Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας πουτινάκι...

σίγουρα είναι με τις μαλακίες που λέει, πουτινάκια υπάρχουν παντού

υγ: φοβερό το site του μπογιόπουλου, πλούσια και αντικειμενική ενημέρωση. έχει κάνει κεντρικό θέμα το προσωπικό κόμπλεξ που έχει με τα ellinika hoaxes που τον ξεφτίλησαν για μαλακίες και ψέματα που έλεγε. Και έχει και ανάλυση για το πόσο υποκριτής είναι Καβάκος επειδή επίσης ξεφτίλισε τα κομματόσκυλα της Κρατικής Ορχήστρας που αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε συναυλία για την Ουκρανία... :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Οι πολιτικοί μερικές φορές κάνουν ενέργειες για να προβληθούν και να έχουν ψήφους

Και δεν ήταν μόνο ο Σαμαράς ήταν και πολλοι από τη Νέα Δημοκρατίαπου είπαν το ίδιο πράγμα

Τρίτη φορά σε ρωτάω και δεν έχω απαντήση ούτε από σένα ούτε και σε άλλους που κάνω την ίδια ερώτηση

Ο μαχητής του αζόφ που μίλησε που είναι υπερήφανος που ο παππούς του πολέμησε τους ναζί και τραυματίστηκε τρεις φορές και που ο ίδιος αναφέρει ότι τώρα που πολεμάει τους ναζί Ρώσους μπορεί να είναι ναζί;

Και για να το καταλάβεις και πιο καλά

Πιστεύεις ότι θα έβγαινε ένας της χρυσής αυγής ο οποίος ήταν ναζιστής και θα τον ρώταγα με τι συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή και θα έδινε αυτή την απάντηση που έδωσε ο Μιχαήλ

Όσο αφορά τον εβραίο που λες πολλοί Εβραίοι έχουν μίσος εναντίον των ναζί και δικαίως και εναντίον αυτών που λέγεται ότι είναι ναζί

Αλλά εγώ δεν είπα ότι το αζόφ δεν ήταν ναζί

Ούτε είπα ότι δεν έχει μέσα στις τάξεις του ναζί

Είπα όπως λέει και το βίντεο τρία πράγματα
1 ήταν ναζί το 2014ο αρχηγός τους ήταν μαζί έφυγε από αυτούς όταν ενσωματώθηκε στον τακτικό στρατό

2 ο εκπρόσωπος του είπε σαφώς ότι στις συντάξεις τάξης μας έχουμε ναζιστές αλλά η επίσημη δικαιολογία μας δεν είναι ναζιστική

3 ότι αυτό φαίνεται σαφώς και από την ομιλία του Μιχαήλ

Και κάτι άλλο

Είναι γνωστό για τη Νέα Δημοκρατία και για το ΣΥΡΙΖΑ ότι μέσα του σαν πολυσυλλεκτικά κόμματα έχουν και ακραίες φωνές

Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είχε τη Ρόζα και λοιπά δεν σημαίνει ότι ήτανε ακραίως κομμουνιστικό κόμμα

Και βέβαια δεν δέχεσαι ούτε την Πηγή της ανακοίνωσής της ουκρανικής πρεσβείας ούτε του του πρέσβη μας στη μαριούπολη
Αλλά του εβραίου ραβίνου
Το ότι ο Κασιδιάρης τον κατηγόρησε για Ναζιστή, το πληροφορήθηκες; Για φαντάσου
«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζί, φασίστες και εχθροί της δημοκρατίας. Είναι η συμμορία του Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο Η. Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην ομιλία Ζελένσκι και στην παρέμβαση του μαχητή του τάγματος Αζόφ

Και ναι, αν σε κάτι οι Ναζιστές ήταν απαράμιλλοι, ήταν η προπαγάνδα. Και μόνο το όνομα του Γκαίμπελς να αναφέρω, αρκεί. Είναι ικανοί να πουν οτιδήποτε, χωρίς ντροπή. Αλίμονο η Ουκρανική Πρεσβεία να το παραδεχόταν, ότι είναι Ναζί. Δώσε λινκ όμως που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου, πως ο πρέσβης μας στη Μαριούπολη υποστήριξε ότι το τάγμα Αζοφ δεν είναι Ναζί, θα το μελετήσω και απαντάω, μπορεί να μου διέφυγε, ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι Παντογνώστης

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Διαβάζω συνεχώς αναφορές για την Κυπρο/Κυπριακό. Ας κοιταχτούμε λιγο στον καθρέφτη ρε παιδια. Την αφορμή την έδωσε η Ελλαδα κανοναντας το πραξικόπημα κατα του Μαρακριου. Και εμεις σαν εγγυητρια δυναμη θα μπουκερναμε αν ειχε συμβει το αντίθετο. Αρα ως εδώ καλά, δηλαδή οι μαλακίες πληρωνονται εκτος αν αρχίσουμε τιπoτα θεωριες συνομωσίας στυλ οι Τουρκοι εβαλαν τους Αμερικανους που έβαλαν του Ελληνες να βάλουν τον Σαμψων κλπ κλπ - ετσι δεν βαζουμε ακρη μιας και τα παντα μπορουν να αμφισβητηθουν αν δεν θελουμε να τα πιστεψουμε ακομη και αν ζουμε σε πράλληλο συμπαν. *Προσωπική* μου γνώμη ειναι οτι η μεγαλύτερη πουστιά απο Ελλαδα/Κυπρο παιχτηκε στο σχεδιο Αναν. Η ΕΕ ειχε συμφωνήσει να μπει η Κυπρος σαν ενιαιο κράτος και οχι μισιακό για να αποφυγει να μπλεξει με ενα προβλημα που και εκ του αποτελεσματος 50 χρονια τωρα δεν λυνεται. Enter σχεδιο Αναν που ηταν η μεγάλη ελπιδα ολων αλλα μαλλον για εμας τελικά μαλλον ηταν το παιχνιδι να μπει η Κυπρος στην ΕΕ και τελευταια στιγμη τραβηξαμε το χαλι. Το αποτελεσμα το γωρίζουμε ολοι οι Τουρκοκυπριοι ψηφισαν Ναι ενω οι Ελληνοκυπριοι Οχι και μπηκανε και ΕΕ. Κολπο Γκροσσο για εμενα. Τι το αναφερουμε και το ξαναναφερουμε μια χαρα κωλο τα καναμε αλλα στο τελος οι Κυπριοι μια χαρα τους παει σε ολα και χωρις το αλλο μισο και φραγκα πηρανε απο τους Ρωσους για να σωθουνε (και για να σωσουν τα λεφτα τους) ενω εμεις πηραμε ενα αρχιδι απο τους Ρωσους και ο Λαφαζάνης εμεινε σαν Λ απο τις υποκλησεις. Λυση του Κυπρικού μαλλον πρέπει να διδάσκετε στις διπλωματικές σχολές σαν ανεκδοτο/οξυμωρο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.695
Πόντοι
506
Eπιθεση σε βαση με S300 που παραχωρησε "ευρωπαϊκή" χωρα ισχυρίζεται η Ρωσσια. Ανέβασαν και βίντεο.
Η Σλοβακια υποστηριζει οτι δεν αφορα το δικό της πυραυλικό σύστημα που εστειλε στην Ουκρανια

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Η χώρα καίγεται και ο αλλος ποζάρει για φώτο...

FB_IMG_1649682397782.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το ότι ο Κασιδιάρης τον κατηγόρησε για Ναζιστή, το πληροφορήθηκες; Για φαντάσου
«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζί, φασίστες και εχθροί της δημοκρατίας. Είναι η συμμορία του Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο Η. Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην ομιλία Ζελένσκι και στην παρέμβαση του μαχητή του τάγματος Αζόφ

Και ναι, αν σε κάτι οι Ναζιστές ήταν απαράμιλλοι, ήταν η προπαγάνδα. Και μόνο το όνομα του Γκαίμπελς να αναφέρω, αρκεί. Είναι ικανοί να πουν οτιδήποτε, χωρίς ντροπή. Αλίμονο η Ουκρανική Πρεσβεία να το παραδεχόταν, ότι είναι Ναζί. Δώσε λινκ όμως που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου, πως ο πρέσβης μας στη Μαριούπολη υποστήριξε ότι το τάγμα Αζοφ δεν είναι Ναζί, θα το μελετήσω και απαντάω, μπορεί να μου διέφυγε, ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι Παντογνώστης
Δεν είπε πως δεν είναι Ναζί. Ούτε ότι είναι. Απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση. Αν και την εκφράζει έμμεσα. Είπε αυτό : Ακόμη σχολιάζοντας τη δράση του Τάγματος Αζοφ τόνισε πως «μπορείς να πεις πολλά για τους Αζοφ. Τι ήταν και τι είναι. Δεν θέλω να μπω πάλι στο ιδεολογικό και το πολιτικό κομμάτι. Οι Αζοφ ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης. Δεν χτυπούν τους δικούς τους. Τους έχω γνωρίσει. Επειδή έχω εκπλαγεί λίγο με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με το προξενείο είναι καλό που υπάρχει μία πρωτοφανής στήριξη για την Ουκρανία. Κάτι τέτοιο δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν. Κάπου γράφτηκε ότι με κρατούσαν όμηροι οι Αζοφ και μου έκαναν βασανιστήρια. Τις δύο πρώτες μέρες οι Αζοφ μας τάιζαν. Αυτό είναι γεγονός. Δεν συμφωνώ μαζί τους ιδεολογικά αλλά δεν είδα αυτό που γράφεται».

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Η χώρα καίγεται και ο αλλος ποζάρει για φώτο...

FB_IMG_1649682397782.jpg

μισές δουλειές κάνεις, βάζω και τον υπότιτλο του πολύ σοβαρού σχετικού ρεπορτάζ:
Κι ας μην σας αφήνει έκπληκτους! Άλλωστε στο ζώδιο είναι κριός και είναι εγωκεντρικοί…Αλλά ο εγωκεντρισμός έχει και όριο!

η συνέχεια εδώ: https://voicenews.gr/zelenski-eno-skotonontai-oi-sybatriotes-tou-aftos-vgazei-selfis/#

και για να μην έχει κανείς αμφιβολία τι συμφερόντων είναι και ποιον υποστηρίζει ο voicenews, αφήνω αυτό εδώ
velopoulos.PNG

οκ καταλάβαμε...

ΥΓ: οποιοσδήποτε αντικειμενικός και σοβαρός μπορεί εδώ και πάνω από έναν μήνα να διακρίνει και να αντιληφθεί ποιανού ηγέτη η στάση είναι συνολικά πιο σοβαρή και ηρωική. όλα τα άλλα είναι ρώσικη προπαγάνδα και νά 'χαμε να λέγαμε και νά 'χαμε να πούμε.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
βρε βρε κάτι πράγματα...
eup1.jpg
eup2.jpg
eup3.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
O Leclerc είναι τυπική περίπτωση
που έχει κληρονομήσει κάποια ακίνητα

Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής να με ξεμπροστιάσει ο επικεφαλής των ηλίθιων του site, που ανέλαβε καθήκοντα μετά την αποχώρηση των Τζόνι και Βαντάμα. :confused:

Ομολογώ λοιπόν ότι είμαι απόγονος συγγενή του Βασιλιά Παύλου.

Έχω κληρονομήσει την Δυτική πτέρυγα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, ένα Πύργο στην Ελβετία, μια βίλα στο Μονακό δίπλα στου Τράγκα, μια βίλα στο Μαϊάμι μακρά από του κυρ Γιώργου, μια έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, και άλλα μικρότερα ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα είχα μερίδιο από τα Βασιλικά Ανάκτορα του Τατοΐου που μας τα έφαγε το ελληνικό δημόσιο, άλλα μου έμεινε ένας Πύργος στην Εκάλη, μια πολυκατοικία στην Κηφισιά, 28 καταστήματα πέριξ του Συντάγματος, 4 διαμερίσματα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου , ένα τριώροφο στην Γλυφάδα, μια βίλα στην Βουλιαγμένη και μια έπαυλη στο Λαγονήσι.

Νταξ, τα κουτσοβόλευα μέχρι τώρα αλλά με τον Κούλη η κατάσταση δεν παλεύεται πλέον. :confused:

Μετά από ένα χαλαρό σαββατοκύριακο, μου ήρθε το email με τον λογαριασμό ρεύματος Μαρτίου για το ακίνητο στην Βουλιαγμένη.

Screenshot_8.jpg

Από των Volcano δεν περιμένω τίποτα, μόνο Αφρικανές ενισχύει αυτός, για ακόμα μια φορά παρακαλώ τους φιλεύσπλαχνους αριστερούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν στέλνοντας μερικά ρούβλια στο γνωστό πλέον λογαριασμό:

RU8101526031008706032022854

Παρακαλώ μέχρι τις 26 του μηνός, 27 να πληρώσω μην βγούμε εκπρόθεσμοι. :confused:

Μην μπερδεύεστε που γράφει επαγγελματικός. Πήγα να κάνω μια απάτη, νόμιζα ότι με κυβέρνηση Κούλη ο Άδωνις θα βοηθούσε τους επαγγελματίες, αλλά γιαλαντζί φιλελεύθεροι βγήκαν, επιδοτούν τα οικιακά, τους ψηφοφόρους δηλαδή. :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ο πολεμος στην Ουκρανία είναι ένας ακόμα ενεργειακός πόλεμος.

Ναι τον ξεκίνησε ο βασικός προμηθευτής της Ευρώπης, που εισέπραττε δις δολάρια καθημερινά, για να οργανώσει τους υπόλοιπους να βρουν εναλλακτικές λύσεις, και σιγά σιγά να πάψουν να βασίζονται σε αυτόν.

Έλα ξανά αύριο ξεμέθυστος.

1900.jpg

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• 278106003_5267267420003880_792432755176193283_n.jpg
    278106003_5267267420003880_792432755176193283_n.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
  • Χαχα
Αντιδράσεις: px75

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής να με ξεμπροστιάσει ο επικεφαλής των ηλίθιων του site, που ανέλαβε καθήκοντα μετά την αποχώρηση των Τζόνι και Βαντάμα. :confused:

Ομολογώ λοιπόν ότι είμαι απόγονος συγγενή του Βασιλιά Παύλου.

Έχω κληρονομήσει την Δυτική πτέρυγα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, ένα Πύργο στην Ελβετία, μια βίλα στο Μονακό δίπλα στου Τράγκα, μια βίλα στο Μαϊάμι μακρά από του κυρ Γιώργου, μια έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, και άλλα μικρότερα ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα είχα μερίδιο από τα Βασιλικά Ανάκτορα του Τατοΐου που μας τα έφαγε το ελληνικό δημόσιο, άλλα μου έμεινε ένας Πύργος στην Εκάλη, μια πολυκατοικία στην Κηφισιά, 28 καταστήματα πέριξ του Συντάγματος, 4 διαμερίσματα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου , ένα τριώροφο στην Γλυφάδα, μια βίλα στην Βουλιαγμένη και μια έπαυλη στο Λαγονήσι.

Νταξ, τα κουτσοβόλευα μέχρι τώρα αλλά με τον Κούλη η κατάσταση δεν παλεύεται πλέον. :confused:

Μετά από ένα χαλαρό σαββατοκύριακο, μου ήρθε το email με τον λογαριασμό ρεύματος Μαρτίου για το ακίνητο στην Βουλιαγμένη.

Screenshot_8.jpg

Από των Volcano δεν περιμένω τίποτα, μόνο Αφρικανές ενισχύει αυτός, για ακόμα μια φορά παρακαλώ τους φιλεύσπλαχνους αριστερούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν στέλνοντας μερικά ρούβλια στο γνωστό πλέον λογαριασμό:

RU8101526031008706032022854

Παρακαλώ μέχρι τις 26 του μηνός, 27 να πληρώσω μην βγούμε εκπρόθεσμοι. :confused:

Μην μπερδεύεστε που γράφει επαγγελματικός. Πήγα να κάνω μια απάτη, νόμιζα ότι με κυβέρνηση Κούλη ο Άδωνις θα βοηθούσε τους επαγγελματίες, αλλά γιαλαντζί φιλελεύθεροι βγήκαν, επιδοτούν τα οικιακά, τους ψηφοφόρους δηλαδή. :confused:
Σιγά μην τσοντάρουμε στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ σου λογαριασμό.
Να καις λιγότερο.
Και τα παράπονά σου στις κυρώσεις και όχι μόνο. (Η ακρίβεια στο ρεύμα προυπήρξε πολέμου και κυρώσεων. Απλά εντάθηκε.)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Πρέπει να έφαγε mute (η δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε) ο @ROB.C απο το παρών νήμα , το τελευταίο του μήνυμα σε αυτό το νήμα απο χτές το βράδυ η απο σήμερα το πρωί σβήστηκε απο οτι βλέπω :confused: Δεν ξέρω τα προηγούμενα μηνύματα αν υπάρχουν ...

Το account πάντως δεν φαίνεται να έχει ban. Έτσι νομίζω δηλαδή :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πρέπει να έφαγε mute (η δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε) ο @ROB.C απο το παρών νήμα , το τελευταίο του μήνυμα σε αυτό το νήμα απο χτές το βράδυ η απο σήμερα το πρωί σβήστηκε απο οτι βλέπω :confused: Δεν ξέρω τα προηγούμενα μηνύματα αν υπάρχουν ...

Δεν είχε γράψει και τίποτα το επιλήψιμο. Παράθεση ενός ποστ ήταν.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Γνωστοι οι ρουφιανοι...ετσι κ αλλιως!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Ναι τον ξεκίνησε ο βασικός προμηθευτής της Ευρώπης, που εισέπραττε δις δολάρια καθημερινά, για να οργανώσει τους υπόλοιπους να βρουν εναλλακτικές λύσεις, και σιγά σιγά να πάψουν να βασίζονται σε αυτόν.

Έλα ξανά αύριο ξεμέθυστος.

1900.jpg
Μάν κάποιοι κατάφεραν φουσκωσουν τα μυαλά των δυσμοιρων Ουκρανών με ΝΑΤΟ κ εγκατάσταση πυραύλων για να νευριάσουν τους Ρώσους κ να μπουκαρουν μέσα να τα κάνουν λίμπα.......να φάνε κυρώσεις όμως οι Ρώσοι κ να πουλαν τη δική τους ενέργεια αυτοί που φούσκωσαν τα μυαλά στους Ουκρανούς

Πάω για μπανάκι τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γνωστοι οι ρουφιανοι...ετσι κ αλλιως!
Ποιος τύπε είναι ρουφιάνος;:confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
O Leclerc είναι τυπική περίπτωση χοντρού

Γι ' αυτό ποστάρει ο χοντρομπαλάς Leclerc
όλο φαγητά, στο σάϊτ αυτό, που το βασικό θέμα του
είναι οι ωραίες ιερόδουλες !
Δεν γνωριζω αν ειναι χοντρος και δεν με ενδιαφερει αλλα ο τυπος γραφει παντως ιστορια με τις φωτο απο τα φαγια που ανεβαζει που ο μεσος ελληνας ας πουμε οτι τα γευεται απο τα εικοσι του χρονια ...βεβαια που και που πεταει και κανενα γυναικειο ποδι η χερι :confused: για να ειναι μεσα στη θεματολογια του site ... αυτο του το αναγνωριζω. Ζωαρα δεν λεω :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom