Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
κατάλαβες εσύ ο ειδικός στις στρατιωτικές να καταλάβεις τι κράνη φοράνε... είδες και κονκάρδα του Αζόφ τρομάρα σου...
εγώ πάντως λίγο που έψαξα το Sparta Battalion (την ομάδα του Μοτορόλα-Arsen Pavlov), βρήκα φωτογραφίες με ίδια κράνη:

τα κίτρινα οχήματα όπως και η σημαία του ΝΑΤΟ είναι προφανώς λάφυρα.
Ρε φιλε δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον από τους μεν και τους δε. :confused:
Τα λάφυρα συνήθως είναι στα πόδια και όχι πίσω στις φωτογραφίες.
Επίσης σε άρματα και οχήματα που είναι λάφυρα,οι φωτό είναι με τους νικητές πάνω σε αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν έχεις ενημερωθεί για τους θανάτους / τραυματίες / πρόσφυγες και την καταστροφή των υποδομών που επέφερε η Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία; την Ουκρανία κατέστρεψε, και θα κάνει χρόνια για να κλείσει τις πληγές της
Mε ποια λογική αν δεν παραδοθείς στον επιτιθεμενο ευθυνεσαι για την ζημια που παθαινεις αντιστεκομενος? Ειλικρινα το διαβασα και το ξαναδιαβασα περισσοτερες απο τρεις φορες για να καταλαβω οτι διαβαζω σωστα. Τι ειναι αυτα που λες?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Τωρα θα μιλησουμε ωραια κ ομορφα...... Καλα τα λεει στο αρθρο που ανεβασε ο Ξυδης για το Αζοφ,και ειναι ΟΛΑ αληθεια...Οντως δημιουργηθηκε το 2014-15 με την προσαρτηση Κριμαιας κτλ.... Αλλα αυτο που ΔΕΝ λεει ειναι οτι οι Ναζι υπηρχαν ΠΑΝΤΑ στην Ουκρανια απο την εποχη Μπαντερα....Το Αζοφ ειναι το στρατιωτικο σκελος,το παιδι,το "παραγωγο" που ξεπηδησε μεσα απο αυτο που αποφευγουν να πουν στο αρθρο και ειναι οι λεξεις "Δεξιος Τομεας" (PRAVY SECTOR) με την μαυρο-κοκκινη σημαια.........Μεσα απο τον Δεξιο Τομεα διαλεξαν αυτους που μπορουσαν να πολεμησουν και ειχαν καποια στρατιωτικη εκπαιδευση και σχηματιστηκε το Αζοφ...
Θα αποφυγω να πω "ελα μωρε λιγοι ειναι,τι θα κανουν" γιατι το 1924 το κομμα του Χιτλερ 3% πηρε,και εκει το ιδιο ειπαν..... και η φιλοσοφια του φασισμου ειναι τρομερα ελκυστικη...ακους αυτα που λενε και σε μαγνητιζουν....σε συνδυασμο με φτωχεια,ανεχεια κ αντι-λαικες πολιτικες, εχεις το καταλληλο εδαφος για να ευδοκιμησει....Οπως ακριβως ηταν και η Γερμανια το 1920-30......Θα ξαναπω για 1000000000 φορα,οτι δεν ειμαι υπερ των Ρωσσων(και ασε τον πιεξ να με λεει πουτινακι),αλλα ειμαι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΑΣ που μας ταιζουν τα ΜΜΕ.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αχαχαχα σοβαρά τώρα; βλέπεις σε αυτήν την φωτογραφία κονκάρδα με το σήμα του Αζόφ; νόμιζα θα έβρισκες την φωτογραφία σε μεγαλύτερο μέγεθος ή κάτι τέλος πάντων, εσύ απλά ζούμαρες σε ήδη πιξελιαρισμένη φωτογραφία πάνω σε κάτι που δεν φαίνεται τίποτα και το θεωρείς και απόδειξη αυτό και θεωρείς ότι πρέπει να σου απαντήσω σοβαρά. και μπράβο σου δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα μας τρελαίνει ρε, έκανε ζουμ στο τίποτα και λέει να δείτε! :2funny: :2funny:
Ο συγκεκριμενος εχει κανει ρεσιταλ μπούρδας απο χθες. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να τον καταταξουμε σε αυτους που για λογους που μονο ο ιδιος γνωριζει, κάνει συστηματικη προπαγανδα. Καποιοι εδω μεσα ειναι απλως ανοητοι. Αυτος νομιζω οτι ειναι κανονικος προπαγανδιστης.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το site το ξένο δεν μπορώ να καταλάβω ποσο αξιόπιστο είναι.
Θεωρεί πως οι κατηγορίες είναι άδικες γιατί από ένα βίντεο, που δείχνει μόνον το κεφάλι του, συμπεραίνει πως δεν έχει κανένα σήμα στη στολή του ο Προκοπένκο. Εν τω μεταξύ έχει άπειρες φωτό στο νετ όπου φοράει το ρούνο στο αριστερό του χέρι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το να τα λέει αυτά ένας ηλίθιος που ποστάρει σε σάιτ για μπουρδέλα πάει στην ευχή.
Εδώ βγαίνουν και τα λένε δημόσια οι απόστρατοι τους οποίους είχαμε να φυλάνε τα σύνορα μας από τους Τούρκους.
Θα ξεχασουμε και τα βασικα οπως παμε. Η εμμονη καποιων να στηριζουν τους Ρωσους εχει περασει σε αλλο επιπεδο. Εδω ενας matzafatsoula χθες εγραφε οτι τρωω σανό επειδη δεχομαι χωρις ερευνα οτι τους Ουκρανους αμαχους τους εκτελουσαν με μια σφαιρα στο κεφαλι οι ρωσοι και οχι οι ιδιοι οι Ουκρανοι (!)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Ο συγκεκριμενος εχει κανει ρεσιταλ μπούρδας απο χθες. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να τον καταταξουμε σε αυτους που για λογους που μονο ο ιδιος γνωριζει, κάνει συστηματικη προπαγανδα. Καποιοι εδω μεσα ειναι απλως ανοητοι. Αυτος νομιζω οτι ειναι κανονικος προπαγανδιστης.
η "σωστη πλευρα της ιστοριας"¨κανει χειραψιες και χαμογελα με Ναζιστες????
Προπαγανδα κ αυτο....ok..... Να τον χαιρεστε..... αυτους υποστηριζεις ρε???
(μην πεις οτι υποστηριζω Πουτιν,θα εισαι ηδη λαθος.....)

Συνημμένα

• Capturekjhg.JPG
    Capturekjhg.JPG
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • neonacist-eto-ukrainskie-neonacisti-russkie-neonacisti_4.jpg
    neonacist-eto-ukrainskie-neonacisti-russkie-neonacisti_4.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 33

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Θεωρεί πως οι κατηγορίες είναι άδικες γιατί από ένα βίντεο, που δείχνει μόνον το κεφάλι του, συμπεραίνει πως δεν έχει κανένα σήμα στη στολή του ο Προκοπένκο. Εν τω μεταξύ έχει άπειρες φωτό στο νετ όπου φοράει το ρούνο στο αριστερό του χέρι.

Συγνώμη, αλλά χάθηκα στη μετάφραση. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς με τη παράθεση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η "σωστη πλευρα της ιστοριας"¨κανει χειραψιες και χαμογελα με Ναζιστες????
Προπαγανδα κ αυτο....ok..... Να τον χαιρεστε..... αυτους υποστηριζεις ρε???
(μην πεις οτι υποστηριζω Πουτιν,θα εισαι ηδη λαθος.....)
Οχι απλά υποστηριζεις Πούτιν, αλλά τον υποστηριζεις με λυσσα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ειτε πολλες ταινιες βλεπεις, ειτε σε δουλευουνε, ειτε εισαι ενας φτηνος γκαιμπελισκος.
Ουδεποτε εγινε αυτο.
Η Δημητριου μιλησε ΑΦΟΥ διεκοπη η συνδεση του Ζελενσκι.
ΦανταζομΙ θα εχεις αντιληφθει πως υπαρχει βιντεο του συμβαντος που σε κανει να δειχνεις φτηνος υποτακτικος μ αυτο π γραφεις..

Μπορεις να υποτιμας την νοημοσυνη των πελατων σου,δεν μας αφορα καν,αλλα τη δικη μας τυπε...;

Τι θες ν αποδειξεις;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Συγνώμη, αλλά χάθηκα στη μετάφραση. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς με τη παράθεση.
Για την αξιοπιστία του site που αναφέρθηκες. Στο άρθρο γράφει το εξής On March 7, 2022, Prokopenko recorded a video message from Mariupol, a city completely besieged by Russian invading troops. There is no Nazi insignia on his uniform, και αν δεις το βίντεο βλέπεις μόνον το κεφάλι του. Πως βγάζουν το συμπέρασμα πως δεν έχει κανένα σήμα στη στολή παραμένει μυστήριο. Το οποίο, στις φωτο του που κυκλοφορούν, φορά στο αριστερό χέρι.
52-1.png

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Οχι απλά υποστηριζεις Πούτιν, αλλά τον υποστηριζεις με λυσσα
ειδες που σε προλαβα???? ποσο προβλεψιμοι ειστε οσοι ακολουθειτε κομματα,και νομιζετε ειναι ολοι σας εσας.....αμ δε.....οπως ειναι η Δυση ενα "κατεστημενο"......ετσι κ ο Πουτιν εχει το δικο του "κατεστημενο"......φευγεις απο εδω,πας εκει τα ιδια σκατα τρως.....
εγω εδω ειμαι.....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.714
Πόντοι
506
Πρώην γραμματέας του Σαμαρά στο ΑΤΤΙΚΑ
"οι φίλοι μας οι Αμερικανοι τα εχουν κανει ολα καλα σε Αμερικη και Δύση"
Τέλος

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μου τη δινει που ειμαι ουδετερος στο νημα της Ουκρανιας. Τουλαχιστον στα εμβολια ξεραμε τι γινεται, ποιο στρατοπεδο διαλεγει ο καθενας. Αλλα εδω στην Ουκρανια εχω ξεκαθαρισει εξ αρχης οτι δεν αντιλαμβανομαι την τοση αγαπη για τους Ρωσους. Ειχα αναφερει διεξοδικα τον γενικευμενο και σε ολα τα επιπεδα επεκτατικο πολεμο που διεξαγει η ρωσικη Εκκλησια στην Ελληνορθοδοξια.

Διαβασω τον "σαλο" για τους Ναζι Ουκρανους μαχητες. Πολυ πιθανο να ειναι, οι συγκεκριμενοι. Οι Ρωσοι δηλαδη τι ειναι; Τα τελευταια χρονια σε ξενα καναλια εχουμε δει
Ρωσιδα παντρεμενη με μαυρο, να της κανουν τη ζωη κολαση απο τις επιθεσεις.
Στο ρωσικο Στρατο κατα καιρους βγαινουν σημεια και τερατα για βασανισμους, μαρτυρια, που περνανε νεοσυλλεκτοι απο ζωα παλιους. Με τους αξιωματικους και υπευθυνους να κανουν οτι δεν βλεπουν.
Σε λαους μη Ρωσους απο την αχανη Ρωσια που μεταναστευουν σε μεγαλες πολεις οπως στη Μοσχα, φερονται σαν πολιτες δευτερης κατηγοριας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΦανταζομΙ θα εχεις αντιληφθει πως υπαρχει βιντεο του συμβαντος που σε κανει να δειχνεις φτηνος υποτακτικος μ αυτο π γραφεις..

Μπορεις να υποτιμας την νοημοσυνη των πελατων σου,δεν μας αφορα καν,αλλα τη δικη μας τυπε...;

Τι θες ν αποδειξεις;
Bεβαιως εχω δει το βιντεο, εσυ μαλλον οχι.
Η Δημητριου ξεκιναει να μιλαει και λεει χαρακτηριστικα "ελπιζω να με ακουτε ακομη", γιατι εχει ηδη πεσει η συνδεση.
Φυσικα το ειδα και παλι το βιντεο, μηπως εχω κανει καποιο χοντρο λαθος.
Οχι ομως, ειναι ακριβως οπως το λεω εγω.
Και καθομαι και αναρωτιεμαι τωρα, τι πρεπει να σου απαντησω που λες οτι "υποτιμω τη νοημοσυνη σου"? Θα πω μαλλον οτι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΩ τη νοημοσυνη και την δικη σου, και μερικων αλλων και πολυ κακώς συζητω μαζι σας. Εσεις δεν ξερω τι θελετε να αποδειξετε. Τα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα ειπα.

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Για την αξιοπιστία του site που αναφέρθηκες. Στο άρθρο γράφει το εξής On March 7, 2022, Prokopenko recorded a video message from Mariupol, a city completely besieged by Russian invading troops. There is no Nazi insignia on his uniform, και αν δεις το βίντεο βλέπεις μόνον το κεφάλι του. Πως βγάζουν το συμπέρασμα πως δεν έχει κανένα σήμα στη στολή παραμένει μυστήριο. Το οποίο, στις φωτο του που κυκλοφορούν, φορά στο αριστερό χέρι.
52-1.png
ok, ευχαριστώ δεν είχα προσέξει το βίντεο οπότε για αυτό δεν κατανόησα σε τι αναφέρθηκες.

Προσπάθησα με α΄΄λλο τρόπο να εξακριβώσω την αξιπιστία του site, δεν μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ok, ευχαριστώ δεν είχα προσέξει το βίντεο οπότε για αυτό δεν κατανόησα σε τι αναφέρθηκες.

Προσπάθησα με α΄΄λλο τρόπο να εξακριβώσω την αξιπιστία του site, δεν μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι.
Ούτε εμένα. Και το άρθρο της Καθημερινής που παρέθεσε ο Ξύδης, το έγραψε Ουκρανός καθηγητής που ζει και εργάζεται εκτός χώρας και η δουλειά του έχει αντιρωσικό πρόσημο. Οπότε ο καθαγιασμός του Αζόφ από τον ίδιο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom