brusselmale
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς κανένα καλό chatroom από Ρωσία; ;;
Είναι σοβιετικά κατάλοιπα αυτά,όπου η ζωή του λαού δεν έχει καμία αξίαΜιλάμε για μια χώρα που έχει γραμμένους και για πέταμα τους πολίτες τις(μην προσπαθήσεις να κάνεις σύγκριση με έμας),το έχει αποδείξει ιστορικά,βλέπε Τσέρνομπιλ,το υποβρύχιο που τους αφήσαν να ψοφήσουν όταν πρωτοβγήκε ο Πούτιν,θέατρο με Τσετσένους και φυσικά το απίστευτο στον Β' παγκόσμιο όπου έστελνε άοπλους τους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης και όποιος τολμούσε να γυρίσει πίσω τον έτρωγαν οι ίδιοι!
Τα σκατά των σκατών,μια κατηγορία μόνοι τους.
Ρωσία: Έχουμε ωραίες γυναίκες, βότκα και... φθηνό ρεύμα: Η Ρωσία τρολάρει τη Δύση με βίντεο - «Ο χειμώνας έρχεται, μετακομίστε εδώ»Δείτε το βίντεο, διαρκείας 53 δευτερολέπτων, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία
www.protothema.gr
|
Στειλε καμια φωτο, αν κατσειΤο ΣΚ πήγα σε ένα club και γνώρισα ένα πλάσμα, συνδυασμό εθνικοτήτων, που νόμιζα ότι υπήρχε μόνο
στις αφηγήσεις του Αρχηγού μας.
Ρωσοσερβίδα 9άρι καθαρό.
Είχε δίπλα της αγνώστου εθνικότητος 6άρι γκομενοφύλακα.
Πήγα και της μίλησα, μου συστήθηκε με τη γερμανική εκδοχή του ονόματός της,
αλλά στα καπάκια την προσφώνησα με τη ρώσικη και έμεινε προς στιγμήν παγωτό.
-"Έχω επισκεφτεί τη χώρα σου.Aγία Πετρούπολη, Μόσχα,μέχρι και το Νοβοσιμπίρισκ"
-"Νοβοσιμπίρισκ;Πήγες για δουλειά;"
-"Όχι"
-"Α,είσαι άνθρωπος της απόλαυσης"
σχολίασε χαμογελώντας με νόημα και οι πιστωτικές μου άρχισαν να κροταλίζουν μέσα στο πορτοφόλι μου..
-"Да"απάντησα
Αυτή ήρθε πολύ μικρή στη Γερμανία,οπότε τη ρώτησα αν η καρδιά της είναι πιο σλάβικη
ή πιο γερμανική.
Μου απάντησε πως είναι σλάβικη, πράγμα που ακόμη δεν έχω καταλήξει αν είναι θετικό ή αρνητικό..
Ο Βολκάνος ξέρω τι το θεωρεί..
Τα είπαμε λίγο, ζήτησα σε κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου έδωσε το.................mail της.
Το κλασσικό mail.ru
Μετά από κάποια ανταλλαγή μηνυμάτων, πήρα και τηλέφωνο και κανονίζουμε για το ΣΚ.
Πρότεινε κατευθείαν φαγητό, αντιπρότεινα αμέσως το καλύτερο καφέ/ζαχαροπλαστείο
γιατί εμείς είμαστε η σπορά του kman και όχι βλακοτουρίστες από το Κεντάκι
Να συμβουλευτείς για το ραντεβού τους ειδικούς κουλομαχους στο άλλο νημα-- ρωσική εισβολή κ συνέπειες σε εμάς -----Το ΣΚ πήγα σε ένα club και γνώρισα ένα πλάσμα, συνδυασμό εθνικοτήτων, που νόμιζα ότι υπήρχε μόνο
Ρωσοσερβίδα 9άρι καθαρό.
-"Όχι"
σχολίασε χαμογελώντας με νόημα και οι πιστωτικές μου άρχισαν να κροταλίζουν μέσα στο πορτοφόλι μου..
-"Да"απάντησα
Αυτή ήρθε πολύ μικρή στη Γερμανία,οπότε τη ρώτησα αν η καρδιά της είναι πιο σλάβικη
ή πιο γερμανική.
Μου απάντησε πως είναι σλάβικη, πράγμα που ακόμη δεν έχω καταλήξει αν είναι θετικό ή αρνητικό..
Τα είπαμε λίγο, ζήτησα σε κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου έδωσε το.................mail της.
Το κλασσικό mail.ru
Μετά από κάποια ανταλλαγή μηνυμάτων, πήρα και τηλέφωνο και κανονίζουμε για το ΣΚ.
Ξαναπεστο αυτο ... μεγαλη καταντια.Να συμβουλευτείς για το ραντεβού τους ειδικούς κουλομαχους στο άλλο νημα-- ρωσική εισβολή κ συνέπειες σε εμάς -----
Χρόνια στο κουρμπετι αυτοί κ ξέρουν καλύτερα .
Πόσο μας λείπει ο πορνομετσναστης κ ο κμαν ;;!!!!!!!!!!!!
Ντροπή για το σαητ που τούς μπαναρει κ κρατάει κουλικους άσχετους χωρίς καμία παρουσία σε ιδέες εικόνες εμπειρίες κριτικές
Να συμβουλευτείς για το ραντεβού τους ειδικούς κουλομαχους στο άλλο νημα-- ρωσική εισβολή κ συνέπειες σε εμάς -----Ξαναπεστο αυτο ... μεγαλη καταντια.
Μιλάω με Ρωσίδα 8αρι προς 9αρι από Μόσχα που γνώρισα από προηγούμενα ταξίδια της στην Κύπρο και σπάμε τα κεφάλια μας πώς θα βρεθούμε Κύπρο ή Αθήνα. Οπότε συναντιόμασταν πάντα τελειωνε με στραγγιγμα του πέους και κατάπινε το σπέρμα με ευχαρίστηση.Το ΣΚ πήγα σε ένα club και γνώρισα ένα πλάσμα, συνδυασμό εθνικοτήτων, που νόμιζα ότι υπήρχε μόνο
Ρωσοσερβίδα 9άρι καθαρό.
-"Όχι"
-"Да"απάντησα
ή πιο γερμανική.
Το κλασσικό mail.ru
Να συμβουλευτείς για το ραντεβού τους ειδικούς κουλομαχους στο άλλο νημα-- ρωσική εισβολή κ συνέπειες σε εμάς -----
Χρόνια στο κουρμπετι αυτοί κ ξέρουν καλύτερα .
Πόσο μας λείπει ο πορνομετσναστης κ ο κμαν ;;!!!!!!!!!!!!
Ντροπή για το σαητ που τούς μπαναρει κ κρατάει κουλικους άσχετους χωρίς καμία παρουσία σε ιδέες εικόνες εμπειρίες κριτικές
Το ξαναπα
Το ΣΚ πήγα σε ένα club και γνώρισα ένα πλάσμα, συνδυασμό εθνικοτήτων, που νόμιζα ότι υπήρχε μόνο
Ρωσοσερβίδα 9άρι καθαρό.
-"Όχι"
-"Да"απάντησα
ή πιο γερμανική.
Το κλασσικό mail.ru
Μόνο κ μόνο επειδή υποστηρίζουν ένα κομμα κυβερνητικό ..
Στειλε καμια φωτο, αν κατσει
Ο γκομενοφύλακας τί έκανε όσο της μίλαγες;
To ήξερα ότι θα το έγραφεςΓενικα σκτοψυχες οι σλαβες
τρελο μουνετο, ελπιζω να την ταπεινωσεις οπως αξιζει. το αιφον 14 ειναι αυτο? που σκατα το βρηκε, δεν εχουν μπαν στις εισαγωγες? το βυζι φτιαγμενο?Γεμίσαμε ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ
Έχω βρει όλα τα σόσιαλ μύδια της.
Δεν είχε δώσει κινητό, αλλά το mail της είναι το ονοματεπώνυμό της
Τώρα που βλέπω τι γουστάρει και τι όχι στο fb της,
θα της πω ένα παραμύθι βγαλμένο από τα όνειρά της.
Φωτό
Έκανε κάτι φιλοφρονήσεις για την Ελλάδα, έχουν κατέβει μαζί Κρήτη και Σαντορίνη.
Μου έριξε και σπέκια για το γεγονός ότι έσκασα φόρα παρτίδα και με ρώτησε αν επίτηδες
έσκασα από μακριά και εκεί που έφτανε το βλέμμα τους και όχι π.χ.ξαφνικά από δίπλα.
Έπρεπε να την παραπέμψω στη σελίδα 396, εδάφια ε και ζ, περί κατά μετώπου επιθέσεως άνευ προκαλύψεως
από τα άπαντα του ΑΡΧΗΓΟΥ
Πέρα από την πλάκα, υπάρχει τακτική σε όλα αυτά, απλά αν είσαι πολύ στον αυτόματο πιλότο
και η γκόμενα είναι ξύπνια, παίζει να ξενερώσει αντιλαμβανόμενη πως αυτό που έκανες για αυτήν
την κεραυνοβόλα ερωτεύσιμη και μοναδική πριγκίπισσα του σύμπαντος,το έχεις κάνει άλλες χίλιες φορές..
To ήξερα ότι θα το έγραφες
Δεν ξερω από άιφόνια, Γερμανία γίνονται όλα αυτά που περιγράφω.τρελο μουνετο, ελπιζω να την ταπεινωσεις οπως αξιζει. το αιφον 14 ειναι αυτο? που σκατα το βρηκε, δεν εχουν μπαν στις εισαγωγες? το βυζι φτιαγμενο?