lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
προεδρε λες να ναι κλειστα και το απογευμα?
προεδρε λες να ναι κλειστα και το απογευμα?
Θα ανοιξουν,σας πιανω αδιαβαστους,καθε Πεμπτη γινετε αυτοπροεδρε λες να ναι κλειστα και το απογευμα?
Ξεχασες τα γλυκαντζιδικαγια σενα τουλαχιστον αν ειναι ανοιχτα τα χαμπουργκετζιδικα και τα σαντουιτσαδικα δεν θα εχεις παραπονο παντως
σκασε.ηλιθια.για σενα τουλαχιστον αν ειναι ανοιχτα τα χαμπουργκετζιδικα και τα σαντουιτσαδικα δεν θα εχεις παραπονο παντως
σκασε.ηλιθια.
Μολις ειδα το nick σου στο thread στην κεντρικη σελιδΑ, ημουνα σιγουρος οτι θα "τσακωνοσουν".....μπουλη
πως με ξερεις ατιμεΜολις ειδα το nick σου στο thread στην κεντρικη σελιδΑ, ημουνα σιγουρος οτι θα "τσακωνοσουν".....
Τα σεβη μου,ας πουμε και κατι σοβαρο,αυτη η Αλεξα που διαφημηζετε στο Λ.Αθηνων 318,ειναι η πιτσρικα απο το Φωκαιας 17 επανω?γιατι πολυ την ψαχνουν!!Μολις ειδα το nick σου στο thread στην κεντρικη σελιδΑ, ημουνα σιγουρος οτι θα "τσακωνοσουν".....
Παλι μαυρο εφαγες? .Θα ειμασται ντισνειλαντ,περιπου 20,00-20,15!!Πρόεδρε απ'ότι κατάλαβα η χθεσινή βόλτα σας με τον Μαύρο Θάνατο πρέπει να ήταν από τις πλέον ρομαντικές .Πιστεύω να με δικαιολόγησε για την απουσία μου,μιας και είχα να τραμπουκίσω μια έγχρωμη πόρνη .Κάτι παίζει με το ρημάδι το πι σι μου και δεν δέχτηκε την ρομαντική φωτό που τράβηξα στην τελευταία τσάρκα μας . Για σήμερα είμαι διαθέσιμος για μεταμεσονύκτια τσάρκα ;) ;)
στρατηλατη δε μπορεις να ρθεις πιο νωρις?
Δεν την εχω δει στο 318, και το ονομα της δεν μου λεει κατι.Τα σεβη μου,ας πουμε και κατι σοβαρο,αυτη η Αλεξα που διαφημηζετε στο Λ.Αθηνων 318,ειναι η πιτσρικα απο το Φωκαιας 17 επανω?γιατι πολυ την ψαχνουν!!
καλα,μπορει να μας πετυχεις μετα...Δυστυχώς όχι φίλε lustforlife,έχω κλείσει να πάω στον μπαρμπέρη και υποσχέθηκα και στην ελληνίδα μάνα να πάω για ψώνια μπας και καβατζώσω κανα 20αρικο για να έρθω στα κορίτσια
Τελευται δουλευε στο Ιωαννινων 3 πρωι!!Δεν την εχω δει στο 318, και το ονομα της δεν μου λεει κατι.
Αμα μαθω κατι θα ενημερωσω
Πρόεδρε απ'ότι κατάλαβα η χθεσινή βόλτα σας με τον Μαύρο Θάνατο πρέπει να ήταν από τις πλέον ρομαντικές .Πιστεύω να με δικαιολόγησε για την απουσία μου,μιας και είχα να τραμπουκίσω μια έγχρωμη πόρνη .Κάτι παίζει με το ρημάδι το πι σι μου και δεν δέχτηκε την ρομαντική φωτό που τράβηξα στην τελευταία τσάρκα μας . Για σήμερα είμαι διαθέσιμος για μεταμεσονύκτια τσάρκα ;) ;)
Δυστυχώς όχι φίλε lustforlife,έχω κλείσει να πάω στον μπαρμπέρη και υποσχέθηκα και στην ελληνίδα μάνα να πάω για ψώνια μπας και καβατζώσω κανα 20αρικο για να έρθω στα κορίτσια
την σοκολάτα σου έφαγες γιατί είχες υπογλεικεμία???
Έεεετσι φίλε μάκη .Σκεφτόμουν αρχικά να κατέβω για τσάρκα,αλλά τελικά την σοκολάτα την είχα πιο πολύ ανάγκη .Για το Σάββατο εννοείτε πως είμαι μέσα για την κωλομπαρότσαρκα και θέλω να ρίξω και την ιδέα για ''ΑΜΝΕΖΙΑ'' αύριο,που πληρωνόμαστε εγώ κι ο Μαύρος Θάνατος