pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Σε φυστικί δεν βγαίνει ?Τα ανταλλάσω με παστέλ φιστικ αγια βαρβαρ λιμιτεντ τζιπσι εντισιονε
Σε φυστικί δεν βγαίνει ?Τα ανταλλάσω με παστέλ φιστικ αγια βαρβαρ λιμιτεντ τζιπσι εντισιονε
Βγαίνει αλλά δεν είναι 8.9 μιλιμετρ το πάχος τουΣε φυστικί δεν βγαίνει ?
Γαμημένα τσόφλια ... αυτά θα το παχαίνουνΒγαίνει αλλά δεν είναι 8.9 μιλιμετρ το πάχος του
Μην είναι τόσο μυστικό πρότζεκτ και τόσο σπάνια που ούτε η ίδια η Vacheron να μην ξέρει ότι τα έφτιαξε ?
Μάπα το καρπούζι, δε γράφει quartz επάνω....Τα ανταλλάσω με παστέλ φιστικ αγια βαρβαρ λιμιτεντ τζιπσι εντισιονε
Είναι σολαρΜάπα το καρπούζι, δε γράφει quartz επάνω....
Τι λεει το σκυλακι?
Μη μας ξεμπροστιάζεις έτσι ε όχι και για ένα κομμάτι ψωμίΈλα με τις εξυπνάδες...
Προσπαθείτε να το απογοητεύσετε το παιδί, για να τα πάρετε για ένα κομμάτι ψωμί!!
Μα αυτές τις μαλακίες κάνετε ορισμένοι και μου ποστάρετε σόλαρ και αυτοματικ, τζίφος.....Είναι σολαρ
Τι "σόλαρ" ρε ματσόλα;;;Είναι σολαρ
Είναι στο άλλο το κοντεινερ τα ρολεξε που πιάστηκε στο τελωνείοΜα αυτές τις μαλακίες κάνετε ορισμένοι και μου ποστάρετε σόλαρ και αυτοματικ, τζίφος.....
Μόνο χαλαζίας
Δεν είναι ο ίδιος ο τελώνης με του νουρ έτσι????????????????????Είναι στο άλλο το κοντεινερ τα ρολεξε που πιάστηκε στο τελωνείο
Θα τον κάνουμε τελωνη αορίστου διαμονήςΔεν είναι ο ίδιος ο τελώνης με του νουρ έτσι????????????????????
Τι κάνετε για μην τσιμπάει τις τρίχες το μπρασελέ; Έχω μερικά ρολόγια με μπρασελέ και δεν αντέχω τα τσιμπήματα
Ξυρίζεις καρπό όπως ξυρίζουν άλλοι γάμπαΤι κάνετε για μην τσιμπάει τις τρίχες το μπρασελέ; Έχω μερικά ρολόγια με μπρασελέ και δεν αντέχω τα τσιμπήματα
Ξυρισε το χαιρι σου τυπεΤι κάνετε για μην τσιμπάει τις τρίχες το μπρασελέ; Έχω μερικά ρολόγια με μπρασελέ και δεν αντέχω τα τσιμπήματα
Τα ανταλλάσω με παστέλ φιστικ αγια βαρβαρ λιμιτεντ τζιπσι εντισιονε