Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ο δημητράκης μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια ότι το ντύσιμο του είναι trendy και ότι έτσι γαμάει τις γκόμενες,κάποιο παλιό post του όμως ισχυρίζεται ότι τον αντιμετωπίζουνε τόσο άσχημα σαν να είναι περιθωριακός!

Απ: Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
« Απάντηση #11 στις: 19/10/08, 23:11 »
Παράθεση
καλα Ναντια για τη Ρωσσια δεν το συζηταμε!ειναι 100 χρονια πισω!εδω εγω που ντυνομαι Καουμπο'ι'κα και εκανα στριπτιζ θεωρουμε περιθωριακο ατομο!ειχα παντα μαζι μου ενα χαρτι γιατρου που ειχα τυπωσει με τον Πριντερ που εγραφε οτι δεν εχω AIDS!ολες φοβοντουσαν μου λεγανε:εχεις πολλες γκομενες σε φοβομαστε!η Ελλαδα ειναι λιγακι πιο μπροστα.αλλα δε νομιζω οτι θα δεχοντουσαν ποτε μια trans οι Ελληνες γονεις καποιου αγοριου!
και μετά παραδέχεται ότι θα έκανε σχέση με τραβεστί

Απ: Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
« Απάντηση #12 στις: 19/10/08, 23:11 »
Παράθεση
εγω παντος θα εκανα.αν εβρισκα μια κοπελα trans με καλοσυνη.αυτο που κοιταω τωρα σε μια γυναικα ειναι να ειναι καλοψυχη μια Ρωσσικη παροιμια λεει για την αγαπη:την καρδια δεν μπορεις να τη διαταξης!εγω αν δω κακια και ζηλιαρα κοπελα την αποφευγω.αποφευγω να την πηδηξω!και εχει συμβει πολλες φορες να μου σπανε τα τηλεφωνα και να με παρακαλανε να συναντιθουμε!αλλα εγω δεν δεχομαι και ας ειναι θεογκομενα αν ειναι κακια και ζηλιαρα!πιστευω οτι οι trans εχοντας γεννηθει αντρες μπορουνε να καταλαβουνε εναν αντρα καλητερα απο μια γυναικα.....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Shinoharas Του πηρες τον τιτλο του Δημητρακη εσυ εισαι πλεον ο ΤΣΑΡΟΣ  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
λοιπον εγω λεω να το συγχωρεσουμε το ζωντανο
με μια προυποθεση να μην ξανακραξει ποτε κανεναν ουτε παλιο ουτε νεο μελος
και να ζητησει γενικα ενα συγνωμη για τη συμπεριφορα του
θα ειναι ετσι λιγο περισσοτερο αντρας
τι λετε;

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
τι λετε;

σχολίασε τo post μου πάνω!  :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τι λετε;
Δεν τον ξερεις καλα μου φαινεται,Νομιζεις οτι θα σταματησει ποτε αυτος να μας ξεφτιλιζει????

Επισκέπτης
Δεν τον ξερεις καλα μου φαινεται,Νομιζεις οτι θα σταματησει ποτε αυτος να μας ξεφτιλιζει????
ε τοτε κατοπιν ομοφωνιας συνεχιζετε το κραξιμο μεχρι νεοτερας
τον τιτλο του τσαρου τον αφηνω σε εσενα διοτι οσονούπω αναχωρώ για μερικες μερες στη βουλγαρια για δουλειες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τι να σχολισω εχει αυτογνωσια
ξερει οτι ειναι περιθωτιακος και κατα βαθος που ..... εεε πιδαρας
Δεν ξερω αν διαβαζες το θρεντ Ρωσια, Ουκρανια. Καθε μερα σε πιανει στο στομα του και εχει γραψει πολλα κατεβατα για εσενα.Τετοιο θαψιμο δεν εχω δει

Επισκέπτης
Εχει μια πρωτη ξαδερφη που ειναι πραγματικα πρωτη
τι βλεπουν τα ματια μου
λοιπον διαλογοι στο μαμπα

Ёргос
xorosho, i seks kak budet pervii nochiu???
26 января, 23:31
Алёна
это там уже решится..
26 января, 23:32
Ёргос
no esli pervii mochiu obi budet k mne
eto lu4we pervii nochiu budu spat tolko s odna esli seks budet po o4eredi
27 января, 00:29
Алёна
ну да с одной

οπως παει θα ζητησω να γαμισω και την γιαγια τους

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ε τοτε κατοπιν ομοφωνιας συνεχιζετε το κραξιμο μεχρι νεοτερας
τον τιτλο του τσαρου τον αφηνω σε εσενα διοτι οσονούπω αναχωρώ για μερικες μερες στη βουλγαρια για δουλειες
Ελα ρε σε ποια πολη θα εισαι.Και εγω θα παω σε μερικες μερες Σοφια,Σαντανσκι

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν διαβαζες το θρεντ Ρωσια, Ουκρανια. Καθε μερα σε πιανει στο στομα του και εχει γραψει πολλα κατεβατα για εσενα.Τετοιο θαψιμο δεν εχω δει
οκ θα παμε κι εκει μολις ξαναγραψει να τον εκριζώσουμε κι απο εκει

πετριτσι-μπλαγκοεβγκραντ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
οκ θα παμε κι εκει μολις ξαναγραψει να τον εκριζώσουμε κι απο εκει

πετριτσι-μπλαγκοεβγκραντ
Διπλα θα ειμαστε αν θες σου στελνω το τηλεφωνο να πιουμε κανα καφε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια σας κύριε πρόεδρε! Πότε θα γίνει το επόμενο ΔΣ;;  :cheesy:

;)

"Ρε δεν τα αφήνεις τα λαογραφικά να μας πεις τι έλεγαν οι γκόμενες εκεί; Σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, όχι στο ντισκόβερυ τσάνελ"

Είμαι μεσ'το μυαλό σου συναυνανιστή φίλε, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν αν μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα σε μια φράση θα έλεγα:

Οι γυναίκες και οι άντρες όταν πεθαίνουν δεν πάνε στον παράδεισο. Όχι! Οι γυναίκες πάνε στην Ελλάδα και οι άντρες στη Ρωσία!

Ο πιτσιλιστής, ο ιππότης αλλά και ο Δημητράκης μου είχανε περιγράψει την κατάσταση, αλλά έπρεπε να πάω από κοντά για να τα δω. Φέρτε μου μάτια να βλέπω ήταν! Στην Ελλάδα βλέπεις μια μουνάρα και στρίβεις το κεφάλι για να την χαζέψεις. Στη Ρωσία είχα πάθει νευροκαβαλίκεμα! Επιτέλους άνοιξε το μάτι μου. Αφήστε που τα εδώ "μοντέλα" εκεί θα τα χρειαζόντουσαν μόνο αν δεν είχαν να συμπληρώσουν ομάδα στο πέντε-επί-πέντε! Επίσης οι γυναίκες εκεί δεν είχανε αυτό το ύφος το μπλαζέ, το αδιάφορο, το αντιερωτικό που κοιτά το διάστημα. Εκεί πραγματικά σε "κόβανε".

Στις ντίσκο δε, να πω καταρχήν ότι ενώ κανονικά για να μπεις υπήρχε αντίτιμο, ο πορνομετανάστης παρ'όλα αυτά μας περνούσε χωρίς να πληρώσουμε καπίκι! Αυτό συνέβη όπου και να πήγαμε. Αφού και στο Κρεμλίνο να είμασταν αν τους λέγαμε "πορνομετανάστης" θα ερχόταν ο Πούτιν να μας σερβιρίσει καφέ και ο Μεντβέντεφ θα μας τον έλεγε κιόλας. :cheesy:

Στη φωτογραφία είναι το σιδερένιο άτι του πορνομετανάστη απ' έξω από τη ντίσκο "Ρόσσι". Ο Δημητράκης έχει καμακώσει με επιτυχία την ιδιαίτερα εμφανίσιμη υπεύθυνη της ντίσκο αυτής.

Προσοχή όμως. Εκεί για καμάκι πρέπει να γνωρίζεις σχεδόν απαραίτητα ρώσικα. Ο Δημητράκης που γνωρίζει άπταιστα και έχει και το μπλα-μπλα δεν είχε κανένα πρόβλημα! Επίσης ούτε πίνει, ούτε είναι κανένας αλητήριος όπως αρκετοί εκεί πέρα, γι' αυτό και είχε ζήτηση όπως επιβεβαίωναν τα τηλέφωνα που τον παίρνανε, άλλο αν εκείνος δείχνει μια προτίμηση στα σαλόν διότι πιτσιλάει χωρίς να του κατσικώνονται. Εν τω μεταξύ, μου έδειχνε κοπέλες μέτριες για εκείνον που εγώ τις έβλεπα και πάθαινα σιελόρροια - βλέπετε ζω εδώ πέρα. Ο πορνοεμιγκρές πήγε πολύ αλτρουιστικά να μου πασάρει και μία αλλά το κονέ δεν πέτυχε. Επίσης λόγω του περιορισμένου χρόνου δώσαμε βαρύτητα στα σαλόν για τα οποία θα πω μετά.

Σας ειχα βαλει και χτες τι λεει ο Πορνορεπορτερ Gangxza που δεν ειναι κανενας κλωνος.Και ειναι πολυ γνωστος στην πιατσα.Εχει ενδιαφερον να δειτε τοτε πριν 2 χρονια ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ και τι ατομα γραφουνε τωρα.Τοτε γραφανε ατομα με καποιο επιπεδο.Τωρα Ταβερνιαριδες,Ταξιτζηδες,Ρωσσοποντιοι,Μουτζουριδες και γενικα αποτυχημενοιΕγω ανεβασα αυτο το παλιο ποστ για τον Τασο :).Ο Τασος σε συγκριση με'σας ειναι καλητερος!1.Δεν μενει Ελλαδα 2.Με τα ταξι βγαζει ενα καποιο εισοδημα 3.Δεν του ειναι πολυ δυσκολο να βρει καποια γκομενα 26-28 ετων αν οπως λεει εχει ενα πολυ φιλο του Μολδαβο δεν ειναι δυσκολο να του βρισκει γκομενες.Εδω γραφουνε 2 ατομα ο Shinoharas και ο Νυχτεριδας ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΙ.Τωρα ο Νυχτεριδας μας εχει βαλει φωτογραφιες 5-10 ετων που πιθανοτατα πηγαινε Ρωσσια και ηταν πιο νεος και σιγουρα οι γκομενες ηταν πιο ευκολες αφου οι μισθοι ηταν τοτε πολυ μικροτερο.Ο νυχτεριδας παει να μας πει οτι οι Καυκασιοι μετρανε στις γκομενες :rockon:Αν δειτε στο ιντερνετ θα δειτε οτι υπαρχει μεγαλη απαιχθια και μισος απο τους Ρωσσους απεναντι στους Καυκασιους.Και στις περισσοτερες ντισκο δεν τους βαζουν μεσα.Οταν ειμαι με φιλους μου Καυκασιους εμενα στλενουν να μιλησω στις γκομενες γιατι με το που οι γκομενες ακουσουν προφορα Καυκασου φευγουν.Ενας πολυ φιλος μου Αζερος προσπαθει να γινει Ελληνας για να  :knockinb: πιο ευκολα :2funny:.Δεν τα πηγαινει και ασχημα :).Εδω εγω σας βαζω αποδειξεις οτι αυτα που λεω για μενα ειναι ετσι!Οτι γραφω γραφει και ο Gangxza.Δε νομιζω οτι ο φιλος μας ο Τασος αν ερθεται Κισινιωφ αν σας παει σε καποια ντισκο  θα μπορεσει να σας βαλει  τσαμπα κα ο ιδιος σιγουρα θα πληρωνει εισοδο.Οσοι ηρθαν Αγια Πετρουπολη ειδαν ακριβως αυτα που εγραφα.και οτι ειπα εγινεοταν πηγαν Κισινιωφ κοιταξανε πως να βγαλουν τα εξοδα τους απ'τα παιδιαοσο για βοηθεια  :2funny:ουτε πουτανες δεν μπορουσαν να τους βρουνεεμενα παιρναν τηλεφωνο για να τους κανονισω πουτανες :2funny:.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Σας ειχα βαλει και χτες τι λεει ο Πορνορεπορτερ Gangxza που δεν ειναι κανενας κλωνος.Και ειναι πολυ γνωστος στην πιατσα.Εχει ενδιαφερον να δειτε τοτε πριν 2 χρονια ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ και τι ατομα γραφουνε τωρα.Τοτε γραφανε ατομα με καποιο επιπεδο.Τωρα Ταβερνιαριδες,Ταξιτζηδες,Ρωσσοποντιοι,Μουτζουριδες και γενικα αποτυχημενοιΕγω ανεβασα αυτο το παλιο ποστ για τον Τασο :).Ο Τασος σε συγκριση με'σας ειναι καλητερος!1.Δεν μενει Ελλαδα 2.Με τα ταξι βγαζει ενα καποιο εισοδημα 3.Δεν του ειναι πολυ δυσκολο να βρει καποια γκομενα 26-28 ετων αν οπως λεει εχει ενα πολυ φιλο του Μολδαβο δεν ειναι δυσκολο να του βρισκει γκομενες.Εδω γραφουνε 2 ατομα ο Shinoharas και ο Νυχτεριδας ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΙ.Τωρα ο Νυχτεριδας μας εχει βαλει φωτογραφιες 5-10 ετων που πιθανοτατα πηγαινε Ρωσσια και ηταν πιο νεος και σιγουρα οι γκομενες ηταν πιο ευκολες αφου οι μισθοι ηταν τοτε πολυ μικροτερο.Ο νυχτεριδας παει να μας πει οτι οι Καυκασιοι μετρανε στις γκομενες :rockon:Αν δειτε στο ιντερνετ θα δειτε οτι υπαρχει μεγαλη απαιχθια και μισος απο τους Ρωσσους απεναντι στους Καυκασιους.Και στις περισσοτερες ντισκο δεν τους βαζουν μεσα.Οταν ειμαι με φιλους μου Καυκασιους εμενα στλενουν να μιλησω στις γκομενες γιατι με το που οι γκομενες ακουσουν προφορα Καυκασου φευγουν.Ενας πολυ φιλος μου Αζερος προσπαθει να γινει Ελληνας για να  :knockinb: πιο ευκολα :2funny:.Δεν τα πηγαινει και ασχημα :).Εδω εγω σας βαζω αποδειξεις οτι αυτα που λεω για μενα ειναι ετσι!Οτι γραφω γραφει και ο Gangxza.Δε νομιζω οτι ο φιλος μας ο Τασος αν ερθεται Κισινιωφ αν σας παει σε καποια ντισκο  θα μπορεσει να σας βαλει  τσαμπα κα ο ιδιος σιγουρα θα πληρωνει εισοδο.Οσοι ηρθαν Αγια Πετρουπολη ειδαν ακριβως αυτα που εγραφα.και οτι ειπα εγινεοταν πηγαν Κισινιωφ κοιταξανε πως να βγαλουν τα εξοδα τους απ'τα παιδιαοσο για βοηθεια  :2funny:ουτε πουτανες δεν μπορουσαν να τους βρουνεεμενα παιρναν τηλεφωνο για να τους κανονισω πουτανες :2funny:.

Oτι και να λες δημητράκη τα παιδιά είναι γνήσιοι ORIGINAL τσάροι και γαμάνε! ο ganxta επιβεβαίωσε αυτά που λέγανε όλοι, ότι μονο σε salon την βγάζεις,εμείς τέτοιους πορνομεταναστες τι να τους κάνουμε???? ο νυκτερος αντικειμενικά είναι 100 φορες ποιο όμορφος από εσένα και ο shinoharas έχει 100 φορες ποιο πολλά λεφτά από εσένα οποτε γαμάνε poly poio poly kai mounares! εγώ για να σε υποστηρίξω είπα ας βγει ένας να πει ότι του έκανες γνωριμία με γκόμενα και γάμησε, και πάλι δεν βγήκε κανένας κρίμα ρε γαμώτο,  θες να βοηθήσεις όπως λες κόσμο όπως λες,απλά δεν μπορείς!
αλλα είσαι πραγματικά No1 Όσο αφορά τα μπουρδέλα και τα salon εκεί σου βγάζω το καπέλο! αλλα ποιος χέστηκε για τα salon!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Αγαπητέ βλάκα,

α) πάψε να αποκαλείς τα κλαμπ ντίσκο!!!!!!!!!!!!!!! Έχουμε καταλάβει προ πολλού ότι έχεις κλείσει τα 40 πριν κάποια χρόνια δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις συνέχεια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

β) ξεκόλλα με τις τσάμπα εισόδους τα κεράσματα κτλ δεν είσαι 15 έφτασες 45 πλέον. Έχεις σκαλώσει στις τραυματικές εμπειρίες της εφηβίας. Ναι σε είχαν κλασμένο οι γκόμενες, πάει αυτό, πάψε να θρηνείς 30 χρόνια μετά  :tickedoff:

Αυτά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και οι 2 που γραψανε τωρα δεν ειναι υπαρκτα προσωπα αλλα κλωνοιπιθανοτατα του shinohara.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Και οι 2 που γραψανε τωρα δεν ειναι υπαρκτα προσωπα αλλα κλωνοιπιθανοτατα του shinohara.
Ρε Δημητράκη εγω σε παραδεχομαι οτι εισαι καλυτερος απο ολους εμας,  δεν σταματας και εσυ το θαψιμο να γραφουμε πλεον πραγματα με ουσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom