Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Ρώσοι ούτε αγενείς ή ευγενείς είναι , απλά έχουν κρύο αίμα στις φλέβες τους. Συμπεριφέρονται διαφορετικά στις γυναίκες, λόγω χαρακτήρα. Και αυτό είναι κάτι- που παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα και λεγόμενα, αρέσει στις εκεί γυναίκες. Το χουν συνηθίσει, είναι η κουλτούρα τους τέτοια.
Τώρα για άξεστους και αγροίκους κλπ, οκ σε κάτι χωριά ίσως, όπως και παντού. Ποιος σας είπε τις μαλακίες αυτές? Και επιτέλους μη παραμυθιάζεστε ότι τάχα μου " οι ρωσίδες δε θέλουν τους άντρες τους, επειδή είναι άγριοι κλπ'.
  Μια μέση απλή ρωσίδα θα επιδιώξει να πάει με ένα μέσο απλό ρώσο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ελάχιστες είναι αυτές που θα επιδίωκαν έναν ξένο , ακόμη φυσικά λιγότερες, ίσως δε και καμία αν δεν υπήρχε στη μέση το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Το οποίο φυσικά σήμερα δεν υπάρχει.
Επομένως μη παραμυθιάζεστε.
Συγγνωμη καταρχην υπαρχουν Ρωσσοι και Ρωσσοι.Αν συγκρινεις τον 25χρονο Ρωσσο με την Porshe Cayene με τον 50αρι Ελληνα με τα σαπια ή κιτρινα δοντια που περιμενει το βραδυ το λεωφορεια για να μην παρει ταξι.και δεν εχει ουτε αμαξι.Φυσικα και θα διαλεξουν τον Ρωσσο!Καλο ειναι να συγκρινουμε παρομοια πραγματα Π.Χ. εναν Ελληνα 25 ετων με ενα Ρωσσο παρομοιας ηληκιας και με τα παρομοια αυτοκινητα και παρομοιου οικονομικου επιπεδου.Τοτε πιστευω η γκομενα σιγουρα θα διαλεξει τον Ελληνα!θα ειναι κλασεις ανωτερος......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ιδιοι.Υπαρχει ο Ελληνας με τα λεφτα ο εμφανησιμος με τα αυτοκινητα του το ντυσιμο του.οπως Π.Χ. οι Ελληνες του Λονδινου και υπαρχει και ο δυσμοιρος αξιολυπητος Ελληνας που πηγαινει Βουλγαρια,Ρουμανια ή Μολδαβια μπας και :knockinb:αφου στην Ελλαδα ουτε γυριζουν να τον κοιταξουν :2funny:.Οι περισσοτεροι Ρωσσοι ομως ειναι μια κοπια φορανε σχεδον ολοι μαυρα παπουτσια μπλε τζιν παντελονι μια μπλουζα ενα δερματινο μαυρο μπουφαν και ενα καπελακι (καβουρακι) απο τον πιο φτωχο μεχρι τον πιο πλουσιο!Εδω οι γκομενες μεχρι το 2003-2004 θα ελεγα προτιμαγανε τους ξενους νομιζαν οτι οι ξενοι ειναι Hight class Αλλα ηρθαν εδω ολοι οι αγαμιτοι και αφραγκοι και χασαν καθε ιδεα.Εδω εχω πολλα χρονια να δω ξενο πετυχημενο οικονομικα και να ειναι και εμφανησιμος μονο κατι φουκαραδες ερχονταν.Σαν αυτους τους κακομοιρηδες θα ελεγα που πηγαινουν στη Βουλγαρια,Ρουμανια και Μολδαβια.μετα το 2004 σταματισαν να ερχονται λογω ακριβειας.Οι περισσοτεροι τουριστες εδω ειναι ηληκιας ανω των 60 ετων και δεν  :knockinb:!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Συμπερασματικα λοιπον δημητρακη, λες οτι ο μεσος ελληνας εχει πιο πολλες ελπιδες να παιξει τη μέση ρωσιδα απ'οτι ο μέσος ρωσος.
Σωστα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Συγγνωμη καταρχην υπαρχουν Ρωσσοι και Ρωσσοι.Αν συγκρινεις τον 25χρονο Ρωσσο με την Porshe Cayene με τον 50αρι Ελληνα με τα σαπια ή κιτρινα δοντια που περιμενει το βραδυ το λεωφορεια για να μην παρει ταξι.και δεν εχει ουτε αμαξι.Φυσικα και θα διαλεξουν τον Ρωσσο!Καλο ειναι να συγκρινουμε παρομοια πραγματα Π.Χ. εναν Ελληνα 25 ετων με ενα Ρωσσο παρομοιας ηληκιας και με τα παρομοια αυτοκινητα και παρομοιου οικονομικου επιπεδου.Τοτε πιστευω η γκομενα σιγουρα θα διαλεξει τον Ελληνα!θα ειναι κλασεις ανωτερος......

Ξέρεις πολλούς Έλληνες 25 χρονών να έχουν αμάξια κλπ? Οι πατεράδες τους τους στηρίζουν! Ο μέσος Έλληνας 25 ετών με το ζόρι βγάζει 700 ευρώ και είναι από αυτούς με τα γένια, τις παντόφλες και τα σκισμένα τζιν! Δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί!  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοιτάξτε και εδώ.Ρώσσος ολιγάρχης θα πληρώσει 3.8 δισεκατομμύρια λίρες(κάπου 5 δις ευρώ πρέπει να είναι) για να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του.Για να ξέρουμε τι έχουν στο μάτι τους οι Ρωσίδες.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Tο  PISKA είναι κουμπαράς !!!  Ρώσσικη φράση

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανείς άποψη για τις Ρωσίδες από Τσελιαμπινσκ, Εκατερινμπουργκ? Εκεί νομίζω ζούνε Ταταρικά φύλα. Ισχύει και εδώ ότι λέτε για τις ρωσίδες πχ της Α.Πετρούπολης?
Ασχετο. Το Τσελιαμπίνσκ θεωρείται το πιο μολυσμένο μέρος του πλανήτη (ραδιενεργά απόβλητα).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξέρεις πολλούς Έλληνες 25 χρονών να έχουν αμάξια κλπ? Οι πατεράδες τους τους στηρίζουν! Ο μέσος Έλληνας 25 ετών με το ζόρι βγάζει 700 ευρώ και είναι από αυτούς με τα γένια, τις παντόφλες και τα σκισμένα τζιν! Δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί!  :2funny:
Συγγνωμη αυτους τους Ελληνες συγκρινε τους με τον Ρωσσο που μενει με τους γονεις του (συνηθως με τη μανα του).Δεν δουλευει,δεν εχει αμαξι ντυνεται χαλια με κατι παλιορουχα ειναι απερηποιητος και τα απογευματα καθεται στο παγκακι κοντα στο σπιτι του πινει μπυρες με τους φιλους του και το βραδυ γυριζει σπιτι του μεθυσμενος βρωμοντας μπυρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει κανείς άποψη για τις Ρωσίδες από Τσελιαμπινσκ, Εκατερινμπουργκ? Εκεί νομίζω ζούνε Ταταρικά φύλα. Ισχύει και εδώ ότι λέτε για τις ρωσίδες πχ της Α.Πετρούπολης?
Ασχετο. Το Τσελιαμπίνσκ θεωρείται το πιο μολυσμένο μέρος του πλανήτη (ραδιενεργά απόβλητα).
Τσελιαμπινσκ ειναι διπλα στο Καζαχσταν και εχει αρκετους Καζαχους και μικτους (μισος Καζαχος μισος Ρωσσος).Αικατεριμπουργκ δεν θα ελεγα οτι εχει Ταταρους.οι Ταταροι ειναι στο Καζαν 50% περιπου και αρκετοι στο Σαρατοφ.Οσο για τη Μολυνση ολη η Ρωσσια ειναι γαμησε τα απο αυτο το θεμα!Και Αγια Πετρουπολη κοντα στο γκαραζ μου ειναι θαμενα πυρηνικα αποβλητα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Συγγνωμη αυτους τους Ελληνες συγκρινε τους με τον Ρωσσο που μενει με τους γονεις του (συνηθως με τη μανα του).Δεν δουλευει,δεν εχει αμαξι ντυνεται χαλια με κατι παλιορουχα ειναι απερηποιητος και τα απογευματα καθεται στο παγκακι κοντα στο σπιτι του πινει μπυρες με τους φιλους του και το βραδυ γυριζει σπιτι του μεθυσμενος βρωμοντας μπυρα.

Και μας σηκωνεις το ηθικο, και τα λες και πολυ παραστατικά! Απαιχτος! Πες τα!

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Tα ιδια σε ολη την Α. Ευρωπη γινονται. Τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου συναγωνιστη!
Μπυρες σε πλαστικο μπουκαλι και ποτο φτιαγμενο με καθαρο οινοπνευμα και ΓΕΥΣΗ βοτκας, ποσο αλκοολας πρεπει να σαι για να πινεις αυτα τα πραγματα.. Κι εγω πινω πολυ οταν βγαινω εξω, αλλα οχι τετοιες αηδιες.. Και οχι την ημερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tα ιδια σε ολη την Α. Ευρωπη γινονται. Τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου συναγωνιστη!
Μπυρες σε πλαστικο μπουκαλι και ποτο φτιαγμενο με καθαρο οινοπνευμα και ΓΕΥΣΗ βοτκας, ποσο αλκοολας πρεπει να σαι για να πινεις αυτα τα πραγματα.. Κι εγω πινω πολυ οταν βγαινω εξω, αλλα οχι τετοιες αηδιες.. Και οχι την ημερα.
Αυτοι ολοι ειναι ελεηνοι!παντος και οι αντιστιχου επιπεδου Ελληνες με τα μουσια της σαγιοναρες τα σκισμενα παντελονια το μπλουζακι που γραφει Ζαντολαστιχα που καθονται στις καφετεριες ή στα παγκακια  δεν ειναι καλητεροι απ'αυτους :2funny:.Τωρα ποια κατηγορια ειναι χειροτερη δεν ξερω :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπερα!!νομιζω οτι οι ελληνες ειναι σε καλυτερη κατηγορια δεν ειναι τοσο ποτες :grin: :grin: :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τσελιαμπινσκ ειναι διπλα στο Καζαχσταν και εχει αρκετους Καζαχους και μικτους (μισος Καζαχος μισος Ρωσσος).Αικατεριμπουργκ δεν θα ελεγα οτι εχει Ταταρους.οι Ταταροι ειναι στο Καζαν 50% περιπου και αρκετοι στο Σαρατοφ.Οσο για τη Μολυνση ολη η Ρωσσια ειναι γαμησε τα απο αυτο το θεμα!Και Αγια Πετρουπολη κοντα στο γκαραζ μου ειναι θαμενα πυρηνικα αποβλητα!
και πως δημητρακη δεν σε πειραξαν τα πυρηνικα αποβλητα?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κατι πρεπει να εχει για να μην εισπνεεις λεμε τωρα!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Αραγε ποιες ρωσιδες επιθυμουν τη σημερινη εποχη να μεταναστευσουν προς αλλες χωρες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom