Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη πολλες στα προφιλ γραφουν οτι ψαχνουν αντρα πχ ως 25 ετων κλπ.
Μαλακιες να υποθεσω ή εξαρταται την κοπελα και οντως μπορει να γουσταρει μονο πιτσιρικαδες;
πολλες φορες ναι δεν σου απανταει λογω ηληκιας.αλλα οχι παντα.αρκετες το βαζον ετσι.στο περιπου.αν εισαι και 28-29 σου απανταει.αν εισαι βεβαια 45-50 δεν εχεις και πολλες ελπιδες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βγηκες με τη γκομενα??? Τι εγινε?
τωρα μολις γυρισα απο το Νοβγκοροντ.την συναντισα χτες κτα της 9 το βραδυ και πηγαμε Ταλισμαν(λεπτομεριες για την πορνοεκδρομη θα γραψω συντομα στο Russia Sex&Vodka.που καλη κοπελα.λεει οτι ειναι 24 αλλα διχνει για 26,27.την βρηκα και στο vkontakte και εκει ειχε πολλες φωτο της.οταν ξαναπαω Νοβγκοροντ θα τν ξανασναντισω σιγουρα.μενει Σαραγια Ρουσα (100χλμ περιπου απο ο Νοβγκοροντ)δουλευει λογιστρια σε μια εταιρια.η αδερφη της μενει Νοβγκοροντ και ερχεται τα σαββατο κυριακα.ειμασταν μαζι μεχρι της 12 περιπου.μετα την πηγα σπιτι γιατι θα εφευγε στις 6 το πρω'ι' για Σταραγια Ρουσα.στις 10 επρεπε να ειναι στη δουλεια.στο αμαξι εξω απο το σπιτι της πλακωθηκαμε στα φιλια.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Μιας και το θεμα λεει περι ψυχολογιας των ρωσιδων...
πως θα τις χαρακτηριζες σε σχεση με τις ελληνιδες, γερμανιδες, πολωνεζες;
Πιο ζεστες, πιο συναισθηματικες? Ή ψυχρές;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιας και το θεμα λεει περι ψυχολογιας των ρωσιδων...
πως θα τις χαρακτηριζες σε σχεση με τις ελληνιδες, γερμανιδες, πολωνεζες;
Πιο ζεστες, πιο συναισθηματικες? Ή ψυχρές;
οι Ελεηνιδες ειναι οτι πιο συχαμερο καη αηδιαστικο με πολυ λιγες εξαιρασεις.εσεις στην Ελλαδα δεν το βλεπεται αλλα στο εξωτερικο πανε με ολους και με ολα!με Πακιστανους,Ινδους,Αραπιδες.μενουνε μαζι με Τουρκους και Αραβες!η συμβουλη μου ειναι ουτε να της κοιτας!-----οι Γερμανιδες ειναι πολυ εργατικες αλλα θα της χαρακτηριζα ψυχρες και οπως οι Δυτικο Ευρωπαιες δεν περιποιουνται τον εαυτο τους και ντυνονται πολυ προχηρα πολλες φορες σαν αντρες!----οι Πολωνεζες μοιαζουν παρα πολυ με της Ρωσσιδες στο χαρακτηρα ειναι θα ελεγα πιο εργατικες απο της Ρωσσιδες που ειναι πολυ τεμπελες.οι δε Πολωνεζες κανουν πολυ καλητερο γαμησι.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Δημητρακη με το internet και τα dating sites πως το χειριζεσαι το θεμα???

Εννοω, στοχευεις σε πολλες μαζι, στελνεις μηνυματα σε πολλες κλπ?
Το κανεις με οργανωση ή οπως παει;
Γιατι φανταζομαι οτι αν στελνεις σε πολλες μηνυματα και μιλας με αρκετες, δεν θα ξερεις τι εχεις πει με την καθεμια, εκτος κι αν κρατας αρχειο με τις ηλεκτρονικες συζητησεις, ωστε να ξερεις τι εχεις πει και τι οχι.
Καθε μια φανταζομαι θα θελει τον τροπο της, οποτε καθεμια θελει αλλες κουβεντες και χειρισμο.

Πως το χειριζεσαι αποτελεσματικα και χωρις να μπερδευεσαι;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μετα απο καμια 20αρια μυνηματα της δινω το τηλεφωνο μου και ζηταω το δικο της.αν δεν μου το δωσει την γραφω στ'αρχηδια μου.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
σας βαζω αλλο ενα παραγειγμα.την βρηκα απο το ειναι απο το Νοβγκοροντ.αρχισαμε να γραφουμε πριν 3-4 μερες.γραφει οτι ειναι 24 ετων μπορει να κρυβει 2-3 χρονια εχει μονο αυτη τη φωτο.της εγραψα οτι ερχομαι την κυριακη και θα συναντιθουμε.η υποθεση ειναι λοταρια απο μια τετοια φωτο δεν μπορεις να ξερεις πως ειναι η γκομενα?μπορει να ειναι θεοχοντρη?πολλη κοντη?αλλα μπορει να ειναι και γκομεναρα.στη χειροτερη περιπτωση 1-1,5 ωρα χαμενη και 100 ρουβλια αν παμε να κατσουμε καπου.οποτε αξιζει το ρισκο

Μας δουλευεις Τζιμη !!!
Αυτο ειναι θεομουνο :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλη ειναι αλλα οχι θεα.να και φοτο της απο το vkontakte.δειτε ποσο της μοιαζει η αδερφη της!που ειναι 6 χρονια μεγαλητερη της(οπως μου ειπε).--χτες μιλισαμε στο τηλεφωνο σε 2-3 βδομαδες που θα ξαναπαω Νοβγκοροντ θα παιχτει :)

Συνημμένα

• malenkajia2.jpg
    malenkajia2.jpg
    52,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • malenkajia3.jpg
    malenkajia3.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Α ρε γυναικοπαρεες επιπεδου...οχι σαν τις ελληνικες γυναικομπαζοπαρεες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βαζω αυτες της φωτο και εδω γιατι την γκομενα την πρωτογνωρισα απο το ιντερνετ απο το ειχε ερθει τι καλοκαιρι στην Αγια Πετρουπολη και ξαναηρθε και τωρα.αυτο δεν σημαινει οτι απο το krutomer.ru βγαζω πολλες γκομενες.της περισσοτερες της βγαζω απο το 24open.ru .απο το krutomer.ru βγαζω περιπου μια γκομενιτσα το μηνα.αλλα πρεπει κανεις παντου να προσπαθει για να εχει επυτηχια!

Συνημμένα

• pokahintas5.jpg
    pokahintas5.jpg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • jia i Pokahontas1.jpg
    jia i Pokahontas1.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • jia i Pokahontas2.jpg
    jia i Pokahontas2.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 31

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
βαζω αυτες της φωτο και εδω γιατι την γκομενα την πρωτογνωρισα απο το ιντερνετ απο το ειχε ερθει τι καλοκαιρι στην Αγια Πετρουπολη και ξαναηρθε και τωρα.αυτο δεν σημαινει οτι απο το krutomer.ru βγαζω πολλες γκομενες.της περισσοτερες της βγαζω απο το 24open.ru .απο το krutomer.ru βγαζω περιπου μια γκομενιτσα το μηνα.αλλα πρεπει κανεις παντου να προσπαθει για να εχει επυτηχια!

Μπράβο ρε Δημήτρη!Αυτά είνα φίλε!Φαίνεται και οι 2 μας που φύγαμε από το Ελλαδιστάν έχουμε μάθει πως να περνάμε καλά!Είπαμε αν με το καλό ερθεις Manchester εγώ ξεναγός στα καλά μέρη και εγώ αν έρθω Ρωσία να μου ανταποδόσεις τη χάρη και να μου δείξεις και συ!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
μπραβο ρε δημητρακη, εισαι ζηλευτος πραγματικα... :)

οποτε, εκτος απο mail.ru, 24open.ru, dating.ru, στα αξιολογα site βαζεις και το krutomer.ru, το καταγραφω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο το krutomer.ru σπανια βγαζω οχι πανω απο 1 φορα το μηνα.απλως ετυχε.αλλα καλο ειναι να παιζει κανεις και εκει ολο και κατι θα βγαλεις

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
δημητρακη το loveplanet.ru, λεει τιποτε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βγαζεις και απο'κει γκομενες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δυστηχως υπαρχουν και τετοια τερατα στο ιντερνετ.αυτη τη στιγμη ειναι super leader στο γραφει δε οτι ειναι 32 ετων! :headbang:ειναι χάλια :rockon:ουτε να την χεσει κανεις δεν αξιζει!εγω λυπαμαι τα σκατακια μου ειναι πολυ γλυκα για τα μουτρα της!!!!!τι ζωω θεε μου!!!!!!παρτε τη να την βλεπεται οταν εχετε δυσκηλια!!!!!

Συνημμένα

• teras1.jpg
    teras1.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • teras2.jpg
    teras2.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γραφει δε κατω απο τη φωτο εκει που ειναι super leader Ανδρεα (Ανδρικο.χρησημοποιει υποκοριστηκο)εισαι καθαρμα!ειναι και κακια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
To internet γενικα εχει εξαπλωση στη ρωσια?
Εχει ο κοσμος, παρα την οποια φτωχεια, προσβαση σε pc και internet?
Υποθετω οτι αυτο ισχυει για τις γκομενες που εχουν προφιλ στα dating sites, αλλα γενικοτερα τι παιζει, κοστιζει πολυ(pc-internet), ειναι φτηνο, εχουν οι πιο ευκαταστατοι, εχουν οι περισσοτεροι κλπ? Μιλαμε για τις πολεις ή και τα χωριά εχουν internet?

Θελω να δω γενικα, τι παιζει, αν μπαινουν στα dating sites, μεγαλες μαζες απο ρωσιδες ή αν αυτες που μπαινουν ανηκουν σε συγκεκριμενες κατηγοριες μονο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπαινουν ολες.το να εχεις σπιτι ιντερνετ στην Αγια Πετρουπολη στιχιζει απο 350 ρουβλια περιπου.ουτε 10 Ευρω.στην επαρχια ειναι πιο ακριβο.οποτε εχουν ολες.σημερα εχει πολυ μουνι στο πηρα 2 τηλεφωνα και τωρα γραφω ταυτοχρονα με 2.τελικα τυχερο ειναι.αλοτε εχει αλλοτε οχι τοσο.βεβαια αν ειναι κανεις σαν την Πιγκου'ι'να μην περιμενει να βγαλει γκομενες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom