Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
αληθεια??? το '40 ειχαν αλλη επιλογη να πολεμησουν εκτος του ΕΛΑΣ??? Υπηρχε τακτικος στρατος???? τι μαλακισμενα παραδειγματα ειναι αυτα??? Στην Ουκρανια υπαρχει ο απλος τακτικος στρατος,υπαρχουν και οι Αζοφ..... Ο σωστος Ουκρανος θα παει να πολεμησει με τον επισημο στρατο.....Επιλεγεις!!!! Δεν μπορεις???? Φευγεις ως προσφυγας στα ανατολικα και πας και καταταγεσαι σε μοναδα στο Λβιβ....τροποι υπαρχουν....
Τι εγινε ρε τυπε τον ΕΔΕΣ με αρχηγο τον Ζερβα τον ξεχασες;;
Μηπως ξεχασες και το ΕΚΚΑ με το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων και αρχηγο τον συνταγματάρχη Ψαρρο;;

Οτι σε βολευει τυπε ετσι;; Ακου δεν υπηρχαν αλλες αντιστασιακες ομαδες...

Αα και κατι ακομα, μια χαρά Ελληνικος στρατος υπήρχε συγκροτημένος στην Μεση Ανατολή, εκατοντάδες ισως και χιλιάδες έφυγαν κρυφά απο την Ελλαδα και ενταχτηκαν σε αυτον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μηπως ξεχασες και το ΕΚΚΑ με το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων και αρχηγο τον συνταγματάρχη Ψαρρο;;

Αα και κατι ακομα, μια χαρά Ελληνικος στρατος υπήρχε συγκροτημένος στην Μεση Ανατολή, εκατοντάδες ισως και χιλιάδες έφυγαν κρυφά απο την Ελλαδα και ενταχτηκαν σε αυτον.
Σου προκαλεί και σενα θλιψη η ευκολια με την οποια γραφονται τετοιες απιστευτες αρλούμπες ή εχω γινει ιδιαιτερα ευαισθητος εγω λογω ηλικιας?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756

ναι ρε τυπε.....αλλα αν το ΕΛΛΑΣ ειχε μοναδες στο διπλανο βουνο,εσυ θα πηγαινες 200 χιλιομετρα με το γαιδουρακι να καταταγεις στον ΕΔΕΣ??? Αυτο λεμε με τον αλλον!!!! Εσυ τι θα εκανες??? Εχεις διπλα σου φασιστες,και πιο μακρια εχεις τακτικο στρατο....που θα πηγαινες??? εγω μια φορα με φασιστες δεν πολεμαω μαζι....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πολιτικά εξαφανίστηκαν διότι στις εκλογές ο ελληνικός λαός τους έστειλε στα χρονοντουλαπα της ιστορίας:confused:
Α ρε Ανδρέα ένας ήσουν στις ατακες
Ο λαός αλλάζει γνώμες για τα κόμματα
Παραδείγματος χάρη του 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 4,6% ενώ το 2015 είχε 36,3%

Ας ελπίσουμε και με τη γνώμη του λαού που δεν τον έβαλε στη βουλή και με τη δικαστική απόφαση που την έκρινε εγκληματική οργάνωση ότι ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ γνώμη για τη Χρυσή Αυγή ούτε για τα υποκατάστατα της όπως Κασιδιάρης και λοιπά

Γιατί μη μου πεις ότι κανένας ψηφοφόρος ή έστω συμπαθών της χρυσής αυγής δεν επηρεάστηκε από τη δικαστική απόφαση περί εγκληματικής οργάνωσης

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0

Δυστηχώς κάποιους απο αυτούς τους Έλληνες στρατιώτες στη Μέση Ανατολή οι σύμμαχοι Βρετανοί τους σκότωσαν και άλλους τους έβαλαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Μα πως είναι δυνατόν όλα τα ναζιστικά κόμματα και κομματίδια του κόσμου να υποστηρίζουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ και κανένα το Τάγμα Αζόφ;
δύσκολες ερωτήσεις τους κάνεις....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
αληθεια??? το '40 ειχαν αλλη επιλογη να πολεμησουν εκτος του ΕΛΑΣ??? Υπηρχε τακτικος στρατος???? τι μαλακισμενα παραδειγματα ειναι αυτα??? Στην Ουκρανια υπαρχει ο απλος τακτικος στρατος,υπαρχουν και οι Αζοφ..... Ο σωστος Ουκρανος θα παει να πολεμησει με τον επισημο στρατο.....Επιλεγεις!!!! Δεν μπορεις???? Φευγεις ως προσφυγας στα ανατολικα και πας και καταταγεσαι σε μοναδα στο Λβιβ....τροποι υπαρχουν....
σύμωνα με τη δική σου λογική θα μπορούσαν να φύγουν και να πάνε να πολεμήσουν στο Ελ Αλαμέιν....

άσε που γενικώς έχασες το όλο νόημα αυτών που γραφω στον Μπόκολο...αλλά δεν έχω απαιτήσεις, στο μπου.κομ είμαστε

edit : τώρα βλέπω και τι απάντησαν οι υπόλοιποι, να πως πως η αναφορά μου είχε συγκεκρμένο σκοπό για να τονίσω κάτι στον Μπόκολο , δεν πιστεύω να μπείτε σε φαγωμάρες με ιδεολογικοπολιτικά έ ;

Τελευταία τροποποίηση:

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Μα πως είναι δυνατόν όλα τα ναζιστικά κόμματα και κομματίδια του κόσμου να υποστηρίζουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ και κανένα το Τάγμα Αζόφ;

Νέστορα νομίζω οπώς πάντα παραπλανείς και θέτεις ανούσια ερωτήματα.

Για να σε βοηθήσω

Δεν είναι τόσο απλά τα δεδομένα όπως θες να τα παρουσιάσεις....

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΟΚ δε διαφωνείς . Αλλά τότε γιατί το έβαλες μαζί με τα υπόλοιπα που έγραψες σε εκείνο το ποστ ; Ακόμη και συ αν είχες "εξωσωματικη εμπειρία" και έβλεπες αποστασιοποιημένα όσα γράφεις ειδικά τις τελευταίες μέρες θα προβληματιζόσουν για τα κίνητρα...
εγώ βλέπω δύο εκδοχές (φυσικά μπορεί να είναι λάθος) :

α) έχεις επιρεαστεί από την κόντρα σου με άλλα μέλη (px75 κυριως), αυτό σε ωθεί να επισημάινεις γεγονότα, εγκλήματα κλπ. μόνο της άλλης πλευρας από αυτή που υποστηρίζουν αυτά τα μέλη. Αυτό σε κάνει να φαίνεσαι πως έχεις επιλέξει πλευρά.

β) συμπτωματικά ή όχι, πάντως αρκετά ποσταρίσματά σου είναι γραμμένα ακριβώς με τον τρόπο που θα έγραφε κάποιος που ενώ έχει επιλέξει πλευρά δεν θέλει να φανεί κάτι τέτοιο. Και όχι κάποιου που είναι όντως αποστασιοποιημένος.

στο χτύπημα στο σταθμό κάνεις αναφορα μόνο σε πληροφορίες που εμμέσα στηρίζουν την εκδοχή των ρωσων. Θα περίμενα αφού δηλώνεις αποστασιοποιημένος να συμπεριλάβεις πχ. και τις άλλες εκδοχές που πόσταραν άλλα μέλη ώστε να παρουσιάζεις συνολικά τα σενάρια.
(Εγώ πχ. αναρωτιέμαι αν υπάρχει ενδεχόμενο να έπεσαν τέτοιοι πύραυλοι στα χέρια των ρώσων τις πρώτες μερες της εισβολής οπότε να τους χρησιμοποίησαν για να φανεί οτι τους έριξαν ουκρανοι. Θα με ενδιέφερε να διαβάσω από όποιον τα ψάχνει να πει αν κάτι τέτοιο είναι πιθανό ή όχι )
Το άρθρο που παρέθεσα είναι από την ΗJ που είναι από την πρώτη στιγμή εχθρική έναντι του Πούτιν και της εισβολής με συνεχόμενα άρθρα. Σου είπα ότι το παρέθεσα γιατί είχε την πρόσφατη δηλωση του Ουκρανού ΥΠΕΞ. Αν βλέπεις κάτι επιλήψιμο σε αυτό οκ. Εντελώς πληροφοριακά ο άνθρωπος στο βίντεο αναγνωρίστηκε. Είναι Γεωργιανός και υπηρετούσε στη φρουρά του Σαακασβίλι.
Να βάλω κι εγώ τις εκδοχές που παρουσίασαν τα άλλα μέλη γιατί; Δεν έγιναν αρκούντως κατανοητές και πρέπει να τις ξαναβάλω κι εγώ; Προτιμώ να βάλω την άποψη που δεν επιτρέπεται να ακουστεί.
Δεν εχω καμία κόντρα με κανέναν, ειδικά με το άτομο που αναφέρεις. Δε θα μπορούσα άλλωστε να έχω κόντρα με άτομο που έχει ανάγκη βοήθειας. Το έγραψα, το τήρησα. Κόντρα με άτομο που δεν έχω καμία αλληλεπίδραση δε νοείται. Aν αυτός βρίσκει νόημα στη ζωή του με το να σχολιάζει εμένα, δικό του πρόβλημα όχι δικό μου.
Μου κάνει εντύπωση που σου το γράφω αλλά επιμένεις να το παραβλέπεις, για να ενισχύεις την άποψη που θέλεις να επιβάλεις για μένα.
Καρφάκι δε μου καίγεται για τους Ρώσους, καρφάκι για τους Ουκρανούς. Σιχαίνομαι την αμερικανική υποκρισία και τον τρόπο που διαχειρίζεται δύο θέματα εισβολής και κατοχής, που το ένα μάλιστα αφορά τον ελληνισμό και είναι ανοικτή πληγή στο σώμα του.
Η Τουρκία είναι αυτή τη στιγμή η αγαπημένη των ΗΠΑ και γίνονται τεράστιες προσπάθειες να αρθούν οι κυρώσεις για τους S-400, να αποκοπεί το Ισραήλ απο την τριμερή και να συνεργαστεί με την Τουρκία, να υπάρξει λύση στο ενεργειακό παζλ της Α. Μεσογείου χωρίς λύση του Κυπριακού, να υπάρξουν, άγνωστο ποιες, συνεκμεταλλεύσεις με την Ελλάδα και να μην υπάρξει καμία συνέπεια για τη μη εφαρμογή κυρώσεων στη Ρωσία και την προστασία στους διωκόμενους Ρώσους οικονομικούς παράγοντες.
Την ίδια στιγμή η Ουκρανία είναι η αγαπημένη των ΗΠΑ, όμως η αντιμετώπισή της είναι στο άκρο αντίθετο. Αν κι εδώ μιλάμε για εισβολή και κατοχή όπως και στην Κύπρο.
Εσύ μπορείς να ταυτιστείς με τους Αμερικανούς και την πολιτική τους. Εγώ όσο τηρούν αυτή τη στάση στα εθνικά μας θέματα προτιμώ να κάθομαι στην άκρη. Στο έχω γράψει πολλές φορές πως στα εθνικά θέματα δεν υπάρχουν φούμαρα όπως το Διεθνές Δίκαιο αλλά μόνον συμφέροντα. Ειδάλλως οι συμμαχίες με Αίγυπτο, ΗΑΕ, Σ. Αραβία και κυρίως Ισραήλ θα ήταν αδιανόητες.
Τόσο καιρό που με διαβάζεις νομίζω ότι κατανοείς πως δεν έχω κανένα πρόβλημα να στηρίξω ξεκάθαρα την άποψή μου. Δε χρειάζεται να τη λέω καλυμμένα. Αν δεν αρέσει ή δεν ταυτίζεται με την πολιτικώς ορθή δε με απασχολεί. Βλέποντας και ποιοί την υπερασπίζονται, λέω άστο καλύτερα.
Για το τελευταίο σου ερώτημα θα μπορούσα να σου απαντήσω, αλλά τι νόημα έχει; Θεώρησε ότι τον έριξαν οι Ρώσοι και τέλος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
λυπάμαι που το λέω επειδή τα ταξιδιωτικά σου θέματα είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά στο παρόν νήμα έχεις γράψει πολλες παπαριές. Ειδικά ένα από τα πρόσφατα ποστ που δηλώνεις ετοιμος να πανηγυρίσεις στην παρέλασή της νίκης στην Οδησσο.... το μαλακόμετρο τερμάτισε......
Καλύτερα τρολαρισμα παρά ξεπούλημα της χώρας μου από υπόδουλος κυβερνήσεις

Κ επειδή έχω ταξιδέψει κ βλέπω την κατάντια μας με στεναχωρεί δύο φορές παραπάνω που πλέον είμαστε περιγελοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο λαός αλλάζει γνώμες για τα κόμματα
Παραδείγματος χάρη του 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 4,6% ενώ το 2015 είχε 36,3%

Ας ελπίσουμε και με τη γνώμη του λαού που δεν τον έβαλε στη βουλή και με τη δικαστική απόφαση που την έκρινε εγκληματική οργάνωση ότι ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ γνώμη για τη Χρυσή Αυγή ούτε για τα υποκατάστατα της όπως Κασιδιάρης και λοιπά

Γιατί μη μου πεις ότι κανένας ψηφοφόρος ή έστω συμπαθών της χρυσής αυγής δεν επηρεάστηκε από τη δικαστική απόφαση περί εγκληματικής οργάνωσης
Νομίζω η δικαστική απόφαση ήταν μετά από τις εκλογες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Πηγε ο Αναστασιαδης στην παρέλαση να γλύψει την κωλοτρυπιδα του Πουτιν ενα χρονο μετα την εισβολή στην Κριμαια και εσυ θελεις να μιλήσει για Τουρκική εισβολή;;;;...Περιμενε τυπε μολις αποκατασταθεί η σύνδεση του internet Θα τα πει ολα :2funny: :2funny: :2funny:
Ξεπουλατε πλέον οι της ΝΔ κ την Κύπρο
Μαλιστα

Καλώς τη Μάρθα Βούρτση της Μόσχας.
Καλώς τον ρουφιάνο μας

Καλώς τη Μάρθα Βούρτση της Μόσχας.
Καλώς τον ρουφιάνο μας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Μετά από αυτή την εξέλιξη αποσύρω την εμπιστοσύνη μου στο Κούλη και προσχωρώ στο κόμμα Μπογδάνου.

Νταξ;

Screenshot_2.jpg
Φτιάξανε κόμμα οι συνεργάτες της Νέας Δημοκρατίας;;ς:embarrased::embarrased::embarrased:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Κι εμείς με το δολάριο είμαστε, εσύ είσαι με το ρούβλι… :grin:

Θέλεις να κάνεις συμψηφισμούς, ό,τι και να απαντήσω δεν θα αλλάξει κάτι.

Μιλάς για μια υπόθεση 50 χρόνων, υπό διαφορετικές συνθήκες και σε μία διαφορετική Ευρώπη. Για ένα κράτος με εντελώς αντίθετα χαρακτηριστικά με την Ουκρανία, που δεν ήθελε να είναι στο ΝΑΤΟ ενώ θα έπρεπε να τρέξει να μπει στο ΝΑΤΟ, (σχέδιο Άτσεσον, με διαχωρισμό κράτους και διπλή ένωση 25-75%).
Ο Μακάριος του οποίου η επιμονή σε κράτος αφέντη των δυο κοινοτήτων, στάθηκε ο παράγων που δεν το επέτρεψε. Οι Έλληνες το ήθελαν, οι Τούρκοι το ήθελαν, οι Αμερικανοί το ήθελαν. Ποιοι δεν το ήθελαν; Ο Μακάριος και η ΕΣΣΔ η οποία έλεγε "να βοηθήσει τον απελευθερωτικό αγώνα κατά των αποικιοκρατών και καλούσε την απόσυρση των στρατευμάτων της Αγγλίας από το νησί και πως έπρεπε να αφεθούν οι Κύπριοι να αποφασίζουν για την τύχη τους"...

Οπότε τι συζητάμε, καταδικάζουμε τον Αττίλα και αντίθετα με κάποιους άλλους δεν γλύφουμε τους Τούρκους, εεε και τι πρέπει να γίνει τώρα;

Επειδή αντιμετωπίστηκε λάθος από την Δύση το Κυπριακό, να γίνει η βάση ώστε όποιος θέλει να αλλάζει τα σύνορα χωρίς συνέπειες;

Αυτό ζητάτε ρε πουτινόκαυλοι;

Κι αυτό έχει απαντηθεί, στον πόλεμο δεν υπάρχουν ιδεολογίες και πολιτική, πολεμάς για τα εδάφη σου όπου κι αν ανήκεις.
Το θέμα ήταν ότι η ΝΔ δεν έπρεπε να καλέσει τους αζοφ κ τους ναζιστές
Ξεφτιλισε την επιλογή του Έλληνα το 2019 να εκδιώξει τη. Ναζιστική χα κ εσύ πας κ βάζεις ξανά τέτοιους μέσα στη βουλή
.
Ούτε μια προσπάθεια από κυβέρνηση Ελλάδος να υποστήριξη το κυπριακό σε συνδιασμό με την υποστηρίξη της στην Ουκρανία ( αυτό είναι το μεμπτό)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Καλύτερα τρολαρισμα παρά ξεπούλημα της χώρας μου από υπόδουλος κυβερνήσεις

Κ επειδή έχω ταξιδέψει κ βλέπω την κατάντια μας με στεναχωρεί δύο φορές παραπάνω που πλέον είμαστε περιγελοι

Νομίζω η δικαστική απόφαση ήταν μετά από τις εκλογες
Σαφως μετά τις εκλογές ήταν

μιλάω ότι και με τη δικαστική απόφαση δεν θα ξαναβγεί η Χρυσή Αυγή και δεν θα μεγαλώσουν τα ποσοστά της στο μέλλον όπως μεγάλωσαν και στο παράδειγμα που έφεραν τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Νέστορα νομίζω οπώς πάντα παραπλανείς και θέτεις ανούσια ερωτήματα.

Για να σε βοηθήσω

Δεν είναι τόσο απλά τα δεδομένα όπως θες να τα παρουσιάσεις....
Για να δούμε τα δικά μας
Κασιδιάρης
Η Ρωσία θα νικήσει
Θα πέσει μαριούπολη και δεν έχει πέσει για την υπερασπίζεται το ακροδεξιό τάγμα αζόφ 3,44βιντεο

Κακώς η Ελλάδα δεν παρέμεινε ουδέτερη και χάλασε τις σχέσεις με τη Ρωσία

Γιατί ο ναζιστής φυσικά Κασιδιάρης δεν υποστηρίζει τους ναζί ουκρανούς αν είναι έτσι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Ξέρεις εσύ από ρουφιανιλίκι με τόσα κολλητηλίκια που'χεις με Ναζί και κουμούνια.
Άστα αυτά τώρα κ πες μας το μαεστριλικι σου στο ρουφιανιλικι τώρα .

Η τέχνη σου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Σαφως μετά τις εκλογές ήταν

μιλάω ότι και με τη δικαστική απόφαση δεν θα ξαναβγεί η Χρυσή Αυγή και δεν θα μεγαλώσουν τα ποσοστά της στο μέλλον όπως μεγάλωσαν και στο παράδειγμα που έφεραν τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ
Κ το ερώτημα είναι γιατί η ΝΔ έφερε κ έδωσε βήμα στους ναζί του αζοφ
Άρα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε το 2015 με τη ΧΑ για να ρίξει το Σαμαρά έτσι κ η ΝΔ με αυτούς τώρα για να φαίνεται καλό τσιμπούκι στους Αμερικανούς

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Για να δούμε τα δικά μας
Κασιδιάρης
Η Ρωσία θα νικήσει
Θα πέσει μαριούπολη και δεν έχει πέσει για την υπερασπίζεται το ακροδεξιό τάγμα αζόφ 3,44βιντεο

Κακώς η Ελλάδα δεν παρέμεινε ουδέτερη και χάλασε τις σχέσεις με τη Ρωσία

Γιατί ο ναζιστής φυσικά Κασιδιάρης δεν υποστηρίζει τους ναζί ουκρανούς αν είναι έτσι

Όποια και να είναι η έκβαση, η πραγματικότητα είναι ότι η ρωσία επιχειρησιακά τα έχει κάνει σκατά, και οι διθύραμβοι περί ρωσικής αρκούδας κλπ, αποδείχτηκαν φούμαρα.
Και σιγά τις σχέσεις που είχαμε με τη Ρωσία, μη χeσω...
:confused:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Του αρκείς εσύ. Είναι μια ναζιστο-φασιστική κατηγορία μόνος σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom