Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

συνέντευξη του σε Ελληνιουκρανό δημοσιογράφο

Η αλήθεια είναι ότι έλεγε καλά λόγια για τους αζωφ αλλά όχι για την ιδεολογία τους την οποία δεν έθιξε

Παρασύρθηκα από το ήμερο δρόμιοό που είχε κάνει κριτική στον πρόξενο και έλεγε ότι αθώωσε τους αζόφ και νόμιζε ότι έλεγε και αυτό

Τι ειπε

Μπορείς να πεις πολλά για τους Αζόφ. Τι ήταν και τι είναι. Δεν θέλω να μπω πάλι στο ιδεολογικό και το πολιτικό κομμάτι. Οι Αζόφ ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης. Δεν χτυπούν τους δικούς τους. Τους έχω γνωρίσει. Επειδή έχω εκπλαγεί λίγο με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με το προξενείο, είναι καλό που υπάρχει μία πρωτοφανής στήριξη για την Ουκρανία. Κάτι τέτοιο δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν. Κάπου γράφτηκε ότι με κρατούσαν όμηροι οι Αζόφ και μου έκαναν βασανιστήρια. Τις δύο πρώτες μέρες, οι Αζόφ μας τάιζαν. Αυτό είναι γεγονός. Δεν συμφωνώ μαζί τους ιδεολογικά αλλά δεν είδα αυτό που γράφεται». Πηγή: Protagon.gr
οκ, όλοι κάνουμε λάθη και παρασυρόμαστε. Μην μου πεις όμως ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, άσχετα με το τι μπορούν να πουν για Πολιτικούς Λόγους. Χοντρό παράδειγμα η Λεπέν. Έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί της, από αυτά που έλεγε τα πρώτα χρόνια της Πολιτικής της Σταδιοδρομίας. Πραγματικά πιστεύεις πως άλλαξε;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Αν ειναι ψευτικη η φωτο εχω 3 ερωτησεις.....Γιατι ο πρωτος μπροστα φοραει κονκαρδα Αζοφ.....Γιατι τα οχηματα ειναι βαμενα κιτρινα....και γιατι φορανε Αμερικανικα κρανη και οχι τα Ρωσικα 6B27...
κατάλαβες εσύ ο ειδικός στις στρατιωτικές να καταλάβεις τι κράνη φοράνε... είδες και κονκάρδα του Αζόφ τρομάρα σου...
εγώ πάντως λίγο που έψαξα το Sparta Battalion (την ομάδα του Μοτορόλα-Arsen Pavlov), βρήκα φωτογραφίες με ίδια κράνη:

τα κίτρινα οχήματα όπως και η σημαία του ΝΑΤΟ είναι προφανώς λάφυρα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
κατάλαβες εσύ ο ειδικός στις στρατιωτικές να καταλάβεις τι κράνη φοράνε... είδες και κονκάρδα του Αζόφ τρομάρα σου...
εγώ πάντως λίγο που έψαξα το Sparta Battalion (την ομάδα του Μοτορόλα-Arsen Pavlov), βρήκα φωτογραφίες με ίδια κράνη:

Μιλάμε για mazo, βετεράνο...:confused:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τι σχέση έχει η Ελληνική Επανάσταση, με την συνεχή πίεση της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ; Αφού διαλύθηκε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, θα έπρεπε να διαλυθεί κι αυτό. Αντί αυτού, γιγαντώνεται συνεχώς. Ήταν Νομοτελειακό να αντιδράσουν. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν δικαιολογώ κανένα Πόλεμο, απλά αναφέρω τις αιτίες.
μάλλον δε γνωρίζεις και πολύ καλά την ιστορία της Ουκρανίας για να τα λες όλα αυτά και να ισχυρίζεσαι ότι ο Ζελένσκι κατέστρεψε τη χώρα.

επίσης να σε ρωτήσω, τώρα δηλαδή που μετά τους εκβιασμούς, την επιθετική εξωτερική πολιτική και τους πολέμους της Ρωσίας η Σουηδία και η Φινλανδία αποφάσισαν ότι θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, θεωρείς ότι φταίει πάλι το ΝΑΤΟ που... επεκτείνεται;
θεωρείς πως αν η Ρωσία επιτεθεί σε Σουηδία και Φινλανδία και αμυνθούν, θα φταίνε οι ηγέτες τους αν καταστραφούν οι χώρες;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο κόσμος γενικά ζούσε καλύτερα όταν ο ένας μεθούσε και ο άλλος ξενογαμούσε.:cheesy::cheesy::cheesy:

Μετά ήρθαν οι ξενέρωτοι.

Αν ο Πούτιν και ο Biden ήταν μέλη του bou ολα τα προβλήματα θα είχαν λυθεί άμεσα.:cheesy::cheesy::cheesy:

Συνημμένα

• yeltsin3_1486359c.jpg
    yeltsin3_1486359c.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.781
Πόντοι
1.756

ειδες και κονκαρδα αζοφ τρομαρα σου????? αυτη ειναι η απαντηση??? πες μου γτ φοραει κονκαρδα ΑΖΟΦ ενας Ρωσοφωνος.....

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.578
Πόντοι
3.506
Απο το wikipedia -- Εκθέσεις, που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχουν συνδέσει το τάγμα Αζoφ με εγκλήματα πολέμου όπως μαζικές λεηλασίες, παράνομες κρατήσεις και βασανιστήρια.[12][13]

Screenshot_5.png

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ειδες και κονκαρδα αζοφ τρομαρα σου????? αυτη ειναι η απαντηση??? πες μου γτ φοραει κονκαρδα ΑΖΟΦ ενας Ρωσοφωνος.....
ναι και είναι φοβερή απάντηση. αφού δεν φαίνεται καμία κονκάρδα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.781
Πόντοι
1.756

Συνημμένα

• Captureertyui.JPG
    Captureertyui.JPG
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 37

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Ο Δαραβιγκας του μπου μπηκε η οχι ακομα ?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
τι ειναι αυτο ρε???? και υπαρχει και στην αλλη φωτο....πιο καθαρα... ξεχασαν οι φωτοσοπαδες να το σβησουν???
αχαχαχα σοβαρά τώρα; βλέπεις σε αυτήν την φωτογραφία κονκάρδα με το σήμα του Αζόφ; νόμιζα θα έβρισκες την φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος ή κάτι τέλος πάντων, εσύ απλά ζούμαρες σε ήδη πιξελιαρισμένη φωτογραφία πάνω σε κάτι που δεν φαίνεται τίποτα και το θεωρείς και απόδειξη αυτό και θεωρείς ότι πρέπει να σου απαντήσω σοβαρά. και μπράβο σου δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι έγινε ρε πουτινάκι; Δεν μπορεί να κάνει καλύτερο ζουμ ο υπολογιστής της πρεσβείας; :2funny:

θα μας τρελαίνει ρε, έκανε ζουμ στο τίποτα και λέει να δείτε! :2funny: :2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.781
Πόντοι
1.756
αχαχαχα σοβαρά τώρα; βλέπεις σε αυτήν την φωτογραφία κονκάρδα με το σήμα του Αζόφ; νόμιζα θα έβρισκες την φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος ή κάτι τέλος πάντων, εσύ απλά ζούμαρες σε ήδη πιξελιαρισμένη φωτογραφία πάνω σε κάτι που δεν φαίνεται τίποτα και το θεωρείς και απόδειξη αυτό και θεωρείς ότι πρέπει να σου απαντήσω σοβαρά. και μπράβο σου δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα μας τρελαίνει ρε, έκανε ζουμ στο τίποτα και λέει να δείτε! :2funny:
αστο τυπε...πιαστηκες σαν τον ποντικο στην φακα....σηματακι του Αζοφ ειναι και φαινεται κ πεντακαθαρα στην δηθεν ψευτικη φωτο!!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ο Ζελένσκι είναι το είδωλο του Μητσοτάκη. Βομβαρδίζουν την Ουκρανία και εκείνος μετρά τα λάικς στο ίνσταγκραμ.

αστο τυπε...πιαστηκες σαν τον ποντικο στην φακα....σηματακι του Αζοφ ειναι και φαινεται κ πεντακαθαρα στην δηθεν ψευτικη φωτο!!!!

εντάξει αγόρι μου ό,τι πεις. σε καθαρόαιμους ηλίθιους που νομίζουν ότι βλέπουν πράγματα δείχνουμε πάντα κατανόηση.

(κάνε και λίγο πιο πέρα ζουμ, φαίνεται και το σταυρουδάκι κάποιου με αφιέρωμα της γυναίκας του. δεν το δες;;;; μισές δουλειές;;;)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.578
Πόντοι
3.506
Βάλε το δάχτυλο στον πάτο σου πουτινάκι.
μηπως ξερεις ποτε θα μας πληρωσει ο βλαδιμηρος? εχω μεινει ρεστος:smiling-face-with-heart-eyes: λεγε μαλακιες εσυ :tn36:θα κανεις να ξαναδεις ρωσικο μουνακι του αγιου που...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.781
Πόντοι
1.756
Οχι ρε δεν ειναι κονκαρδα του Αζοφ....αφου το λεει ο Ξυδης.....

Συνημμένα

• Capturelkjhg.JPG
    Capturelkjhg.JPG
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom