Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι καιρό έχει τώρα στη Πετρούπολη ;
Πως και δεν κοιμάσε ;
εχουμε 4 βαθμους και ψυλοβρεχει.ηρθα σπιτι μετα τη ντισκο γραφω με κατι γκομενες στο και εδω στο σα'ι'τ. στις ντισκο σημερα ηταν αρκετα καλα αλλα ολοι μου οι φιλοι φυγανε νωρις και εμεινα μονος μου.Σημερα θα ειναι καλητερα.να δουμε.δοκιμασες γνωρημιες με το Ιντερνετ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
δοκιμασες γνωρημιες με το Ιντερνετ?

Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι αν γνωρίσεις κοπέλα από ίντερνετ 70% να είναι μπάζο, 29% να είναι μέτρια, 1% να είναι ωραία.

Γι’ αυτό και τα παράτησα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι αν γνωρίσεις κοπέλα από ίντερνετ 70% να είναι μπάζο, 29% να είναι μέτρια, 1% να είναι ωραία.

Γι’ αυτό και τα παράτησα.
δοκιμασε στο   .το mail.ru εχει πολλες πουτανες και ανκετες οχι πραγματικες (εγω εχω βαλει φοτο απο γυναικες και γραφω με εναν φιλο μου Αλγερινο και τον στελνω ραντεβου να περιμενει ανυπαρκτες γκομενες πολυ γελιο αν εβλεπες τι του γραφω!!!και τα πιστευει ο μαλακας) αλλα εχει παρα πολυ κοσμο. το dating και το  24open ειναι καλα απο εκει συνεχεια βγαζω.το krutomer.ru ειναι λιγο περιεργο εχει πολλες που καθονται στο ιντερνετ απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ.σε αυτα τα σα'ι'τ εχει πολυ καλα μουνακια.εγω εχω βαλει οτι μενω Ελλαδα Πειραια.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
o δημητρακης ειναι ο πιο μαγκας εδω μεσα,τα παρατησε και εφυγε και μαγκια του.
φιλε δημητρακη σε ποια ηλικια πηγες Ρωσια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o δημητρακης ειναι ο πιο μαγκας εδω μεσα,τα παρατησε και εφυγε και μαγκια του.
φιλε δημητρακη σε ποια ηλικια πηγες Ρωσια?
ειμαι στον παραδισο απο 18 χρονων.Απο της 9 Νοεμβριου του 1992.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
πηγα για σπουδες.και εμεινα για παντα........

Μετά από πόσο καιρό που είχες πάει επάνω άρχισες να σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα ;;

Συνήθως οι Έλληνες όταν βρίσκονται στο εξωτερικό για σπουδές κλαίγονται και το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα γυρίσουν Ελλάδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετά από πόσο καιρό που είχες πάει επάνω άρχισες να σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα ;;

Συνήθως οι Έλληνες όταν βρίσκονται στο εξωτερικό για σπουδές κλαίγονται και το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα γυρίσουν Ελλάδα
μπες στο ειμαι super leader!ειναι η φωτο μου στο πλα'ι'.dimitris

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

στην αρχη ειχα πρωτοπαει Βουλγαρια στο Μπουργκας.ειχα κατσει ενα μηνα ολο τον Οκτοβριο του 1992 αλλα δεν μου αρεσε καθολου μικρη πολη με καμια πρωοπτικη.μετα γυρισα Ελλαδα και στις 9 Νοεμβριου εφυγα για Αγια Πετρουπολη.το να μηνω μονιμα το σκεφτικα μια 2 βδομαδες μετα!!!!Ελλαδα υπεφερα και βασανιζομουνα!!!!η ζωη μου ητανε ενα μαρτυριο!!!!βεβαια αλλες εποχες τοτε με πολλα θετικα αλλα και παρα πολλα αρνητικα.οντως οι Ελληνες φοιτητες κλαιγονταν και μετραγανε μερες να γυρισουν Ελλαδα.τους εβλεπα μια 2 φορες το μηνα.μετα οταν εγω ανεβηκα οικονομικα και η ζωη μου εγινε πιο ποιοτικη δεν πολυκαναμε και παρεα γιατι ζηλευανε και λεγανε:θα μπορουσα και εγω να ειχα κανει το ιδιο!εγω παντα τους συμβουλευα αλλα δεν με ακουσανε!το αποτελεσμα ειναι οτι εκτος απο ενα φιλο μου μηχανολογο που παιρνει 1700-2000 ευρω και του εδωσε και η εταιρια αμαξι οι υπολιποι ζουνε με 800 ευρω και κλαιγονται.οι πιο πολυ δεν τελειωσανε και οσοι τελειωσανε δεν αναγνωρισανε τα διπλωματα τους!!!εκτος απο εναν που ειναι γιατρος!!!!!δουλευουνε σε κατι δουλειες οπως υπαλλιλοι σε εταιριες.ενας δουλευει κουριερ με παπακι!!!!το 90% αποτυχανε.θελανε να μηνουνε Ρωσσια αλλα με τη νοοτροπια που ειχανε δεν ειχανε κανενα μελλον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πατώντας το λινκ μου βγαίνει η αρχική σελίδα.

Ούτε Dimitris βλέπω κάπου να γράφει ούτε μπορώ να σε ψάξω λόγο του ότι δεν γνωρίζω το κυριλικό
ημουνα στο πλα'ι' στη Φοτο τωρα ειναι αλλος.με το κινητο στελνεις μυνημα και μπαινει η φοτογραφια σου στο πλα'ι' στο πορτοκαλι πλαισιο

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τη γλωσσα σε ποσο καιρο την εμαθες?
τη γραφη?

η γραφη ειδικα πρεπει να ειναι πολυ δυσκολη.....

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τη γλωσσα σε ποσο καιρο την εμαθες?
τη γραφη?

η γραφη ειδικα πρεπει να ειναι πολυ δυσκολη.....

Φάνταζομαι τη γλώσσα του τη μάθαν τα κορίτσια, και τη γραφή τα πανεπιστήμια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φάνταζομαι τη γλώσσα του τη μάθαν τα κορίτσια, και τη γραφή τα πανεπιστήμια
καπως ετσι!παντος εδω το μεγαλητερο κακο ειναι η ΑΠΑΙΣΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ που ειναι τοσο ανωστη και αηδιαστικη.και η μεγαλη ακρηβια.και το νερο ειναι απιασιο και συχαμερο.η γλωσσα δεν ειναι τιποτα το δυσκολο ειδηκα εγω που δεν ειχα και πολλους Ελληνες εμαθαπολυ γρηγορα.οι Αραβες που κανουνε παρεα μονο μεταξι τους δεν ξερουνε και τοσο καλα.ειναι ατομα 15 χρονια εδω και μιλανε χαλια.το ιδιο και οι Κυπριοι δεν εχω δει ακομα Κυπριο να μιλαει καλα Ρωσσικα.(ισως επειδει ειναι ζωα).οσο για την ακρηβια εαν εχεις δικο σου διαμερισμα ζεις σχετικα καλα.αν ειναι ομως να νοικιαζεις γαμησε τα!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καπως ετσι!παντος εδω το μεγαλητερο κακο ειναι η ΑΠΑΙΣΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ που ειναι τοσο ανωστη και αηδιαστικη.και η μεγαλη ακρηβια.και το νερο ειναι απιασιο και συχαμερο.η γλωσσα δεν ειναι τιποτα το δυσκολο ειδηκα εγω που δεν ειχα και πολλους Ελληνες εμαθαπολυ γρηγορα.οι Αραβες που κανουνε παρεα μονο μεταξι τους δεν ξερουνε και τοσο καλα.ειναι ατομα 15 χρονια εδω και μιλανε χαλια.το ιδιο και οι Κυπριοι δεν εχω δει ακομα Κυπριο να μιλαει καλα Ρωσσικα.(ισως επειδει ειναι ζωα).οσο για την ακρηβια εαν εχεις δικο σου διαμερισμα ζεις σχετικα καλα.αν ειναι ομως να νοικιαζεις γαμησε τα!!!!
πολύ μαγιονέζα τρώνε , στην νότια Ρωσία έχουν διαφορετική κουζίνα έχει μερικές επιρροές από την ανατολίτικη...βλέπω της Ρωσίδες εδώ ανάλογα την περιοχή έχουν και διαφορετικά φαγητά...

επίσης στην νότια Ρωσία έχουν πολύ καλά νερά .... 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολύ μαγιονέζα τρώνε , στην νότια Ρωσία έχουν διαφορετική κουζίνα έχει μερικές επιρροές από την ανατολίτικη...βλέπω της Ρωσίδες εδώ ανάλογα την περιοχή έχουν και διαφορετικά φαγητά...

επίσης στην νότια Ρωσία έχουν πολύ καλά νερά .... 
στη νοτια Ρωσσια το νερο ειναι φανταστικο καλητερο και απο της Αθηνας!!!!η κουζινα ναι μεν ειναι καλητερη αλλα με την Ελληνικη κουζινα σεν συγκρινεται!!!!!!εκει τα αρνητικα ειναι οτι εχει πολλους Καυκασιους και οπωσδηποτε δεν ειναι τοσο υσηχα και πολιτησμενα.και εχει και πολυ χαμηλο οικονομικο επηπεδο του πληθυσμου σε σχεση με Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.οι μισθοι στη νοτιο Ρωσσια δεν ξεπερνανε τις 7000-8000 ρουβλια.δεν μπορεις να τα εχεις ολα.παντου εχει πλεονεκτιματα και μειονεκτηματα!!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
παντος εδω το μεγαλητερο κακο ειναι η ΑΠΑΙΣΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ που ειναι τοσο ανοστη και αηδιαστικη.
Πραγματικά είναι το λάδι τους (ηλιελαιο) που δίνει μια παράξενη γεύση σε όλα τα φαγητά, όσο καλομαγειρευμένα και να είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom