Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρωσια 2007 Εξω χειμωνας μειον 20 και μεσα στην πισινα συν 36
Σύντροφε αυτές οι πισίνες με ζεστό νερό που υπάρχουν ? Σε бад ?
Και αν ναι πως το καταλαβαίνεις γράφει τίποτα απέξω ? Αν ναι γράφτο σε παρακαλώ για να τις προτιμήσω, καθώς σε όσες έχω πάει έχουν, αλλά με πολύ κρύο νερό και δεν το αντέχω  :S.

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
δικιο εχεις για ολα το dna φταιει που εισαι ετσι :jerking: μαλλον φταει που εισαι μισος μισος χαλασμενη συνταγη γιαυτο και το αποτελεσμα που βλεπουμε..τραβα να βρεις καμια γκομενα αν μπορεις φυσικα αλλα και με πληρωμη για σενα μια χαρα ειναι μπας και ξελαμπικαρεις λιγο και σταματησεις να μιλας με τη χουφτα σου ολη την ωρα! :jerking:

Μπέρδεψες το monitor με τον καθρέφτη  ;)

Δεν πειράζει Fugly Fuckless Loser  :uglystupid: :jerking:

Από το FRUSTRATION είναι  ;)

Because :
T R U T H ~ H U R T S
(oh yeahhh baby)
        :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σύντροφε αυτές οι πισίνες με ζεστό νερό που υπάρχουν ? Σε бад ?
Και αν ναι πως το καταλαβαίνεις γράφει τίποτα απέξω ? Αν ναι γράφτο σε παρακαλώ για να τις προτιμήσω, καθώς σε όσες έχω πάει έχουν αλλά με πολύ κρύο νερό και δεν το αντέχω  :S.
Σφιγγει το δερμα ρε  :grin:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπέρδεψες το monitor με τον καθρέφτη  ;)

Δεν πειράζει Fugly Fuckless Loser  :uglystupid: :jerking:

Από το FRUSTRATION είναι  ;)

Because :
T R U T H ~ H U R T S
(oh yeahhh baby)
        :2funny:

εισαι για πολλες φαπες μπας και ερθει αυτο το πραμα που εχεις για μυαλο στη θεση του! μπας και στρωσει λιγο και η μουρη και σταματησεις την  :jerking: αντε αρκετα με σενα αχοληθηκαμε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τις κοπελες ειχα καποια σχεσει, αλλες εχουν παντρευτει αλλες  ηταν φοιτητριες και εχουν καποια υπευθυνη θεση τωρα. Και με το ιντερνετ δεν ξερεις ποτε που μπορει να φτασουν οι φωτογραφιες και τι ζημια μπορουν να κανουν.
Ναι ειχες και  :knockinb:ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?μας βαζει φωτογραφιες 6-7 χρονια πριν.Εγω δεν λεω τιποτα γιατι οι φωτογραφιες αρεσουν στους Πιρφορους.

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
εισαι για πολλες φαπες μπας και ερθει αυτο το πραμα που εχεις για μυαλο στη θεση του! μπας και στρωσει λιγο και η μουρη και σταματησεις την  :jerking: αντε αρκετα με σενα αχοληθηκαμε!

Oh Yeah Sad Lonely  :uglystupid: UGLY  :uglystupid: LOSER !
That's enough for now !
Go play with your teenie tiny weenie  :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: MuuuHahahahahahaha  :2funny:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ναι ειχες και  :knockinb:ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?μας βαζει φωτογραφιες 6-7 χρονια πριν.Εγω δεν λεω τιποτα γιατι οι φωτογραφιες αρεσουν στους Πιρφορους.

γιατί δεν βάζεις την φιλιππινέζα με το κεφάλι που είναι σαν σκάφανδρο να τον ταπώσεις?

Επισκέπτης

αλλαξε το χαρακτηρισμο
ο νεος πιρφορος ειναι ο δημητρακης29
γνωστος και σαν πορΔομεταΚΛαστης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να μη με ζαλιζετε με τους κλωνους σας βρηκα τι γραφει ο Πορνορεπορτερ gangstaXZ που ειναι και στην ομαδα του Μαυρου Θανατου και τον ξερει ΟΛΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ!Δεν ειναι κανας κλωνος ή κανενας Ταβερνιαρης.Ειναι απο αυτη τη σελιδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια σας κύριε πρόεδρε! Πότε θα γίνει το επόμενο ΔΣ;;  :cheesy:

;)

"Ρε δεν τα αφήνεις τα λαογραφικά να μας πεις τι έλεγαν οι γκόμενες εκεί; Σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, όχι στο ντισκόβερυ τσάνελ"

Είμαι μεσ'το μυαλό σου συναυνανιστή φίλε, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν αν μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα σε μια φράση θα έλεγα:

Οι γυναίκες και οι άντρες όταν πεθαίνουν δεν πάνε στον παράδεισο. Όχι! Οι γυναίκες πάνε στην Ελλάδα και οι άντρες στη Ρωσία!

Ο πιτσιλιστής, ο ιππότης αλλά και ο Δημητράκης μου είχανε περιγράψει την κατάσταση, αλλά έπρεπε να πάω από κοντά για να τα δω. Φέρτε μου μάτια να βλέπω ήταν! Στην Ελλάδα βλέπεις μια μουνάρα και στρίβεις το κεφάλι για να την χαζέψεις. Στη Ρωσία είχα πάθει νευροκαβαλίκεμα! Επιτέλους άνοιξε το μάτι μου. Αφήστε που τα εδώ "μοντέλα" εκεί θα τα χρειαζόντουσαν μόνο αν δεν είχαν να συμπληρώσουν ομάδα στο πέντε-επί-πέντε! Επίσης οι γυναίκες εκεί δεν είχανε αυτό το ύφος το μπλαζέ, το αδιάφορο, το αντιερωτικό που κοιτά το διάστημα. Εκεί πραγματικά σε "κόβανε".

Στις ντίσκο δε, να πω καταρχήν ότι ενώ κανονικά για να μπεις υπήρχε αντίτιμο, ο πορνομετανάστης παρ'όλα αυτά μας περνούσε χωρίς να πληρώσουμε καπίκι! Αυτό συνέβη όπου και να πήγαμε. Αφού και στο Κρεμλίνο να είμασταν αν τους λέγαμε "πορνομετανάστης" θα ερχόταν ο Πούτιν να μας σερβιρίσει καφέ και ο Μεντβέντεφ θα μας τον έλεγε κιόλας. :cheesy:

Στη φωτογραφία είναι το σιδερένιο άτι του πορνομετανάστη απ' έξω από τη ντίσκο "Ρόσσι". Ο Δημητράκης έχει καμακώσει με επιτυχία την ιδιαίτερα εμφανίσιμη υπεύθυνη της ντίσκο αυτής.

Προσοχή όμως. Εκεί για καμάκι πρέπει να γνωρίζεις σχεδόν απαραίτητα ρώσικα. Ο Δημητράκης που γνωρίζει άπταιστα και έχει και το μπλα-μπλα δεν είχε κανένα πρόβλημα! Επίσης ούτε πίνει, ούτε είναι κανένας αλητήριος όπως αρκετοί εκεί πέρα, γι' αυτό και είχε ζήτηση όπως επιβεβαίωναν τα τηλέφωνα που τον παίρνανε, άλλο αν εκείνος δείχνει μια προτίμηση στα σαλόν διότι πιτσιλάει χωρίς να του κατσικώνονται. Εν τω μεταξύ, μου έδειχνε κοπέλες μέτριες για εκείνον που εγώ τις έβλεπα και πάθαινα σιελόρροια - βλέπετε ζω εδώ πέρα. Ο πορνοεμιγκρές πήγε πολύ αλτρουιστικά να μου πασάρει και μία αλλά το κονέ δεν πέτυχε. Επίσης λόγω του περιορισμένου χρόνου δώσαμε βαρύτητα στα σαλόν για τα οποία θα πω μετά.

Να τι γραφει ο  Gangxa o Πορνορεπορτερ που ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη.ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΜΑΚΩΝΑ.ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Ρε συ όταν θέλεις να βάλεις emoticon  :knockinb: :S :s&m_1: :s&m_2: κλπ, πάτα κανένα space πού και πού για να μην κολλάνε τα γράμματα και να εμφανίζεται το εικονίδιο. Γράφεις που γράφεις ανορθόγραφα και ασύντακτα, κολλάς διαρκώς (κατά λάθος) και τα λατινικά με τις : : και μετά θέλει αποκρυπτογράφηση το κείμενό σου για να διαβαστεί

Επισκέπτης
Για να μη με ζαλιζετε με τους κλωνους σας βρηκα τι γραφει ο Πορνορεπορτερ gangstaXZ που ειναι και στην ομαδα του Μαυρου Θανατου και τον ξερει ΟΛΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ!Δεν ειναι κανας κλωνος ή κανενας Ταβερνιαρης.Ειναι απο αυτη τη σελιδα

ε και τι λεει δηλαδη...οτι πηγατε σε σαλον, κι οτι προσπαθησες να του πασαρεις γκομενα
ερωτηση
ποτε;;;
απαντηση:
το 2011
ερωτηση:
τι ετος εχουμε φετος;;;
απαντηση:
2013

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Επίσης λόγω του περιορισμένου χρόνου δώσαμε βαρύτητα στα σαλόν για τα οποία θα πω μετά.

xaxaxaxaxaxaxa  μονο σου ξεβρακώθηκες!!!!

δεν αμφέβαλε κανένας ότι ξέρεις όλα τα μπουρδέλα εκεί!

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
xaxaxaxaxaxaxa  μονο σου ξεβρακώθηκες!!!!

δεν αμφέβαλε κανένας ότι ξέρεις όλα τα μπουρδέλα εκεί!

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
και καλα μην του κατσικωθει καμια  χαχαχαχα ελεος δεν περιγραφω αλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για οσους ψαχνουν το θρεντ του μαστερ συγχωνευτηκε εδω:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε και τι λεει δηλαδη...οτι πηγατε σε σαλον, κι οτι προσπαθησες να του πασαρεις γκομενα
ερωτηση
ποτε;;;
απαντηση:
το 2011
ερωτηση:
τι ετος εχουμε φετος;;;
απαντηση:
2013
Εδω ο αλλος βαζει φωτογραφιες του 2001 και 2005 και εσυ μου λες οτι το 2011 ειναι παλια! :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τωρα τι κανω το ξερεις παλι με ρωσιδα ειμαι ακομα και στην Αθηνα. Και τι να πεις ρε Δημητρακη?????? Απο σενα δεν περιμενω να ακουσω κατι καλο.Δεν ανεχεσαι αλλον αντρα να παει με ρωσιδα. Βγαζεις μια αδικαιολογητη κακια προς ολους.Δεν παιρνω στα σοβαρα οτι και να λες

Συνημμένα

• IMG_0149.JPG
    IMG_0149.JPG
    102,6 KB · Εμφανίσεις: 49

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ενα θα πω και να εισαι σιγουρος, οταν εγω πηγαινα με μοντελα εσυ βιαζες κατσικες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Να τι γραφει ο  Gangxa o Πορνορεπορτερ που ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη.ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΜΑΚΩΝΑ.ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ
χαχαχααχ σοβαρα ατομα η ομαδα του μαυρου θανατου  :2funny:

Επισκέπτης
ρε μαλακες ελάτε στο θέμα του δημητράκη έχει σκάσει ένας κλώνος του διπλα, ελάτε!
μην τσιμπας αστον να κραζει
αμα διαβασεις τα παλια του ποστ βρισκει καποιον οτι να ναι ισα βνα τον εκνευρισει να σπασει πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom