sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Μακη καλημερα,να κανονισουμε για την συναντηση!!!γεια σου πρόεδρε!!!!!!
Μακη καλημερα,να κανονισουμε για την συναντηση!!!γεια σου πρόεδρε!!!!!!
Μακη καλημερα,να κανονισουμε για την συναντηση!!!
Σημερα στις 21,00 οι φαν εχουν συγκεντρωση στη πιατσα,οποτε θες!γεια σου πρόεδρε!!!!!!!!!!!
πές μου πότε μπορείς να κανονίσουμε
Σημερα στις 21,00 οι φαν εχουν συγκεντρωση στη πιατσα,οποτε θες!
Ειναι απο την αλλη μερια σημερις χαχα!τι πάλι θα τους κυνηγάνε οι μαυρούλες
Κανης μεγαλο λαθος φιλε.ειναι παρα πολλοι,δεν ειναι απαραιτητο να ποσταρουμε,πεφτη τηλ.ενημερωση,καλυτερα αν δεν ξερης να μην μιλας .Γιατι δεν τους λες με το ονομα τους,2 ειναι ολοι κι ολοι.
Μην το ψαχνετε και πολυ παιδια,δεν θα βαλουμε εμεις μυαλο στον καθενα!Κανης μεγαλο λαθος φιλε.ειναι παρα πολλοι,δεν ειναι απαραιτητο να ποσταρουμε,πεφτη τηλ.ενημερωση,καλυτερα αν δεν ξερης να μην μιλας .
Σε αναμενω μπιλ,εχω αδειαση και τον διαδρομο προσγειωσηςΠΡΟΣΟΧΗ
Αφιξη αυριο το απογευμα με ελικοπτερο για ενισχυση του πορνοσκαουτινγκ της ομαδας
Αναμενεται πορνοσυναντηση με τον προεδρο για τα φλεγοντα ζητηματα των Ρωσιδοφιλων ενοψει Χριστουγενων
Μεγαλη καυλαΡωσίδα βουλευτής τα έβγαλε όλα...
Ηθοποιός, μοντέλο, η πιο σέξι γυναίκα της Ρωσίας και τώρα βουλευτής.
Αυτή είναι η διαδρομή που ακολούθησε η 27χρονη Μαρία Κοζεβνίκοβα, που το 2011 κέρδισε τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στη Ρωσία και εξελέγη μέλος της Ρωσικής Βουλής με την «Ενωμένη Ρωσία», του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Δείτε τις φώτος....
(για φωτος κλικ στο λινκ).
Σε αναμενω μπιλ,εχω αδειαση και τον διαδρομο προσγειωσης
Θα πιατσαρουμε αυριο?αδειασε τον μην ειναι κανενας πακης με καμια κοματα ψωμι αφηρημενος και δεν δει
Θα πιατσαρουμε αυριο?
Billy7 ελπίζω να γύρισες ανανεωμένος γιατί η επιχείρηση ΣΩ-ΒΕ χρήζει ιδιαίτερης δυσκολίας...
Ξέρεις εσύ ;)
Ό,τι και να δεις σε θέλω στο ύψος σου!
Εμείς οι παλιοί έχουμε μάθει να δουλεύουμε και κάτω από αντίξοες συνθήκες
Με διωρη τσαρκα καθημερινα θα σε επαναφερω στην φορμα σου,μην φοβασαι εχω δη κατι παλαιστες στο μεταξι και κατι μπαζακια στην φυλης,μια χαρα θα ειναι η μπαρποραΕρχομαι πολυ πηγμενος και με μεγαλη αποχη απο το αθλημα,οποτε καταλαβαινεις τι θα γινει.Παντως κατα τα χριστουγεννα θα αρχισει η επιχειρηση γιατι τωρα ειμαστε ξεροι οικονομικως.....ελπιζω μεχρι τοτε να εχει επανελθει καπως η Μπαρμπορα,μην δω κανα βουνο μπροστα και κατεβαινω τα σκαλια τεσερα τεσερα