sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως κατι ακουσα οτι αυριο θα εχουν απεργια τα μεσα :- ...λεπτομεριες δεν ξερω

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως κατι ακουσα οτι αυριο θα εχουν απεργια τα μεσα :- ...λεπτομεριες δεν ξερω
τα λεωφορεία θα λειτουργούν 09.00-21.00 και![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν βρεχη,αλλα πρεπη τουλαχιστον 11 η ωρα να ξεκινησουμε!!Καλα ενοειται!!![]()
Αν και καλα θα ηταν ο αποχαιρετισμος του να γινοταν με μια Hyper τσαρκα σε ολα τα μπουρδελα της αθηνας...
Τα λεγαμε μετα το μεταξουργειο που πηγαμε στο γκαζι για φαγητο
Να σταματηση λιγο η βροχη!Ότι απεργία και να γίνεται η αυριανή τσάρκα ΔΕΝ χάνεται!!!!
Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και για την σημερινή...
Να σταματηση λιγο η βροχη!
Μεταξι ειναι σημερα!!![]()
![]()
αν και γαμησα και σημερα τη Μονικα στο Φωκαιας(ακολουθει και κριτικη), δεν με χαλαει αλλη μια τσαρκα, για να οργανωσουμε καλα την αυριανη
![]()
![]()
αν και γαμησα και σημερα τη Μονικα στο Φωκαιας(ακολουθει και κριτικη), δεν με χαλαει αλλη μια τσαρκα, για να οργανωσουμε καλα την αυριανη
Μας αγαπαη ο καλος θεοςΕδινα μαθημα αυριο αλλα ακυρωθηκε επειδη εχουν απεργια τα μεσα ;)
Εκλεισε!!Με συγκινείται χύστες μου. Εδώ που είμαι δεν βρέχει τώρα. Ετοιμάζομαι και έρχομαι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελος!!!!Ολοι στο μεταξιοκ μιλησα κ γω με οπεθ..ξεκιναω σε 10...
Με την βροχη και τις αστραπες θα ειναι πιο ρομαντικαΜε συγκινείται χύστες μου. Εδώ που είμαι δεν βρέχει τώρα. Ετοιμάζομαι και έρχομαι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θασαι παρον αυριο?
Θασαι παρον αυριο?
Καλως φευγω,ερχετε το ταγμα των αθανατων να με παραλαβηξέρεις ότι οι εμφανίσεις μου είναι επιλεκτικές και σπάνιες(με τρομάζει η συνεχόμενη έκθεση στα κορίτσια)..... ;)
απλά θα σου πω ότι θα πορνιάσουμε όταν θα πιτσιλίσω κάποιον από τους στόχους που λόκαρα![]()
θα λιώσουν οι πατούσες μας πρόεδρε....τόσο περπάτημα ούτε στο Μεγάλο Πεύκο![]()