Νέα

Ρωσιδια ψαχνουν απεγνωσμενα για...γαμπρο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δίκιο έχετε.Απλά οι Ρωσίδες και γενικότερα οι ανατολικές σε βλέπουν κάπως σαν αντικείμενο προς χρήση  , το οποίο πετάν όταν δεν το χρειάζονται.Αγαπούν και δένονται συναισθηματικά μόνο με δικούς τους .Εμάς μας βλέπουν σαν θυσία που πρέπει να κάνουν για οικονομικούς λόγους.Κάσποιες Ρωσίδες που είχα και που ήταν ειλικρινείς μου το είπαν έξω από τα δόντια.Καλοί , χρυσοί οι Έλληνες αλλά δεν είναι δικοί μας.
Και αν θέλουν γάμο , θα πρέπει να πάρουν ή χήρες ή χωρισμένες για να βολευτούν και τα παιδιά τους .Άλλες θέλουν συνταξιούχους ώστε να κληρονομήσουν τη σύνταξη τους.Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς.Οι δικές μας φυσικά δεν τα παραδέχονται αυτά .Υποκρίτριες. :S
ναι ειναι αληθεια :woldman: :woldman: :woldman:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Δίκιο έχετε.Απλά οι Ρωσίδες και γενικότερα οι ανατολικές σε βλέπουν κάπως σαν αντικείμενο προς χρήση  , το οποίο πετάν όταν δεν το χρειάζονται.Αγαπούν και δένονται συναισθηματικά μόνο με δικούς τους .Εμάς μας βλέπουν σαν θυσία που πρέπει να κάνουν για οικονομικούς λόγους.Κάσποιες Ρωσίδες που είχα και που ήταν ειλικρινείς μου το είπαν έξω από τα δόντια.Καλοί , χρυσοί οι Έλληνες αλλά δεν είναι δικοί μας.
Και αν θέλουν γάμο , θα πρέπει να πάρουν ή χήρες ή χωρισμένες για να βολευτούν και τα παιδιά τους .Άλλες θέλουν συνταξιούχους ώστε να κληρονομήσουν τη σύνταξη τους.Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς.Οι δικές μας φυσικά δεν τα παραδέχονται αυτά .Υποκρίτριες. :S

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Η πλάκα είναι ότι όταν είμουν μικρότερος , μια Ρωσίδα είχε το θράσος να μου πεί αν έχω σύνταξη ενώ πλησίαζα τοα 30 !!Αφέλεια ή ...
Τέλος πάντων, η κουβέντα γίνεται για να προστατεύσουμε κάποιους συναγωνιστές που σκέφτονται να νταραβεριστούν με αυτές στις ιστοσελίδες γνωριμιών .Ή θα τους φάνε τα λεφτά των εισητηρίων για να έρθουν Ελλάδα (δεν θα έλθουν), ή θέλουν να φάνε γενικότερα .Προσοχή,όπως είναι η κατάσταση σήμερα , οι Ρωσίδες είναι καλές για παρέα και γαμίσια (καλύτερες από τις Ελληνίδες) αλλά μέχρι εκεί .Τίμια εμπορική συναλλάγή .Σου δίνω αυτό , μου δίνεις εκείνο.΄Οχι συναισθηματικά μπερδέματα και γάμους. :tits:
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :thumbsup:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Η πλάκα είναι ότι όταν είμουν μικρότερος , μια Ρωσίδα είχε το θράσος να μου πεί αν έχω σύνταξη ενώ πλησίαζα τοα 30 !!Αφέλεια ή ...
Τέλος πάντων, η κουβέντα γίνεται για να προστατεύσουμε κάποιους συναγωνιστές που σκέφτονται να νταραβεριστούν με αυτές στις ιστοσελίδες γνωριμιών .Ή θα τους φάνε τα λεφτά των εισητηρίων για να έρθουν Ελλάδα (δεν θα έλθουν), ή θέλουν να φάνε γενικότερα .Προσοχή,όπως είναι η κατάσταση σήμερα , οι Ρωσίδες είναι καλές για παρέα και γαμίσια (καλύτερες από τις Ελληνίδες) αλλά μέχρι εκεί .Τίμια εμπορική συναλλάγή .Σου δίνω αυτό , μου δίνεις εκείνο.΄Οχι συναισθηματικά μπερδέματα και γάμους. :tits:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλυτερες οι ρωσσιδες στο γαμησι απο τις ελληνιδες το ακουσαμε και αυτο. :S

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όλες οι γυναίκες την ίδια φιλοσοφία έχουν πάνω κάτω, απλά με τις δικές μας μπορείς να κάνεις και μια επένδυση-καλες μαγείρισσες, καλές μητέρες, έστω και λίγη προίκα-ενω με τις άλλες το πιο πιθανό είναι να μείνεις άφραγκος...

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Μεγαλη χωρα με πολλες επιλογες . Η καθε μια θελει τα δικα της .Οχι πως εχουν και καμμια τρελλη διαφορα απο τις δικες μας .
Εμας τους Ελληνες γενικα δεν μας εχουν σε εκτιμηση .Μας θεωρουν παραμυθαδες και προσπαθουν να μας αποφυγουν στα διαφορα site .Περασει εχουμε τωρα που ερχεται καλοκαιρι για καλοκαρινες διακοπες .
σαν tips σε οποιον εχε ισκοπο να ασχοληθει : α..) ξεκαθαρες κουβεντες απο την αρχη . πχ Δεν εχω λεφτα . Ειμαι οικονομικα καταστραμενος . β..) δεν με ενδιαφερει ο γαμος ...γ..) δεν με ενδιαφερουν τα παιδια .
Οσο ποιο ξεκαθαρος εισαι τοσο καλυτερα ειναι . Τα μισολογα δεν τα εχουν για καλο .
Και μην ξεχναμε οτι ερχομαστε σε επαφη με γυναικες που ειναι παντελως διαφορετικης κουλτουρας απο τις δικες μας και απο τις Ρωσσιδες που μενουν στην Ελλαδα .
Αυτες που εχουν φυγη απο την Ρωσσια για αλλες χωρες και δουλευουν ( διαφορες δουλειες ) εκει τις εχουν για οτι ποιο σκαρτο εχει η κοινωνια τους .

Αυτα απο προσωπικη πειρα .

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Συνημμένα

• russian-beauty-indian-wear-3.jpg
    russian-beauty-indian-wear-3.jpg
    219,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 16

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
:2on1: :2on1: :2on1:

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • images.jpg
    images.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Όλες οι γυναίκες την ίδια φιλοσοφία έχουν πάνω κάτω, απλά με τις δικές μας μπορείς να κάνεις και μια επένδυση-καλες μαγείρισσες, καλές μητέρες, έστω και λίγη προίκα-ενω με τις άλλες το πιο πιθανό είναι να μείνεις άφραγκος...

Aἱ Ρωσσἰδαι εἶναι μέτριαι πρὸς καλαὶ μαγείρισσαι καὶ ἐξαιρετικαὶ μητέραι. Ἴσως αἱ καλύτεραι τοῦ κόσμου.

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
η γκρινια της ελληνιδας δεν παλευετε και δεν αντισταθμιζει τα παραπανω
προσωπικα εχω τεραστιο προβλημα με τη γλωσσοδιαροια τους και τις προσβολες τους
και το ποσο υποτιμητικα σου μιλανε
πριν 2 βδομαδες βρηκα ενα φιλο που ειχα να δω κανα 2 χρονια
ειναι 32 χρονων και το τελέυταιο χρονο μενει μονος του
(ειχε καποια θεματα υγειας στην οικογενεια και επρεπε να μενει μαζι τους)
εχασε πολλα χρονια ετσι τεσπα
το τελευταιο χρονο εχει πηδηξει μια χωρισμενη 45 αρα ελληνιδα
(φοβερο κορμι) μια μολδαβεζα και μια ουκρανη απ το ιντερνετ
και πλεον ασχολειτε μονο με αλλοδαπες που ζουν ελλαδα
τον ρωταω γιατι και μου λεει
ειναι πολυ προσβλητικες οι ελληνιδες , με οσες βγαινει κυριως απο ιντερνετ
του τη λενε γιατι δεν εχει αμαξι, γιατι μενει σε μικρο διαμερισμα
μια ελλειηνιδα οταν την πρωτοπηγε σπιτι του ελεγε εισαι 32 χρονων και τι εχεις κανει στη ζωη σου ουτε αυτοκινητο δεν εχεις και ζεις σε μια τρυπα
ουτε που τη γαμησε ξενερωσε  :uglystupid:
:think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Φυσικα και ειναι εξαιρετικες μητερες,αφου αφηνουν τις κορες τους να γινονται πουτανες σε ολες τις χωρες παγκοσμιως
κσι τους γιους τους να μπεκροπινουν ολη μερα.

Ἔ καλά, παραμέλησις ἐκ μέρους τῶν γονέων ἀπαντᾷ καὶ ἐνταῦθα. Ἐσεῖς π.χ. καίτοι ανήλικος δαπανᾶτε μέγα μέρος τοῦ χρόνου σας ἐν τῷ διαδικτύω.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειναι πολυ προσβλητικες οι ελληνιδες , με οσες εβγαινε κυριως απο ιντερνετ
του τη λεγαν γιατι δεν εχει αμαξι, γιατι μενει σε μικρο διαμερισμα
μια ελλειηνιδα οταν την πρωτοπηγε σπιτι του ελεγε εισαι 32 χρονων και τι εχεις κανει στη ζωη σου ουτε αυτοκινητο δεν εχεις και ζεις σε μια τρυπα
ουτε που τη γαμησε ξενερωσε  :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Aἱ Ρωσσἰδαι εἶναι μέτριαι πρὸς καλαὶ μαγείρισσαι καὶ ἐξαιρετικαὶ μητέραι. Ἴσως αἱ καλύτεραι τοῦ κόσμου.
Φυσικα και ειναι εξαιρετικες μητερες,αφου αφηνουν τις κορες τους να γινονται πουτανες σε ολες τις χωρες παγκοσμιως
κσι τους γιους τους να μπεκροπινουν ολη μερα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Αν κάποιος εντέλει θέλει να κάνει σοβαρή σχέση ή γάμο από ιστοσελίδα γνωριμιών, μόνο οι Ασιάτισσες (για αυτούς που γουστάρουν τέτοιες γυναίκες ) παίζουν καλά με κάποια εγγύηση ότι δεν θα κλαις μετά.Και αυτό όχι γιατί δεν κοιτούν το συμφέρον τους , αλλά είναι η κουλτούρα τους τέτοια που κολλάνε στον άνδρα τους και δεν τον αφήνουν στις δύσκολες στιγμές. Φυσικά υπάρχουν και εδώ εξαιρέσεις όπου μπορεί να την πατήσεις .Δυστυχώς , πρέπει να γράφουμε σεντόνια .Αυτές είναι συζητήσεις σε καφετέρια  κτλπ. Ενδεικτικά , γνωστός μου που γνώρισε Ασιατάκι σε γνωστό κονσομασιόν της Συγγρού(έχει κλείσει εδώ και καιρό), το παντρεύτηκε
, μετά μάλωναν άγρια και πηγαίναν για χωρισμό, αλλά όταν ο δικός μου αρρώστησε βαριά (έχασε για αυτό το λόγο τη δουλειά του) , η τύπισσα του στάθηκε μέχρι να γίνει καλά .Ακόμη και ότι δεν μπορούσε να κάνει σεξ ,ανέχτηκε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειναι πολυ προσβλητικες οι ελληνιδες , με οσες βγαινει κυριως απο ιντερνετ
του τη λενε γιατι δεν εχει αμαξι, γιατι μενει σε μικρο διαμερισμα
ουτε που τη γαμησε ξενερωσε  :uglystupid:
Αμα εχεις μαλακες φιλους τι περιμενεις ρε μαν,απο το ιντερνετ περιμενει αυτος να γνωρισει γκομενες;Ποιος σοβαρος η σοβαρη θα κανει γνωριμια
απο εκει,μονο οι απροσαρμοστες,οι ανικανες να βρουν εναν νορμαλ ανθρωπο εξω,ψαχνονται απο εκει μεσα.Κοινως ολα τα μπαζα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.655
Πόντοι
4.125
Όταν λέμε Ρωσίδες μη πάει το μυαλό σας σε μοντέλο. Καμιά σχέση. Υπάρχουν κάτι Ρωσίδες που δεν βλέπονται. Αλλωστε οι όμορφες μπαίνουν σε κύκλωμα εκμετάλλευσης και περνούν καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom