Νέα

Ρωσιδια ψαχνουν απεγνωσμενα για...γαμπρο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Καταρχας οπως σχεδον παντα οι ελληνικες ειδησης ειναι σκουπιδια,οι εικονιζομενες κοπελες δεν ψαχνουν κανεναν αντρα.Οι φωτογραφιες ειναι απο επαρχιες της πρωην CCCP και διακωμωδουν και σατιριζουν τους χωριατες.      Ο  τιτλος τους ειναι χωριατικο γκλαμουρ - Деревенский гламур
Εδω ειναι ολη η αληθεια και οχι αυτα που γραφουν οιψευτοδημοσιογραφοι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η οικονομικη κατασταση τον ρωσων ειναι καλυτερη απ οτι τον ελληνων,και εδω και χρονια δεν κοβουν φλεβες οι ρωσιδες για γαμους με ελληνες
Μπορεί στη Μόσχα στη Πετρούπολη και ίσως σε κάποιες άλλες  μεγάλες πόλεις να είναι έτσι.
Ισχύει όμως το ίδιο και για την επαρχία ??

Και αν είναι έτσι γιατί αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πουτανών στην Ευρώπη ??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ποσταρεις τυπε δεν αστειευεσαι,  :rockon: εγινες παλιος σε δυο μηνες,  :rockon: Εγω χρειαστηκα 4 χρονια να γινω παλιος  :S

απο παλια εχω αρχισει μπουρδελοκαριερα απλα ελλειπα και απο ελλαδα και δν πολυεμπαινα
γραφτηκα ακομη το 2008 αλλα τα τελευταια 2 χρονια γραφω πιο πολυ  :rockon: :rockon: :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ε σαν τον ελληνα κουλτουριαρη δεν εχει τυπε :2funny:

Δεν παριστάνω το κουλτουριάρη φιλαράκο.

Εννοώ το τρόπο ζωής και συμπεριφοράς γενικότερα.

Αν δε το πιάνεις να σου δώσω ένα παράδειγμα.
Εσύ θα δεχόσουν να γίνεται η γυναίκα/γκόμενα/σχέση  σου φέσι και να τη κουβαλάς κάθε φορά που μια φίλη της έχει γενέθλια ??
Γιατί στο δικό τους τρόπο ζωής αυτό είναι αποδεκτό η τουλάχιστον δεν είναι επιλήψιμο, ξέρεις.

Προσπαθώ να προσθέσω κάτι στο thread μέσα από προσωπικά μου βιώματα.

Οι ειρωνίες λοιπόν σε παρακαλώ κομμένες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ανοιξτε και ενα θεμα για χοντρες ελλεηνιδες που ψαχνουν απεγνωσμενα γαμπρο.....μια απο αυτες πολιορκωντας με μου ελεγε τις προαλλες οτι εμεις οι αντρες δεν ειμαστε πλεον κυνηγοι,δεν κανουμε κινησεις προσεγγισης κλπ....ειπα να την πω κανε καμια διαιτα μωρη πρωτα που μου θες και κυνηγι και μετα μιλας....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μπορεί στη Μόσχα στη Πετρούπολη και ίσως σε κάποιες άλλες  μεγάλες πόλεις να είναι έτσι.

Και αν είναι έτσι γιατί αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πουτανών στην Ευρώπη ??
Η πουτανια εχει να κανει με τα ηθη και εθιμα του καθε λαου και με πολλους αλλους παραγοντες.Και Γερμανια ειναι γεματη με γερμανιδες πουτανες ,μεχρι και η Αθηνα στα μπουρδελα ειχε γεμηση πριν μερικα χρονια.Τι παει να πει αυτο οτι στην Γερμανια πεινανε???? Αν ηταν και η Ελλαδα εκατον εξηντα εκατομμυρια να εισαι συγουρος οτι τωρα θα ειχε γεμησει η Ευρωπη απο δικες μας πουτανες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οι πουτανια εχει να κανει με τα ηθη και εθιμα του καθε λαου και με πολλους αλλους παραγοντες.Και γερμανια ειναι γεματη με γερμανιδες πουτανες ,μεχρι και η Αθηνα στα μπουρδελα ειχε γεμηση πριν μερικα χρονια.Τι παει να πει αυτο οτι στην γερμανια πεινανε???? Αν ηταν και η Ελλαδα εκατον εξηντα εκατομμυρια να εισαι συγουρος οτι τωρα θα ειχε γεμησει η Ευρωπη απο δικες μας πουτανες.

Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λές. Για παράδειγμα σε στατιστικό επίπεδο έτσι είναι στη Σερβία από αυτά που ξέρω και διαβάζω.

Αλλά πιστεύεις ότι η γενικότερη οικονομική κατάσταση μιας χώρας δεν έχει σχέση με τα ποσοστά πορνείας ?? Γιατί νομίζω ότι υπάρχει άμεση σχέση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

δν ξερω ρε τυπε τι να σου πω για τη ρωσσια εγω ειμαι της βουλγαριας-ρουμανιας  :grin:
μια φορα πηγα μοσχα το 2009 καλοκαιρι και μου φανηκε πολυ κυριλε,τωρα στην επαρχια δν ξερω τι παιζει ρωτα τα παιδια του σαιτ που ειναι της ρωσσιας  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Η ρωσιδες εκδιδομενες ειναι τα πανακριβα citytour τον 200-300 ευρω,στους οικους ανοχης αυτο το ειδος δεν υπαρχει πλεων.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ανοιξτε και ενα θεμα για χοντρες ελλεηνιδες που ψαχνουν απεγνωσμενα γαμπρο.....μια απο αυτες πολιορκωντας με μου ελεγε τις προαλλες οτι εμεις οι αντρες δεν ειμαστε πλεον κυνηγοι,δεν κανουμε κινησεις προσεγγισης κλπ....ειπα να την πω κανε καμια διαιτα μωρη πρωτα που μου θες και κυνηγι και μετα μιλας....

εισαι μορφη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η ρωσιδες εκδιδομενες ειναι τα πανακριβα citytour τον 200-300 ευρω,στους οικους ανοχης αυτο το ειδος δεν υπαρχει πλεων.

οντως φιλε , επισης σ οικους ανοχης θεσσαλονικης και σερρων π επισκεπτομαι εγω τα τελευταια 8-10χρονια εχουν εκλειψει οι ρωσσιδες  :S

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λές. Για παράδειγμα σε στατιστικό επίπεδο έτσι είναι στη Σερβία από αυτά που ξέρω και διαβάζω.

Αλλά πιστεύεις ότι η γενικότερη οικονομική κατάσταση μιας χώρας δεν έχει σχέση με τα ποσοστά πορνείας ?? Γιατί νομίζω ότι υπάρχει άμεση σχέση.
Αυτο που ξερω εγω και ισχυει σιγουρα ειναι οτι σε χωρες που το σεξ δεν αποτελει ταμπου οι γυναικες στρεφονται πιο ευκολα σε τετοια επαγγελματα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Διαφωνωντας με ενα πολυ παλιο μελος (Ιωσηφ) θα αναφερω οτι απο την πρωην CCCP οι πιο πουλημενες ειναι οι ουκρανες,και κυνηγουν το χρημα σαν δαιμονισμενες χωρις να δινουν καμια σημασια για την εμφανιση και τα χρονια του αλλου.Οι ρωσιδες ειναι πολυ πιο στρειτ και εχουν μπεσα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Διαφωνωντας με ενα πολυ παλιο μελος (Ιωσηφ) θα αναφερω οτι απο την πρωην CCCP οι πιο πουλημενες ειναι οι ουκρανες,και κυνηγουν το χρημα σαν δαιμονισμενες χωρις να δινουν καμια σημασια για την εμφανιση και τα χρονια του αλλου.Οι ρωσιδες ειναι πολυ πιο στρειτ και εχουν μπεσα.

τυπε με ουκρανους-ουκρανες ποτε δν ειχα σχεσεις,αλλα μες ρωσους-ρωσιδες απειρες  :rockon: :rockon:
και ειναι οντως πολυ πιο στρειτ και ντομπροι απο βουλγαρους-ρουμανους
εχου και ωραια φαγητα οπως το μπορς και τα χινκαλι  :rockon: :rockon: :rockon:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992

έπρεπε να της προτίνεις την υποσαχάρια Αφρική. εκεί αφθονούν οι κυνηγοί παχύδερμων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom