί πηδάνε κάτι ψόφιες,κάτι μαύρες που δεν βλέπονται,κάτι χοντρές Αγγλίδες ή τίποτα πρεζόνια..

Οι γκόμενες πολλές είναι σούργελα όπως λες ντύνονται σαν κλοουν.Σα γύφτισες.Υπάρχουν όμως πολλά ωραία μουνιά!!Μα πολύ γκόμενες που φοράνε κάι φορέματα και πετάνε έξω 1 μπουτι,στήθος,πλάτη και σε ανάβουν για τα καλά!!Ειδικά οι Ουαλλές είναι κόλαση!!!Ωστόσο να ξέρεις ότι είναι μόνο για γαμήσι και όχι για σχέση!

Μπορεί το βράδυ στην Bar ή σε club να φλερτάρεις με κάνα τρελό μωρό και την άλλη μέρα να μην σε θυμάται καθόλου κι ας μην σου φαινόταν πολύ πιωμένη.Κατά μέσο όρο ενα 70% από τις Αγγλίδες που βγαίνουν έχουν πιει τουλάχιστον 5 ποτά..Γι'αυτό στη βράση κολλάει το σίδερο και αν σου αρέσει κάποια μην ανταλλάξεις τηλέφωνο πάρα άρπαξέ την και πες της να πάτε σπίτι.Για να την ψήσεις έχεις και κρασάκι ή κάνα ποτό σπίτι για να την δελεάσεις.

Το φαι είναι χάλια,τίγκα τα fast food,όμως αν ξέρεις να μαγειρεύεις όπως εγώ δεν έχεις πρόβλημα.και φακές και φασολάδα,σαλάτες,κρέατα,ψάρι,κοτόπουλο και όλα τα καλούδια κάνω.Τιμές σε φαγητό δεν είναι πολύ διαφορετικές από Ελλάδα.Ίσως και φθηνότερα.π.χ. το γάλα 1% 2 pints (1,13 litre) κάνει 0,86 pence κάπου 1 ευρώ και αγοράζω το 2λιτρο το 0% μόνο 1 λίρα κάπου 1,25 ευρώ.Τα αυγά 6άδα κάνουν 1,52 λίρες(1,80 ευρώ).Μοσχάρι Rumb Steak (φιλέτο) κάνει 6,50 λίρες 550 γραμμάρια.Κοτόπουλο 3 λίρες.8 μπανάνες 1,10 λίρες.10 πορτοκάλια 3 ευρώ.

1 μέσο ενοίκιο στο Manchester έχει 600 λίρες και με λογαριασμούς και φόρους πάει 700 λίρες.Να ξέρεις 1 που ζει κανονικά χωρίς σπατάλες πολλές και χωρίς στερήσεις θέλει 700 λίρες για ενοίκιο,300 λίρες για φαγητό,πες 50 λίρες το μήνα για εξόδους,50 λίρες για διάφορα όπως κάνα καλλυντικό,κούρεμα.Και για συγκοινωνίες το εβδομαδιαίο εισιτηριο για λεωφορείο κάνει 6 λίρες,άρα άλλες 25 λίρες το μήνα.Σύνολο περίπου 1200 λίρες.Οι μισθοί εδώ είναι μετά από κρατήσεις και φόρους κάπου 1500 λίρες στο χέρι.Αυτά για αποφοίτους πανεπιστημίων χωρίς προυπηρεσία με το που ξεκινάς.Ο κατώτατος μισθός στην Αγγλία είναι λίγο πάνα από 1000 λίρες στο χέρι πάλι μετά από κρατήσεις και φόρους

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Stories

Νέο!