pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Πολλά … πρέπει να ναι τουλάχιστον το Daytona Paul NewmanΑγία Βαρβάρα, αν θες σου κανονίζω ρολεξάκι με 160 γιούρος
Πολλά … πρέπει να ναι τουλάχιστον το Daytona Paul NewmanΑγία Βαρβάρα, αν θες σου κανονίζω ρολεξάκι με 160 γιούρος
Αγία Βαρβάρα, αν θες σου κανονίζω ρολεξάκι με 160 γιούρος
Με φτωχομπινεδες και με ανθρώπους που δεν είναι σοβαροί στις συναλλαγές δεν συναναστρεφομαιτύπε αν ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή πμ
τύπε δεν είσαι προνοητικός...με σταματησε προσφατως ο γνωστος τυπος στη Σολωνος για κλεμμενο αυθεντικο Rolex , επειδη δεν ειχα τα δυο χιλιαρικα που ζηταγε επανω μου μου εκανε σκοντο και πηγαμε στο πενηνταρικο, χρυση ψυχη ανθρωπος….
ξεχασα να πω ηταν το submariner το μισο μισο ειχε και διαμαντια στις ωρες, δεκα πεντε και μισο ατμόσφαιρες, φουλ πακετο. Στη κορωνα φοραγε το στεμμα της μακαρίτισσας, να ‘ ναι καλα εκει που ’ναι.
επρεπε να το ειχα παρει ρε γαμωτο, αλλα που πενηνταρικο την σημερον ημερα…
ΦολεξΑγία Βαρβάρα, αν θες σου κανονίζω ρολεξάκι με 160 γιούρος
Citizen, Ιάπωνας. Τα καλυτερα VFM ρολόγια.μουφα ρεπλίκες έχει παντού........καλύτερα να πάρω ένα τίμιο seiko αν δεν εχω πολλά λεφτά, πάρα μια μουφα ρολεξ
τυπε μην παρεις το απλο σεϊκο ζητα το γκραντ με ενα δεκαρικο παραπανω παιρνεις ρολοϊ, οτι θα χαλαγες για εναμισι σουβλακι.μουφα ρεπλίκες έχει παντού........καλύτερα να πάρω ένα τίμιο seiko αν δεν εχω πολλά λεφτά, πάρα μια μουφα ρολεξ
ρώτησα φιλο που ξερει και μου είπε οτι τα συγκεκριμενα τους κωδικους τους έχουν στη μεσα πλευρα της κασας.Από πού μπορώ να δω αν είναι γνήσια ; Δυστυχώς από πίσω λέει την μάρκα stainless steel κ τέτοια αλλά δεν έχει κάποιο κωδικό η κάτι αλλο
Έχω το Seiko 5 , αυτόματο και μπαταρίατυπε μην παρεις το απλο σεϊκο ζητα το γκραντ με ενα δεκαρικο παραπανω παιρνεις ρολοϊ, οτι θα χαλαγες για εναμισι σουβλακι.
Δεν διάβασα φυσικά όλες τις σελίδες....να ρωτήσω θέλω ....εγώ το ρολόι το φοράω στο δεξί χέρι ..... δεξιόχειρας είμαι ....σαν κόσμημα .....γιατί όλοι το φοράνε στο αριστερό ....έχω κάτι στο μυαλό μου ...δεν ξέρω φυσικά εάν ισχύει
Οκ ναι αλλά η ποιο πολλοί είναι δεξίοχειρες....γιατί το φοράνε στο αριστερό και όχι στο δεξί και το αντίθετοΔεν το φοράνε ολοι στο αριστερό, οι δεξιόχειρες μόνο.
Οι αριστερόχειρες το φοράνε στο δεξί χέρι.
Panerai τι λεει τυποι?
Ιτσ α ντιλ θα την γιορτάσουμε την συμφωνία στην καντίνα το βρώμικο στην λεωφόρο Αθηνών συνοδεία κρασιού της παρέας