sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Μπα δεν νομιζω,τωρα θα ειναι απασχολημενος επι μακρανναι ο πιρφόρος μας την κάνει την ζημιά όλο κανονίζει και μου αλλάζει τα ωράρια
Μπα δεν νομιζω,τωρα θα ειναι απασχολημενος επι μακρανναι ο πιρφόρος μας την κάνει την ζημιά όλο κανονίζει και μου αλλάζει τα ωράρια
Μπα δεν νομιζω,τωρα θα ειναι απασχολημενος επι μακραν
Μην ανχωνεσε,ολα θα γινουν,παμε διπλα!μαζί τα κανονίζουν πρόεδρε και μου ανατρέπουν τα ωράρια έτρεχα πρωι πρωι να προλάβω να πούμε
Μην ανχωνεσε,ολα θα γινουν,παμε διπλα!
Στα κοκκινα μακη
Στα κοκκινα μακη
το βλεπω!!!!εκεί είμαι πρόεδρε!!!
Ναι αλλα η συνεχεια του βιντεο δεν ανεβηκε στο γιουτιουμπ,μετα να δης πηγα και της κτυπησα την πορτα και της εκανα ασπρα τατουαζ
όντως πρόεδρε και εγώ σε είδα
Ναι αλλα η συνεχεια του βιντεο δεν ανεβηκε στο γιουτιουμπ,μετα να δης πηγα και της κτυπησα την πορτα και της εκανα ασπρα τατουαζ
Δικο της λαθος,εμεις δουλειες καναμε,τωρα αμα δης μια κωλαρα να σου κουνιετε τι φταις?χαχαχαχα είσαι ματάκιας πρόεδρε...!!!!!!
Δικο της λαθος,εμεις δουλειες καναμε,τωρα αμο δης μια κωλαρα να σου κουνιετε τι φταις?
Εμ .έχεις δίκιο και από βυζί πάντως μπόμπα το μωρό
Δικο της λαθος,εμεις δουλειες καναμε,τωρα αμα δης μια κωλαρα να σου κουνιετε τι φταις?
Του εβαλα απουσιες μακηBilly7 που είσαι σε ψάχνει ο πορνο-πρόεδρος....άσε που έχασες και τα καλύτερα
Του εβαλα απουσιες μακη
Του εβαλα απουσιες μακη