Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
βαζω αυτες της φωτο και εδω γιατι την γκομενα την πρωτογνωρισα απο το ιντερνετ απο το ειχε ερθει τι καλοκαιρι στην Αγια Πετρουπολη και ξαναηρθε και τωρα.αυτο δεν σημαινει οτι απο το krutomer.ru βγαζω πολλες γκομενες.της περισσοτερες της βγαζω απο το 24open.ru .απο το krutomer.ru βγαζω περιπου μια γκομενιτσα το μηνα.αλλα πρεπει κανεις παντου να προσπαθει για να εχει επυτηχια!
Δημήτρη εσύ είσαι εδώ με τη ψηλή τη γκομενάρα? Και γαμώ τις καριέρες θα εκανε το μωρό αυτό στη βρυλλησου πχ. Μάγκας είσαι μπράβο σου ρε φίλε!

Συνημμένα

• jia i Pokahontas2.jpg
    jia i Pokahontas2.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 20

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δημήτρη εσύ είσαι εδώ με τη ψηλή τη γκομενάρα? Και γαμώ τις καριέρες θα εκανε το μωρό αυτό στη βρυλλησου πχ. Μάγκας είσαι μπράβο σου ρε φίλε!

οχι,οχι παιδια δεν ειναι ομορφη.

ειναι απλα μια ψηλη κοπελα.τιποτα παραπανω.

ελπιζω να γινει καλη συντροφος και νοικοκυρα. :)

Jonnie35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους...
Θα ήθελα τη συμβουλή σας για κάτι που μου έτυχε, καθ'ότι είμαι εντελώς άσχετος:
Μου μίλησε στο Skype μια Ρωσίδα(έτσι λέει) που ξέρει ελληνικά...Λέει ότι έχει ζήσει δύο
χρόνια στην Ελλάδα και ήθελε να μιλήσει ελληνικά για να τα θυμηθεί. Είναι πραγματικό
πρόσωπο (μιλήσαμε με camera)...και μάλιστα μου έδωσε στο τέλος και το τηλέφωνό της να
της στείλω sms όταν θα ξαναμπώ on line...Δεν είναι και θεά αλλά αρκετά όμορφη...Επίσης
μου είπε ότι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για δουλειά το καλοκαίρι..Επειδή δεν μου έχει
ξανατύχει, μπορεί κανείς να μου απαντήσει τί μπορεί να συμβαίνει;
Ευχαριστώ...

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
η εισαι τρελα κωλοφαρδος η κατι μου βρωμαει στην υποθεση..

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους...
Θα ήθελα τη συμβουλή σας για κάτι που μου έτυχε, καθ'ότι είμαι εντελώς άσχετος:
Μου μίλησε στο Skype μια Ρωσίδα(έτσι λέει) που ξέρει ελληνικά...Λέει ότι έχει ζήσει δύο
χρόνια στην Ελλάδα και ήθελε να μιλήσει ελληνικά για να τα θυμηθεί. Είναι πραγματικό
πρόσωπο (μιλήσαμε με camera)...και μάλιστα μου έδωσε στο τέλος και το τηλέφωνό της να
της στείλω sms όταν θα ξαναμπώ on line...Δεν είναι και θεά αλλά αρκετά όμορφη...Επίσης
μου είπε ότι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για δουλειά το καλοκαίρι..Επειδή δεν μου έχει
ξανατύχει, μπορεί κανείς να μου απαντήσει τί μπορεί να συμβαίνει;
Ευχαριστώ...
αρχηγε προσεξε γιατι μπορει να ειναι καμια επαγγελματιας φαγωματιας,και επειδη ξερει και ελληνικα μαλλον το ξερει το ποιημα φιλε μου.να προσεχεις.

Jonnie35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση απάντηση. Φίλε monkey_for_nothing επειδή συνήθως δεν είμαι και τόσο τυχερός σ'αυτά είμαι καχύποπτος. Φίλε arcansR εκτιμώ πως με τον όρο "επαγγελματιας φαγωματιας" που χρησιμοποιείς εννοείς ότι θα προσπαθήσει να με κάνει να της στείλω λεφτά ή κάτι τέτοιο...Εγώ θα ήθελα να μάθω αν έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο ή αν έχει κανείς ακούσει παρόμοια περίπτωση(π.χ. αποκλείεται αυτή να μίλησε μόνο σε μένα). Πάντως ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου μιλα της δεν χανεις τιποτα.βεβαια με το που σου πει τιποτα για λεφτα Π.Χ.να της στηλεις,ή να της παρεις κανα εισητηριο και τετοια πες της απλως οτι δεν εχεις ή οτι απο αυτα δεν ξερεις ή οτι ολο δουλευεις και δεν εχεις χρονο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πριν μερικες μερες ειδα γραμμενο στο οτι αφου χρησιμοποιο πολυ της υπερησιες του σα'ι'τ που ειναι επι πληρωμη (που και που γινομουνα супер лидер στελνοντας Sms) μου γραψανε οτι αν βαλω 150 Ρουβλια θα μπορω ολο το μηνα να ανεβαζω τη σελιδα μου ισες φορες θελω τη μερα.και το σημαντικοτερο να εχω 5 ставки για супер лидер τη μερα!(στελνοντας Sms 1,2 Ευρω περιπου.γινεσαι σουπερ λιντερ και εχει 3 Στάφκι).οποτε γινεσαι σουπερ λιντερ 2 φορες τη μερα!ακομα μπορεις να στελνεις οσα δωρακια (καρδουλες θελεις τσαμπα τη μερα)....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........αυτο το εκανα με τα λεφτα yandex δεν ηταν δυσκολο.ανοιγεις λογαριασμο yandex αγωραζεις μια καρτα (πηρα των 500 Ρουβλιων)και μεταφερεις τα λεφτα στο λογαριασμο που εχεις στο σα'ι'τ.το σα'ι'τ με τα yandex λεφτα σε επιδοτει +50% δελαδη εστηλα 500 ρουβλια και στο σα'ι'τ ηρθαν 750.μειον τα 150 για αυτην την προσφορα.εχω και 600 ρουβλια στο λογαριασμο μου στο σα'ι'τ.τωρα εχω ξεσκιστει να γραφω!ειδαν τη σελιδα μου 45 γκομενες.εγραψα στις 10 που ειναι κατω απο 26 και ειναι σχετικα ωραιες (με τα Ελληνικα δεδομενα ειναι ολες κουκλαρες!).πιστευω οτι αυτο με βοηθισε παρα πολυ!

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
  Δημητρακι μια βοηθεια παρακαλω!!! τρελλαμενος με τα ρωσσιδια θα παω συντομα η γνωμη σου ειναι Μοσχα η Αγια Πετρουπολη??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πιστευω οτι καλητερα ειναι η Ουκρανια.ουτε βιζα θελει πιο φτηνα ειναι.πιο κοντα και οι μισθοι τους πολυ μικροτεροι απο της Ρωσσιας.Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι ακριβα και σχετικα δυσκολα.

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

πιστευω οτι καλητερα ειναι η Ουκρανια.ουτε βιζα θελει πιο φτηνα ειναι.πιο κοντα και οι μισθοι τους πολυ μικροτεροι απο της Ρωσσιας.Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι ακριβα και σχετικα δυσκολα.
Ευχαριστω!!!!!

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πριν μερικες μερες ειδα γραμμενο στο οτι αφου χρησιμοποιο πολυ της υπερησιες του σα'ι'τ που ειναι επι πληρωμη (που και που γινομουνα супер лидер στελνοντας Sms) μου γραψανε οτι αν βαλω 150 Ρουβλια θα μπορω ολο το μηνα να ανεβαζω τη σελιδα μου ισες φορες θελω τη μερα.και το σημαντικοτερο να εχω 5 ставки για супер лидер τη μερα!(στελνοντας Sms 1,2 Ευρω περιπου.γινεσαι σουπερ λιντερ και εχει 3 Στάφκι).οποτε γινεσαι σουπερ λιντερ 2 φορες τη μερα!ακομα μπορεις να στελνεις οσα δωρακια (καρδουλες θελεις τσαμπα τη μερα)....
Το σαιτ αυτο δεν εχει Αγγλικα?????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι.οποιο σα'ι'τ εχει Αγγλικα ειναι απατη μονο μπαζα μπορεις να βρεις.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δε θέλει visa για Ουκρανία? :o Απλά διαβατήριο και πας? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitris | сегодня 16:32
пока не знаю?надеюсь не будет очень жарко.жару не люблю!я из Греций но давно живу в Питере.твои фотки очень нежные и приятные
Мая | сегодня 16:24
привет спасибо)) какие планы на выходные??
dimitris | сегодня 16:22
Автоматическое оповещение

Пользователь dimitris
сделал Вам подарок
dimitris | сегодня 16:22
очень нежные фоткиты просто прелесть
......................................................                                                        dimitris | сегодня 18:35
I am back but after an hour i'll go out again.
Мая | сегодня 17:34
good)) good luck in the affairs of))
dimitris | сегодня 17:11
very interestingnow i shall go out for a walk.in the evening i''ll write you.if you want you can find me vkontaket my id2184485 i have there a lot of fotos.
Мая | сегодня 17:07
I am not a modest girl and would prefer all at once)) than in St. Petersburg do??

dimitris | сегодня 17:00
it depends on!you are very beautiful of course sex will be very pleasure.but i think with a princess like you shall be pleasure for me to be with always with younot only for one time
Мая | сегодня 16:54
I prefer sex on first date and you??

dimitris | сегодня 16:43
vrey interesting
Мая | сегодня 16:41
Let's talk about your sexual experiences??
dimitris | сегодня 16:37
конечно!я же раньше работал на Греческом Министерством Иностраных Дел.еще Испанский знаю и еще Иврит (я не Еврей просто долго в Израель работал в Греческом Посольстве).Греческий не считаеться он у меня родной
Мая | сегодня 16:34
по английски разговариваешь??
μετα συνεχιστηκε ετσι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να και η φωτο της.συμπερασμα οι γυναικες ειναι αγαμητες.βεβαια δεν ειναι καμια κουκλαρα.και σε καμια ωρα θα ερθει η Κορεατισα μου.οποτε την τρεναρω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Алина | сегодня 16:45
  Спасибо за подарок
dimitris | сегодня 16:28
Автоматическое оповещение

Пользователь dimitris
сделал Вам подарок
dimitris | сегодня 16:28
я из Греций.в Питере живу давно.ты просто прелесть
Алина | сегодня 16:22
спасибо
Алина | сегодня 16:21

dimitris | сегодня 16:19
очень нежнаякак маленькая Тигрица
αυτη ειναι μια αλλη.εδω ειναι  η αρχη της γνωρημιας.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitris | сегодня 18:18
получаеться мы соседыя живу на Большевиков!
Алина | сегодня 16:55
я в невском районе, работаю в красногвардейском
Алина | сегодня 16:54
район
dimitris | сегодня 16:54
в Питере как и ты
Алина | сегодня 16:53
где сейчас живешь?
dimitris | сегодня 16:51
сейчас на ВАЗ21093i я всегда их новые покупаю.хотеться купить HUMMER но у меня не получиться так как я лучше недвижимость куплю когда цены еще немношко упадут
Алина | сегодня 16:48
на каком авто ездишь?
Алина | сегодня 16:48
  Я бы с такой работы не ушла никогда
dimitris | сегодня 16:46
раньше работал на Греческом Министерством Иностраных Дел но я уволилься так как мне надоело кататься по миру.теперь я мененжер по туризму
Алина | сегодня 16:45
кем работаешь?
και η συνεχεια.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μερικα σημαντικα:ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙς?ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙς?ΠΟΥ ΜΕΝΕΙς?βγηκαμε και γειτονες!δεν μου πολυαρεσουν αν δεν βτρω τιποτα αλλο να  :knockinb: το σαββατοκυριακο μπορει να της παρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom