Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το ποιός είναι ηλ΄ιθιος είναι μεγάλη κουβέντα. Εσυ τι πιστεύεις πως είσαι που βάζεις τη φωτο του Καστρο με το Πινοσέτ και καλά οτι ήταν συνεργατες, αλλα ο πινοσέτ ΄ηταν συνεργατης με τους δημοκρα΄τες που έβαλα;΄΄ ή που έχεις φώτογραφία του Μαχνό (θα σου αναλυ΄σω στο επόμενο μήνυμα για τις νοήτικες σου δυνατότητες σε οτι αφορα το Μαχνό και τους αναρχικούς)
Σιγά να μην κάθομαι να ασχολούμαι με κάθε καθυστερημένο σαν εσένα που ποστάρει εδώ μέσα.

Ρε βλαξ που δεν ξέρεις ούτε τόνους να βάζεις είπα εγώ κάπου ότι είναι συνεργάτες;

Είσαι τελείως ηλίθιος;

Εγώ έβαλα μία φωτογραφία και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Όπως, για παράδειγμα, ότι εκείνο που τους συνδέει είναι ότι ήταν και οι δύο δικτάτορες, κυβέρνησαν πολλά χρόνια, ήταν αυταρχικοί, φυλάκισαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, είχαν μία προτίμηση για στρατιωτικές στολές και άλλα πολλά κοινά που ένας αμόρφωτος ηλίθιος σαν εσένα δεν έχει τις διανοητικές ικανότητες να κάνει τις απαραίτητες συγκρίσεις. Γιατί πρέπει να έχει και τις αντίστοιχες συνάψεις.

Μάθε πρώτα να πληκτρολογείς Ελληνικά και μετά έλα να σου πω δύο φωνήεντα.

Οπότε στα @@ μου σε γράφω ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ και τον ΠΟΥΤΙΝΟ που σε έσπερνε.

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
@voltaire45

Λοιπόν για να μαθαίνεις μια απλή αναζήτηση να έκανες θα τα έβρισες όλα, θα σου βάλω τα εύκολα αφου δεν δυστηχώς δεν τα παίρνεις

εδω είσαι διαβασε Nestor Makhno - Wikipedia

το σημαντικό απο το πάνω link είναι αυτό
'Makhno was aggressively opposed to all factions that sought to impose their authority over southern Ukraine, battling in succession the forces of the Ukrainian National Republic, the Central Powers of Germany and Austro-Hungary, the Hetmanate state, the White Army, the Bolshevik Red Army, and other smaller forces led by various Ukrainian atamans'

μετα δες εδώ Makhnovshchina - Wikipedia

ήταν εναντιων σε ότι πιστευεις εσύ . μακρια απο ιεραχιες , εθνος κρατος, και το πιο σημαντικο ουδεν μια σχεση με το κοινωνικο οικονομικο μοντελο του καπιταλισμου.

Α να σε ρωτησω κάτι γιατί μα΄΄΄λλον ήταν σε αντίπαλα στρατοπεδα , ποιος ΄΄ήταν στη σωστη μερια της ιστοριας ο Μαχνό ή το ελληνικό εκστρατευτικο σωμα? για απάντησε.

'Ειχες πίασει κ στο στομα σου τους Αναρχικους στη Ισπανία στο πολεμο με τους φασίστες του φρανκο. Σε έπιασε ο πόνος. Για γράψε μια ανάλυση πως βο΄ηθησαν οι liberal δημοκρατιες τους αναρχικους?

Ασε θα σου πω εγω δεν τους βοήθησαν, ίσα ίσα άφηναν τα ναζιστικα αεροπλανα να πετάνε να τους βομβαρδιζουν, άφηναν τα πλοια του μοσολινι να μεταφέρουν πολεμοφόδια για το φρανκο, άφηναν τα π΄΄λοια του σταλιν να μεταφερουν κομισαριους για να συνεργαστουν με τους ισπανους liberals εναντίων των αναρχικών.

Για λέγε ο δημοκρατής Churchill ήταν εναντιων του δικτάτορα Φρανκο? ήταν στη σωστή μερία της ιστορίας?

παρε εδω πηγες να διβα΄ζεις γιατι έχεις γ΄ραψει δικία σου παγκοσμια ιστορια

The same year, he addressed Franco in a similar tone:

British interests and policy are based on the independence and unity of Spain and we look forward to seeing her take her rightful place both as a great Mediterranean Power and as a leading and famous member of the family of Europe and Christendom.

θα γ΄ραψεις εσύ για τους αναρχικους και έχεις κ το Μαχνό σαν φωτογραφία.....

και αλλα 2 comments θα σου κάνω κ τέλος μαζί σου, συνέχισε τη προπαγανδα σου κ σύνεχισε να ζεις μέσα στο μισος οπώς κάνεις

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
@voltaire45

Ακομα κ το nick name που έχεις διαλέξει το ξεφτιλίζεις , σε πολλα πράγματα μπορεί να εστιάσει κανείς στο έργο του βολταιρου. Αυτο που πραγματικά έχει αξία ειναι οτι έκανε κριτική στη χώρα του και δεν αναφερότανε ουτε στην μεγαλη βρετανία, ουτε στην αυστρια, ουτε στη ρωσια. εσύ κάτσε και πίστευε οτι η 'δύση' είναι τελεια οτι εισαι στη σωστή μερία της ιστοριας και οι αλλοι είναι οι κακοί.

δεν σε ξερω κ ουτε θελω να σε μάθω αλλα διαλαλεις εδω οτι πολεμας-κριτικάρεις κατι ΄'κακο' στη περιπτωηση σου ταιρίαζει απολυτα

“Battle not with monsters, lest ye become a monster, and if you gaze into the abyss, the abyss gazes also into you.”
– Friedrich Nietzsche, Beyond Good and Evil
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκασμός πουτινάκι.

οκ κλωνε του βολταιρου

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Σιγά να μην κάθομαι να ασχολούμαι με κάθε καθυστερημένο σαν εσένα που ποστάρει εδώ μέσα.

Ρε βλαξ που δεν ξέρεις ούτε τόνους να βάζεις είπα εγώ κάπου ότι είναι συνεργάτες;

Είσαι τελείως ηλίθιος;

Εγώ έβαλα μία φωτογραφία και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Όπως, για παράδειγμα, ότι εκείνο που τους συνδέει είναι ότι ήταν και οι δύο δικτάτορες, κυβέρνησαν πολλά χρόνια, ήταν αυταρχικοί, φυλάκισαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, είχαν μία προτίμηση για στρατιωτικές στολές και άλλα πολλά κοινά που ένας αμόρφωτος ηλίθιος σαν εσένα δεν έχει τις διανοητικές ικανότητες να κάνει τις απαραίτητες συγκρίσεις. Γιατί πρέπει να έχει και τις αντίστοιχες συνάψεις.

Μάθε πρώτα να πληκτρολογείς Ελληνικά και μετά έλα να σου πω δύο φωνήεντα.

Οπότε στα @@ μου σε γράφω ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ και τον ΠΟΥΤΙΝΟ που σε έσπερνε.

Το πως είμαι εγώ υποστηρικτής του πουτιν που δεν εχω γράψει κατι υπέρ του μόνο εσύ το ξέρεις στο μυαλό σου, Οπως και να έχει εσύ είσαι ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ και τίποτα αλλό φένεται απο τους τρόπους σου,

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.520
Πόντοι
266
Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση σου, αν και δεν καταλαβαίνω το νοήμα.
Επίσης, δεν ξέρω αν εσύ κατάλαβες την απάντηση μου στην ερώτηση που τέθηκε απο κάποιο άλλον.

Η ερώτηση του ήταν : Μα πως είναι δυνατόν όλα τα ναζιστικά κόμματα και κομματίδια του κόσμου να υποστηρίζουν τον ΠΟΥΤΙΝΟ και κανένα το Τάγμα Αζόφ;

Εγώ απάντησα παραθέτοντας ενα link με ρεπορταζ που καταρρίπτει τον ισχυρισμό του.

Επίσης, στο ρεπορταζ εάν το διάβασες δεν γράφει οτι όλο τα ακροδεξίο φάσμα στη Γερμανία υποστηρίζει τους ακροδεξιούς στην Ουκρανία, κάθε άλλο.

Οπότε δυστηχώς δεν μπορώ να αντιληφθώ που αποσκοπεί η απάντηση σου.

Δεν θέλω να κά΄νω κάποια εικασία επ' αυτού.
Δύο νοήματα έχουν η απάντησή μου
Ένα ότι ο Κασιδιάρης χαρακτηρίζει τους αζοφ ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα και όχι ναζιστες
Δύο Αν η Ουκρανία έπρεπε να από ναζιστικόποιηθει ο Κασιδιάρης έπρεπε να είναι με την Ουκρανία αφού είναι ναζί

Επιπρόσθετα σε άλλο βίντεο Κασιδιάρης διαφωνεί με την κυβέρνηση που έστειλε όπλα στην Ουκρανία

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ασε θα σου πω εγω δεν τους βοήθησαν, ίσα ίσα άφηναν τα ναζιστικα αεροπλανα να πετάνε να τους βομβαρδιζουν, άφηναν τα πλοια του μοσολινι να μεταφέρουν πολεμοφόδια για το φρανκο, άφηναν τα π΄΄λοια του σταλιν να μεταφερουν κομισαριους για να συνεργαστουν με τους ισπανους liberals εναντίων των αναρχικών.
Τι λες ρε άσχετε;

Αυτό σου λέει τίποτε;

86454334_1361901943991068_8063657328504733696_n.jpg

Ο Στάλιν του κομμουνιστές του PSUC ενίσχυσε για να καταπνίξει τους τροτσκιστές και τους αναρχικούς. Γιατί ακριβώς όπως και ο ΠΟΥΤΙΝΟΣ δεν μπορούσε να ανεχθεί καμία διαφορετική άποψη.

Αλλά άντε να καταλάβεις τις ομοιότητες ανάμεσα στην Καταλωνία του τότε και την Ουκρανία του τώρα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.520
Πόντοι
266
Από το σάιτ της χρυσής αυγής

Xrisiavgi.com

στρατιωτική σύγκρουση Ρωσίας και Ουκρανίας έχει ξεκινήσει ως προέκταση τής συγκρούσεως των ΗΠΑ και τού ΝΑΤΟ έναντι τής Ρωσίας που αντιδρά φυσιολογικά απέναντι στην γεωπολιτική της περικύκλωση από τις νεοταξικές δυνάμεις τής Δύσης. Πρόκειται για μια περικύκλωση που εκδηλώνεται μέσα από την επέκταση τού ΝΑΤΟ στις έως χθες ανένταχτες χώρες που γειτνιάζουν με τη Ρωσία. Η επιθετική ωστόσο συμπεριφορά τού ΝΑΤΟ εκδηλώθηκε με την βίαιη αντίδραση τής ουκρανικής κυβέρνησης των ψευτοεθνικιστών σιωνιστών στην ενσωμάτωση των περιφερειών τής Κριμαίας και τού Ντονμπάς από την Ρωσία που ζήτησαν οι ίδιοι οι Ρώσοι των συγκεκριμένων περιφερειών. Ωστόσο το σχέδιο των δυνάμεων τού διεθνούς νεοταξισμού είναι πολύ ευρύτερο και αφορά την επιβολή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης στην πολιτική ζωή των δήθεν ελεύθερων εθνών.

Γιατί άραγε η Χρυσή Αυγή δεν είναι με την αδερφή ναζιστική; Ουκρανία αλλά με τη Ρωσία

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Από το σάιτ της χρυσής αυγής

Xrisiavgi.com

στρατιωτική σύγκρουση Ρωσίας και Ουκρανίας έχει ξεκινήσει ως προέκταση τής συγκρούσεως των ΗΠΑ και τού ΝΑΤΟ έναντι τής Ρωσίας που αντιδρά φυσιολογικά απέναντι στην γεωπολιτική της περικύκλωση από τις νεοταξικές δυνάμεις τής Δύσης. Πρόκειται για μια περικύκλωση που εκδηλώνεται μέσα από την επέκταση τού ΝΑΤΟ στις έως χθες ανένταχτες χώρες που γειτνιάζουν με τη Ρωσία. Η επιθετική ωστόσο συμπεριφορά τού ΝΑΤΟ εκδηλώθηκε με την βίαιη αντίδραση τής ουκρανικής κυβέρνησης των ψευτοεθνικιστών σιωνιστών στην ενσωμάτωση των περιφερειών τής Κριμαίας και τού Ντονμπάς από την Ρωσία που ζήτησαν οι ίδιοι οι Ρώσοι των συγκεκριμένων περιφερειών. Ωστόσο το σχέδιο των δυνάμεων τού διεθνούς νεοταξισμού είναι πολύ ευρύτερο και αφορά την επιβολή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης στην πολιτική ζωή των δήθεν ελεύθερων εθνών.

Γιατί άραγε η Χρυσή Αυγή δεν είναι με την αδερφή ναζιστική; Ουκρανία αλλά με τη Ρωσία
Καλά ρε τύπε και συ βρήκες παράδειγμα προς σύγκριση...

Η ΧΑ δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα μάτσο παλιάτσους,που βρήκαν τρόπο να ανελιχθούν.

Φιλαράκι μου χρόνια ΧΑυγιτης μόλις βγήκε ο Μιχαλολιάκος είχε ξενερώσει τη ζωή του με το σόου που έδινε το κόμμα του.

Οι τύποι ήταν σουργελα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Απο τον τροπο που μιλας, φανταζομαι εχεις δει την ταινια ή εχεις διαβασει το βιβλιο "Το Αβγο του Φιδιου".....
Για αυτο ο φασισμος παρομοιαζεται με "Φιδι".....Ξερει να κρυβεται,ξερει να ελισσεται,ξερει ποτε να δαγκωσει....
Μαζο μην τρελαίνεσαι με τα ξαδέλφια σας τους φασίστες, είναι ερασιτέχνες τα παιδιά.
Μάθετέ τους μπαλίτσα εσείς (οι πραγματικοί επαγγελματίες) κομμουνιστές...

Τελευταία τροποποίηση:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Εχουμε εξελιξεις......εχουμε δηλωσεις των χωρων της Βαλτικης..... Οτι σε 48 με 72 ωρες θα αποκλεισουν το Καλινινγκραντ...Θα απαγορευσουν καθε προσβαση της Ρωσιας στον θυλακα..... κακη εξελιξη....
Άλλη μια βλακώδης συνέπεια της χοντρής μαλακίας του εμμονικού Πούτιν.
Επίσης , Σουηδία και Φινλανδία οδεύουν προς ΝΑΤΟ.
Η Ρωσία θεωρώ ότι οδεύει προς ήττα επικών διαστάσεων

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.634
Πόντοι
216
FDD3B785-44F0-4933-BCF8-561650C1690E.jpeg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Με την Ευρώπη πλέον να χορεύει σε πολεμικούς ρυθμούς, το στρατηγικό ερώτημα που ετίθετο μέχρι πρότινος έχει ήδη απαντηθεί στην πράξη. Το ερώτημα ήταν απλό και εξαιρετικά κρίσιμο: Συμφέρει τη Δύση και ειδικά τους Ευρωπαίους να “στριμώξουν” κι “απομονώσουν” τη Ρωσία, εξωθώντας την ουσιαστικά στην επιθετικότητα που επέδειξε στην Ουκρανία, ή θα τους συνέφερε να διατηρήσουν την ειρήνη, διαμέσου συμφωνίας για μία νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στη Γηραιά Ήπειρο, η οποία θα συμπεριλάμβανε ένα modus vivendi με τη Ρωσία;

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
36.820
Πόντοι
6.186
Με την Ευρώπη πλέον να χορεύει σε πολεμικούς ρυθμούς, το στρατηγικό ερώτημα που ετίθετο μέχρι πρότινος έχει ήδη απαντηθεί στην πράξη. Το ερώτημα ήταν απλό και εξαιρετικά κρίσιμο: Συμφέρει τη Δύση και ειδικά τους Ευρωπαίους να “στριμώξουν” κι “απομονώσουν” τη Ρωσία, εξωθώντας την ουσιαστικά στην επιθετικότητα που επέδειξε στην Ουκρανία, ή θα τους συνέφερε να διατηρήσουν την ειρήνη, διαμέσου συμφωνίας για μία νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στη Γηραιά Ήπειρο, η οποία θα συμπεριλάμβανε ένα modus vivendi με τη Ρωσία;

υπάρχει περίπτωση να συμφέρει κάποιον ένας πόλεμος στην ευρωπη ? Ακόμα κ εάν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα κερδίσουμε κ θα νικήσουμε 'τιμωρώντας' την ρωσια δεν πρέπει να ξεχνάμε τα πυρηνικά εάν στριμωχτεί κ τους σύμμαχους της ρωσιας κινα-ινδια που θα αδράξουν την ευκαιρία κ θα μπουν σίγουρα στον πόλεμο

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786

η ρωσία δεν απαλλάχθηκε από το αυτοκρατορικό σύνδρομο,
και δεν νομίζω να φταίει μόνο ο πούτιν,
άλλος ένας αιώνας φτώχειας, υπογεννητικότητας και πουτανοποίησης (που έλεγε και ο βανταμ) περιμένει τη ρωσία...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
η ρωσία δεν απαλλάχθηκε από το αυτοκρατορικό σύνδρομο,
και δεν νομίζω να φταίει μόνο ο πούτιν,
άλλος ένας αιώνας φτώχειας, υπογεννητικότητας και πουτανοποίησης (που έλεγε και ο βανταμ) περιμένει τη ρωσία...
Ότι έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία από μας είναι γεγονός. Γεγονός είναι επίσης πως πριν αναλάβει ο Πούτιν το 38% των Ρωσων ζούσε με λιγότερα από 5,5 δολάρια τη μέρα. Στις μέρες μας, το 2018 για την ακρίβεια ειχε φτάσει το ποσοστό αυτό κάτω από το 3,7%. Τεράστια βελτίωση. Το ζητούμενο είναι τι γίνεται από δω και πέρα, που οι ΗΠΑ προσπαθούν να προκαλεσουν τεχνητή χρεοκοπία της Ρωσίας, καθώς πληρώνει κανονικά τους ομολογιούχους, αλλά η Ουάσιγκτον απαγορεύει στην JP Morgan την πίστωση των ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Περισσότερα εδώ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.049
Πόντοι
3.656
μάλλον δε γνωρίζεις και πολύ καλά την ιστορία της Ουκρανίας για να τα λες όλα αυτά και να ισχυρίζεσαι ότι ο Ζελένσκι κατέστρεψε τη χώρα.

επίσης να σε ρωτήσω, τώρα δηλαδή που μετά τους εκβιασμούς, την επιθετική εξωτερική πολιτική και τους πολέμους της Ρωσίας η Σουηδία και η Φινλανδία αποφάσισαν ότι θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, θεωρείς ότι φταίει πάλι το ΝΑΤΟ που... επεκτείνεται;
θεωρείς πως αν η Ρωσία επιτεθεί σε Σουηδία και Φινλανδία και αμυνθούν, θα φταίνε οι ηγέτες τους αν καταστραφούν οι χώρες;
Ναι, την κατέστρεψε. Εκτός αν νομίζεις ότι η Ουκρανία θα ανοικοδομηθεί με κάποιο μαγικό τρόπο. Όχι, οι Σουηδία και Φινλανδία δεν μοιάζουν στο παραμικρό με την υπόθεση της Ουκρανίας. Οι Φινλανδοί εξ άλλου είχαν πολεμήσει εναντίον των Ρώσων στο Β' Παγκόσμιο και τους ρεζίλεψαν. Χωρίς βαρύ οπλισμό, χωρίς τανκς και αεροπλάνα, μόνο με τα τουφέκια τους και τα κοκτέιλ Μολότωφ. Εκεί απέδειξαν την αξία τους, ενάντια στα Ρωσικά Τανκς. Όμως το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε συνεχή επίθεση εδώ και δεκαετίες, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν είναι αμυντικός σχηματισμός. Ειδικά όταν κατέρρευσε το Ανατολικό Μπλοκ η μαχητική ικανότητα του Ρωσικού Στρατού ήταν για κλάματα, με την έννοια πως ήταν αδύνατο να ξεκινήσει πόλεμο λόγω Λογιστικής ανεπάρκειας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.049
Πόντοι
3.656
Θα σ πω εν ταχυ... ότι και να το θεωρούσα... αποτελεσματικό ή μη,για να χρειάζεται τέσσερις δόσεις,στην Αμερική έχει εγκριθεί η πέμπτη δόση σε κάποιες πολιτείες... αποτελεσματικό δεν μπορείς να μου πεις πως είναι.

Οπότε εγώ που δεν έκανα καμμιά δόση,να κάθομαι κάθε τρείς και λίγο για να εμβολιαζομαι,δεν παίζει...
Από την αρχή είπαν πως προστατεύει από βαριά Νόσηση, όχι ότι σε κάνει αλεξίσφαιρο. Ο Καθένας έχει τις απόψεις του. Η δικιά μου είναι πως αφού τα υπόλοιπα εμβόλια έσωσαν τη Δύση από ασθένειες που την εξολόθρευαν για χρόνια, απέδειξαν την αξία τους. Στην πράξη, μπορεί να έχεις την κράση να νοσήσεις και να μην έχεις κάποιο πρόβλημα, να το περάσεις ελαφρότερα από Γρίπη, ή ακόμα να έχεις τέτοιο ανοσοποιητικό που να μην κολλήσεις καθόλου. Έχω κοντινά παραδείγματα, ζευγάρι που νόσησε χωρίς να νοσήσουν τα παιδιά τους, Γιαγιά η οποία δεν νόσησε από το εγγονάκι που κόλλησε στον Παιδικό Σταθμό (εννοείται πως το κανάκευε και το έκανε μπάνιο), ενώ νόσησαν και η μάνα του, και ο πατέρας του, πολλές δεκαετίες νεότεροι από τη Γιαγιά. Έλα όμως που δεν το ξέρεις από πριν, αν το ανοσοποιητικό σου θα βγει νικητής. Εγώ δεν το ρίσκαρα, εσύ το ρισκάρεις, οκ, μπορεί η τύχη να είναι μαζί σου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.049
Πόντοι
3.656
Mε ποια λογική αν δεν παραδοθείς στον επιτιθεμενο ευθυνεσαι για την ζημια που παθαινεις αντιστεκομενος? Ειλικρινα το διαβασα και το ξαναδιαβασα περισσοτερες απο τρεις φορες για να καταλαβω οτι διαβαζω σωστα. Τι ειναι αυτα που λες?
Ας το ξεκαθαρίσω λοιπόν. Ένα κομμάτι οποιουδήποτε Λαού δέχεται επίθεση θα αμυνθεί, Νομοτελειακά. Κάποιοι, θα προτιμήσουν να πεθάνουν, παρά να παραδοθούν, κι ας έχουν ένα πιστόλι ενώ έρχονται τανκς. Όταν γράφω πως η Ουκρανία παθαίνει μεγάλες ζημιές, αναφέρομαι στις επιλογές των ηγετών της, την τελευταία του Ζελένσκι. Αλλιώς δεν θα επενέβαινε ο Πούτιν. Κι έχω την αίσθηση, ότι τελικά θα γίνει συμφωνία Ειρήνης, αποδεχόμενοι τους όρους του, αυτό θα το δείξει το μέλλον βέβαια. Με λίγα λόγια, θα μπορούσε να αποφευχθεί ο Πόλεμος και οι συνέπειές του

newbie14

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Δύο νοήματα έχουν η απάντησή μου
Ένα ότι ο Κασιδιάρης χαρακτηρίζει τους αζοφ ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα και όχι ναζιστες
Δύο Αν η Ουκρανία έπρεπε να από ναζιστικόποιηθει ο Κασιδιάρης έπρεπε να είναι με την Ουκρανία αφού είναι ναζί

Επιπρόσθετα σε άλλο βίντεο Κασιδιάρης διαφωνεί με την κυβέρνηση που έστειλε όπλα στην Ουκρανία
Το άρθρο που έκανα copy paste γράφει ξεκάθαρα οτι ακροδεξιές ομάδες υποστιρίζουν και τις 2 πλευρές.

Αν θες να εστιάσεις μόνο σε ένα ναζι και μια συγκεκριμένη αλήθεια να την γενικεύσης δικαίωμα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom