περγαμου 27 αριστερο,ευα μιλφ,"γεια σου μωρακι μου,εγω ειμαι σημερα" κλασσικη ατακα,τη βρισκετε και τα πρωινα μεταξι με 10 ευρω
αλκαμενους 113,αλισα μιλφ,εφυγα με σκοπο να γυρισω ,αλλα τελικα δεν
ωραια γυναικα παντως...
αλκαμενους 117,η ναταλι απο αλκιβιαδου,που εκανε και προσφατα κατι βαρδιες φωκαιας 27 πανω,οχι αυτη με τα μαγουλα που μοστραρει τον κωλο της.η αλλη που επαιζε ντουετο με την αλινα και ξεβρακωναν πελατες στο σαλονι
ρεμουνδου 21 δεξι,εμανουελα,ομορφη μελαχρινη ελαφρρως τσιγγανοειδης κοπελα
ρεμουνδου 21 αριστερο,μια ξανθουλα ρωσσοειδης,απο μακρια για μια στιγμη νομιζα πως ειναι η ναταλι η πουτσοφαγος,καμια σχεση,μονο παρομοια βυζακια εχει και μακρυ κορμο,ετσι κι ετσι γενικα...
ρεμουνδου 20,βραζιλιανα τουμπανιαρα,αυτη ειναι η συλβανα?δε μ αρεσε καθολου,απορω γιατι τοσος ντορος?μου πρηξε τ @@ στο σαλονι...ευτυχως βγηκε ενας πορνοπακης απ το δωματιο και αναγκαστηκε να με αφησει για να ανοιξει την πορτα,οποτε και την εκανα...μου λεγε να ρωτησω τον πορνοπακη αν ειναι καλη,τον ρωτησα και την επιβεβαιωσε ενω γελαγε σα μαλακας
κι ελεγε "μπραζιλ μπραζιλ"
διδυμου 16,λιλιαν,ξανθο μιλφ με μεγαλο στομα και βαρυ κωλο
διδυμου 18 δεξι,το ειρηνακι με την κωλαρα της,ομορφο κοριτσι
διδυμου 18 αριστερο,αλιονα τσοντα
διδυμου 20,βαλερια η καινουργια,κακοκεφο σαλοναρισμα με υφος
διδυμου 8 αριστερο,οχι η καρμεν,η αλλη η καυλιαρα,ξεχναω ονομα
διδυμου 8 δεξι,μια ασχημουλα ξανθια με ωραιο κωλαρακι
φυλης 40 ελενα
φυλης 54 δεξι,το μπαζακι ,με το επικινδυνο σαλοναρισμα ,που ειχε πει καποιος οτι βρωμαγε
φυλης 54 αριστερο,ντενιζα και η αλλη η χοντρουλα μελαχρινη
φυλης 66 δεξι,η κοντουλα ξανθια,νικολετα αν δεν κανω λαθος
φυλης 66 αριστερο,ειχε πολυ κοσμο ...
φυλης 74,η νατασσα με το πονηρο ματι και το λαγνο μειδιαμα στο χαμογελο,για τις υπηρεσιες της ρωτηστε στον προεδρο
φυλης 80,αννα μαρια και αλβανοτσατσος
φυλης 84α,η κοντοσβουρα καυλιαρα τζουλια
φυλης 84β,μαργαριτα μελαχρινακι
φυλης 86α,μικαελα μουναρος
φυλης 86β,2 κοπελες,μια νταρντανα μελαχρινη με κωλαρα και μια ψιλοξανθια αδιαφορη
μονης προδρομου υπογειο,η συλβια η βαρεμενη...μπηκα και ειχε εναν τυπακο στο ψηστηρι,μολις με ειδε την επιασαν τα γελια και μου λεγε να μπω να τη γνωρισω,της ειπα οτι την ξερω γελωντας και μου λεγε "ελα σημερα,εχω πολλη ενεργεια!"με πιασαν τα γελια "τι ενεργεια εχεις?" της λεω
"εχω πολλη ενεργεια" μου ξαναπε και μου σφιγγε τα μπρατσα
φυλης 92 δεξι,κλασσικα το διδυμο λαουρας/νικολ/μπαρμπαρας και της αλλης της νταρντανας
φυλης 92 αριστερο,η πρωταθλητρια ενοργανης,γυρολογος του
μεταξουργειου με 10 ευρω...μου κανε εντυπωση που ηταν ορεξατη στο σαλονι και με τραβαγε στο δωματιο
φυλης 71γ,"η κοπελα ειναι στο δωματιο,σε 10' θα βγει"
φυλης 71β,ευτερπη ακα αννα,με κοκκαλινο γυαλι και ξανθο μαλλι,οταν ξαναπερασαμε η ευα ειχε βγει και κοιταζε αν κυκλοφορει κοσμος στο δρομο
φυλης 71α,σαντρα με πρασινες φωσφοριζε παντοφλες
"τι ειναι αυτα που φορας" της λεω
ενα κεφαλι κοντυτερη εντωμεταξει χωρις τα τακουνια
φυλης 69β,η ομορφουλα του ν.σμυρνη με το τατου στην πλατη,λαουρα νομιζω?
φυλης 69α,χριστινα στο δωματιο
Φυλής 67,νατασσα
μις πιγκυ
65 κλειστα
αγκυρας 12 δεξι κλειστο
αγκυρας 12 αριστερο,μια αδιαφορη
φωκαιας 24,η χοντρη καυλιαρα ξανθια πολωνεζα,κατερινα νομιζω
φωκαιας 22 κατω,αλεξανδρα γυφτοειδης,με καυλωσε στο σαλονι,απο λιγο να μπω
φωκαιας 22 πανω αριστερο,μελαχρινο αδιαφορο
φωκαιας 22 πανω δεξι,μελαχρινο κακο
(δεν τα θυμαμαι πολυ καλα αυτα τα 2)
φωκαιας 27 τα γραψε ο προεδρος
φωκαιας 25β,αννα ξανθια και μονικα νιαου
φωκαιας 25α,μαιρη
φωκαιας 19,αννα κι αλλη μια μελαχρινη ψιλοαλογο με πιρσιν πανω απ το πανω χειλος(γνωστη φατσα),νομιζω επαιζε και φ92
φωκαιας 17 δεξι,κλειστο
φωκαιας 17 αριστερο,δε θυμαμαι ,παιζει και να μπηκα
φυλης 109 αριστερο,ενα ξανθουλι αδιαφορο,τζουλια προεδρε?
φυλης 109 δεξι,ενα τσιγγανοειδες λιγο μπαζακι ,αλλα εκφυλο,με τατου στο μικρο βυζι
φυλης 134 δεξι,η αλινα,μελαχρινη με κωλαρα.οπως κατεβαιναμε,ειπα στον προεδρο που ηταν μπροστα "μια κωλαρα εχει κι αντι να γυρισει να μας τη δειξει ,καθεται και μας κοιταει
".παρατηρησα οτι δε με ειχε προσεξει και πηγα να του το ξαναπω ,οταν συνειδητοποιησα οτι ηταν απορροφημενος μετρωντας τα σκαλοπατια μουρμουριζοντας
"6,7,8"
ακους ντερτυ?
πεθανα στα γελια και ετσι δε θυμαμαι τι ειχε στο
φυλης 134 υπογειο
φυλης 134 αριστερο προσεδρε συμπληρωσε!γαμω το πορνομημονικο μου
αχαρνων 106,μου παν οτι ειναι στουντιο απο 30 ευρω και πανω,μια σταβωμεμενη αγρια μελαχρινη,ισως εγχειρισμενη
αχαρνων 104 της προεδρου,η προεδρος ελλη,παιδια μπορει καποιος να πει υπευθυνα αν ειναι εγχειρισμενη ή οχι?ειναι πολ ενδιαφερον bbw
αλκιβιαδου 16 αριστερη πορνοπορτα(λαχανι βαμμενη εδω και λιγο καιρο),κατερινα κρητικα
μεσαια ,κορινα?καρινα?χαρουμενη ηταν παντως...μινιον μελαχρινακι με το αριστερο(νομιζω) μπρατσο γεματο τατου αισθητικης amy winehouse
αλκιβιαδου 16 δεξι,κατερινα σερβα και το ασπρο παλιο βεκτρα με ρουμανικες πινακιδες
παλι απεξω παρκαρισμενο,οποτε δικο της ειναι μαλλον ;)
αυτα