Επισκέπτης
Έτσι ακριβώς... άσε που όσο παχαίνει η Μπάρμπορα, στρώνουν και οι βυζάρες της ;)ναι θα μου πεις την δεκαετια 80 παιρναμε κατι μπαζοελεινιδες ποτ το παιζανε και γκομενες,στην Μπαρμπορα θα κολλησουμε
Έτσι ακριβώς... άσε που όσο παχαίνει η Μπάρμπορα, στρώνουν και οι βυζάρες της ;)ναι θα μου πεις την δεκαετια 80 παιρναμε κατι μπαζοελεινιδες ποτ το παιζανε και γκομενες,στην Μπαρμπορα θα κολλησουμε
Με διωρη τσαρκα καθημερινα θα σε επαναφερω στην φορμα σου,μην φοβασαι εχω δη κατι παλαιστες στο μεταξι και κατι μπαζακια στην φυλης,μια χαρα θα ειναι η μπαρπορα
Θελης να την αγριεψω και να εχουμεΣου ειπα να πας να τσεκαρεις με την ζυγαρια.....αλλα εσυ τιποτα
πρόεδρε το εγκατέλειψες το θρεντ
Privet Μακης
Η Ρωσία είναι μια υπέροχη χώρα rasiya zamichatel naya strana
Καλά Χριστούγεννα s razhdеstvom С Рождеством
Ευτυχισμένο το νέο έτος s novim godom С Новым годом
Μακη μαθε εστω λιγα σιγα σιγα δυσκολη γλωσσα κι γω στραβαδι ειμαι λιγα ξερω τα μαθαινω σιγα σιγαkouklakis ακόμα δεν έχω μάθει τίποτα στα ρωσσικά και όταν χρειαστεί συννενοούμαι στα αγγλικά ;)
Μακη μαθε εστω λιγα σιγα σιγα δυσκολη γλωσσα κι γω στραβαδι ειμαι λιγα ξερω τα μαθαινω σιγα σιγα
Υ.Γ. Δες στο θρεντ Αννα-Μαρια την εγραψα 2 ωραια ποιηματακια !
Ρωσσιδοφιλοι φαν κλαμπ,χρονια πολλα(С Днем Рождения)καλα χριστουγεννα(РОЖДЕСТВОМ)υγεια(здоровье)!Πρεπη να σε ενημερωσω οτι προβιβαστηκα σε επιτημο προεδρο,λογω της πολυχρονης προσφορας μου στους ρωσσιδοφιλους.Πιθανως υποψηφιος προεδρος ο αγαπητος κος γκανγκστα!1καλησπέρα!!!
χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα με υγεία,χαρά,ευτυχία και λέφτα σε όλους ειδικά στον πρόεδρο και φυσικά σε όλα τα εκλεκτά μέλη
Ρωσσιδοφιλοι φαν κλαμπ,χρονια πολλα(С Днем Рождения)καλα χριστουγεννα(РОЖДЕСТВОМ)υγεια(здоровье)!Πρεπη να σε ενημερωσω οτι προβιβαστηκα σε επιτημο προεδρο,λογω της πολυχρονης προσφορας μου στους ρωσσιδοφιλους.Πιθανως υποψηφιος προεδρος ο αγαπητος κος γκανγκστα!1
Το ιδιο μου ειπε και αυτος,αλλα τα ταξιδια του εξω τα ρωσσικα που μιλαη το καθιστουν τον πρωτο επιλαχοντα!Το ξερω μακη ειναι δυσκολο να βρεθη,και για αυτο παραμενω στο ποστο μου.Μην ξεχνας οτι η αποστολη μου ολοκληρωθηκε καθοσον το 90% των μελων,τακτοποιηθηκαν με ρωσσιδια,μονο εσυ εμεινες,αλλα εισαι επιτημος γραμματεας μκαθοσον εγω θεωρουμε τελειωμενος .επίσης πρόεδρε και εσείς ότι ποθείται
σοβαρά ο γκάνγκστα είναι αρκετά νέος για να επομιστεί το βάρος της προεδρείας,άλλωστε είναι μεγάλη η κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου
Το ιδιο μου ειπε και αυτος,αλλα τα ταξιδια του εξω τα ρωσσικα που μιλαη το καθιστουν τον πρωτο επιλαχοντα!Το ξερω μακη ειναι δυσκολο να βρεθη,και για αυτο παραμενω στο ποστο μου.Μην ξεχνας οτι η αποστολη μου ολοκληρωθηκε καθοσον το 90% των μελων,τακτοποιηθηκαν με ρωσσιδια,μονο εσυ εμεινες,αλλα εισαι επιτημος γραμματεας μκαθοσον εγω θεωρουμε τελειωμενος .
Μακη εδω καναμε τοσα πειραματα,σιγα σιγα θα γινουν ολα,με μια φορα δεν γινετε τιποτα,σε χαιρετω γιατι καποιος ολυμπιος θεος με περιμενη .πρόεδρε του λείπουν κάποιες πορνοεμπειρίες ακόμα για να ολοκληρωθεί και να αναλάβει την προεδρία
όντως τακτοποιήθηκαν τα παιδιά αλλά εγώ είμαι πολύ νέος ακόμα και όπως θυμάσαι το πείραμα δεν είχε επιτυχία(ίσως καλύτερα να είναι έτσι γιατί είμαι ταγμένος αλλού )
Μακη εδω καναμε τοσα πειραματα,σιγα σιγα θα γινουν ολα,με μια φορα δεν γινετε τιποτα,σε χαιρετω γιατι καποιος ολυμπιος θεος με περιμενη .
Με καλη το καθηκον μακη,καθοσον ο μπιλ ειχε δουλεια!!
πάλι κατεβασιά θα κάνετε????έχετε λιώσει τις σόλες των παπουτσιών σας κάντε και λίγο κράτη
Μακη ρεβεγιον σαν προεδρος θα εκανα με μια ρωσσιδα .Καλα χριστουγενα απο την χιονισμενη Ρωσσια.......
πάλι κατεβασιά θα κάνετε????έχετε λιώσει τις σόλες των παπουτσιών σας κάντε και λίγο κράτη
Επισης αγαπητε ιπποτη,ο σκοπος εχη εκπληρωθη σχεδον .Xρόνια πολλά στο κλαμπ και τα μέλη του. Και να εκπληρώσουν το σκοπό τους
Εχης δικιο αγαπητε φιντελ,οταν ηταν να παρουν τα σουχοι,που ειναι και τα μοναδικα αεροπλανα που ριχνουν πυραυλους προς τα πισω,οι δικοι μας πηραν τα γερασμενα F-16,Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ .