Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
``Μακάρι παναγία μου να γαμήσουμε σε λογικές τιμές. άντε γιατί έχει παραγίνει με την ακρίβειά σας...``  :2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχω πεθανει στα γελια... :grin: :grin:

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
η Ρωσσια χαλαει 100 ΔΙς $ καθε χρονο για την υποστηριξη του Ρουβλιου για να υπαρχει σταθεροτητα.τι θα γινει αν σταματισει να το στηριζει?θα εχει παντα τοσα λεφτα?ο πλυθωρισμος επησιμα ειναι 14%-15% ανεπησιμα ειναι 30%-35%.τα Ρωσσικα προ'ι'οντα στο εξωτερικο δεν ειναι πια ανταγωνησιμα!οσο το πετρελαιο ειναι ακριβο δεν θα εχει προβλημα.αν ομως πεσουν οι τιμες του πετρελαιου τελειωσε!και αν παθει κατι η Αμερικη και παλι η Ρωσσια θα εχει προβλημα.τα μισα απο τα λεφτα στο σταθεροποιητικο ταμειο της Ρωσσιας περιπου 280 ΔΙς $ ειναι σε Αμερικανικες μετοχες και Ομολογα του Αμερικανικου δημοσιου!οποτε αν γινει οικονομικο κραχ στην Αμερικη ολα αυτα γινονται ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ!

Φιλε μου βλεπω οτι παρακολουθεις τις οικονομικες εξελιξεις κ την αγορα των ακινητων αλλα δυστηχως σε βλεπω λαθος σε καποιες θεωριες σου.Δεν λειτουργουν ετσι ακριβως οπως τα λες σε σχεση ειδικα με τα διαμερισματα.Δεν ειναι τοσο απλα κ απλοϊκα.Συμβουλεψου καποιες αξιοπιστες εφημαριδες η αλλες πηγες πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση.Εντελως φιλικα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε μου βλεπω οτι παρακολουθεις τις οικονομικες εξελιξεις κ την αγορα των ακινητων αλλα δυστηχως σε βλεπω λαθος σε καποιες θεωριες σου.Δεν λειτουργουν ετσι ακριβως οπως τα λες σε σχεση ειδικα με τα διαμερισματα.Δεν ειναι τοσο απλα κ απλοϊκα.Συμβουλεψου καποιες αξιοπιστες εφημαριδες η αλλες πηγες πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση.Εντελως φιλικα.
δεν εχω σπουδασει οικονομικα.νομικη εχω σπουδασει.με την αγορα ακινητων ασχολουμε ερασητεχνικα.παντος αν διαβασες παραπανω με την κριση του '98 τα κονομισα.αγορασα διαμερισμα 12.200$ ΤΟ 2001 και τωρα πουλιεται(σε μια μερα)120.000 ΕΥΡΩ.τα γκαραζ τα πηρα σχεδον τσαμπα και τα πουλησα πανω απο 1500 ευρω το καθενα σε 4-5 χρονια.η γνωμη σου ποια ειναι οτι δεν θα γινει οικονομικο κραχ στη Ρωσσια?εγω δεν χανω τιποτα παντος.αντι να παρω διαμερισμα θα παρω HUMMER H3.διαμερισμα εχω γαμάτο.δεν εχει βεβαια Τζακουζι αλλα τι να κανουμε!γραψε μας αν ξερεις τι θα γινει στο κοντινο μελλον 2,3,5 χρονια μπροστα?ολα τωρα ειναι ρευστα.εγω ακομα δεν ξερω τι θα γινει?παντος η Ρωσσικη οικονομια λειτουργει ετσι οπως εγραψα.ειναι πολυ ευθραυστη και εξαρταται αμεσα απο της τιμες του πετερλαιου

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ελα Δημητρη κατω σε περιμενω ....

