Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ξαναδιάβασε το πιστοποιητικό Λουσεντ... γράφει το όνομα σου...

το 'χα πεί και δεν το κράτησα...
αλλά τώρα πλέον το λέω σοβαρά και το εννοώ...
αποχωρώ από το νήμα γιατί βαρέθηκα να ταπεινώνω έναν, όχι και τόσο ικανό, ομολογουμένως, αντίπαλο...
επίσης μου προσβάλει σφοδρα την νοημοσύνη ένας συνάδελφος πουτανιάρης σαν και μένα να μην μπορεί να βρεί κάτι καλύτερο απο το να με κατηγορήσει για νταβατζιλίκι...
σας τον αφήνω λοιπόν πεσκέσι, με τα πιστοποιητικά του όπως βλέπετε... και την περίφημη συλλογή του που όλο ΘΑ την δούμε κάποτε...
αλλά βέβαια δεν τις αφήνει παραπάνω από ένα λεπτό τις φωτό... μην προλάβουμε να διαπιστώσουμε ότι είναι ρέπλικες...

το καλύτερο δε που θα του κάνω... είναι ότι και να βάλει... δεν θα είμαι εδώ για να το δώ...
BYE BYE Dear Asshole...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το 'χα πεί και δεν το κράτησα...
αλλά τώρα πλέον το λέω σοβαρά και το εννοώ...
αποχωρώ από το νήμα γιατί βαρέθηκα να ταπεινώνω έναν, όχι και τόσο ικανό, ομολογουμένως, αντίπαλο...
επίσης μου προσβάλει σφοδρα την νοημοσύνη ένας συνάδελφος πουτανιάρης σαν και μένα να μην μπορεί να βρεί κάτι καλύτερο απο το να με κατηγορήσει για νταβατζιλίκι...
σας τον αφήνω λοιπόν πεσκέσι, με τα πιστοποιητικά του όπως βλέπετε... και την περίφημη συλλογή του που όλο ΘΑ την δούμε κάποτε...
αλλά βέβαια δεν τις αφήνει παραπάνω από ένα λεπτό τις φωτό... μην προλάβουμε να διαπιστώσουμε ότι είναι ρέπλικες...

το καλύτερο δε που θα του κάνω... είναι ότι και να βάλει... δεν θα είμαι εδώ για να το δώ...
BYE BYE Dear Asshole...

Μπαι Μπαι πιμπ.................. και συναντηση στο ΣΔΟΕ αμα θελεις  :birdman:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και επειδη εισαι γνωστος οτι πας σε διεθνεις πληστηριασμους Χορχε μου, να σου βαλω τι μπορει να εχασες .............. :birdman:

Συνημμένα

• Tiramisou.jpg
    Tiramisou.jpg
    217,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Xorxe.jpg
    Xorxe.jpg
    114,7 KB · Εμφανίσεις: 46

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τι μονο Ομεγα αγοραζεις????????? :birdman:

Συνημμένα

• Roxel.jpg
    Roxel.jpg
    211,1 KB · Εμφανίσεις: 74
  • Roxel1.jpg
    Roxel1.jpg
    184,4 KB · Εμφανίσεις: 43

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κατανοητό, αλλά κάποια κομμάτια που έχουν αξία δεν τα κρατάς σπίτι αλλά σε θυρίδα τραπέζης. Πέραν του γεγονότος του ότι δεν έχεις την ευκαιρία να τα φοράς σε καθημερινή βάση και της δεδομένης ανάγκης να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο στην τράπεζα, δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Η ασφάλιση είναι μια λύση αλλά έχει επιπλέον κόστος (περί το €10 ανά €1000 της αξίας του ρολογιού σε ετήσια βάση).

Εγώ έχω ασφαλισμένο αυτό που φοράω και τα υπόλοιπα τα έχω σε θυρίδα εδώ και 2 χρόνια και ποτέ μου δεν πήγα να τα πάρω για να τα φορέσω, παρ'ότι η τράπεζα είναι στη γωνία του γραφείου μου.

Απλά το pepsi cup το είχα πάει για συντήρηση και θα το παραδώσω στον υιό μου, όταν κλείσει τα 18 του. Το άλλο κομμάτι το οποίο και έχει κάποια σχετική αξία, δεν το φοράω στη δουλειά, οπότε παραμένει αδρανές στην θήκη του...

Ένα "κουρδιστήρι" είναι μια καλή επιλογή για να έχει το ρολόι συνεχή κίνηση και το κόστος τους πια είναι πολύ φτηνότερο από ότι στο παρελθόν.

Τυπε η θυριδα ειναι οντως η καλυτερη λυση..κ εγω σε θυριδα τα εχω

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Αν ενδιαφέρετε κάποιος για ένα seiko sportura ολοκαίνουργιο με τα χαρτιά του στο κουτί του ας στείλει π.μ

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 27

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η αντιγραφη ειναι ευκολη τυπε, βαλε μια αφιερωση στον Χορχε και το χαρτι που ερχεται μαζι του. Ξερεις για ποιο λεω φανταζομαι.....

αφού την ζητάει την τάπα η κωλάρα σου...
τι να κάνω... δεν ήθελα να το βγάλω στη φόρα... αλλά άμα είναι να μας πρήξεις τα αρχίδια ένα μήνα...

Συνημμένα

• treli PiPa gia ton Lucent.jpg
    treli PiPa gia ton Lucent.jpg
    165,5 KB · Εμφανίσεις: 52

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αφού την ζητάει την τάπα η κωλάρα σου...
τι να κάνω... δεν ήθελα να το βγάλω στη φόρα... αλλά άμα είναι να μας πρήξεις τα αρχίδια ένα μήνα...

Καλα περιμενε να πιστεψω οτι ειναι αληθινη η φωτο, οπως αυτες των Ομεγα.  :headbang:  Μερες τωρα εθαβες τα ΠΠ και τωρα περιμενεις να σε πιστεψουμε οτι εχεις ενα?  :2funny: :2funny:

Οπως εχεις αποδειξει κατεχεις φοτοσοπ............. :S

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Jorge μήπως δουλεύεις τύπε σε κάνα service ορολογιων στο κέντρο? (έτσι να βοηθήσω λίγο το Lucent να γίνει παιχνίδι)  :2funny:

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Μήπως κάποιος από τους συναθλητές, έχει συμμετάσχει σε ξενάγηση εντός κάποιου από τους γνωστούς οίκους ωρολογοποιίας; Αν ναι, θα μπορούσε να παραθέσει το καλύτερο;

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.709
Πόντοι
216
Μήπως κάποιος από τους συναθλητές, έχει συμμετάσχει σε ξενάγηση εντός κάποιου από τους γνωστούς οίκους ωρολογοποιίας; Αν ναι, θα μπορούσε να παραθέσει το καλύτερο;

Καλύτερο ρολόι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom