Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.649
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• Screenshot_20220408-093904_Gallery.jpg
    Screenshot_20220408-093904_Gallery.jpg
    344,8 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ο σκουπιδο ρχ σε ολο του το μεγαλειο
Ανθρωπο που βριζει απαντες φασιστες αλλα οι πραγματικοι Ναζι ειναι η καλυτερη λυση στον πολεμο,να τον φοβασαι...

Η καλυτερα για ιδρυμα ειναι...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
και πάλι κάτι θα βρίσκανε.
"Την Ουκρανία την έβαλαν οι Αμερικάνοι να κάνει αίτηση στο ΝΑΤΟ για να επιτεθεί η Ρωσία και να γίνει πόλεμος"

μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που όταν μπήκαν οι Αμερικάνοι στο Αφγανιστάν φώναζαν "έξω οι Αμερικάνοι" και όταν έφυγαν μετά από 20 χρόνια φώναζαν "Να γυρίσουν πίσω οι Αμερικάνοι γιατί κινδυνεύουν οι Αφγανές απο τους Ταλιμπάν".

Οι πραγματικοι ιδεολόγοι και διανοούμενοι έχουν αποχωρήσει απο την αριστερά. Τώρα απέμειναν κάτι μπαφάκηδες ,αμόρφωτοι που δε διαβάζουν ιστορία "επειδή την έγραψαν οι νικητές" και έχουν γνώμη για όλα. Προσπαθούν να δημιουργήσουν μία δική τους ιστορία με την ελπίδα να το πιστέψουν και οι υπόλοιποι αλλά δε βλέπω να δουλεύει.

Και να μου το θυμηθείς σε 4-5 χρόνια θα λένε στους νεότερους "το 2022 η Ρωσία ξεκίνησε ένα πόλεμο ενάντια στους Ναζί της Ουκρανίας".
Ακριβώς

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Καλο ειναι να τελειωνουμε με ναζιστες παγκοσμιως. Για την Ουκρανια ειναι ανεκδοτο το ποσοστο τους.
Σιγα σιγα μηπως πρεπει να τελειωνουμε και με το ΚΚΕ και το Συριζα σ αυτη τη χωρα και να δημιουργηθει μια νεα υγιης αριστερα(και ας μην ειμαι πια αριστερος,αλλα η αριστερα χρειαζεται σε μια κοινωνια), απομακρυσμενη απο τη σοβιετικη αντιληψη και το κουκουλωμα καθε υγιους προσπαθειας? Μηπως?
Θα συμφωνήσω στο δευτερο μέρος αν και δεξιών πεποιθήσεων.
Υγειής αντιθετος πόλος χρειάζεται πάντα.
Με το "να τελειώνουμε" όμως και το τι υποννοεί διαφωνω.
Γιατι αν "τους τελειωσουμε" ποιος σου λεει οτι μεθαυριο δεν θα "τελειωσουμε" και καποιους αλλους που δεν αρεσουν κοκ...
Ως ιδεολογια δεν πρεπει να απαγορευεται τιποτα...

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Άντε κάνε το εμβόλιο ρε ψέκα μην καταλήξεις σε τόπο χλοερό σαν το φιλαράκι σου το γλάσκο.
Από τόπο χλοερό σου γράφουμε, μαλάκα.
Εχουμε κάνει το νεκροταφείο, μπουρδέλο.

Εσύ να πας αλλού..

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ο πολεμος στην Ουκρανία είναι ένας ακόμα ενεργειακός πόλεμος. Απλά μεγάλα συμφέροντα ανακατεύουν την τράπουλα της ενεργείας για να κερδίσουν περισσοτερα . Όλα τα άλλα είναι απλά ότι μας προμοτάρουν με την προπαγάνδα ο κάθε ένας για το συμφέρον του.

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Ο πολεμος στην Ουκρανία είναι ένας ακόμα ενεργειακός πόλεμος. Απλά μεγάλα συμφέροντα ανακατεύουν την τράπουλα της ενεργείας για να κερδίσουν περισσοτερα . Όλα τα άλλα είναι απλά ότι μας προμοτάρουν με την προπαγάνδα ο κάθε ένας για το συμφέρον του.
Πολεμος χωρις προπαγανδα δεν γινεται. Η αληθεια ειναι παντα το πρωτο θυμα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.047
Πόντοι
2.606
Τα λιμά της ΝΔ έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι ο νεάτερνταλ που έβαλε ο Κουλης στη βουλή είναι ορίτζιναλ πατριώτης και δε πειράζει που είναι σαν ούγκανος.

Μέχρι χθες βέβαια τους χαλούσε την αισθητική ο Τσίπρας που δε φοράει γραβάτα...
τυπε αυτη η καραφλη μορφη που επινε κρασακι μπροστα στον αγνωστο στρατιωτη σε καποια διαμαρτυρια ,τι γνωμη εχει αραγε για την αισθητικη του μιχαλη?

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Για να δούμε τα δικά μας
Κασιδιάρης
Η Ρωσία θα νικήσει
Θα πέσει μαριούπολη και δεν έχει πέσει για την υπερασπίζεται το ακροδεξιό τάγμα αζόφ 3,44βιντεο

Κακώς η Ελλάδα δεν παρέμεινε ουδέτερη και χάλασε τις σχέσεις με τη Ρωσία

Γιατί ο ναζιστής φυσικά Κασιδιάρης δεν υποστηρίζει τους ναζί ουκρανούς αν είναι έτσι

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση σου, αν και δεν καταλαβαίνω το νοήμα.
Επίσης, δεν ξέρω αν εσύ κατάλαβες την απάντηση μου στην ερώτηση που τέθηκε απο κάποιο άλλον.

Η ερώτηση του ήταν : Μα πως είναι δυνατόν όλα τα ναζιστικά κόμματα και κομματίδια του κόσμου να υποστηρίζουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ και κανένα το Τάγμα Αζόφ;

Εγώ απάντησα παραθέτοντας ενα link με ρεπορταζ που καταρρίπτει τον ισχυρισμό του.

Επίσης, στο ρεπορταζ εάν το διάβασες δεν γράφει οτι όλο τα ακροδεξίο φάσμα στη Γερμανία υποστηρίζει τους ακροδεξιούς στην Ουκρανία, κάθε άλλο.

Οπότε δυστηχώς δεν μπορώ να αντιληφθώ που αποσκοπεί η απάντηση σου.

Δεν θέλω να κά΄νω κάποια εικασία επ' αυτού.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση σου, αν και δεν καταλαβαίνω το νοήμα.
Επίσης, δεν ξέρω αν εσύ κατάλαβες την απάντηση μου στην ερώτηση που τέθηκε απο κάποιο άλλον.

Η ερώτηση του ήταν : Μα πως είναι δυνατόν όλα τα ναζιστικά κόμματα και κομματίδια του κόσμου να υποστηρίζουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ και κανένα το Τάγμα Αζόφ;

Εγώ απάντησα παραθέτοντας ενα link με ρεπορταζ που καταρρίπτει τον ισχυρισμό του.

Επίσης, στο ρεπορταζ εάν το διάβασες δεν γράφει οτι όλο τα ακροδεξίο φάσμα στη Γερμανία υποστηρίζει τους ακροδεξιούς στην Ουκρανία, κάθε άλλο.

Οπότε δυστηχώς δεν μπορώ να αντιληφθώ που αποσκοπεί η απάντηση σου.

Δεν θέλω να κά΄νω κάποια εικασία επ' αυτού.
1. Ελπίζουν να πάρουν λεφτά
2. Οπως το ΚΚΕ δεν θέλει άλλο "αριστερό" κόμμα δίπλα του, έτσι και το φασισταριό (και οποιοσδήποτε) δεν θέλουν άλλο κόμμα δίπλα τους aka αναταγωνισμό.
Θέλουν να είναι οι μοναδικοί πρεσβευτές της αλήθειας.
3. Κανένας δεν γουστάρει την ρετσινιά, μόνο ο ρετσίνης. Δεν είμαστε εμείς φασίστες, οι άλλοι είναι.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.996
Πόντοι
506
Δήλωση Ακαρ περι ανάμιξης ΝΑΤΟ στη ναρκοθετηση της Μαύρης Θάλασσας την ωρα που οι Τουρκοι επαναπροσεγγίζουν τη Δυση

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
να προσέχετε τον Μπαντέρα...
Μια ερώτηση με ειλικρινή απορία. Εσύ πως και δεν είσαι πουτινόσπερμα, ρωσόδουλο μουνόσκυλο, υπάλληλος της πρεσβείας, πεμπτοφαλαγγίτης και όλα τα συναφή; :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τα κακάρωσε ο γλασκος;
Καναμε και τα 40 τυπε, ολο το μπου σχεδον ηταν εκει. Συζητηθηκε η απουσια σου, οσοι τον αγαπουσαμε , πουτανες, τσατσαδες, νταβατζηδες , βιζιτες, πρεζονια, αλκοολικοι, φυλακοβιοι με αδεια, αποφυλακισθεντες, μπραβοι της νυχτας, αλβανοι, τρανς και χουλιγκανς δωσαμε το παρον στο στερνο αντιο. Ελαφρυ το χωμα...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.240
Πόντοι
6.536
Και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας πουτινάκι...
Βουλευτής νομού Όρκ.
Μην ασχολείσαι... :sunglasses:

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
1. Ελπίζουν να πάρουν λεφτά
2. Οπως το ΚΚΕ δεν θέλει άλλο "αριστερό" κόμμα δίπλα του, έτσι και το φασισταριό (και οποιοσδήποτε) δεν θέλουν άλλο κόμμα δίπλα τους aka αναταγωνισμό.
Θέλουν να είναι οι μοναδικοί πρεσβευτές της αλήθειας.
3. Κανένας δεν γουστάρει την ρετσινιά, μόνο ο ρετσίνης. Δεν είμαστε εμείς φασίστες, οι άλλοι είναι.

Τείνω να συμφωνήσω με την οπτική γωνία σου, ειδικότερα με το δεύτερο σκέλος του 3

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.074
Πόντοι
3.656
εγώ σε ρώτησα για τον συγκεκριμένο, όχι για όλους τους Αζοφ, τι μου πετάς το άρθρο; υπάρχει κάποιος εδώ που να αμφισβητεί πως ξεκίνησαν οι αζοφίτες ιδεολογικά ; όσους βλέπω να σου απαντούν γράφουν για την αλλαγή/ μετεξέλιξη στα επόμενα χρόνια, το οποίο επίσης είναι αδιάφορο για την συγκεκριμένη εμφάνιση και τον χαρακτηρισμό ενός ατόμου.

το ίδιο είναι να μπει κάποιος στο αζοφ το ΄14 (μπορείς βάσιμα να υποθέσεις πως τα κίνητρα είναι ιδεολογικά), και το ίδιο είναι να μπει τώρα που γίνεται πόλεμος; αν θες να πολεμήσεις τον κατακτητή και αυτή η μονάδα είναι που δρα στην περιοχή σου τι θα κάνεις; θα πολεμήσεις μόνος σου (το είδα και αυτό γραμμένο από έναν ανεκδιήγητο βλάκα σε επόμενη σελίδα :jerking: )
Αν δεν ξέρεις την παραπάνω πληροφορία ο μόνος λόγος να τον πεις ναζί είναι επειδή έτσι το έχεις προαποφασίσει και ταιριάζει στο δικό σου αφήγημα. Και στην ανάγκη σου για μικροπολιτικά παιχνίδια

Στο επόμενο ποστ γράφεις : "αλλά η τότε ψήφος στη Χρυσή Αυγή ήταν ψήφος διαμαρτυρίας και τιμωρητική". Όμως σύμφωνα με τη δική σου λογική όποιος πολεμά με τους αζοφ=>φασιστόμουτρο, άρα αν θες να είσαι συνεπής : όποιος ψηφισε ΧΑ =>νεοναζί . Έχεις δύο μετρα και σταθμά ; δεν ασπάστηκαν ξαφνικά τόσες χιλιάδες έλληνες το μαιν καμφ ;

μια τελευταία ερώτηση, από "προσωπική" εμπειρία : στην κατοχή από το χωριό του πατέρα μου εντάχθηκαν σχεδόν 100 ανθρωποι (και ο ίδιος) στον ΕΛΑΣ να πολεμήσουν τους κατακτητές. Σύμφωνα με τη δική σου λογική όλοι αυτοί ανεξαιρέτως το έκαναν επειδή ξαφνικά τους ήρθε να γίνουν κομουνιστές.
Τι λες ; διάβασαν στα ορεινά χωριά τον Μαρξ και την άκουσαν ;
Ναι, οποιαδήποτε οργάνωση για να δεχτεί μέλη στις τάξεις της, πρέπει να συμφωνούν ιδεολογικά μαζί της. Αλλιώς, δεν τους δέχονται, συμπεραίνω λοιπόν πως ο τύπος είναι Ναζιστής. Η Μονάδα Αζόφ δεν είναι η μοναδική. Όποιος εντάχθηκε εκεί συμφωνούσε μαζί της. Οι Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, δεν εντάχθηκαν στις τάξεις της. Στη συνέχεια απέσυραν την ψήφο τους. Αν όμως εντάσσονταν, ναι, θα συμφωνούσαν. Έχω γνωστή κομμώτρια, η οποία τότε είχε ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Την είχα ρωτήσει αν γνωρίζει το Πολιτικό και το Οικονομικό τους Πρόγραμμα, ποιες διακηρύξεις είχαν κάνει για την πορεία που έπρεπε να πάρει η χώρα. Αν σου πω, ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα, θα με πιστέψεις;
Όσο για το τελευταίο, ΝΑΙ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Στο ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ δεν εντάχθηκαν μόνο τα άτομα που πίστευαν στο Σοσιαλιστικό όνειρο. Για να πολεμήσουν τον Κατακτητή εντάχθηκαν, ακριβώς επειδή η άλλη πλευρά συνεργάστηκε. Και στη συνέχεια, κυνηγήθηκαν. Εκτός όμως από αυτή την παρένθεση, οι Έλληνες που εντάχθηκαν σην Αντίσταση, ήταν οι περισσότεροι αγράμματοι. Μην μου συγκρίνεις λοιπόν το επίπεδο των Ελλήνων του 1940, με το επίπεδο των Ουκρανών εν έτει 2010. Γνώριζαν πολύ καλά που μπήκαν, όσοι μπήκαν εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom