You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Στο ρομαντισμος και μπουρδελα γραφω εκτενη αναφωρα .τι έγινε πρόεδρε στην πιάτσα άκουσα κάτι φωνές αναστατώσατε το Μετάξι εεεεεεε??????????
Στο ρομαντισμος και μπουρδελα γραφω εκτενη αναφωρα .
το διάβασα το κειμενάκι...... κάλτ καταστάσεις πάντως
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αφου σου ειπα να ερθης θα κτυπιοσουν στοτο διάβασα το κειμενάκι...... κάλτ καταστάσεις πάντως
Αφου σου ειπα να ερθης θα κτυπιοσουν στο
στο έχω ξαναπεί βαριέμαι τις μεγάλες τσάρκες
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εχουν και το καλο τους ,διπλα θα δης και αλλα!στο έχω ξαναπεί βαριέμαι τις μεγάλες τσάρκες
Εχουν και το καλο τους ,διπλα θα δης και αλλα!
εμένα μου αρέσει το άλλο έχω εντοπίσει τον στόχο και χτυπάω κατευθείαν..... ;)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Δεν διαφωνω,αλλα ετσι υπαρχη ο ρομαντισμος που στην ουσια δεν ειναι η καθεαυτου ερωτικη πραξη,αλλα η χαρα της τσαρκας!εμένα μου αρέσει το άλλο έχω εντοπίσει τον στόχο και χτυπάω κατευθείαν..... ;)
Δεν διαφωνω,αλλα ετσι υπαρχη ο ρομαντισμος που στην ουσια δεν ειναι η καθεαυτου ερωτικη πραξη,αλλα η χαρα της τσαρκας!
η καύλα της αναζήτησης ε μέχρι να βρείς το ποθητό πρόσωπο το οποίο θα σε αρμέξει σεξουαλικά
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ενταξη αυτο παιζη δευτερο ρολο!η καύλα της αναζήτησης ε μέχρι να βρείς το ποθητό πρόσωπο το οποίο θα σε αρμέξει σεξουαλικά
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
το διάβασα το κειμενάκι...... κάλτ καταστάσεις πάντως
ναι ναι αυτη η μυρωδια της κατουρλιλας σε οποια γωνια και να στριψεις...........
ασε οι γρφικες τσατσαδες που σε παραπεμπουν σε εποχες ελληνικου κινηματογραφου(κοκκινα φαναρια,δεσπω διαμαντιδου κλπ)
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
ετσι ειναι προεδρε,τις πιο πολλες φορες κανω τσαρκα μονο για χαβαλε και σκαουτινγκΔεν διαφωνω,αλλα ετσι υπαρχη ο ρομαντισμος που στην ουσια δεν ειναι η καθεαυτου ερωτικη πραξη,αλλα η χαρα της τσαρκας!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ναι μπιλ αλλα αμα βρεθη κανα καλο μωρο τοετσι ειναι προεδρε,τις πιο πολλες φορες κανω τσαρκα μονο για χαβαλε και σκαουτινγκ
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Μουχλιλα μυριζαν καποια οικηματαναι ναι αυτη η μυρωδια της κατουρλιλας σε οποια γωνια και να στριψεις...........
ασε οι γρφικες τσατσαδες που σε παραπεμπουν σε εποχες ελληνικου κινηματογραφου(κοκκινα φαναρια,δεσπω διαμαντιδου κλπ)
kantilanaftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ακριβωςναι ναι αυτη η μυρωδια της κατουρλιλας σε οποια γωνια και να στριψεις...........
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
.τι έγινε πρόεδρε στην πιάτσα άκουσα κάτι φωνές αναστατώσατε το Μετάξι εεεεεεε??????????
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Με το καλο ναρθης να πορνιασουμε .ετσι ειναι προεδρε,τις πιο πολλες φορες κανω τσαρκα μονο για χαβαλε και σκαουτινγκ
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε βαλτε με κ μενα στο fun club μαρεση η νεροτσουλιθρα κ οι κουνιες!
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οπα συγνωμη!νομιζα οτι ειτανε για το allou fun park.