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
δεν εχω σπουδασει οικονομικα.νομικη εχω σπουδασει.με την αγορα ακινητων ασχολουμε ερασητεχνικα.παντος αν διαβασες παραπανω με την κριση του '98 τα κονομισα.αγορασα διαμερισμα 12.200$ ΤΟ 2001 και τωρα πουλιεται(σε μια μερα)120.000 ΕΥΡΩ.τα γκαραζ τα πηρα σχεδον τσαμπα και τα πουλησα πανω απο 1500 ευρω το καθενα σε 4-5 χρονια.η γνωμη σου ποια ειναι οτι δεν θα γινει οικονομικο κραχ στη Ρωσσια?εγω δεν χανω τιποτα παντος.αντι να παρω διαμερισμα θα παρω HUMMER H3.διαμερισμα εχω γαμάτο.δεν εχει βεβαια Τζακουζι αλλα τι να κανουμε!γραψε μας αν ξερεις τι θα γινει στο κοντινο μελλον 2,3,5 χρονια μπροστα?ολα τωρα ειναι ρευστα.εγω ακομα δεν ξερω τι θα γινει?παντος η Ρωσσικη οικονομια λειτουργει ετσι οπως εγραψα.ειναι πολυ ευθραυστη και εξαρταται αμεσα απο της τιμες του πετερλαιου

Το 98 εισουν τυχερος κ μακαρι να εισαι τυχερος παντα.Το 98 η Ρωσικη αγορα ηταν ακομα ανωριμη στην ελευθερη οικονομια (βλεπε προσφατη σχετικα πτωση του κομμουνισμου) κ αντιδρουσε αλλοπροσαλα στις διεθνεις εξελιξεις.Σημερα ομως εκτος το οτι εχει ωριμασει βλεπεις οτι κηνειτε με ηγετικες διαθεσεις ειδηκα στον τομεα της ενεργειας οποτε θα αντιδρασει αλλιως.Σε γενικες γραμμες η Ρωσια πιστευω οτι θα καθορισει την οικονομια του αυριο μιας κ ελεγχει αν το μεγαλυτερο πολυ μεγαλο μερος του φυσικου αερίου που θα ειναι η κυρια πηγη ενεργειας.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σύντροφε δημητράκη, δηλώνω βαθεια εκτιμηση και θαυμασμο για το προσωπό σου, πιστεύω ότι σκέφτεσε και πράττης σωστα. Στη σημερινή σου ανταπόκριση αναφέρης κάτι που ισχυει και έδω στο Ελλαδιστάν και κάποιοι ένω το νοίθουν σφυρίζουν αδιάφορα, μήπως αν τους το κάνεις πιό λιανά το καταλάβουνε:
η τιμες ειναι πλασματικες και παραφουσκομενες η αγορα δεν ειναι υγειης.και καποτε θα ξεφουσκοσουν!

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6

Λοιπόν νομίζω πως όσα είπαμε για το συγκεκριμένο σάιτ πρέπει λίγο να αναθεωρηθούν.

Αν ψάξεις καλά βρίσκεις πολύ ωραία κορίτσια σε καλές τιμές.
Ακόμα και να μην είναι τελείως αληθινές οι φώτο, είναι αρκετά πιθανό πολλά κορίτσια να μοιάζουν και να είναι αρκετά όμορφες, μην ξεχνάτε ότι στη Ρωσία βρίσκεστε.
Επίσης βρίσκεις και καλές τιμές. 150$ για παράδειγμα που είναι 100€ περίπου είναι πάρα πολύ καλή τιμή για μία ώρα στο ξενοδοχείο σου στη Μόσχα.

Δε βλέπω την ώρα να πάω Μόσχα και να κάνω αυτοψία !
Nadegda
Moscow
tel.: +7 (926) 703-17-03
+7 (926) 703-17-03

Height: 170 cm
Weight: 0 kg
Breast: 7 (G)
1 hour: $120
2 hours:
Night:
super sex :boobies: :boobies: :boobies: :S

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 18

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Ekaterina wg8231
Bookmark Now!
Press CTRL+D
Beautiful woman from Belarus seeking lifetime companionshipDate of birth: the 17th of September, 1983
Height: 178 cm ~ 5ft 10"
Weight: 59 kg ~ 130 lb
Eye color: Grey
Hair color: Fair
Build body: slim
Education: university
Profession: lawyer
Occupation: lawyer
Smokes: No
Zodiac: Virgo
Marital status: single

Languages:
English: Level 5, Fluent language ability, no translations needed.
Spanish: Level 1, Very little knowledge, needs all letters translated.
Italian: Level 1, Very little knowledge, needs all letters translated.

In own words: I am kind, honest, tender, sensitive, smart, optimistic and sociable. I like playing tennis, swimming, skiing, dancing and traveling.

Seeks Partner: I am looking for a well-educated, kind, honest, smart, caring, cheerful and optimistic person. Preferably without children and who yas never been married before.

Seeks Partner: 30 - 48 years old

Her location: Minsk, Belarus
Her contact information available: Postal Address

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• wg8231.jpg
    wg8231.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 22

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Date of birth: the 21st of June, 1989
Height: 170 cm ~ 5ft 6"
Weight: 56 kg ~ 123 lb
Eye color: Blue
Hair color: Chestnut
Profession: philologist
Occupation: student
Zodiac: Gemini

Languages:
English: Level 4, Understands most written text, can write or speak on the phone, most letters do not need to be translated.

In own words: I am quite creative person. I adore hand-made things. I am a kind, lovely, and well-bread girl. I am sincere and easy-going. I am always faithful and honest. And I appreciate these qualities in people a lot. I am always energetic and active. I am a smiling and optimistic person. I don’t like to be pessimistic and in a bad mood.

Seeks Partner: I would like to find a man who is intelligent, friendly, who has a good sense of humor. I want to meet a man of my dreams who will love me and take care of me!

Her location: Nikolaev, Ukraine

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :crazy: :crazy: :crazy:

θελω και εγω ...!!! :bounce-glasses: :bottom: :bottom:

Συνημμένα

• vx7202b.jpg
    vx7202b.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 25

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
This Russain woman is seeking marriage with a man from the west. Why not make this beautiful lady your wife?
Contact her from as little as 2.8 euros when you purchase multiple addresses

Maya co0924

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce
russian girl

Συνημμένα

• co0924.jpg
    co0924.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 26

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Anna wy6673
Bookmark Now!
Press CTRL+D
Beautiful woman from Ukraine seeking lifetime companionshipDate of birth: the 3rd of October, 1982
Height: 180 cm ~ 5ft 10"
Weight: 68 kg ~ 149 lb
Eye color: Green
Build body: sportive
Education: University
Profession: Philologist
Occupation: secretary
Zodiac: Libra

Languages:
English: Level 3, Understands basic written text with help of dictionary, needs complex letters translated.

In own words: I am attractive, optimistic young lady, kind, reliable, and generous, romantic at heart. I am fun-loving, enjoy spending my time in a close company of friends. I am fond of painting, literature, music, like going to theatre and cinema; I am also fond of fashion, was in modeling for several years.

Seeks Partner: I am looking for an intelligent man, with strong character, who will love me for who I am and be my soul mate. He should be my best friend, and I hope we will share common goals, dreams and of course interests. Someone loyal, secure, responsible, faithful and with good sense of humor. Height does not matter at all!!!

Seeks Partner: 25 - 45 years old

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Συνημμένα

• wy6673.jpg
    wy6673.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 62

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Date of birth: the 1st of June, 1982
Height: 170 cm ~ 5ft 6"
Weight: 50 kg ~ 110 lb
Eye color: Brown
Profession: light engineer
Occupation: office manager
Zodiac: Gemini

Languages:
English: Level 3, Understands basic written text with help of dictionary, needs complex letters translated.

In own words: I am purposeful with a sense of humor. I like to go in for sports. I believe, that somewhere in the world, maybe not here, there is my second half, who is waiting for me. And I'm sure it'll be my destiny and it'll definitely find me.

Seeks Partner: He should be Christian, humane, responsible, with serious intentions, intelligent, reliable. In general he must posseses all positive characteristics, but when I meet him I just will feel it...

Seeks Partner: 25 - 45 years old

καυλωστε με καυλωστε με στα χερια σας σηκωστε με!!!!

Συνημμένα

• xn8251.jpg
    xn8251.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 26

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
:dancing:

Συνημμένα

• xn8251c.jpg
    xn8251c.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 23

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
α ρε κουφαλα δημητρακη.... :'( :'(

Συνημμένα

• gu2702b.jpg
    gu2702b.jpg
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 29

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Date of birth: the 11th of October, 1982
Height: 173 cm ~ 5ft 8"
Weight: 60 kg ~ 132 lb
Eye color: Grey
Hair color: Blonde
Build body: Slim
Education: University
Profession: Teacher
Occupation: Unemployed
Zodiac: Libra

Languages:
English: Level 2, Understands only simple written text with help of dictionary, needs most letters translated.
French: Level 3, Understands basic written text with help of dictionary, needs complex letters translated.
Spanish: Level 1, Very little knowledge, needs all letters translated.

In own words: I am very calm, responding, understanding, communicative and single-minded. I like to read, to go in for sport and spend time with my friends.

Seeks Partner: He must be kind and lavish. A many-sided man without children.

Seeks Partner: 26 - 40 years old

ρε μαλακες ερωτευτηκα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• kp5773.jpg
    kp5773.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • kp5773a.jpg
    kp5773a.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 25

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τα γκομενετα ειναι κατσε καλα..  αλλα μηπως πεφτει παραμυθι?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε αδελφια καλα όσα ποστάρεται.
Ο δημητράκης όμως τις φωτογραφιζει καλυτερα με τις ανταποκρισεις του. Καλες οι φωτο, μπορουμε να τις βρουμε και μονοι μας. Ο δημητρακης ομως μας ταξιδευει με τα γραφόμενα του.
Ασε που οι φωτο του ειναι ενος πολεμικου φωτογραφου. Απο την πρωρη γραμμη του πυρός μπαρουτοκαπνισμενος

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρέσει που μερικοί πιστεύουν ότι αν γίνει κραχ στην Αμερική και στη Ρωσσία εμείς θα έχουμε κάργα λεφτά για να πηδάμε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μου αρέσει που μερικοί πιστεύουν ότι αν γίνει κραχ στην Αμερική και στη Ρωσσία εμείς θα έχουμε κάργα λεφτά για να πηδάμε...
αν γινει παγκοσμια κριση ΟΧΙ!και η Ελλαδα θα φτωχινει!αν ομως γινει Ρωσσικη κριση ναι μεν ο Ελληνας θα εχει παλι πιο πολλα λεφτα απο το μεσο Ρωσσο. αλλα στο θεμα του πηδηματος για το μεσο Ελληνα δεν θα εχει μεγαλη διαφορα.καταρχην για να ερθει κανεις παλι θα θελει βιζα που για να την παρεις θα πρεπει να εχεις κανει κρατιση ξενοδοχειου.το ξενοδοχειο δεν θα κοστιζει 200 ευρω τη μερα θα κοστιζει καπου 100.ενα ταξηδι με γκρουπ τουριστων αντι για 1800-2200 ευρω (συνολικο κοστος)θα κοστιζει 1100-1300.δε λεω δεν θα ειναι απαγορευρικες οι τιμες οπως ειναι τωρα που αντι για 10 μερες Ρωσσια με τα ιδια λεφτα μπορεις να πας 1 μηνα Τα'ι'λανδη αλλα και παλι φτηνα δεν θα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom