Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και ομως χθες διαβαζα στο πρωτο θεμα για μια κρητικια-γεωργιανη που κανει καριερα πανω και ξετραιλαινει τους ρωσους με τις αισθησιακες φωτογραφιες της
ειναι αληθεια μητσο? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειναι πολλες που γραφουνε οτι ειναι Ελληνιδες.Ρωσσοποντιες σιγουρα εχει.για 100% Ελληνιδα δεν νομιζω ΑΚΟΜΑ!δε νομιζω οτι ξετρελενουνε κανεναν!ειναι κοντες και μαυριδερες!βεβαια υπαρχει μια κατηγορια αντρων που θελει τετοιες γυναικες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πριν 2 χρονια ειχα μια γκομενα απο Εστονια που δουλευε σε σαλον!και γραφαμε συχνα μυνηματα.σε μια φαση μου γραφει στα Ελληνικα:πολλα γλυκα φυλακια Δημητρακη...ειχε μια φιλη Ρωσσοποντια που δουλευε στο ιδιο σαλον που ηξερε Ελληνικα.στο περιοδικο εγραφε οτι ειναι απο την Κρητη!τιποτα το ιδιεταιρο.υψος 155-158 βυζι σχετικα καλο και μελλαχρινη.αν συνεχισει ετσι η οικονομικη πτωση στην Ελλαδα.συντομα θα το δουμε και αυτο!Ελληνιδες να ερχονται να δουλεψουν στα σαλον στη Ρωσσια!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πριν 2 χρονια ειχα μια γκομενα απο Εστονια που δουλευε σε σαλον!και γραφαμε συχνα μυνηματα.σε μια φαση μου γραφει στα Ελληνικα:πολλα γλυκα φυλακια Δημητρακη...ειχε μια φιλη Ρωσσοποντια που δουλευε στο ιδιο σαλον που ηξερε Ελληνικα.στο περιοδικο εγραφε οτι ειναι απο την Κρητη!τιποτα το ιδιεταιρο.υψος 155-158 βυζι σχετικα καλο και μελλαχρινη.αν συνεχισει ετσι η οικονομικη πτωση στην Ελλαδα.συντομα θα το δουμε και αυτο!Ελληνιδες να ερχονται να δουλεψουν στα σαλον στη Ρωσσια!
αυτο ειναι εφιαλτικο που λες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο ειναι εφιαλτικο που λες
Σίγουρα είναι. Για τους Ρώσσους  :2funny:.
ναι εφιαλτικο για τους Ρωσσους και πιο πολυ για μενα!οι Ρωσσοι δεν πολυπανε στα Σαλον ουτε πολυ γαμανε!μονο απο την ιδεα οτι θα ειναι να γεμισουνε με μπαζα Ελληνιδες τα σαλον μου χαλασε η διαθεση!παντος σε καθε σαλον στης 5-6 γυναικες που βγαινουνε σχεδον παντα η μια ειναι Αρμενισα Τουρκοφωνη ή Γεωργιανη.παντος ΑΠΟ Ελλη'ι'νιδες εχουν βρωμισει τα Εμηρατα οι πιο πολλες εκει πανε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο μεταξύ μην ξεχνάται το συναίτερο το Δημητράκη
αφου μπηκες και σε αυτο το Thread ξερεις οτι μενω στη Ρωσσια μονιμα.Ελλαδα παω μονο Φυλης οταν ερχομαι.σιγα μη δωσω 300 και 400 ευρω για να γαμισω οτι γαμαω στη Ρωσσια τσαμπα ή με 2000 ρουβλια!οπως σου εγραψα κανεναν απο τους ΑΝΤΜΙΝ δεν ξερω ουτε εχω συναντιθει μαζι τους!το μονο που μπορεις να με κατηγορισεις ειναι οτι διαφημιζω καποια Ρωσσικα σαλον!το κανω γιατι πηγαινω συχνα μου αρεσουν περισσοτερο και ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45 ΛΕΠΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙς ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ!τι σχεση εχω εγω με τα Ελληνικα cg.ευτυχως εφυγα απο την Ελλαδα και βρηκα την υγεια μου!κα οταν παρω και αυτο.....

Συνημμένα

• hammer_3_2_1_1.jpg
    hammer_3_2_1_1.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 22

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....θα ειμαι θεος!το μονο που θα μου λειπει ειναι ενα πουλμαν που θα με ακολουθει με της γκομενες μου!δε λεω πολλα ατομα εχουνε παραπονα απο τους ΑΝΤΜΙΝ του σα'ι'τ.εμενα γιατι με μπλεκεις?εγω ειμα ΟΥΔΕΤΕΡΟς!ειμαι εκτος Ελλαδας!και το τι γινεται στην Ελλαδα το βλεπω σα να βλεπω σινεμα!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έλα συνμπουρδελιάρη δημητράκη... ξεκίνησα μαθήματα ρωσσικών... προετοιμάζομαι για πιτσίλισμα στα ρωσσικά μουνοκρατούμενα εχθρικά εδάφη....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
έλα συνμπουρδελιάρη δημητράκη... ξεκίνησα μαθήματα ρωσσικών... προετοιμάζομαι για πιτσίλισμα στα ρωσσικά μουνοκρατούμενα εχθρικά εδάφη....
μπραβο!και εγω εχω ξεκινισει Τουρκικα.θα επεκταθω προς Αζαρμπα'ι'τζαν.ειναι παραδισος οι αντρες που ειναι Μπουνταλαδες σαν τους Τουρκους εχουν φυγει ολοι για δουλεια στη Ρωσσια και στην Τουρκια.και εχουνε μεινει πολλες γυναικες μονες τους!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι έγινε ρε μάγκες;
Έμεινε από ψιλά η Ρώσσικη αρκούδα τώρα που πήραν δρόμο τα ξένα κεφάλαια από το χρηματιστήριο;

Πάλι καθυστερεί ο South Stream;
www.express.gr/news/agores2/82578oz_2008100382578.php3]Η έναρξη λειτουργίας του αγωγού φυσικού αερίου South Stream ενδέχεται να καθυστερήσει τουλάχιστον δύο χρόνια.[/url]

Αφού πριν δύο μήνες διπλασιάστηκε το κόστος:
www.rzd-partner.com/press/2008/07/31/328455.html]South Stream Gas Project Price Jumps[/url]
(Ωραίο σχεδιασμό κάνουν, από 10 δις δολλάρια τον πήγαν στα 20.)

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά το 2025 θα δούμε ρώσσικο αέριο και αν;

Ειλικρινά ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχουν αναπτυχθεί αρκετά οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας (ή θα επέλθει θεία φώτιση και θα χτίσουμε κανένα πυρηνικό εργοστάσιο στο έδαφος της Βουλγαρίας ή των Σκοπίων γιατί σε ελληνικό αποκλείεται να αφήσουν οι γνωστοί μαχητές και οι συμμαχίες τους) και δεν θα έχουμε ανάγκη από το φυσικό αέριο των KGBιτών.

Μ' αρέσει που εδώ μέσα ορισμένοι κοκκορεύονταν για την ρώσικη οικονομία και το ότι κρατάει από τα @@ τους Ευρωπαίους και ούτε έναν αγωγό εντός χρονοδιαγράμματος δεν μπορούν να φτιάξουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε συνεντευξεις υψηλα υσταμενων απαλληλων της κεντρικης τραπεζας της Ρωσσιας αφεθηκαν υπονοουμενα οτι το ρουβλι πρεπει να πεσει γιατι ειναι υπερτημιμενο.η Ρωσσια εχει ακομα λεφτα.αν το ρουβλι δεν υποτημιθει της φτανουνε για ακομα 6-8 μηνες αν συνεχιστει αυτη η κατασταση με της πιεσεις που δεχεται το ρουβλι.οπωσδηποτε θα γινει μεγαλη υποτημιση του ρουβλιου.προς το παρον καθυσιχαζουν τον κοσμο και ριχνουνε τρελλα ποσα μιλαμε για 150 ΔΙς $ στην οικονομια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...προσπαθουνε να καθυσηχασουν τον κοσμο και θα ελεγα οτι το εχουν καταφερει.μονο οι γνωστες της καταστασης εχουν λαβει τα μετρα τους και εχουν ρευστοποιησει της μετοχες που ειχαν.εγω περιμενω μπας και φτηνινουν τα διαμερισματα γιατι 400.000 ΕΥΡΩ για ενα διαμερισμα 100 τετραγωνικων δεν τα εχω!ολα ειναι ρευστα.το τι θα γινει στη Ρωσσια εξαρταται απο της τιμες του πετρελαιου!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Οπως ήταν αναμενόμενο το χρηματιστήριο της Ρωσίας είχε έντονα καθοδική βουτιά. Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Leman

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωρε φιλε τι βγαζει η περεστροϊκα / αυτες ειναι βιζιτες / παντως ρε παιδες η Μοσχα γενικα ως προορισμος σεξοτουρισμου δεν ειναι ακριβως σε σχεση με Ουκρανια, Ρουμανια, Βουλγαρια κ.τ.λ. ???????
Oρθον...
Δες την ενημερωση για ρουμανια....

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά το 2025 θα δούμε ρώσσικο αέριο και αν;

Σορι αδερφε αλλα το θεμα ειναι ποτε θα δουμε Ρωσικο-Ουκρανικο μουνι και οχι φυσικο αεριο.
Το φυσικο αεριο ας ειναι και απο τη Μογγολια

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι ποτε θα δουμε?γυρω σου ειναι!αμα πλερωνεις βεβαια!το τσαμπα δυστυχως πεθανε! :S

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ολα ειναι ρευστα.το τι θα γινει στη Ρωσσια εξαρταται απο της τιμες του πετρελαιου!

Μερικες απο τις απλες σκεψεις που κανω..

Το Μεξικο σε 3-4 χρονια δεν θα εχει πια πετρελαιο..

Το 30% του εισαγομενου πετρελαιου στις ΗΠΑ, προερχεται απο το Μεξικο..

Αρα λοιπον,ενας πολεμος ΗΠΑ-Ισραηλ εναντιον του Ιραν ειναι αναποφευκτος επικαλουμενοι γελειες δικαιολογιες του τυπου "Τα πυρηνικα τους απειλουν την παγκοσμια ειρηνη"..Τοτε η ροη πετρελαιου προς ΗΠΑ θα συνεχιστει κανονικα και οι τιμες θα βολοδερνουν μεταξυ 80$-120$..

Τι θα γινει ομως, εαν ταυτοχρονα διεκδικησουν τα πετρελαια οι Ρωσσια και Κινα, υπερασπιζομενοι το Ιραν ?

Παιζεται σκακι για δυνατους παιχτες..

Αυτα..

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λογικη σκεψη κ δειχνει σωστη! φυσικα ο μπρουτζοβλαχος ελληναρας βενζινοπωλης ειναι στα αρχιδια του κ οταν παγκοσμιως πεφτει η τιμη της βενζινης αυτος ...ξεχναει να κανει το ιδιο αναλογα! επισης οταν ανεβαινει η τιμη της ο γατος το κανει απο την προηγουμενη μερα...α ρε τουρκοσπορε ελληνα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γυρισα χτες Αγια Πετρουπολη απο Αθηνα που ειχα παει μια βδομαδα.οι Αθηνα εχει φτηνινει πολυ.ολα αυτη τη στιγμη στην Αγια Πετρουπολη ειναι 2 φορες πιο ακριβα απο την Αθηνα.τα μπουρδελα δουλευουν τα μισα!τα αλλα μισα ειναι κλειστα και το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ καθως και η κινιση.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι Ελληνιδες εχουν γινει πιο ευκολες και κοιτανε!μπορεις να καμακωσεις!οχι τοσο ευκολα οσο στη Ρωσσια αλλα δεν ειναι οπως στην Ελλαδα του '90 που δε γαμαγες με τιποτα.ενιωσα σαν Αμερικανακι ολα για μενα ητανε σχεδον τσαμπα.πηρα 2 πουκαμισα 35 ευρω το καθενα που τα ιδια στην Αγια Πετρουπολη ειχανε 84 ευρω (3000 ρουβλια).στην Ελλαδα ο κοσμος δουλευει πολυ λιγοτερο απο οτι στη Ρωσσια.στη Ρωσσια οι γκομενες ολο δουλευουν και εχουν πολυ λιγο ελευθερο χρονο.οι Βουλγαρες,Ρουμανες ειναι πανευκολες στο καμακι....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γυρισα χτες Αγια Πετρουπολη απο Αθηνα που ειχα παει μια βδομαδα.οι Αθηνα εχει φτηνινει πολυ.ολα αυτη τη στιγμη στην Αγια Πετρουπολη ειναι 2 φορες πιο ακριβα απο την Αθηνα.τα μπουρδελα δουλευουν τα μισα!τα αλλα μισα ειναι κλειστα και το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ καθως και η κινιση.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι Ελληνιδες εχουν γινει πιο ευκολες και κοιτανε!μπορεις να καμακωσεις!οχι τοσο ευκολα οσο στη Ρωσσια αλλα δεν ειναι οπως στην Ελλαδα του '90 που δε γαμαγες με τιποτα.ενιωσα σαν Αμερικανακι ολα για μενα ητανε σχεδον τσαμπα.πηρα 2 πουκαμισα 35 ευρω το καθενα που τα ιδια στην Αγια Πετρουπολη ειχανε 84 ευρω (3000 ρουβλια).στην Ελλαδα ο κοσμος δουλευει πολυ λιγοτερο απο οτι στη Ρωσσια.στη Ρωσσια οι γκομενες ολο δουλευουν και εχουν πολυ λιγο ελευθερο χρονο.οι Βουλγαρες,Ρουμανες ειναι πανευκολες στο καμακι....
γυρνα ελλαδα τοτε ασε που θα τρως και καθε μερα σουβλακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom