Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Η χώρα καίγεται και ο αλλος ποζάρει για φώτο...

FB_IMG_1649682397782.jpg
Ατενίζει με μεγάλη σοβαρότητα το μέλλον τύπε. Το μέλλον της χώρας που κατέστρεψε

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μάν κάποιοι κατάφεραν φουσκωσουν τα μυαλά των δυσμοιρων Ουκρανών με ΝΑΤΟ κ εγκατάσταση πυραύλων για να νευριάσουν τους Ρώσους κ να μπουκαρουν μέσα να τα κάνουν λίμπα.......να φάνε κυρώσεις όμως οι Ρώσοι κ να πουλαν τη δική τους ενέργεια αυτοί που φούσκωσαν τα μυαλά στους Ουκρανούς

Πάω για μπανάκι τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος τύπε είναι ρουφιάνος;:confused:
Ο @px75

Ποιος αλλος;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν είπε πως δεν είναι Ναζί. Ούτε ότι είναι. Απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση. Αν και την εκφράζει έμμεσα. Είπε αυτό : Ακόμη σχολιάζοντας τη δράση του Τάγματος Αζοφ τόνισε πως «μπορείς να πεις πολλά για τους Αζοφ. Τι ήταν και τι είναι. Δεν θέλω να μπω πάλι στο ιδεολογικό και το πολιτικό κομμάτι. Οι Αζοφ ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης. Δεν χτυπούν τους δικούς τους. Τους έχω γνωρίσει. Επειδή έχω εκπλαγεί λίγο με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με το προξενείο είναι καλό που υπάρχει μία πρωτοφανής στήριξη για την Ουκρανία. Κάτι τέτοιο δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν. Κάπου γράφτηκε ότι με κρατούσαν όμηροι οι Αζοφ και μου έκαναν βασανιστήρια. Τις δύο πρώτες μέρες οι Αζοφ μας τάιζαν. Αυτό είναι γεγονός. Δεν συμφωνώ μαζί τους ιδεολογικά αλλά δεν είδα αυτό που γράφεται».
αυτό εννοούσα τύπε. Θυμόμουν πως δεν τους είχε χαρακτηρίσει, εσύ όμως επέμεινες να κοιτάξω τη δήλωσή του. Η Δήλωσή του είναι δήλωση Πολιτικάντη. Είναι πάντως αστεία η δήλωσή του. .....Δεν χτυπούν τους δικούς τους...... Ποιός χτυπάει τους δικούς του, εκτός αν είναι ψυχασθενείς; και ποιοί είναι οι δικοί τους; ΟΛΟΙ ΟΙ Ουκρανοί; ή μήπως οι Ουκρανοί που συμφωνούν ιδεολογικά με τους ίδιους; κι εδώ οι συνεργάτες των Γερμανών δεν χτυπούσαν τους δικούς τους. Τους υπόλοιπους χτύπαγαν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ξεκαβάλα ΜΠΟΚΟΛΕ, και τράβα για την Ακαδημία που σε ψάχνουν… :s&m_1:
γιατί πετάγεσαι σε συζήτηση που έχω με άλλο μέλος; Από ποια Ακαδημία με ψάχνουν; πως έχεις αυτή την πληροφορία;

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Ειδα σημερα στιγμιοτυπα απο μαχες στην Μαριουπολη, όπου επιτιθενται οι Τσετσενοι. Καποια στιγμη ακουγεται απο τον ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ "Αλλάχ Ακμπάρ". Εστειλε ο Πουτιν τους αλλαχουακμπαρηδες να ξεκληριζουν τους ορθοδοξους Ουκρανους, με το γελοιο προσχημα "εκει ειναι οι Αζοφ (στ' αρχιδια μας, εσεις ειστε χειροτεροι απο τους Αζοφ)". Και καποιοι εδω μεσα λενε "μια χαρα ηγετης ειναι, η βενζινη στη Ρωσια εχει 35 λεπτα". Ευχαριστω πραγματικα το Θεο, το Βουδα, τον Χαρε Κρισνα, ό,τι υπαρχει τελος παντων, που δεν σκεφτεται ετσι ο εγκεφαλος μου. Πραγματικα χαιρομαι.
Αινιγμα .... τι σχεση εχει ο αειμνηστος επιχειρηματιας Κωσταντινος Κελετσεκης με τον Ρωσο ολιγαρχη Igor Makarov και την απιστευτη παραλιακη βιλλα στο Λαγονησι στο αρ, 268 και τον Ρωσικο Ενεργειαικο ομιλο ARTEMIS σε Ελλάδα Κυπρο Ρωσσια ΗΠΑ ????

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
βρε βρε κάτι πράγματα...
eup1.jpg
eup2.jpg
eup3.jpg

Ρε τυπε μηπως ειχαν συναντησης με τιποτα ΔΑΠιτες εκει στο Τει;

Και α και ου και Δαπ Νδφουκου :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
πως ακριβώς το κατέστρεψε; :think:
δεν έχεις ενημερωθεί για τους θανάτους / τραυματίες / πρόσφυγες και την καταστροφή των υποδομών που επέφερε η Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία; την Ουκρανία κατέστρεψε, και θα κάνει χρόνια για να κλείσει τις πληγές της

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Άντε κάνε το εμβόλιο ρε ψέκα μην τινάξεις τα πέταλα σαν το γλάσκο.
Περιμενω να κανεις εσυ το τεταρτο,να δω πρενεργειες...

Εαν δω να υποστηριζεις και Χρυση Αυγη για την στηριξη που παρειχε στους Ελληνες την περιοδο της Κρισης,με την αιτιολογια πως σε δυσκολες μερες η προσφορα προς τον συνανθρωπο ειναι καλοδεχουμενη απ οπου και αν προερχεται...

Οκ,δεν θα το κανω

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το'χω κάνει το τέταρτο ρε βλάκα. Εσύ πήγαινε κάντο μην πας σαν το σκυλί στ'αμπέλι.
Α ετσι εξηγουνται οι μαλακιες που τσαμπουνας περι φιλοναζισμου και πως δεν πειραζει αρκει να κερδηθει ο πολεμος,αν εισαι και λιγο Ναζι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Περιμενω να κανεις εσυ το τεταρτο,να δω πρενεργειες...

Εαν δω να υποστηριζεις και Χρυση Αυγη για την στηριξη που παρειχε στους Ελληνες την περιοδο της Κρισης,με την αιτιολογια πως σε δυσκολες μερες η προσφορα προς τον συνανθρωπο ειναι καλοδεχουμενη απ οπου και αν προερχεται...

Οκ,δεν θα το κανω
Μπορείς να μας εξηγήσεις ποιός είναι ο λόγος που δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο; πως το σκέπτεσαι;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
έρχεται η στιγμή που η κυριότερη και γνωστότερη φωτογραφία 'επιβεβαίωσης' του ναζισμού του τάγματος Αζόφ, αποδεικνύεται ότι είναι FAKE και κατασκευασμένη από Ρώσους.
Για πάμε...
Εδώ η fake φωτογραφία
fake.jpg

εδώ η πραγματική
001.PNG

και εδώ κάποια απ τα παλικάρια της φωτό
002C.PNG

πρόκειται για το αποσχιστικό ρωσικό τάγμα 'Motorola' του Arsen Pavlov (Arsen Pavlov - Wikipedia)
στην φωτογραφία διακρίνονται ο σταυρός του αμερικάνικου νότου που είναι και η σημαία του τάγματος ενώ πίσω φαίνεται ξεκάθαρα ο χάρτης της διχοτομημένης Ουκρανίας μαζί με τα πορτραίτα του Τσε Γκεβάρα, του Πούτιν, του Λουκασένκο και του Τσάβες ( :2funny: )

(το άρθρο για την fake φωτογραφία είναι του 2014, παρόλα αυτά η fake φωτογραφία συνεχίζει και κάνει τον γύρω του διαδικτύου αποδεικνύοντας την δύναμη της προπαγάνδας)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν έχεις ενημερωθεί για τους θανάτους / τραυματίες / πρόσφυγες και την καταστροφή των υποδομών που επέφερε η Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία; την Ουκρανία κατέστρεψε, και θα κάνει χρόνια για να κλείσει τις πληγές της
α ναι σωστά. με την ίδια λογική ο Κολοκοτρώνης και οι ήρωες της ελληνικής επανάστασης παρασύρθηκαν απ τις μεγάλες δυνάμεις και κατέστρεψαν την Ελλάδα. καλά τα λες.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.781
Πόντοι
1.756
έρχεται η στιγμή που η κυριότερη και γνωστότερη φωτογραφία 'επιβεβαίωσης' του ναζισμού του τάγματος Αζόφ, αποδεικνύεται ότι είναι FAKE και κατασκευασμένη από Ρώσους.
Για πάμε...
Εδώ η fake φωτογραφία
fake.jpg

εδώ η πραγματική
001.PNG

και εδώ κάποια απ τα παλικάρια της φωτό
002C.PNG

πρόκειται για το αποσχιστικό ρωσικό τάγμα 'Motorola' του Arsen Pavlov (Arsen Pavlov - Wikipedia)
στην φωτογραφία διακρίνονται ο σταυρός του αμερικάνικου νότου που είναι και η σημαία του τάγματος ενώ πίσω φαίνεται ξεκάθαρα ο χάρτης της διχοτομημένης Ουκρανίας μαζί με τα πορτραίτα του Τσε Γκεβάρα, του Πούτιν, του Λουκασένκο και του Τσάβες ( :2funny: )

(το άρθρο για την fake φωτογραφία είναι του 2014, παρόλα αυτά η fake φωτογραφία συνεχίζει και κάνει τον γύρω του διαδικτύου αποδεικνύοντας την δύναμη της προπαγάνδας)

Αν ειναι ψευτικη η φωτο εχω 3 ερωτησεις.....Γιατι ο πρωτος μπροστα φοραει κονκαρδα Αζοφ.....Γιατι τα οχηματα ειναι βαμενα κιτρινα....και γιατι φορανε Αμερικανικα κρανη και οχι τα Ρωσικα 6B27...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
α ναι σωστά. με την ίδια λογική ο Κολοκοτρώνης και οι ήρωες της ελληνικής επανάστασης παρασύρθηκαν απ τις μεγάλες δυνάμεις και κατέστρεψαν την Ελλάδα. καλά τα λες.
Τι σχέση έχει η Ελληνική Επανάσταση, με την συνεχή πίεση της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ; Αφού διαλύθηκε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, θα έπρεπε να διαλυθεί κι αυτό. Αντί αυτού, γιγαντώνεται συνεχώς. Ήταν Νομοτελειακό να αντιδράσουν. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν δικαιολογώ κανένα Πόλεμο, απλά αναφέρω τις αιτίες.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Κ το ερώτημα είναι γιατί η ΝΔ έφερε κ έδωσε βήμα στους ναζί του αζοφ
Άρα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε το 2015 με τη ΧΑ για να ρίξει το Σαμαρά έτσι κ η ΝΔ με αυτούς τώρα για να φαίνεται καλό τσιμπούκι στους Αμερικανούς

Το ότι ο Κασιδιάρης τον κατηγόρησε για Ναζιστή, το πληροφορήθηκες; Για φαντάσου
«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζί, φασίστες και εχθροί της δημοκρατίας. Είναι η συμμορία του Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο Η. Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην ομιλία Ζελένσκι και στην παρέμβαση του μαχητή του τάγματος Αζόφ

Και ναι, αν σε κάτι οι Ναζιστές ήταν απαράμιλλοι, ήταν η προπαγάνδα. Και μόνο το όνομα του Γκαίμπελς να αναφέρω, αρκεί. Είναι ικανοί να πουν οτιδήποτε, χωρίς ντροπή. Αλίμονο η Ουκρανική Πρεσβεία να το παραδεχόταν, ότι είναι Ναζί. Δώσε λινκ όμως που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου, πως ο πρέσβης μας στη Μαριούπολη υποστήριξε ότι το τάγμα Αζοφ δεν είναι Ναζί, θα το μελετήσω και απαντάω, μπορεί να μου διέφυγε, ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι Παντογνώστης

συνέντευξη του σε Ελληνιουκρανό δημοσιογράφο

Η αλήθεια είναι ότι έλεγε καλά λόγια για τους αζωφ αλλά όχι για την ιδεολογία τους την οποία δεν έθιξε

Παρασύρθηκα από το ήμερο δρόμιοό που είχε κάνει κριτική στον πρόξενο και έλεγε ότι αθώωσε τους αζόφ και νόμιζε ότι έλεγε και αυτό

Τι ειπε

Μπορείς να πεις πολλά για τους Αζόφ. Τι ήταν και τι είναι. Δεν θέλω να μπω πάλι στο ιδεολογικό και το πολιτικό κομμάτι. Οι Αζόφ ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης. Δεν χτυπούν τους δικούς τους. Τους έχω γνωρίσει. Επειδή έχω εκπλαγεί λίγο με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με το προξενείο, είναι καλό που υπάρχει μία πρωτοφανής στήριξη για την Ουκρανία. Κάτι τέτοιο δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν. Κάπου γράφτηκε ότι με κρατούσαν όμηροι οι Αζόφ και μου έκαναν βασανιστήρια. Τις δύο πρώτες μέρες, οι Αζόφ μας τάιζαν. Αυτό είναι γεγονός. Δεν συμφωνώ μαζί τους ιδεολογικά αλλά δεν είδα αυτό που γράφεται». Πηγή: Protagon.gr

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.437
Πόντοι
206
Αν ειναι ψευτικη η φωτο εχω 3 ερωτησεις.....Γιατι ο πρωτος μπροστα φοραει κονκαρδα Αζοφ.....Γιατι τα οχηματα ειναι βαμενα κιτρινα....και γιατι φορανε Αμερικανικα κρανη και οχι τα Ρωσικα 6B27...
Kαι επίσης γιατί έχουν τη σημαία του ΝΑΤΟ ;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.781
Πόντοι
1.756
Kαι επίσης γιατί έχουν τη σημαία του ΝΑΤΟ ;
Ρωσος να κραταει την σημαια του ΝΑΤΟ,ειναι σαν να κραταει Ελληνας την σημαια της Τουρκιας.....
καλα λες,κοιτουσα τιςλεπτομερειες κ δεν το προσεξα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom