Νέα

Ρωσιδια ψαχνουν απεγνωσμενα για...γαμπρο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μάλλον οι περισσότεροι μιλάτε  πάντα με το κάτω κεφάλι, βρε γνώστες γυναικών οι δίκες μας μας δείχνουν τα δοντάκια στην αρχή όπου αν γουστάρεις την γκόμενα προχωράς διότι στην συνέχεια θα βρεις όλα τα κουμπιά της, οι άλλες αφού σε ξεμυαλίσουν με το τέλειο σεξ τους σε αφήνουν σαν στημένη λεμονόκουπα χωρίς ποτέ να καταλάβεις τη πήγε στραβά...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμα εχεις μαλακες φιλους τι περιμενεις ρε μαν,απο το ιντερνετ περιμενει αυτος να γνωρισει γκομενες;Ποιος σοβαρος η σοβαρη θα κανει γνωριμια
απο εκει,μονο οι απροσαρμοστες,οι ανικανες να βρουν εναν νορμαλ ανθρωπο εξω,ψαχνονται απο εκει μεσα.Κοινως ολα τα μπαζα.

σωστοςςςς

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αμα εχεις μαλακες φιλους τι περιμενεις ρε μαν,απο το ιντερνετ περιμενει αυτος να γνωρισει γκομενες;Ποιος σοβαρος η σοβαρη θα κανει γνωριμια
απο εκει,μονο οι απροσαρμοστες,οι ανικανες να βρουν εναν νορμαλ ανθρωπο εξω,ψαχνονται απο εκει μεσα.Κοινως ολα τα μπαζα.
δεν εχει κυκλο ρε μαν ηρθε 18 χρονων απο επαρχια, και δουλευει πολλες ωρες και ακαταστατες
με το ιντερνετ κερδιζει χρονο, να γαμισει θελει προς το παρον (τωρα που μενει μονος) οχι να παντρευτει,
αλλα οχι και να τον προσβαλουν  :uglystupid: ξερει η αλλη τι εχει τραβηξει στη ζωη του και τον λεει αχρηστο  :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
η γκρινια της ελληνιδας δεν παλευετε και δεν αντισταθμιζει τα παραπανω
προσωπικα εχω τεραστιο προβλημα με τη γλωσσοδιαροια τους και τις προσβολες τους
και το ποσο υποτιμητικα σου μιλανε
πριν 2 βδομαδες βρηκα ενα φιλο που ειχα να δω κανα 2 χρονια
ειναι 32 χρονων και το τελέυταιο χρονο μενει μονος του
(ειχε καποια θεματα υγειας στην οικογενεια και επρεπε να μενει μαζι τους)
εχασε πολλα χρονια ετσι τεσπα
το τελευταιο χρονο εχει πηδηξει μια χωρισμενη 45 αρα ελληνιδα
(φοβερο κορμι) μια μολδαβεζα και μια ουκρανη απ το ιντερνετ
και πλεον ασχολειτε μονο με αλλοδαπες που ζουν ελλαδα
τον ρωταω γιατι και μου λεει
ειναι πολυ προσβλητικες οι ελληνιδες , με οσες εβγαινε κυριως απο ιντερνετ
του τη λεγαν γιατι δεν εχει αμαξι, γιατι μενει σε μικρο διαμερισμα
μια ελλειηνιδα οταν την πρωτοπηγε σπιτι του ελεγε εισαι 32 χρονων και τι εχεις κανει στη ζωη σου ουτε αυτοκινητο δεν εχεις και ζεις σε μια τρυπα
ουτε που τη γαμησε ξενερωσε  :uglystupid:

ρε φιλε να παρει ενα rx8 να κανει μοστρα εγω το χα παρει το 2009 20χιλ μεταχειρισμενο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τωρα το  βρισκεις με 5χιλιαρικα  :headbang: :headbang: :headbang:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αυτο ρε τυπε ακομα συμβαινει στη ρωσσια? :think: :think: :think:εγω οταν πηγα μοσχα το 2009 μου φανηκε πιο ανεβασμενη οικονομικα σε σχεση με βουλγαρια ρουμανια μολδαβια κτλ.ο δημητρακης μας γραφει αλλα γιαυτο ρωταω  :think: :think: :think:
Είναι στα γονίδια η κληρονομιά, όχι στο βοιωτικό επίπεδο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φυσικα και ειναι εξαιρετικες μητερες,αφου αφηνουν τις κορες τους να γινονται πουτανες σε ολες τις χωρες παγκοσμιως
κσι τους γιους τους να μπεκροπινουν ολη μερα.
αυτο ρε τυπε ακομα συμβαινει στη ρωσσια? :think: :think: :think:εγω οταν πηγα μοσχα το 2009 μου φανηκε πιο ανεβασμενη οικονομικα σε σχεση με βουλγαρια ρουμανια μολδαβια κτλ.ο δημητρακης μας γραφει αλλα γιαυτο ρωταω  :think: :think: :think:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ρε τυπε βγαινει με μια ελληνιδα απ τον ιντερνετ 3 φορες, την παει σπιτι του, εχει ενα παλιοπαπι, και εκει που ειναι στο χαμουρεμα του πεταει η αλλη και τι εχεις κανει στη ζωη σου
(εισαι αχρηστος-υπονοουμενο) ουτε αυτοκινητο δεν εχεις και ζεις σε μια τρυπα  :jerking:
εσυ τετοιες γυναικες γουσταρεις? με τις αλλοδαπες, ισως και λογω γλωσσας δεν τα εχεις αυτα
Προσωπικά δεν έχω κάνει επαφή μέσο διαδικτύου, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη....

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μάλλον οι περισσότεροι μιλάτε  πάντα με το κάτω κεφάλι, βρε γνώστες γυναικών οι δίκες μας μας δείχνουν τα δοντάκια στην αρχή όπου αν γουστάρεις την γκόμενα προχωράς διότι στην συνέχεια θα βρεις όλα τα κουμπιά της, οι άλλες αφού σε ξεμυαλίσουν με το τέλειο σεξ τους σε αφήνουν σαν στημένη λεμονόκουπα χωρίς ποτέ να καταλάβεις τη πήγε στραβά...
ρε τυπε βγαινει με μια ελληνιδα απ τον ιντερνετ 3 φορες, την παει σπιτι του, εχει ενα παλιοπαπι, και εκει που ειναι στο χαμουρεμα του πεταει η αλλη και τι εχεις κανει στη ζωη σου
(εισαι αχρηστος-υπονοουμενο) ουτε αυτοκινητο δεν εχεις και ζεις σε μια τρυπα  :jerking:
εσυ τετοιες γυναικες γουσταρεις? με τις αλλοδαπες, ισως και λογω γλωσσας δεν τα εχεις αυτα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Η Ελληνιδα εχει καβαλησει ...μια στοιβα καλαμιες !!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ε οι ρωσσιδες λιγοτερο πουτανες μ φενονται σε σχεση με βουλγαρες ρουμανες κτλ
Δεν είναι θέμα πουτανιάς, είναι θέμα νοοτροπίας, πέραν του καλού πηδήματος δεν ταιριάζουμε με Ρωσίδες, Ουκρανές, Πολωνέζες κτλ, μην κολλάτε για το  τη φαίνεται στην αρχή....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην συγκρινεις την μοσχα φιλε με την υπολοιπη Ρωσσια..ειναι σαν να ειναι ενα εντελως αλλο κρατος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τυπε μου θυμισες ενα καλτ περιστατικο οπου δν ειχα αμαξι το καλοκαιρι του 2008 και περιμεναμε με εναν φιλο μου λεωφορειο στην ασπροβαλτα,αλλα δν ειχε κ ετσι καναμε οτοστοπ αλλα δν σταματουσε κανενας,μονο ενας παζαρτζης καλτ τυπος νεος κανα 25-28χρ σταματησε με φορτηγακι με πατατες  :2funny: :2funny:.και μας πηγε στη κεντρικη σταση,στο δρομο ρωτουσε για ενα μπιτς παρτυ  :tits2:,αλλα καμια ελληνιδα δν τον απαντουσε.τοτε τον λεει ο φιλος μου εε που να σε απαντησει θελει καγιεν να εχεις  :grin:.τοτε ρωταει ακομα μια γκομενα σ δρομο και αυτη κανει τι κινεζα  :2funny:,και τοτε ο παζαρτζης της λεει αι μωρη μαλακο που θες κ καγιεν , να σε βαλω στο φορτηγο με τις πατατες και πολυ σου ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μιλαμε ειχαμε λιωσει στο γελιο ,η γκομενα εμεινε καγκελο δν το περιμενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Προσωπικά δεν έχω κάνει επαφή μέσο διαδικτύου, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη....
και τι σχεση εχει το ιντερνετ σε αυτη τη περιπτωση?
σε ρωταω παλι αν την ειχες γνωρισει απο παρεα γνωστων σου την πηγαινες σπιτι σου
και στο χαμουρεμα σου ελεγε αυτα, πως θα σου ερχοταν?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα επειδη ο φιλος σου δεν ειναι ικανος να βρει νορμαλ γυναικα για αυτο στρεφεται στο ιντερνετ που ψαχνονται μονο οι απροσαρμοστες.
Εκει μονο τετοιες θα βρισκει.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
και τι σχεση εχει το ιντερνετ σε αυτη τη περιπτωση?
σε ρωταω παλι αν την ειχες γνωρισει απο παρεα γνωστων σου την πηγαινες σπιτι σου
και στο χαμουρεμα σου ελεγε αυτα, πως θα σου ερχοταν?
Εξαρτάτε, θα την ρωτούσα και εγώ για τα ίδια, γουρούνι στο σακί θα έπαιρνα, η είναι πιο έξυπνη αυτή...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εξαρτάτε, θα την ρωτούσα και εγώ για τα ίδια, γουρούνι στο σακί θα έπαιρνα, η είναι πιο έξυπνη αυτή...
δε καταλαβαινω τι εννοεις, θα ανοιγες κουβεντα πανω στο χαμουρεμα για το ποιος απ τους 2 σας εχει κανει "περισσοτερα" στη ζωη του  :jerking:
και εστω μετα απο μια ωρα την επειθες οτι εσυ εισαι πιο προκομενος  :2funny:
θα ειχες ακομα την ορεξη να την πηδηξεις?
ο αντρας ειναι αρσενικο
και η σημερινη ελλεηνιδα τον "ευνουχιζει" τυπε με τις ανασφαλειες της και
τα κομπλεξ της
αν εσυ εχεις την υπομονη να πας με τα νερα των ελλεηνιδων
μπραβο σου
εχουμε δεχτει τη γλωσσοδιαροια τους και τις προσβολες τους σαν φυσιολογικες και
δεν μιλαει κανενας μας  :jerking:
εγω παντως θεωρω τον ευατο μου τυχερο που με ασιατισσες ειδα και εναν
αλλο κοσμο
τον οποιο και αυτον θεωρω φυσιολογικο και οχι τον δικο μας
(υστερικη ελληνιδα vs ηρεμη και υπομονετικη ασιατισσα)

fortigatzas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
11
Πόντοι
1
εγω ξερω οτι ολες στο ιδιο σημειο το χουν....και ολες ξερουν να κουνηθουν πανω στο παλουκι.η διαφορα ειναι στην τιμη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η γνωμη μου για τις ρωσιδες ειναι οτι μπορουν να αγαπησουν πιο βαθια απο τις ελληνιδες.η μεση ελληνιδα ειναι αποκομενη απο τον συναισθηματικο της κοσμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom