sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Παρων .προεδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παρων .προεδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παρων .
Ειμαι στον ρομαντισμο!πρόεδρε δεν βλέπω ζωντάνια στο σαιτ πάω να την κάνω μου φαίνεται!!!!!
Ειμαι στον ρομαντισμο!
Και ομως,δεν ειναι με τον γνωστο ορο,ειναι με τον ορο οτι ψαχνης στα σοκακια η στα στουντιακια να και να δειρης !δεν με εκφράζει
Και ομως,δεν ειναι με τον γνωστο ορο,ειναι με τον ορο οτι ψαχνης στα σοκακια η στα στουντιακια να και να δειρης !
Ναι μακη ξερω νορμαλ πραγματα γιαυτο οι οροι εχουν μια ελευθερια μεταφρασηςπρόεδρε το ξέρεις ποτέ δεν δέρνω τα κορίτσια μερικές μπάτσες τους ρίχνω στο κωλαράκι, τους τραβάω λίγο το μαλλί απλά καθημερινά πράγματα δλδ
Ναι μακη ξερω νορμαλ πραγματα γιαυτο οι οροι εχουν μια ελευθερια μεταφρασης
Το δερνω ασπουμε μεταφορικα ειναι ενα μπατσακι η ενα χαδακι ενα σκαμπιλακι στα βυζακια πχ.η στα κωλομερια,αλλα το πηδω εχη την πληρη εννοιατι εννοάς πορνοπρόεδρε??????
Το δερνω ασπουμε μεταφορικα ειναι ενα μπατσακι η ενα χαδακι ενα σκαμπιλακι στα βυζακια,αλλα το πηδω εχη την πληρη εννοια
σαφώς απλά αυτά που ανέφερα συμπληρώνουν το είναι το αλατοπίπερο που λέμε
προσεχε με τον ορο πορνομεγαρο μην γινη συνχηση!πορνοπρόεδρε πρέπει να κανονίσουμε μαζί με τους άλλους πόρνους να πάμε στο πορνομέγαρο καμιά μέρα!!!!!
προσεχε με τον ορο πορνομεγαρο μην γινη συνχηση!
Δεν τρελαθηκα κιολας,αλλα οκ!το βλεπουμε!
εγώ το Amnezia ξέρω τώρα εσύ τι εννοείς
Και ενας εσυ τρειςΓιατι δεν τους λες με το ονομα τους,2 ειναι ολοι κι ολοι.
κανεις λαθος τυοε,οι ρωσσιδες εχουν φτιαξει φαν κλαμπ για μενα.Εγω λατρευω ολες τις ομορφες κυριες,ανεξαρτητου εθνικοτητας.Και ενας εσυ τρεις
Χερετω τους φαν!