Καλά ο πχ75 είναι μια κρυφοαδερφη, τόσο πολύ παρεξηγήθηκε????
Δεν γνωρίζω
Καλά ο πχ75 είναι μια κρυφοαδερφη, τόσο πολύ παρεξηγήθηκε????
και πάλι κάτι θα βρίσκανε.Ειμαι βεβαιος οτι οι ρωσόδουλοι που γραφουν εδω μεσα, ευγνωμονουν την υπαρξη των Αζοφ, γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι θα επρεπε να ανακαλυψουν τον λογο που στηριζουν τον επιτιθεμενο ρωσικο στρατο.
Και ένα δωράκι για όλους τους σταλινοφασίστες:
ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ελεγαν για τους Εθνικοσοσιαλιστες στην Γερμανια....Καλο ειναι να τελειωνουμε με ναζιστες παγκοσμιως. Για την Ουκρανια ειναι ανεκδοτο το ποσοστο τους.
Σιγα σιγα μηπως πρεπει να τελειωνουμε και με το ΚΚΕ και το Συριζα σ αυτη τη χωρα και να δημιουργηθει μια νεα υγιης αριστερα(και ας μην ειμαι πια αριστερος,αλλα η αριστερα χρειαζεται σε μια κοινωνια), απομακρυσμενη απο τη σοβιετικη αντιληψη και το κουκουλωμα καθε υγιους προσπαθειας? Μηπως?
εγώ σε ρώτησα για τον συγκεκριμένο, όχι για όλους τους Αζοφ, τι μου πετάς το άρθρο; υπάρχει κάποιος εδώ που να αμφισβητεί πως ξεκίνησαν οι αζοφίτες ιδεολογικά ; όσους βλέπω να σου απαντούν γράφουν για την αλλαγή/ μετεξέλιξη στα επόμενα χρόνια, το οποίο επίσης είναι αδιάφορο για την συγκεκριμένη εμφάνιση και τον χαρακτηρισμό ενός ατόμου....όμως εσύ με ποια βεβαιότητα αναφέρεσαι στον τύπο ως φασιστόμουτρο ; μόνο επειδή άκουσες πως πολεμάει με την συγκεκριμένη μονάδα ; ...
ΝΑΙ. Ακριβώς επειδή θα χαρακτήριζα Φασιστόμουτρο όσους πολεμούσαν με τα Ες - Ες. Και για να σε ενημερώσω
U.S. Congress admits Nazi role in Ukraine
White Supremacy
On Friday, a Bloomberg News article by Leonid Bershidsky noted that “it’s easy to see why” Conyers “would have a problem with the military unit commanded by Ukrainian legislator Andriy Biletsky: Conyers is a founding member of the Congressional Black Caucus, Biletsky is a white supremacist. …
“Biletsky had run Patriot of Ukraine [the precursor of the Azov battalion] since 2005. In a 2010 interview he described the organization as nationalist ‘storm troops’ … The group’s ideology was ‘social nationalism’–a term Biletsky, a historian, knew would deceive no one. …
πηγή U.S. Congress admits Nazi role in Ukraine | MR Online
Ιδίως αυτή η μαλακία το ΚΚΕ που είναι συνεχώς απλά παρών και εντελώς απρόθυμο για συμμετοχή σε οτιδήποτε, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να "χτυπηθεί" νομικά ?Καλο ειναι να τελειωνουμε με ναζιστες παγκοσμιως. Για την Ουκρανια ειναι ανεκδοτο το ποσοστο τους.
Σιγα σιγα μηπως πρεπει να τελειωνουμε και με το ΚΚΕ και το Συριζα σ αυτη τη χωρα και να δημιουργηθει μια νεα υγιης αριστερα(και ας μην ειμαι πια αριστερος,αλλα η αριστερα χρειαζεται σε μια κοινωνια), απομακρυσμενη απο τη σοβιετικη αντιληψη και το κουκουλωμα καθε υγιους προσπαθειας? Μηπως?
Καλο ειναι να τελειωνουμε με ναζιστες παγκοσμιως. Για την Ουκρανια ειναι ανεκδοτο το ποσοστο τους.
Μου φαινεται παραφραζεις λιγο τα γραφομενα μου. Εγω λεω να τελειωνουμε με αυτους τους μαλακες καποια στιγμη, ΚΚΕ (Κυριως)Κ ΣΥΡΙΖΑ οχι γιατι ειναι τρεις γατοι, αλλα επειδη , να στο πω απλα καθημερινα, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, μονο πισω μας πανε.ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ελεγαν για τους Εθνικοσοσιαλιστες στην Γερμανια....
Στις εκλογες του 1924 πηραν 3%.....
Ολοι ελεγαν....."Ελα μωρε λιγοι ειναι,τι μπορουν να κανουν...????"
αληθεια??? το '40 ειχαν αλλη επιλογη να πολεμησουν εκτος του ΕΛΑΣ??? Υπηρχε τακτικος στρατος???? τι μαλακισμενα παραδειγματα ειναι αυτα??? Στην Ουκρανια υπαρχει ο απλος τακτικος στρατος,υπαρχουν και οι Αζοφ..... Ο σωστος Ουκρανος θα παει να πολεμησει με τον επισημο στρατο.....Επιλεγεις!!!! Δεν μπορεις???? Φευγεις ως προσφυγας στα ανατολικα και πας και καταταγεσαι σε μοναδα στο Λβιβ....τροποι υπαρχουν....εγώ σε ρώτησα για τον συγκεκριμένο, όχι για όλους τους Αζοφ, τι μου πετάς το άρθρο; υπάρχει κάποιος εδώ που να αμφισβητεί πως ξεκίνησαν οι αζοφίτες ιδεολογικά ; όσους βλέπω να σου απαντούν γράφουν για την αλλαγή/ μετεξέλιξη στα επόμενα χρόνια, το οποίο επίσης είναι αδιάφορο για την συγκεκριμένη εμφάνιση και τον χαρακτηρισμό ενός ατόμου.
το ίδιο είναι να μπει κάποιος στο αζοφ το ΄14 (μπορείς βάσιμα να υποθέσεις πως τα κίνητρα είναι ιδεολογικά), και το ίδιο είναι να μπει τώρα που γίνεται πόλεμος; αν θες να πολεμήσεις τον κατακτητή και αυτή η μονάδα είναι που δρα στην περιοχή σου τι θα κάνεις; θα πολεμήσεις μόνος σου (το είδα και αυτό γραμμένο από έναν ανεκδιήγητο βλάκα σε επόμενη σελίδα )
Αν δεν ξέρεις την παραπάνω πληροφορία ο μόνος λόγος να τον πεις ναζί είναι επειδή έτσι το έχεις προαποφασίσει και ταιριάζει στο δικό σου αφήγημα. Και στην ανάγκη σου για μικροπολιτικά παιχνίδια
Στο επόμενο ποστ γράφεις : "αλλά η τότε ψήφος στη Χρυσή Αυγή ήταν ψήφος διαμαρτυρίας και τιμωρητική". Όμως σύμφωνα με τη δική σου λογική όποιος πολεμά με τους αζοφ=>φασιστόμουτρο, άρα αν θες να είσαι συνεπής : όποιος ψηφισε ΧΑ =>νεοναζί . Έχεις δύο μετρα και σταθμά ; δεν ασπάστηκαν ξαφνικά τόσες χιλιάδες έλληνες το μαιν καμφ ;
μια τελευταία ερώτηση, από "προσωπική" εμπειρία : στην κατοχή από το χωριό του πατέρα μου εντάχθηκαν σχεδόν 100 ανθρωποι (και ο ίδιος) στον ΕΛΑΣ να πολεμήσουν τους κατακτητές. Σύμφωνα με τη δική σου λογική όλοι αυτοί ανεξαιρέτως το έκαναν επειδή ξαφνικά τους ήρθε να γίνουν κομουνιστές.
Τι λες ; διάβασαν στα ορεινά χωριά τον Μαρξ και την άκουσαν ;
Οκ bro!Συμφωνώ.
Ας κηρύξουμε παράνομα τα ΚΚΕ και Σύριζα.
Θα περιμένουμε να ιδρύσεις εσύ τη Νεα-Αριστερα.
Να μας στείλεις το καταστατικό να το διαβάσουμε όταν είσαι έτοιμος.
αληθεια??? το '40 ειχαν αλλη επιλογη να πολεμησουν εκτος του ΕΛΑΣ??? Υπηρχε τακτικος στρατος???? τι μαλακισμενα παραδειγματα ειναι αυτα??? Στην Ουκρανια υπαρχει ο απλος τακτικος στρατος,υπαρχουν και οι Αζοφ..... Ο σωστος Ουκρανος θα παει να πολεμησει με τον επισημο στρατο.....Επιλεγεις!!!! Δεν μπορεις???? Φευγεις ως προσφυγας στα ανατολικα και πας και καταταγεσαι σε μοναδα στο Λβιβ....τροποι υπαρχουν....
Ναι.αληθεια??? το '40 ειχαν αλλη επιλογη να πολεμησουν εκτος του ΕΛΑΣ???
Τι αρλούμπες λες, ρε χοντρέ ;Όταν λες κόσμο;
Θεσμικά θα καταδικάσουν όλοι, αλλά πέραν τούτου «κείται μακράν» και για το ΝΑΤΟ και για την Ε.Ε.
Ας το ξεγαργαρίσουν οι κινέζοι.
ΟΚ δε διαφωνείς . Αλλά τότε γιατί το έβαλες μαζί με τα υπόλοιπα που έγραψες σε εκείνο το ποστ ; Ακόμη και συ αν είχες "εξωσωματικη εμπειρία" και έβλεπες αποστασιοποιημένα όσα γράφεις ειδικά τις τελευταίες μέρες θα προβληματιζόσουν για τα κίνητρα...Μα δε διαφωνώ. Είναι ένα μπερδεμένο άρθρο, που δείχνει δύο διαφορετικά βίντεο ουκρανικών εγκλημάτων πολέμου και τα ταυτίζει ανεξηγητα. Δεν έχω κάποια λογική εξήγηση να σου δώσω για το "μπέρδεμα". Υπάρχουν και άλλα που δείχνουν Ουκρανούς να παίρνουν κινητά από νεκρούς Ρώσους και να καλούν τους δικούς τους για να τους κάνουν πλάκα με το νεκρό παιδί τους. Το πως όλα τα κινητά "τυγχάνει" να είναι ξεκλείδωτα είναι απορίας άξιον. Ή βίντεο με νεκρούς Ρώσους με τα χέρια δεμένα πίσω.
Να βάλω και το λίνκ του άρθου εδώ γιατί το αμέλησα πριν.
Οι πολιτικοί μερικές φορές κάνουν ενέργειες για να προβληθούν και να έχουν ψήφους1ον. Είδα προσεκτικά το βίντεο. Σε ένα σημείο αναφέρει επί λέξει ότι ναι το σήμα των ΑΖΌΦ το χρησιμοποιούσαν οι Ες - Ες, ΑΛΛΑ για τους Ουκρανούς αυτό είναι Παγανιστικό σύμβολο. Πόσο μεγαλύτερη παπαριά μπορεί να πει κάποιος; Και ο Κασιδιάρης ισχυριζόταν ότι η Σβάστικα είναι Αρχαιοελληνικό Σύμβολο. Ναι, είναι αλήθεια πως το χρησιμοποιούσαν ΟΛΟΙ οι Αρχαίοι Πολιτισμοί. Όμως όποιος χρησιμοποιήσει ΣΗΜΕΡΑ τη Σβάστικα (εκτός αν μιλάμε για Βουδιστή Καλόγερο), δηλώνει την αγάπη του στους Ναζί.
2ον. Στο ίδιο βίντεο, χρησιμοποιεί το Επιχείρημα ότι αφού ο Ζελένσκι τους ενσωμάτωσε και είναι Εβραίος, δεν θα τους ενσωμάτωνε στον Ουκρανικό Στρατό, αν ήταν Νεοναζί. Κι αυτό είναι παπαριά. Στο θέμα έχει απαντήσει πάρα πολύ καλά ένας πραγματικός Εβραίος Ραβίνος, ο Μαρδοχάι Φριζής. Κοίτα μετά το 16.00, αναλύει πληρέστατα τα σήματα και την ιδεολογία του Αζόφ
πηγή3ον. Στείλε το εν λόγω βίντεο στον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να τον πληροφορήσεις και να μην κατηγοράει άδικα το τάγμα του Αζόφ.
Τη δυσφορία του για την ομιλία μαχητή του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζοντας το ως ένα «μεγάλο λάθος».
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πριν από λίγο εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι μίλησε ενώπιον των Ελλήνων βουλευτών ο στρατιωτικός που αυτοσυστήθηκε ως μαχητής που παίρνει μέρος στην άμυνα της Ουκρανίας και ειδικότερα της Μαριούπολη μέσα από το τάγμα Αζόφ.
πηγή Μεγάλο λάθος η ομιλία μαχητή του Αζόφ στη Βουλή λέει ο Σαμαράς | ΤΑ ΝΕΑ