pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε όπως τα λες ! γιατί κόζαρα είχε πάρει ένα σακουλάκι ελιές Καλαμών που είχαν 9 φεύγα το κιλόΚρίμα τυπε...η γιαγιά στάνταρ θα είχε κάνα διαμέρισμα προικό...
Τύπε όπως τα λες ! γιατί κόζαρα είχε πάρει ένα σακουλάκι ελιές Καλαμών που είχαν 9 φεύγα το κιλόΚρίμα τυπε...η γιαγιά στάνταρ θα είχε κάνα διαμέρισμα προικό...
Τυπε μη στεναχωριέσαι, πήγαινε την άλλη βδομάδα πάλι λαϊκή και μπορεί να την πετύχεις ...Τύπε όπως τα λες ! γιατί κόζαρα είχε πάρει ένα σακουλάκι ελιές Καλαμών που είχαν 9 φεύγα το κιλό
Δε θα χω το ρόλεξ ρε μαλάκα γιατί ήταν δανεικόΤυπε μη στεναχωριέσαι, πήγαινε την άλλη βδομάδα πάλι λαϊκή και μπορεί να την πετύχεις ...
Δε θα χω το ρόλεξ ρε μαλάκα γιατί ήταν δανεικό
Είναι must όπως είναι το μούσι και το τατού ... θα ξεφουσκώσει κάποτε
το nickname σου μου θύμησε αυτό
Όπου βλέπεις stainless steel πας με κλειστά μάτια ... guarantee !Από πού μπορώ να δω αν είναι γνήσια ; Δυστυχώς από πίσω λέει την μάρκα stainless steel κ τέτοια αλλά δεν έχει κάποιο κωδικό η κάτι αλλο
Είναι γνήσια δεν υπάρχει αμφιβολία αν βάλεις και προστιθέμενη αξία την συναισθηματική νομίζω θα πιάσεις αρκετά λεφτάΑπό πού μπορώ να δω αν είναι γνήσια ; Δυστυχώς από πίσω λέει την μάρκα stainless steel κ τέτοια αλλά δεν έχει κάποιο κωδικό η κάτι αλλο
Τυπε θες να πουλήσεις μούρη;Ξέρετε από που μπορούμε να αγοράσουμε ρεπλικες τύπου omega rolex?
Πεταμένα λεφτά και θα σε πάρουν και στο ψηλό ... με το ίδιο ποσό καλύτερα πάρε ένα ωραίο Timex ή Poljot/ Maktime με αξιοπρεπέστατους μηχανισμούςΞέρετε από που μπορούμε να αγοράσουμε ρεπλικες τύπου omega rolex?
Εμενα μου πεσαν στο δρομο προχθες μερικα,αν δεις τιποτα ειδοποιησεΌπου βλέπεις stainless steel πας με κλειστά μάτια ... guarantee !
Τι γίνεται εκεί ? τα πετάνε στο δρόμο οι απεταξάμην τον καπιταλισμό σαν άλλες τρελές το '70 που καίγανε τα σουτιέν στους δρόμους ?Εμενα μου πεσαν στο δρομο προχθες μερικα,αν δεις τιποτα ειδοποιησε
εχω ενα σπανιο πατατεκ φιλιπ του 2016 αγορασμενο απο αγια βαρβαρα απο αυθεντικο γυφτο αθινγκανο το ανταλλασω αν θελεις με αυτο τις φωτογραφιας εχω κουτι χαρτια πιστοποιητικο και την γραπτη εγγυηση σε λαδοκολλα του αθινγκανου που μου το πουλησεΤα ανταλλάσω με παστέλ φιστικ αγια βαρβαρ λιμιτεντ τζιπσι εντισιονε
Ιτσ α ντιλ θα την γιορτάσουμε την συμφωνία στην καντίνα το βρώμικο στην λεωφόρο Αθηνών συνοδεία κρασιού της παρέαςεχω ενα σπανιο πατατεκ φιλιπ του 2016 αγορασμενο απο αγια βαρβαρα απο αυθεντικο γυφτο αθινγκανο το ανταλλασω αν θελεις με αυτο τις φωτογραφιας εχω κουτι χαρτια πιστοποιητικο και την γραπτη εγγυηση σε λαδοκολλα του αθινγκανου που μου το πουλησε
Τύπε πάει 10’ πίσω θέλει σέρβιςΑκριβώς
Αγία Βαρβάρα, αν θες σου κανονίζω ρολεξάκι με 160 γιούροςΞέρετε από που μπορούμε να αγοράσουμε ρεπλικες τύπου omega rolex?
Τυπάρα όχι απλά πετσόκοψες τους πορωμένους με τα ρολόγια … πετσόκοψες τον ίδιο το χρόνο αυτοπροσώπωςπηρα ενα ρολοι τοιχου απο τα τζαμπο. εκανε κλικ κλικ κλικ καθε δευτερολεπτο. Το πεταξα στα σκουπιδια, εβαλα ενα ηλεκτρονικο που παιζει και ραδιοφωνο. Βασικα το ραδιοφωνο ηθελα στο πουτσο μου η ωρα Εχω εναν φιλο πορωμενο με ρολογια, οποτε αραζουμε τον ρωταω τι ωρα ειναι καθε 10 λεπτα για να τον κανω να νιωσει ασχημα και να το βγαλει. Του λεω τοτε τι το φορας ρε μαλακα, παρε ενα σμαρτγουοτς να εχει μια χρησιμοτητα, δεν ειμαστε στο 1970. Πηρε ενα σμαρτγουοτς της πουτσας και μας ζαλιζε τα αρχιδια σαν αυτιστικος για το τι μπορει να κανει. Του το βρεξαμε "καταλαθος" καμια δεκαρια φορες και επιτελους χαλασε. Τωρα φοραει παλι το παλιο ρολοι, οποτε το αφηνει καπου του αλλαζω την ωρα. Πρεπει να χει πεταξει καμια εικοσαρια γεματες μπαταριες ο μαλακας. Πλουσιος δεν ειναι αυτος που φοραει καλο ρολοι, πλουσιος ειναι αυτος που εχει πεταξει ολα τα ρολογια. Που θελω να καταληξω;
Υπαρχει καποιο σαιτ να πουλησω ενα συλλεκτικο ρολοι χειρος limited edition των ολυμπιακων αγωνων του 2004 αυθεντικο (με θηκη χαρτια κτλ) το οποιο δεν ηταν προς πωληση αλλα δωθηκε μονο σε "στελεχη"; Δεν θελω ebay και πιπες, θελω να εκτιμησει την αξια του ο σπασικλας που θα το παρει.
αφηνω το νημα με ενα κομματι. Utere, non numera.
Ευχαριστω